» 2.2 a tesztszerveren Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

2.2 a tesztszerveren

Felkerült a PTS-re a következő, 2.2-es update, amit egyelőre június 11-re terveznek. A fontosabb változások:


Dupla XP-s hétvégék lesznek június 22-től július 7-ig, az utolsó már július 4-től, vagyis csütörtöktől elérhető.


Július 9-re tervezik a nightmare mód Scum and Villainy-t a 2.2.2-es update-ben, új trükkökkel és jutalmakkal.Július 23-án megint visszatér a gree event, ezúttal két hétre ééééés – a játékosok kérésének engedve – lvl 55-re felskálázva,  éljen! :)


Augusztus 6-ra tervezik a 2.3-as update-et. Régóta dolgoznak a tartalmán, lesz benne:


A 2.4-es update-re PvP változásokkal készülnek, erről még nincs saccolt dátum.


Nagyjából így fest majd a nyár, ha minden összejön. Mit gondoltok az újdonságokról? :)

Napló:

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2013-05-25 13:55

Új armorok? Mhe…. csak a régiek más színben ami már ugye nem nagy kunszt, és csillognak egy két helyen, húúúúúú. De sz@r! Ezt kár volt erőltetni sztem, inkább mostmár a színezhetőség miatt is erőltessék meg magukat és nyomjanak ki pá új lookout-os geart is. (ami rep side-on is néz ki valahogy) Craftolató underworldös gear: megba…. izé na de hát ilyet kéremszépen?! Ne mááááár! A többi meg nem annyira érdekes nekem, a greet meg megint jól megnyomják csak minek? Kinek? na nekem erről ez jutott most eszembe…

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-05-25 15:12

Mercon, szerintem már rég nem lényeg, hogy ugyanaz vagy sem a kiszedhetö szett kinézete, mikor már úgyis mindenki maga állítja össze több száz darabból a szettjét. A lényeg szerintem inkább az új stat szint. Egyébként nem tudom mi a baj azzal, hogy most craftolható a cucc. Korábban meg mindenki azon sírt, hogy ha a feje tetejére áll is nincs értelmes lebontható/gyártható cucc. A gree-t meg adják csak, még kell a legend és a járgány majd. :) (és nem hiszem, hogy csak nekem.)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-25 18:31

Izgalmasnak és mozgalmasnak hangzik a nyár. :D Elvégre az iparban úgyis uborkaszezon lesz, ekkor kell nyomni a tölteléket a káposztába, minél többen játszanak. :) Nekem tetszetősek a tervek. Az új armorok egyelőre nem érintenek, a Gree event meg végképp hidegen hagy. Viszont az xp boost-os hétvégék miatt biztos, hogy előfizetek újra. Remélem addigra lesz is lóvém.
Viszont most már tényleg fontolgatom, hogy én is guild-be csatlakozzam, mert solo-ban már nem nagyon tudok mit kezdeni, az altozáshoz meg egyre kevesebb kedvem van.

Jarama [tag] Naplózva: 2013-05-25 20:21

Üdvözlet Christoferus!
Engedj meg pár megjegyzést! Tegyük fel, nem lényeg, hogy milyen a következő kiszedhető szett. Ok. Akkor mi a bánatos péknek dobnak ki egy száz + egyedik darabot?! és itt nem lesz vége a folyamatnak, mert jön még ötven újabb. Tényleg, minek? Az AH-ban így több időt fogsz eltölteni, több pénzt költesz cc-re és – ami felett nem lehet elsiklani -, elértéktelenedik az armor. Nem éreznéd jobban magad, ha olyan gear-rel villoghatsz, amiről messziről virít, hogy “nem akárki a mókus, mert megszerezte azt a cuccot”.
Ó igen…a Gree event! Rég túllépett már az “event” címkén ez az okosság. A helyzet az, hogy pont azért rakjják állandóan vissza, mert “jaj Istenem, nekem még nincs meg, mert kevés volt az az egy hónap rá”. Mennyivel leszel kevesebb, ha jövőre, ugyanekkor fejezed be? Nem lenne érdemesebb azt sz időpontot bevárni és akkor belogolni? Esélyes, hogy baromira várni fogod az időpontot, és ahogy eljön, a fénysebességre ráversz 2 másodpercet, úgy fogsz belogolni. Gondolj bele: megszerzel most mindent…és utána? Nagy valószinüséggel elfogy az érdeklődésed és már csak max. F2P-ben fogsz belépni legközelebb. Nem összességében tekintünk a játékra, hanem harácsolunk. Adj Uram, de azonnal! Így a Fejlesztésnek nincs szüksége tervezésre sem, mert a sok egyorrú miatt újra el lehet sütni a régi sablont.
A magam részéről most már unalmasnak és ötlettelennek tartom, hogy a Gree már megint jelen van és egy rakás cucc, insta és kieg épül rá. Először még jó volt, amíg event-nek indult.
Hol van a jó Raghoul event? Hol a Chevin event? Az bakfitty? Ok, aláírom, hogy nem igen lehet egyeztetni a zombikat ezzel a világgal, de maga az a 2-3 hét, óriási volt. Szezonális event, mint ötlet…esetleg? A szezon, nem két hetes szüneteket jelent háromszor egymás után.
Mindezzel nem az volt a célom, hogy bíráljalak, hanem összefüggéseiben láttatni a dolgokat. Sokszor mondjuk, hogy nincs joga senkinek elrontani a másik játékát, mert fizetett érte. Ezzel megint csak lehetne takarózni.

Tako [tag] Naplózva: 2013-05-25 21:01

@Jarama
Rég szarnak ezek mindenre. A gree eventet sem azért rakták vissza, mert valakinek hiányzott valami, hanem mert az volt a CD halom legtetején…xD A rakghoul eventre meg biztos rávettek valami filmet és nincs kedvük újracsinálni :P

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-25 21:54

Azért a pvp armorok egész pofásak. :D Nekem kifejezetten tetszik, hogy a JK értelmesen néz ki.

ayla [tag] Naplózva: 2013-05-26 02:35

transfernek orulok, regota vartam. remelem emberi ara lesz. :)

KoWa [tag] Naplózva: 2013-05-26 09:02

Ayla: Emberi ára?csak nézd meg nem az utolsó “óriási szenzációs eresztést”. humanoid (de csak az ember kapja) 5 szín 3 haj. 450cc, bolhafészek karakter 600cc (500 az előfizuért) rename 1000cc(ez úgy kellett volna hogy első free utána fizetős(. Szerinted mennyi lesz a transzfer? lehetőségek: 2 havi előfizunak megfelelő HUF vagy minimum 2000cc bár ez inkább pénzes lesz. Armorokat hagyjuk. Event? EZ???

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-26 10:17

Kowa: hosszú idő óta először egyetértek veled :)

Ádám Dér
oldadam [tag] Naplózva: 2013-05-26 12:54

KoWa: Teljesen megmondtad a frankót, mindez tényleg így van. Ráadásul a karaktertranszfer azzal az ígérettel kecsegtet, hogy ezentúl annyi lessz a játék, hogy beírod fleeten “50-Es karit fullosan veszek” és voala, valószínüleg már rád is írtak 4-en. Ráadásul még mindig azért sírok, mert még most sincsen normális World PVP… 3 hónapja nyomom a gamet, de eddig csak 1 Birodalmist láttam és öltem le Hothon.

Spaceram [tag] Naplózva: 2013-05-29 14:25

Sziasztok.
Éppen folyamatban van az áttelepülésünk ” onnan “. Tudjátok, ahol egy patch berakása nincs előre bejelentve, ahonnan tömegek vándorolnak el más MMO-kba, ahol a sokéves karakterem gyászosabban néz ki, mint egy pet. Stbstb …
Szóval. Néhány hete végleg eldöntöttük,hogy körülnézünk a világban, van-e jobb, szebb, okosabb.
Ide találtunk, ,guild szinten költözve mert szebb, jobb ,okosabb…
Olvasgatom pár hete az itteni kommenteket és nem értem a sok kritikus felhangot egy másfél éves játék iránt.
RP szerveren vagyunk,de még igazi vérpistikével nem találkoztunk.Volt egy “Go-Go” tank és egy ninja,de srácok , akinek van összevetési lehetősége az én vagyok ( mi vagyunk ). Nagyon erős ez a játék, rengeteg a komfort érzetet növelő kis apróság, abszolút nem érzem,hogy -fentebbi hozzászólást idézve- ” szarnak ezek mindenre.
Lényeg a lényeg,hogy nem értem ,hogy miért van savazva ez a játék folyamatosan néhány ember által, mivel komoly minőséget és extra , friss élményt nyújt olyan MMO-ban megöregedettek számára is mint én, mi.
A CC pedig nem egy privilégium, hanem választható plusz,amivel vagy él az emberfia vagy -körülményei, szándéka okán- nem.
Az meg,hogy augusztus 6-ig van egy menet előre publikálva az egy akkora dolog,hogy csak pislogok.
Karit most is simán lehet venni “ott” is. Bármelyik licitoldalon találsz sok százat-ezret, meg goldot, meg BoE itemet , instant Bimbis accountot stb..
Na, jó játékot :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-29 15:40

Üdv itt Spaceram :D Alapjáraton KoWa stílusa olyan, amilyen, amennyiben rá utalsz. Sajnos azonban okkal fakadunk ki, amikor sírunk, ugyanis másfél év aktív játék után látjuk mi van a játékban. Remélem lesz olyan szerencsétek és nem tapasztaljátok meg az árnyoldalait. :) Alapvetően nagyon szeretem ezt a játékot, élvezem minden percét, de azért mégis… Nem az a baj, hogy nyomatják a CC-s cuccokat, hanem az, hogy amióta ezek is vannak, azóta érdemi bugfix alig jött, ráadásul másfél év után is rendszeres az a jelenség, hogy minden új patch automatikusan a játékosok jelentős hányadát negatívan érinti, mert összeomlik, nem működik, stb.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-05-29 18:42

A karaktertranszferről még annyit, hogy esetleg mondjuk subscriber vagy preferred játékosok egyetlen egy karaktert átrakhatnának ingyen, de a többiért fizetni kellene. Jó lenne, ha a trooperem átrakhatnám TRE-re

[...] Mint írtuk, a 2.4-es update PvP-fejlesztéseket fog tartalmazni, Bruce Maclean fórumposztjából most az is kiderül, hogy a cross-server queue nem lesz benne. [...]

[...] tervezték a 2.2-es update élesítését (részletek itt), de egy hibajavítás hatására vaakolni kezdett az update, ezért [...]

Neptu [tag] Naplózva: 2013-06-10 19:29

Sziasztok!
Én arra a commentre reagálnék, hogy CC óta nincs bugfix, nos had “okítsak” egy pöppet, akik a markettel foglalkoznak egyszerű designerek (hihetetlen szar érzékkel a ruhák felé) és ők neked a ….. életben nem fognak bugfixelni, több devre van osztva a bioware is mint az összes többi játék és mennek a bugfixek itt is csak miután a drága cukorfalat EA lefelezte a BW-t nemcsoda ha ez visszaesett láthatatlan mértékre.

Neptu [tag] Naplózva: 2013-06-10 19:30

A char transfer elvileg 1800cc/karakter

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum