» 2.0 részletek Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

2.0 részletek

Ahogy ígértem, következzen egy kis válogatás a 2.0 update tartalmából. Ebben Dulfy lesz nagy segítségemre – eredetileg itt össze akartam szedni mindent, de akkora az anyag, hogy csak pislogtam, ezért hát linkeket adok és kiemelek pár dolgot, ami nekem feltűnt. Így legalább ti is vadászhattok érdekességekre és megoszthatjátok velünk kommentben! :)


Vegyétek figyelembe, hogy ez a tesztverzió, bármi változhat!


Legacy achievementek


Gear


Fegyverek


Patch notes


Az új skillek akcióban az alábbi videón.

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-22 19:57

Végre csinálnak valamit a legacy rendszerrel is. Eddig inkább dísz volt, mint hasznos.
A warzone szinthatárok azért szerintem túl tágak.

SleepWalker [tag] Naplózva: 2013-02-22 22:27

A 3 nehézségi módnak sincs értelme erre behoznak meg1et? Remek.

Elfy [tag] Naplózva: 2013-02-22 22:27

Hát ez szánalmas. Okádék az egész. Hogy néznek ki ezek a ruhák ? mi közük van már az SW-hez ? A belem kiköpöm, undorító….. ráknak kell öltözni inqvizítorként vagy mi a ***** . Remek, adjunk mindenkinek alapból BH comos ruhákat…. mindegy hogy más fél évet beszott el rá hogy összeszedje, most adjuk oda szint ingyen. Annyira agyf*szt kapok az ilyentöl. Ugyanez volt annó a Battlemaster gear-el is. Ki izzadtad 1,5 hónap alatt mire benyögték hogy óóó itvan az hugyért-fosért vedd meg creditből paraszt…..Temeg kezdheted elöröl a gyüjtögetést megint.
A kedvem elment az egésztöl…….

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-22 23:06

A saber deflect hasznosnak tűnik. Végre a melee-k sem nyelik csak úgy a sugárvetők lövéseit. :) Az a portálozós cucc viszont elhamarkodott ötlet volt sztem BW-től. Pvp-ben rengeteg anyázást fog kiváltani.
Elfy: ezen már nem is bosszankodom. :P

Elfy [tag] Naplózva: 2013-02-22 23:21

De miért nem képesek az emberek ezt szóvá tenni ?
Más MMO-ban/ hagy ne mutogassak/ha bejön egy új cucc, és neked megva az eddigi egyik legjobb, legfulosabb cucc ami csak volt, akkor van egy olyan lehetöséged hogy pár item segítségével átváltsd arra az újra. Így nem is kell mindent 0-ról kezdened, de mégis meg kell küzdened érte, de mégsem hónapokba tellene….
Arra lenne gondjuk hogy a Tatooin-tól kezdve másból se állnak ki a questek csak hogy fuss a bolygó egyik pontjáról a másikra, ott kérdezz 1et, aztán fuss vissza, meséld el mi volt. Aztán fuss vissza intézkedni. Aztán fuss vissza mesélni……

Borzasztó szánalmas a játék ezen részei, mégse teszi szóvá senki

Borg [tag] Naplózva: 2013-02-22 23:25

Az a portál skill elsőre nullának tűnik pvp-ben. Lassú és körülményes. Hatótávja van értelemszerűen amelyből egy laza pushal kilökhetnek. CC-ben telik az idő, trooper visszaránthat…stb. Biztos van olyan helyzet amelyben alkalmazni tudom, de szerintem ez a többi pörgős skillje mellé elég érdekes választás. A ranged attackok miatt meg hangyabrényit nem számít, hogy most pl:30 méterrel hátrébb sorozza egy vanguard a testem. Nyilván közelharcban jól alkalmazható menekülésre, hiszen időt nyersz mire ismét közelharci kontaktba kerülsz, de szerintem ez túl lassú és körülményes. Majd a próbán kiderül.

Elfy [tag] Naplózva: 2013-02-22 23:37

A sorc skill kifejezetten hasznos. Végre vmi pozitívum…. Így ha berak egy töketlen csapatba a finder /mint az esetek 90%ban/ akkor magadra csapod mikor rádmásznak a mobok, a többiek meg csak észbekapnak hogy: “Jééé ez a majom nem heal-el minket, hááá lessük má meg mi a francért nem…. Jaaaah hogy most ő tankol, lehet lekéne ölni róla különben mi is ittveszünk…”
De azt nemértem miért kell szinte minden heal force cost-ot növelni közel 50%al………….rohadás fogja el őket, így is elég egy csatában odafigyelni az elegendő force-ra

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-02-23 10:32

Ezek a gear-ek… miért nem tudnak valami igényeset csinálni? A KotOR részekben az öltözékek illettek a világhoz, semmi flanc, a képregényben is megfelelően voltak ábrázolva, a CGI videókban is szolidan voltak megtervezve és mégis milyen gyönyörűek lettek. Érthetetlen miért kell ilyen túlcsicsázott, már már igénytelen páncélokat kiadni. Nekem személy szerint ahhoz sincs kedvem, hogy megszerezzem majd bármelyiket is. Max a modokért, de akkor is, utána meg bajlódjak még az átpakolással is, esetleg még egy normális gear összeszedésével. Komolytalan.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-23 10:35

Sztem Amidala szenátor szabóját kérték fel a tervezésre. :) Ő meg berúgott, mielőtt munkához látott volna.

eldzsiah [tag] Naplózva: 2013-02-23 12:08

Elfy : Gondolom ezért növelték :
“az alacrity-t átdolgozták, ezentúl az összes skill aktiválási idejét csökkenti (ha valamelyik a global CD alá esne, akkor a GCD ideje is csökken), —–valamint növeli az energiaregeneráció sebességét—–”
Remélem tudtam segíteni! ;)

tissotto [tag] Naplózva: 2013-02-23 13:20

Sziasztok bocs nem ide kapcsolodik de ezt olvasatok a legtobben. Elfelejtettem a biztonsagi kerdest es fel kene hivnom a supportot de sehol nem talalom az ingyenes skype szamot, letezik, hogy mar csak penzert lehet oket hivni skypeon is?

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-02-23 13:28

Elfy: Ha az emberek csak morognak egymás közt és nem a megfelelő helyen “reklamálják” a problémájuk, akkor ne is várj változtatást. ;)

Úgy sírtok mint a k.vák. :D
Még szerencse hogy akiknek itt semmi nem tetszik, mindig bemennek tesztelni, a tapasztalatokat, változtatni valókat részletesen levezetve megírják a kijelölt fórumban. :)

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-02-23 13:31

Azt hiszem az ingyenes hívás már nem él.

Gábor Jez
Zenwy [tag] Naplózva: 2013-02-23 14:16

Bár az ingyenes hívás nem él, attól még ingyenesen lehet hívni őket.
Csak kerítened kell egy amcsi VPN-t és google voicon keresztül felhívni őket.
Google voice-al USA-n belül USA számot ingyen hívhatsz, a VPN meg elhiteti a cuccal, hogy USA-ban vagy.
Problem solved.

tissotto [tag] Naplózva: 2013-02-23 14:21

Ez nekem eleg scifi igy elsore, asszem inkabb befizetek skypera:D Miertnem lehet ezt valamilyen live chaten elintezni nem ertem :/

qre [tag] Naplózva: 2013-02-23 15:47

Sziasztok mostanában nézegettem a játék oldalát eddig gondolkoztam hogy kipróbálom az swtort, de már az sem fogom mert valószi hogy nem (inkább maradok a wownál:P) ez tök vicc egy teljes kiegészítőben csak EGYETLEN EGY BOLYGÓ? spellek meg tök oké, de megeröltető agyalás nélkül simán kilehetne találni kiegészítőként vagy 10 bolygót kb

qre [tag] Naplózva: 2013-02-23 17:06

kapásból feltudnék sorolni legalább egy tucat bolygót gond nélül belehetne rakni íme egy pár:Mon Calamari óceánvilága, Utapaun ahol a 3. részben megölték Griveous tábornokot, Pantorra hold, Toldaria, Csilla, Geonosis klónháborúk kitörése, Kasyyyk, Umbara árnyvilága, Ryloth, Felucia, Naboo Ord Cestus, Chirpthosis, Zygeria, Nal Hutta, Cato Neimoidia, Dantooine, Orton Plutonia Taz faj hazája, Rodia, Mustafar, Apatros, Ratatak. ezek közül melyik van a játékban? na és a játszható fajokról már ne is beszéljek.

Ádám Bárdos
Gejzirbacsi [tag] Naplózva: 2013-02-23 17:30

Warzonon 30-54-ig izgi lesz. Most nagyjából Tomb of Freedon Nadd-don, republic oldalon 100 meccsből 1-2t lehet nyerni LV50-nen… majd most…

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-23 17:33

qre: köszönjük az észrevételedet. :) Ebben az esetben tényleg jobb, ha maradsz a wow-nál. Szerinted egy wow kieg hány új kontinenst tartalmaz?

qre [tag] Naplózva: 2013-02-23 17:58

Igen de az wow ez meg star wars én csak azért mondom mert egy sw játéknak e alapbolygók meglétei nélkül nem adja vissza star wars hangulatát igazán

qre [tag] Naplózva: 2013-02-23 18:00

Én nagy star wars rajongo vok de ez a játék e hiányosságok miatt nem jön be és azért a wowban azoka kontinensek igen méretesek.

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-02-23 18:43

Szerintem meg az új Maserati-ban nincs annyi plusz jó cucc, mint a BMW-ben ahogy nézem.
Ja hogy nincs is Maseratim és nem is vezettem csak olvastam róla? Lehet csak okoskodok? :D

KoWa [tag] Naplózva: 2013-02-23 19:14

Felmerült már valakiben az hogy mi lesz a régi tokenekkel ha csak planetary token lesz? Kompenzálják valahogy? mondjuk kapsz érte akár CC vagy creditet?

Borg [tag] Naplózva: 2013-02-24 09:52

Chris:
Rinyálok kicsit :) . A Dzságernát sisakja egy lapított fém bili. A ruháján két fehér partedli fut egész a bokáig, mint ha belegabalyodott volna egy tekercs wcpapírba. :D Ez azért elég durva. Szidtam a koronasisakos warhero settet is azokkal a válltornyokkal, az egészet kőkemény evil fehér színben, mert az illik egy darkside karakterhez, de ez még az alá is bemászik. Van itt még mélység. :D

De komolyan az a sett nevetséges és ízléstelen. lvl55-ön mikor már a fűszálak is behajolnak előtted mikor a réten jársz olyan kemény vagy elvileg, megjelensz egy fehér lapos bilivel a fejeden. :D

Coriesta-nak igaza van véleményem szerint. Egy letisztult egyszerűbb stílus sokkal többet adna. Olyan mint ha nagyon akarnának újat mutatni a dizájnerek de mint ha nem lenne ötletük és meg akarnának hökkenteni (ez b@zd+ sikerült :) ).

Marad a custom vért és a modolás, mert szinte csak egy két értékelhető van a settek között.

qre:
Érthető amit írtál szerintem, de azt ne feledd el hogy a két mmo-ban máshogy működnek a questek. Az egyik szöveg alapú és nagyon kevés interakciót kíván (és ettől még nem lesz rosszabb a “WOW”), a másik pedig szinkronszínészeket igényel és rengeteg animációt (swtor). Többszöröse itt a torban legyártani ugyanazt az x küldetést, mint amit pár hét alatt betesznek a wow-ba. Ez szuper a torban a végeredményt tekintve de a rákfenéje is az egésznek. Lassú, időigényes és sokba kerül.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-24 10:27

Nos a ruhatervezésbe fektetett energiát másra is fordíthatták volna. :) Csak azt nem értem, hogy miért hagyják figyelmen kívül oly gyakran az össznépi sírást, hogy ez így nem jó?

Wapappa [tag] Naplózva: 2013-02-24 12:19

KoWa: Engem foglalkoztat a kérdés, mert vagy nem esik róla szó a leírásban, vagy figyelmetlen voltam és nem vettem észre.
Szóval ha van olyan, aki tesztszerveren játszik és nem kell hadititokként kezelni az információt az eddig megszerzett commendationök jövőjét illetően, azt kérem, meséljen róla, hogy mit kezdhetünk majd a jövőben a daily/ tionese/ columni/ Black hole commendationjeinkkel, ha törlik a játékból a vendorokat. Érdemes előre elkölteni mindet, vagy átváltják őket valami másra, netán kompenzáció érkezik a hasznavehetetlenségük miatt? Előre is köszönöm a válaszokat.

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-02-24 13:22

Wapappa: Számomra sajnos nem derült ki a tesztszerveren, hogy mi lesz a sorsuk, ugyanis már nincsenek benne és pénz/comi tekintetében nulla volt az indító.

Borg: Honnan tudod, hogy nincs olyan defektes (nagy arányú) réteg akiknek ez tetszik? Nézz körbe az utcán az új generációk (néha az öregek is) valami eszement bazári majmok csoportosulásának tűnnek a divat trendekkel. :D

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-24 13:48

#elfy
nem ertem a sirast lenyeget. a masiknagy jatekban minden kiegeszitoben az elso, zold kulditargyak jobbak voltak, mint az alap raider gear. a heroic verziojat is 2-3 szinten belul cserelted, szinten szimpla kuldis cuccra.
pont az a lenyeg, hogy ujra es ujra kifarmold az endkontenthez kello cuccot. udj az mmo-k vilagaban ;)

az armorokban kifejezetten kellemesen csalodtam. sokkal rosszabbra szamitottam az eddigiek alapjan. mondjuk nem sokat vennek fel, az is biztos, maradnak az eddigi – szinte csak lvl30 alatti – cuccok :) igazabol jobban orulnek, ha az outfitt ruha kulon lenne, akar wow-os verzioban, akar lotro,gw2 modszerrel.

Pretoryan [tag] Naplózva: 2013-02-24 20:56

A geareket átnézve, megakadt a szemem a trooper medic pvp fej részén, és a sör majd kifolyt az orromon! Most már ezzel a helmmel fül-orr-gégészeti vizsgálatot is tud tartani azonnal!

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-24 21:16

Jah. :) Kb ezen humorizálunk itt is már egy ideje. :P

Bacon501 [tag] Naplózva: 2013-02-25 00:06

Hi,
Van egy kis problémám: 3001-es hibát kapok amikor PTS-re akarok belépni, vagyis azt írja a játék, hogy nincs jogom belépni a szerverre… (preferred vagyok de az nem számít elvileg…).
Van valaki akinek szintén előjött ez a probléma, de megoldódott?

Elfy [tag] Naplózva: 2013-02-25 00:56

ayla: a sírás lényege pont ez, de akinek ennyi a játék lényege hogy minden fél évben 0-ról akar kezdeni ilyen téren, annak 1 baja van. Nincs mellette más dolga, adok én melót ha ennyire ráérnek ezek az emberek….
a továbbfejleszthetőség a problémám. Van aki tényleg jóideje szenved érte, aztán megvan, jön egy kis “takony” aki kezd egy karit ma és 2 nap múlva abba futkos amibe én, csak neki 2 napjába volt nekem meg fél évben…. Nem leegyszerűsíteni kell az item megszerzését, csak szimplán betenni egy új módot amivel meglehet szerezni a nagyobb cuccokat. Maradhatna így minden ahogy van csak bővül a paletta és senki sem sír hogy Pisitke ugyabba futkos holnap amibe te, csak ő szart se tett le érte. ENNYI !

Bacon501: Problémám ugyanez volt. Megoldás azóta sincs rá. Tenni kell rá, aztán meglesni youtube-on ha felkerül a dolog. Vagy majd élesbe…. Idegesítő egy dolog mert segítség az nincs hozzá.

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-25 05:55

#Elfy
ennek leginkabb dogoljon meg a szomszed tehene, mert az o fuve zoldebb szaga van :P
ami gond a felveteseddel: a sok kis takony, aki 2 nap alatt megszerezte, ugyanugy az alternativ modot fogja hasznalni a tovabbfejlesztesre. szerintem tovabbra is a latasmododdal van a gond, mert:
ha hc raider vagy, akkor igenis felvallaltad, hogy idot fogsz beleolni a dologba es azoknat a cuccokat jelenleg sem 2 nap/het alatt gyujtod ossze.
ha nem vagy hc raider, akkor bizony semmi szukseged nincs a honapok alatt beszerezheto cuccokra, eleg a par het alatt elerheto is. bar fontos a gear, de a skillt nem helyettesiti. sima tionise gearben is siman vegig lehet menni egy jo csapattal hc fp-n, de ugye mindenki talalkozott mar full bh szetes nyommerekkel is?
meg egy dolog jusson eszedbe: te megdolgoztal erte, erre legyel buszke, meg ha csak te is tudod. vagy ez mar nem tolti el elegedettseggel az embereket? vegulis magadnak akarsz oromot szerezni, vagy virtualis fallikusat osszemeregetni? ;)

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 07:59

No.
En egy dolgonak rohadtul orulok.
Az elozo eventben ugyebar lehetett venni a defektes 90%-os mountot, amirol lemaradtam.
2.0-val meg lehet venni a mount ep es szinthez igazodo valtozatat.
Csak valami cuccokat kell hozza bugazni. Gondolom HK part fele keresohadjarattal lehet ezeket megszerezni.

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 08:02
Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2013-02-25 08:56

@Bacon501,Elfy: Van 1 sejtésem,hogy mi a problémátok. A server választónál ugyanis 2 server van,az 1ik az “open”,a másik a “closed”. Ha a zárt teszt szerverre próbálsz felmenni akkor irja ezt ki.(kipróbáltam,hátha… :D )
Annak örülök,hogy meg lehet majd venni annak az eventes mountnak a fejlődő változatát,annak már kevésbé,hogy épen. Nekem pont az tetszik benne,hogy roncsderby hangulata van. :)
Egyéb: Szerintem kissé mellé lőttek ezzel a “Planetary commendation” rendszerrel. Mivel már nem lesz külön bolygónként comm. , simán megcsinálhatja az lustábbja,hogy pl. 46-os karival visszamegy és lenyomja gyorsan a kis bolygókon a hc questeket comm.-ért,utána meg visszamegy Voss-ra,és megveszi a nekivaló cuccokat. :P

KoWa [tag] Naplózva: 2013-02-25 09:11

Wapappa: Az eddigi tokenek amik voltak “huss mentek ti a picsába” felkiáltással törlődtek. Átvittem olyan karit aki “televolt” minden földi jóval oszt nem volt semmi. nem konvertált át semmit semmivé. A küldik javarésze bugos, a companion egy egy zárt helynél nem megy veled, és még lehetne sorolni napestig. Az armor szettek egy rakás hányás ahogy kinéznek. mindenki klón katona, tiszta szégyen ez a dizájn munka amit itt most csináltak. Amikor bevezették a BH armorokat az járt a fejemben hogy ezek a szettek inkább illenek egy fantasy világba mint egy SWbe. De hát ugye nem az én reszortom eldönteni hogy nézzen ki egy játék amit kapok a pénzemért…
Laurya: és ráadásul “csak” 100 token lehet egyszerre. nem ismerős ez valahonnan? senkinek? összesen 100 heti 50… olyan ismerős… vagy csak én érzem az iróniát?
lerágott csont: AMikor az SWGben bevezettek a Combat Upgrade-et (és wow-klón lett belöle) valahogy ugyan ezt éreztem. Tudom nem szégyen a jobbtól lopni de akkor is….

Olivér Gál
csoly [tag] Naplózva: 2013-02-25 10:16

Eddig egy dologról nem esett szó (vagy elkerülte a figyelmemet) mit csináljuk a rengeteg tionese, columi stb commendationnal?? Költsük el vagy lesz valami átváltó ahol mondjuk bh-t kaphatunk belőle??

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 10:32

De esett szo. Eltuntek sitty sutty.
Koltsd el.
Meg a 2.0 bevezetes elott.
osszes planet commenadationod, osszes columi, es tionese commendationod es tokened.
Rakata tokenjeid is ha vannak.
Mert 2.0-val minden eltuuuuunik.
En tegnap vettem +1 cargo hold acces bay-t AH-bol a full accountra pont emiatt. Eluszni nem hagyom. Kikvaltok mindent. Aztan bezsufolom,es ha kell majd felhasznalom.

Wapappa [tag] Naplózva: 2013-02-25 10:46

A bantha rúgja meg! Pont ettől tartottam… Akkor mentem is shoppingolni :/

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-25 11:02

Az a baj, hogy nekem sok olyan commendation-öm van, amihez épp egy pici kellene, hogy fel is tudjam használni. Ezek közül van jó pár, amihez olyan dolgokat kellene tennem, amit nem csinálok – mondjuk hc fp-ra járni. Ugyebár ott van az a huszonpár bh comm, amit anno ajándékba kaptunk. Elkölteni nem tudom, de ott virít a készletben.

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 11:21

Sietni nem kell. ketlem, hogy holnap dobnak rank az 1.2-t: Ja nem 2.0-t :P

Tako [tag] Naplózva: 2013-02-25 11:33

Főleg, hogy TAVASZra mondták :) Az már rég rossz, ha előbb van kész.

Más: Gondolom ilyen, hogy 1.8, 1.9 nem lesz, igaz? Mert emiatt még nem mertem elkölteni a BH comm-jaimat.

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 12:09

asztat a jóisten tugya

Azt amugy lehet tudni, hogy ugyi az event holnap veget er, no de mikor jon vissza.
Vagy a vendorok maradnak, vagy mennek?

Merras [tag] Naplózva: 2013-02-25 14:53

Én azért még nem költeném el csakúgy a mindenféle commendationjeimet, az unassambled rakata / columi cuccokat pl. át lehet majd váltani újfajta commra:

‘In addition, any unassembled Columi/Rakata/Campaign pieces can be exchanged for Classic Commendation containers (small ones contain 75 Classic Commendations). The vendor is on the Ziost Shadow Mission Deck for Empire players (Equivalent one for Republic) next to the Medical Droid.’

Piece Container Commendations
Unassembled Campaign piece Large Classic Commendation Container ?
Unassembled Rakata piece Small Classic Commendation Container 75
Unassembled Columi piece Small Classic Commendation Container 75
Unassembled Battlemaster piece Warzone Commendation Container ?
Unassembled Champion piece Warzone Commendation Container ?

Merras [tag] Naplózva: 2013-02-25 14:54

Szóval lehet, hogy lesz majd valami lehetőség az egyéb cuccok átváltására is, mert pl. a black hole commendationök ilyen mérvű leértékelése azért elég bicskanyitogató lenne.

Han Soral [tag] Naplózva: 2013-02-25 23:46

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam a patch tartalmát. Azonban azért hadd kérdezzem itt meg, hogy biztos legyen, tehát mindenki fejlődhet 55-ig? Nem kell megvennem a DLC-t? Mert őszintén, képesek kiadni egy új bolygót class story nélkül???? komolyan? Az egyetlen egy nyomos ok nélkül amiért megvettem ezt a játékot. na nem. Én ebben sajnos nem támogatom a fejlesztőket.

Azzal meg ne jöjjenek nekem, hogy nincsen rá pénz, hiszen az összes színészt be kellett hívniuk hogy felvegyék az új szöveget. Ennyi erővel igazán hozzádobhattak volna még egy oldalnyi mondatot. Mert ha az összképet nézem 1 bolygónyi class story az igazán nem olyan sok szöveg/2színész/class.

Hacsak a drága fejlesztők nem olyan szegények, hogy az új bolygón több lesz a már előre rögzített mondat mint eddig hallottam. Oh jézus! Mert ismétlés van bőven. Na nem hibáztatom emiatt a őket, természetes egy ilyen nagy terjedelmű játéknál, hogy ismételnek itt-ott amott. Csak nehogy az legyen a vége, hogy az új planétán több lesz a terminal quest, mint a talkative NPC, sok-sok ismételt mondattal a főhősünk részéről.
Egyelőre azonban várok, majd meglátjuk megéri-e az amit kapunk.

Bacon501 [tag] Naplózva: 2013-02-25 23:58

Laurya: köszi a tippet, de sajna nem tudok belépni az open szerverre sem..
Azt hiszem tényleg hagynom kell a szalonnába, majd jön a rendes szerveren is…

Bacon501 [tag] Naplózva: 2013-02-26 00:01

Csak azt a fél napot sajnálom, amíg lejött a PTS kliens :)

Miroku [tag] Naplózva: 2013-02-26 00:16

Hi all, just thought I would provide some clarifications for what we are doing with the old commendations.

When 2.0 is released Tionese, Columi, Daily, and Black Hole commendations will be versioned into Classic Commendations with the following ratios:

Tionese Commendations – 6:1
Columi Commendations – 4:1
Daily Commendations – 4:1
Black Hole Commendations – 1:1

Please note we are still undergoing testing, so these ratios could change.

A commedationöket át lehet majd váltani a RotHC-val (vagyis tervezik de ez se végleges) úgyhogy szerintem inkább tartogassa mindenki a kiegészítőre

Viszont egy rossz hírem is van :(
http://torwars.com/2013/02/25/joveth-gonzalez-leaving-bioware-austin/
Sajnos ez nem valami biztató (legalábbis számomra):S

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-26 06:07

No akkor megis at lehet valtani? Kiraaaly. Akkor nem verem el oket. Kiveve planetary commokat.
\m/

Naplózva: 2013-02-26 07:53 [admin] Nephin

@Han Soral: a kiegészítőt meg kell venned, különben nem lehetsz 55-ös. A sztori folytatódik, csak most közös a szál.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-26 08:05

Plusz nem értem, miért kell sírni azon, hogy pénzbe kerül a kiegészítő? Egyik játék fejlesztői sem csak a saját szórakozásukból gyártják le a kiegeket. Sztem már az hatalmas ajándék, hogy a patch-ek ingyenesek.

Merras [tag] Naplózva: 2013-02-26 13:12

Amennyibe a kiegészítő kerül, az nem sok egyébként.

Mondjuk pont ugyanezért adhatnák ingyen is azoknak, akik X ideje hűséges előfizetők.

Tako [tag] Naplózva: 2013-02-26 14:49

@Wacho
Ne már…
Karvaly EA-nak így is elég pénz jut, még csak az kéne, hogy az ő általuk elkövetett hibák javításáért (patchekért) is pénzt kérjenek. Ha ez neked ajándék, akkor…az nem lehet valami jó.

De ha úgy értetted, hogy az EA ilyen kapzsi, akkor egyetértek :)

Naplózva: 2013-02-26 15:10 [admin] Nephin

Szerintem Wacho a tartalmi patchekre gondolt…

[...] majd le. Ugyanekkor érkezik a 2.0-ás patch is, Scum and Villainy címmel (a patch részleteit itt olvashatjátok). A letöltéshez elég bejelentkezni a [...]

[...] nézzétek át a statjaitokat a 2.0-ás változások tükrében (részletek itt) [...]

OP csempész? | Star Wars: The Old Republic Hungary [tag] Naplózva: 2013-04-26 14:54

[...] A 2.0-s update minden classnak hozott valami újat skillek terén. Van, ahol gyengébben sikerült, van, ahol jobban, de a legtöbb vita és flame talán a scoundrel scamper skillje körül bontakozott ki. Sokan óriási előnynek tartják, amivel túlságosan OP lesz a class, főleg PvP-ben, mások (nyilván főként az érintettek) szerint erre már régóta szükség volt. [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum