» 4th anniversary jutalmak, update 4.0.3, decemberi eventek és pár apróság. Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

4th anniversary jutalmak, update 4.0.3, decemberi eventek és pár apróság.

Elég mozgalmas decemberünk lesz: mindegyik visszatérő event tiszteletét teszi, az Old Republic  4 éves lesz, bemutatják  az új Star Wars filmet és tovább folytatódik a ping-pong balance terén :DDecember 8-án, kedden délután 2-tól  6-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 4.0.3-as update-et. A patch után kezdetét veszi az e havi Gree event és beszerezhetjük  a 4. évfordulós ajándékokat.  (részletek lentebb)


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.


Íme a  december havi event lista, lehet szemezgetni:( a visszatérő eventekről leírást az oldalsávon lévő Eventek az Old Republicban linken olvashatsz)4. évfordulós jutalmak:


Ki hitte volna, hogy repül az idő :D Már negyedik éve kalandozhatunk az Old Republic világában. Ennek örömére a fejlesztők pár apró jutalommal kedveskednek a játékosoknak. Lássuk a részleteket:


-Az event időtartalma alatt a két fővárosban lévő Strongold (Coruscant és  Dromund Kaas) mindössze 4 kreditért lehet a miénk!


-A flottákon megtalálható un.  “Anniversary Personnel” vendoroktól a következőkhöz juthatunk teljesen ingyen:


-A legegyszerűbben úgy szerezhetjük be ezeket, ha használjuk az Emergency Fleet Pass képességet, amivel a flottára jutunk és ott elballagunk a Strongholds and Crew Skills negyedbe.A 4.0.3-as update számos balance változás mellett új itemeket is hoz. (főleg a Cartel Marketre) Csak pár érdekesség:


A várható új itemekről Dulfy (link) és a TORcommunity (link) oldalán olvashattok bővebben (utóbbinál a balanca változások is megtalálhatóak)


-Swtorista elkezdte összeállítani az új EP. VII. karakterekhez passzoló outfitet. Jelenleg ezekhez van tippjeBattlefront:


-Kicsit sikerült az EA-nak megkavarnia a dolgot. Sokan jeleztétek, hogy valami nem teljesen úgy van, ahogy legutóbb hírt adtunk. Nem minden dobozos verzióban van SWTOR kupon kód, van ahol csak Jakku DLC kód van, valahol csak SWTOR kód és néha előfordul, hogy mindkettő. Ki érti ezt….


Akiknek kimaradt volna: A Fallen Empire következő  fejezetéről és az előfizetői jutalom első részleteiről itt olvashattok.  (link)Napló:

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-08 19:07

Sziasztok!
Az a problémám, hogy letöltöttem a játékot a napokban, behozta a szervereket is meg minden. (régebben már játszottam vele) Viszont, ha ki akarom választani a szervert akkor connect hibát ír ki. Lehet, hogy még nem elérhető, de ami a valószínűbb, hogy a kollégium net lehet az oka. Kipróbáltam vpn-nel is.
Tippek?

Hunya

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-08 19:08

A kollégiumi net nem lassú csak néhány dolog tiltva van rajta, de általában vpn kikerüli…

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-09 18:14

Ha már eljutsz a serverválasztásig, akkor nem feltétlenül a nettel lehet gond.

Kipróbáltál többféle servert is
US-west, Us-east, Eu?

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-09 18:18

Igen, többet is próbálgattam. Most éppen újra telepítem…

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-09 20:45

Az újratelepítés sem oldotta meg a problémát…

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-11 07:45

elvileg ezek a TCp portok szükségesek hozzá:

2052-2053
•8995
•12000-12999
•20000-30000

Lehet érdemes lenne egy másik VPN-t is kipróbálni ( gondolom a launcher és az swtor exe a saját tüzfaladon engedélyezve van)

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-11 11:03

A tcp portokat még megnézem, de a Vpn-ből az Openvpn az ami ingyenes és biztonságos és igen átvannak engedve…

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-11 11:18

Megtaláltam a helyet, ahova a portokat kell beírni. Kérdés, hogy ezeket a számokat, hogyan írjam be, abba a sorba?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-11 12:37

ahol konkrét port van ott azt írd be. ahol pedig tartomány oda többit ( én is csak a neten találtam ezeket a portokat, nem 100 hogy csak ezek/pont ezek szükségesek, de egy próbát megérhet)

Hunya [tag] Naplózva: 2015-12-12 10:39

Találtam egy másik vpn-t. Sikerült. :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum