» 2.4 hamarosan! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

2.4 hamarosan!

Pénteken lezárult a The Dread War, azaz a 2.4-es update tesztelési szakasza a PTS-en és ahogy már írtam, a tervezett élesítés október 1-én lesz. Ennek örömére íme egy rövid  összefoglaló, mi vár ránk másfél hét múlva! :)


 

Ezzel egyidejűleg azok, akik szeptember 12. után előfizetnek, ingyenesen megkapják a kiegészítőt és 500 cartel coint, ha pedig október 20-ig teszik ezt meg, egy petet és egy mountot is kapnak ajándékba (JA-3 Subversive Battle Droid Mini-Pet,  JA-3 Subversive Speeder).


 

A lapozás után elolvashatjátok Gnost-Dural mesternek, a Jedi Archívum vezetőjének feljegyzését a dread masterekről, vagyis a Rettegés Mestereiről, jó szórakozást! :)

 

 


ÜZENET AZONOSÍTÓ SZÁMA: 237890223409098184

FELADÓ: Gnost-Dural mester, Jedi Archívum, Tython

CÍMZETT: Ogan-Dei mester, főtanácsadó, oriconi gyorsreagálású egység

ÜZENET:


Öreg barátom,


összegyűjtöttem az általad kért információkat az Archívumból, bár a Rettegés Mestereiről szóló feljegyzések meglehetősen hiányosak. Különösen a származásukra vonatkozó adatok okoznak csalódást, mivel nagyrészt pletykákon és a birodalmi történelmi feljegyzésekből összeollózott részleteken alapulnak.


Először is, annyi bizonyos, hogy  – minden ellenkező híresztelés ellenére – a Rettegés Mesterei emberek. Kaedan mester elvégzett néhány vizsgálatot az elfogásuk után, melyek kimutatták, hogy élettartamukat mesterségesen és nagy mértékben megnövelték. Nem ismerjük a pontos értékeket, sem szülőbolygójukat. Még a valódi nevüket sem tudjuk.


Céljaik hasonlóképp rejtélyesek. Tudjuk, hogy már nem engedelmeskednek a Sith Birodalomnak, annak ellenére, hogy birodalmi csapatok szabadították ki őket belsavisi börtöneinkből. Árulásuk a Birodalom ellen váratlan, bár nem megmagyarázhatatlan esemény. (Ha szükséges, egy későbbi üzenetben kifejtem elméleteimet.)


 

A Birodalommal való szakításuk óta gyorsan felépítették saját hadseregüket, melyre csak mint az ő “Befogadóikra” hivatkoznak. Kutatásaink arra utalnak, hogy a csapatok csupán kis hányada önkéntes jelentkező – legtöbbjük korábbi birodalmi és köztársasági katona vagy polgár, akiknek elméjét visszafordíthatatlanul eluralta a Rettegés Mestereinek hatalma. A foglyul ejtett Befogadók kikérdezésére irányuló minden kísérlet kudarcba fulladt. A Rettegés Mestereinek folyamatos pszichológiai manipulációi tökéletesen lojálissá és gyógyíthatatlan, paranoiás őrültté változtatták őket.


Ahogy nőtt katonai erejük, a Rettegés Mesterei a Hutt Cartellel is finom manőverekbe kezdtek. Információm alapján az ő hatásukra fogott agresszív, végül a saját halálát okozó terjeszkedésbe a Cartel korábbi vezetője, Karagga. A következmények messzire nyúltak, talán még a közelmúlt makebi konfliktusának hátterében is ez áll.


A Rettegés Mesterei tovább növelték befolyásukat, mikor egy időre irányításuk alá vonták a Denova bolygót, a katonai robbanószerek egyik fő szállítóját. Felbérelt zsoldosaikon keresztül közvetve, a háttérben maradva ismeretlen nagyságú, de valószínűleg jelentős mennyiségű, nagy erejű robbanóanyagra, fegyverre, földi és légi járművekre, valamint más, eredetileg a Köztársaság által a bolygón állomásoztatott katonai felszerelésekre tettek szert.


Ezután egzotikusabb források után kezdtek kutatni. A Befogadók csapatai szállták meg Belsavist, hogy megszerezzék az ott elrejtett, ősi rakata fegyvereket. Egy másik, kisebb osztag sikeresen beépült a Gree Enklávéba és hozzájutott néhány komplex tervrajzukra vonatkozó információkhoz és alapanyagokhoz. Bár ezt a csoportot megsemmisítették az Asation bolygón, erős a gyanú, hogy előtte sikeresen továbbították mestereik felé az összegyűjtött adatokat, köztük a gree hiperkapuk technológiájának titkait is.


 

Legutóbb ismét a meggyöngült Hutt Cartel manipulálásával próbálták elérni helyzetük megerősödését. Óriási méretű zsoldos- és kalózcsapatok (rengeteg fegyverrel és járművel) érkeztek Darvannisra, látszólag azért, hogy a huttok szerződéseiért versenyezhessenek egymással. Ehelyett azonban a Rettegés Mestereinek egyike, Styrak megpróbálta megszerezni az irányítást felettük, hogy besorozhassák őket a Befogadók közé. Szerencsére terveit felfedték, mielőtt véghezvihette volna őket, sőt, magát Styrakot is megölték – ez volt az első számottevő veszteség, amit a Rettegés Mesterei szökésük óta elszenvedtek.


Azóta a megmaradt öt mester – Brontes, Tyrans, Calphayus, Bestia és Raptus – rejtőzködik. Tudjuk, hogy Styrak halála és más nehézségek ellenére még mindig hatalmas, fanatikus katonákból álló seregnek parancsolnak, emellett olyan ősi technológiákhoz van hozzáférésük, amelyek messze túlmutatnak tudományos ismereteinken. Továbbá, Styrak halála nem gyengített azon képességükön, hogy széles körben rettegést, paranoiát és hallucinációkat terjesszenek – sajnos semmit sem találtam kutatásaim során, ami megbízható védelmet nyújtana ez ellen neked vagy csapataidnak.


Az előtted álló feladat kétségkívül az egyik legnagyobb kihívás, amivel Rendünk bármely tagja valaha is szembesült. Kérlek tudasd, ha valamilyen további információval segítségedre lehetek.


Az Erő legyen veled.


ÜZENET VÉGE

Napló:

Tamás Sebestyén
Anhre [tag] Naplózva: 2013-09-22 22:16

Nem szeretnék negatív lenni, de a GTN-es újítást már a játékkal vagy annak elején kellett volna kiadni. Megspórolt volna majdnem két év bosszadalmat. :)

Naplózva: 2013-09-22 22:22 [admin] Nephin

Biztosan azt vallják, hogy jobb későn, mint soha. :D

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2013-09-23 02:06

“Azok, akik szeptember 12. után előfizetnek, ingyenesen megkapják a kiegészítőt és 500 cartel coint, ha pedig október 20-ig teszik ezt meg, egy petet és egy mountot is kapnak ajándékba”

Új előfizetőnek kell lenni, vagy a jutalom jár a havonta ismétlődő befizetések esetén is, ha az szept.12 előtt kezdődött?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-09-23 08:09

Micsoda kérdés… Naná, hogy kizárt a részvételed ebben az esetben, mint ahogy azoké is, akik anno megvették még az alapjátékot :D :P
Na jó, ez gonosz poén volt. :) Természetesen a jutalom előfeltételeként csak azt nézik, hogy aktuálisan a megadott időpontban előfizető vagy-e, az nem befolyásoló tényező, hogy előtte hány hónapon át fizettél, vagy sem.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-09-23 10:31

Azért hogy ez a játék is kezd elfordulni a pvp buzik irányába… Rakned pvp season 1. Tiszta WoW…
Nem értem én ezt az egészet. Tényleg ennyire nincs semmi amit kitudnak találni? Okés uj bolygó, kell, biztos, na de hogy állandóan ugyan azokat kell csinálni… új sztori szál… vége úgyis az “i win” gomb megnyomása. A ruhákról nem beszélek mert azok borzalmasak szokás szerint.
A AH újítás is már rég meg kellett volna lenni ha már ennyire megy a copy-paste.
Nem lennék meglepve ha a 3.0.0 új opcióval bővülne: Auto-attack.

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-23 10:37

Az utolsó PvP fejlesztés elég rég volt:

http://www.swtor.com/gameupdates/1.6-ancient-hypergate

2012.12.11. az 1.6-ban. Szóval nem értem Kowa, hogy mit sírsz. Néha azért a PvP-sek is kaphatnak valamit.

oz [tag] Naplózva: 2013-09-23 10:47

Arem, te azt nem érted, KoWa miért sír. Én az nem érteném, ha egyszer nem sírna. :)

Pacho [tag] Naplózva: 2013-09-23 11:02

Ja, mocskos buzi PVP-sek! Hát nem volt nekik elég, hogy két év alatt kaptak 2 új warzone-t? Hogy megszüntették az open world pvp-t? Hogy ők kényük-kedvük szerint grindelhetnek két külön szettet, míg a pve-sek számára elég egy is és azzal is megvan a 2110 expertise?
Hát száradjon le a kezük.
Bezzeg szegény pve-sek, csak 3 operationt, 4 flashpointot, 12 ruhaszettet, és két bolygót kaptak pluszba.
Igazságtalan.

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2013-09-23 11:26

Kösz a választ Wacho. Am előrendelés óta játszom, csak megzavart a “szept.12 UTÁN előfizetnek” szóhasználat.. Azt hittem ez is olyan, mint a telefontársaságoknál :)

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-23 12:27

@oz Jogos. nem is tudom miért írtam. :)

Lackow [tag] Naplózva: 2013-09-25 13:54

Leszkapsz meg moderacio. ha Nephin nagyanyacska visszanez ide :D

Lackow [tag] Naplózva: 2013-09-25 13:56

Kowa meg ilyen, habar en emlekszem amikor meg az elejen lelkesen nyilatkozott, oszt atment trollba :P

De ennek ellenere meg mindig jatszik :D

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-09-25 18:11

Srácok nekem lenne egy kérdése a launcherrel kapcsolatban: ismerőseimnek majdnem 4 órán keresztül installál valamit, holott előző nap is játszott vele ( a játék pedig már régóta le van töltve teljes terjedelmében).
Az én gépemen meg azt csinálja, hogy login gombra nyomás után 2-3 másodpercig rá tudok nyomni a Play gombra, de utána kiszürkül és vége….indíthatom újra az egészet.
Találkoztatok már hasonlóval? Előre is köszönöm a segítséget.

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-26 08:20

Nekm két guild társam is szívott a laucher-el most. Nekik elsőre a customer service mérdsékelten tudott segíteni (elismerték a hibát, de még nem tudják mi okozta). Azóta megoldották. Nem tudom a pontos megoldást, de benne volt valahol a teljes újrahúzás és a config fájl irogatása is. Utánakérdezek. Remélem neked nem ez.

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-26 09:32

Kérdés azoknak akik játszottak a PTS-en. Külön lehet queue-t kiadni arénára és hagyományos Wz-re, vagy kiadsz egyet és kapsz amit kapsz? Az arénák ugyanis nekem nem igazán szimpatikusak és szeretném tudni, hogy tudok-e majd menni objective alapú WZ-kbe anélkül , hogy arénáznék.

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-26 13:13

Huh. Utánanéztem és sajnos az ember kötelezve van arénába járásra, ha a régi típusú WZ-ket is akarja nyomni.

Azt hiszem nekem itt van vége a PvP-nek, mert már az ancient hypergate-nél is szívom a fogam, ha kettő jön be egymás után. A nekem fekvő WZ-k aránya leesett 3 / 7-re így.

A fene. :(

oz [tag] Naplózva: 2013-09-26 16:16

Nekem is az jött le, hogy 1 jelentkezés van, és random dob be valahova. Nekem sem tetszik, teljesen más játék az aréna és a wz. Ugyanakkor amíg nem büntetik a csapatból való kilépést, simán kil lehet lépni abból a groupból, ami nem tetszik indulás előtt. Indulásig van még általában idő, hogy találjanak másik játékost.

Krisztián
Krisz [tag] Naplózva: 2013-09-26 16:59

Sziasztok.

Kis segítséget szeretnék kérni. Gondoltam befizetek egy hónapot, hogy megkapjam a kiegészítőt. Hivatalos oldalon belépek az accountba, kiválasztom a 30 napos periodust , megadom a bankkártya adatokat és a tovább után nem sikerül a tranzakció :( Hibát ír, hogy próbáljam később, viszont a számlámon zárol 220 Ft-t!
Valaki találkozott már hasonló hibával.
2 gépen és 2 számlával is próbálkoztunk, de ugyanaz az eredmény.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-09-26 17:05

Ha még korábban nem voltál előfizető, akkor azért van az a 220 forintos zárolás. Ezzel hitelesíted, hogy nem bot vagy, viszont ha ezzel együtt csak pont annyi van előkészítve, hogy a 30 napot kifizethesd, akkor az a baj, mert a 220 forinton felül kell meglegyen a pénz, ergo lehet azért nem sikerül a tranzakció, mert a 220 HUF levonása után már nem áll rendelkezésre elég összeg a 30 napra.

Krisztián
Krisz [tag] Naplózva: 2013-09-26 17:07

Kicsivel több mink 100K van a számlán :)
Gondolom ebből kijönne, de se nekem se ismerősnek nem sikerült megvenni a feltöltést.

Arem [tag] Naplózva: 2013-09-27 09:20

@Fassbender

Nem tudom, hogy még él-e a problémád.

Ezeket az infókat szedtem össze guild társaimtól (ha kell lefordítom, de alapból lusta vagyok, így csak ha valaki szól)

[Sep 26] Ichaln: If you have “ST” in the lower left corner and the launcher is getting stuck on reorganizing data or patching this will solve it:

http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=6763621&postcount=9

[Sep 26] SethAltair: Many people have recently complained about the launcher bug where there’s a red tag saying ‘updating’ but it goes nowhere. One of the solutions that have worked for some people is to run cmd as administrator and insert command ipconfig /flushdns (the space before the / is intentional) Make sure no other application are open, then try opening launcher again and hopefully it’s updating properly

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-09-27 20:15

Köszönöm a segítséget!

Maintenance | Star Wars: The Old Republic Hungary [tag] Naplózva: 2013-09-30 17:03

[...] leállás után letölthetjük a 2.4-es update-et az új [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum