» A maintenance… Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

A maintenance…

elmarad ezen a kedden, ez várható is volt, hiszen csütörtökön érkezik az 1.5-ös patch és a f2p.


Egyebek:


- kiterjesztették a cartel coinos jutalmakat: minden korábbi előfizető, aki december 20-ig (korábban ez november 15. volt) aktiválja az accountját, megkapja a neki járó jutalmakat!


- megvan a Star Wars VII forgatókönyvírója Michael Arndt (pl. Toy Story 3), a rendezőt most keresik (Spielberg, Abrams és Tarantino nem vállalta, jelenleg Matthew Vaughnról szólnak a pletykák – ő rendezte a Stardustot is, ami szerintem jó kis film lett). A filmben feltűnhet Carrie Fisher (Leia), Harrison Ford (Han Solo) és Mark Hamill (Luke) is, a sztori NEM a Thrawn-könyvek alapján készül.


A Gyűrűk Ura – remek, varázslatos könyv, jó film. Nemsokára itt az előzmény első része, de addig, míg a hobbitok és törpék besétálnak a moziba, akár a HK-51 keresése közben is hallgathatjuk az előző trilógia csodás zenéjét. :)

Napló:

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 11:58

Fool of a Took! This is a serious journey, not a hobbit walking party. Throw yourself in next time, and we’ll be rid of your stupidity. Now be quiet!

Hamár lotr. :D

Arnaas [tag] Naplózva: 2012-11-11 12:40

Most ezt nem értem. :( Az előfizetésem lejárt augusztusban, és azóta nem is fizettem elő. Tehát én nem fogom megkapni a cartel coinokat? (CE, 6 hónap előfizu)

Naplózva: 2012-11-11 12:53 [admin] Nephin

Ha nincs aktív előfizetésed valamikor december 20-ig az új időpont szerint, akkor nem. Valaki összeszámolja, hányszor írtam le ezt? :D

Christoferus [tag] Naplózva: 2012-11-11 13:00

@Nephin valami nagy jutalmat kérek ha megteszem, mert nagyon mazochistának kell ahhoz lenni. :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 13:03

@Nephin:1x-er biztosan. :’D

Zsolt Balogh
Darktower [tag] Naplózva: 2012-11-11 13:22

Jó az új “koncert”. Mintha szöges ellentétben állna sz eddigiekkel. :D Remélem majd kapunk John Williams-t is.

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-11 14:18

Nagyon kíváncsian várom ezt az új Star Wars-t , a probléma sajnos az, hogy a “legacy-era” nagyon össze-vissza. De nem kispályás a Disney sem, bízom benne, hogy valami jóféle lesz :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 14:35

Hát az biztos hogy a Disney nem sz*rral gurigázik. :D Arra leszek kíváncsi milyen story-t találtak ki…bármit csak ilyen Jar-Jar féle retard dolgokat ne tegyenek bele.

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2012-11-11 15:06

@Anyu: augusztusig volt erőm visszanézni,azóta “csak” 20x. :D Aki ennyiből nem ért,annak úgyis hiába irod le akár 200x is.(ebben nincs benne a többiek hsz.-ében szereplő magyarázat,az még pluszba jön hozzá)
Jó a zene,köszi.

Obbágy Máté
Mateusz5 [tag] Naplózva: 2012-11-11 15:54

Egy kérdésem lenne, most akkor csüt.-ön pontosan ugyanazt a patchet teszik fel mint ami a pts-ren van? mert ha igen akkor érdemes letölteni szerda este? hogy csüt.-ön már ne kelljen vagy inkább várjam majd ki a csütörtököt?

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-11 17:09

@Mateusz5: A live szerver és a PTS nem ugyanaz, nem is ugyanaz a patch lesz, a PTS külön játékként viselkedik, szóval hiába töltöd le. Ha gyorsan szeretnél játszani a szerver lelövése után egy picivel indítsd el a launchert, és jön az 1.5 lefele. Remélem nem kúrják el mint múltkor, mert 1.4-et 10kbyte/sec-el töltötte, szerencsére egyik guildtárs skypeon átküldte az ideiglenes patch fileokat :)

@fCon: Mi a baj Jar-Jar -al? Buma Buma konzerv maxi jó :D
Amúgy remélem én is hogy komolyan veszik. Nem szeretnénk még egy Baljós Árnyakat.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 18:21

@oszvald: Hát az a bajom kb hogy akárhányszor előkerül az a szellemileg visszamaradatt evolúciós zsákutca..legszívesebben keresnék egy szilánkot amivel felvághatom az ereimet..vagy egy vacsövet amivel agyonverhetem magamat. :D

róbert zulik
Skyfire Skirata [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:16

lehet hogy hülyeséget kérdezek, de megteszem :D
Régi karakterekkel tudok e majd ingyen játszani?
Márciusban járt le az előfizetésem (CE, 3 HÓNAP),tegnap lemezről felraktam a játékot.
miután a hivatalos oldalon megpróbáltam az accomat inyenessé tenni az írja: your accoun is not eligbe to free play (vagy valami ilyesmi)

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:23

@Skyfire:Tök mindegy hogy CE vagy tescos változat. :) Nem tudod ingyenessé tenni mivel rendes accnak számit..no pay no play. :) szóval vársz csütörtökig és akkoris max 2 karival játhatsz. :) De ha rám hallgatsz fizess elő…vagy pedig készülj fel arra hogy felrúgód az asztalt…elég durva f2p modell ez. :)

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:26

Remélem nem nyúltak mellé a forg.írónak. Kicsit sajnálom, hogy nem a Zahn féle storit választották, pedig az nagyon jól sikerült. Persze sokan nincsenek megelégedve ezen vonallal. Matt Stover – aki egyébként még Zahn-nál is jobb író – tervezi, hogy a Zahn féle storit mellőzve új irányba tereli az eredeti trilógia történetét, amire persze nagyon kiváncsi vagyok. Igazán jó választás a forg.írónak Stover lett volna. Ha valaki olvasott már tőle eredeti nyelven könyvet, az tudja, hogy letehetetlen. Ami a rendezőt illeti, nos nem tudom, kire lehetne bízni, ugyanis elég kényes dolog, miután Lucas “leadta” a stafétát és úgy belenyúlni, hogy mindenki elégedett legyen…hát nem kis feladat. Nem tudom, hogy milyen szerződést kötött Lucas bácsi a Disney-vel, de abban biztos vagyok, hogy maradt beleszólása egy-két dologba.
Abban azért lehet bízni, hogy a rendezés jó lesz, mivel bem Lucas bácsi rendezi – bocs minden sw rajongótól, mondjuk én is az vagyok, és nem is kicsit, de hadd legyek kicsit kritikus.
Az új részeket Lucas rendezte és, nem igazán lett 5-ös, ahogy a klasszikus részekből az első, azaz az Új Remény. Míg az V és VI Irvin Kershner-rel és Richard Marquand-dal bomba lett. És ne feledjük Lawrence Kasdan-t, aki részt vett ezen két rész forg.könyv megírásában. Tehát lehetünk bizakodóak, hogy most Lucas nélkül elég jó dolog kerekedhet ki az egészből.
Bocs a hosszért.

ayla [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:29
orodreath89 [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:49

fCon: ha régebben előfizettél akkor nemcsak 2 karakterrel játszhatsz hanem az öszessel ami van neked csak nem tudsz újat létrehozni.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 19:59

@Orodreath: Ezt nem is tudtam. :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 20:01

@ayla: köszi. :D hatalmas volt. :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 20:04

@sapith:Tokkal vonóval vitték Lucas bácsi birodalmát. Max tanácsadóként lesz jelen a forgatásokon. :)

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-11 22:28

@orodreath89, fCon, Skyfire: Akinek volt eddig x karaktere, az 1.5 után tud játszani vele MÉG EGYENLŐRE, de nemsokára nekik is ki kell választani 2 aktív karaktert, majd onnantól csak az a 2 lesz játszható. amennyiben nem fizetsz újra elő (vagy amennyiben behozzák a CC-ért unlockolható slotot, onnantól lehet többet is unlockolni) Hasonlóan fog működni a Crew Skillekhez, nem törlik a karaktert, de nem lesz aktiválható, a portréja mellett gondolom lesz egy 7800pontos SUBSCRIBE NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! felirat.
@ayla feldobtad az estém egy jó kis TFB wipefest után:)

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-11 23:22

@oszvald: Engem nem fenyeget eme veszély..hisz előfizettem. :’D Már félek mi lesz itt csütörtökön… :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2012-11-11 23:33

elsősorban csütörtök lesz :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2012-11-11 23:54

Anno ezt a zenét hülyére hallgattam. :) Kár, hogy ezen a youtube felvételen eléggé torz.

Soundmaker [tag] Naplózva: 2012-11-12 12:28

Visszakanyarodva a film témához… Őszintén szólva nekem nem nagyon tetszik ez a “buheráljuk meg megint az idővonalat dolog” .. Sok rajongó fog falra mászni, és dobhatjuk ki a Thrawn trilógiára épült folytatást, ami eléggé nagy irodalmat ölel fel… Amúgy ezt máshol is leírtam: Miért nem a zsiványkommandó-t filmesítik meg? Van benne minden… hősök… (Corran Horn, Wedge Antilles), van benne jó kis nyomozós szál, akkor a kiképzés, és rengeteg űr és felszíni csata.. (gondoljunk Corusant visszafoglalására Jégszívtől), vagy a bactaháború eseményeire.. az Új köztársaság megalakulása, és a lázadók szövetségének átalakulása államszervezetté… Ebből nagyon jó filmet lehetne csinálni.. fiatal színészekkel, és mivel az egyetlen ismert karakter Wedge lenne őt még simán lehetne pótolni mással…. HA szükséges egy két cameo erejéig Han, Luke, és Leia-át is vissza lehet hozni, és nem lenne akkora gáz mintha velük forgatnák le a új filmet… Én ezt tartanám elfogadhatónak…

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-12 12:44

A Thrawn trilóga gyenge folytatása az eredeti műnek…számomra tucatregény színvonalú volt StarWars köntösbe bújtatva, nagyon nem adta vissza a hangulatot. Több részén erőltette a SW motívumokat és néhol abszolút unalomba fulladt. Pont ott nem vette fel a lendületet ahol kellett volna, viszont teljesen érdektelen részeket a végtelenségig elnyújtott.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 12:45

@Soundmaker:Valóban. Nem értem minek kukázzák a Thrawn trilógiát….azután meg mehetne a Vérvörös Birodalom mondjuk. Bár ha úgy épitik fel az új trilógiát hogy legyen valami kapcsolata mind a 6 epizóddal (NEM NEM JAR JAR NINCS MAXIBUMM!!!) akkor még akár egész jó sülhet ki. Bár nem hiszem hogy a Disney erre menne. 4 milliárd dollárt az ember nem vág csak úgy ki az ablakon. :D Lehet azért viszik új irányba kicsit az SW mert ha Thrawn trilógiát csinálnák meg akkor lehet hogy pár elmebeteg fan találna valami kifogásokat és akkor amiatt borulna az egész rendszer. Amúgyis nagyon nehéz filmet könyvből készíteni. Lásd gyűrűk ura…ha a hobbitot 3 részre szedik..ok úgy csinálják meg hogy azis értse aki úgy nézte meg a LOTR filmeket hogy nem olvasta a könyveket…( khm -.-”) és lesznek benne függelékek stb. Ennyi erővel a Gyűrű szövetsége is lehetett volna 2-3 részes. Bár az über 4 órás változat se rossz. :’D

Thyreen [tag] Naplózva: 2012-11-12 12:59

Nah kis névváltozás.. mert a játékban is így vagyok.. Tehát Soundmaker innentől Thyreen… :D

Hát akármilyen sztorit is írnak, az elmebeteg fanok arra is köpködni fognak… teljesen mind1 mit raksz majd le nekik az asztalra…

@Borg… hát nem tudom.. nézőpont kérdése, de szerintem a Thrawn trilógia kidolgozottságában, sztoriban magasan veri az eredetit.. de ez az én véleményem…. Nem éreztem azokat az unalmakat olvasás közben amit te.. de nem vagyunk egyformák :) Sajnálom, hogy neked nem tetszett az a vonal…
Ellenben az említett Zsiványkommandó történet kellően izgalmas és totál vállalható lenne új szál indításra. Sokan írták más fórumokon és blogokon, hogy az eredeti trilógia kerek, lezárt… A Skywalker dinasztia története így jó…
Azért kíváncsi leszek mit hoznak össze.. biztos megnézem, csak a Disney eddig nem igazán villantott franchise feldolgozásban maradandóan jót… (Pl.: a John Cartert is úgy elsz*rták ahogy lehet…)

orodreath89 [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:00

Szerintem a Thrawn trilógián kívül is vannak még könyvek amikből összelehet gyúrni egy jó kis fojtatás-t

orodreath89 [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:07

Meg am. is ez az ugrok előre az időben dolog azért se nagyon jó mert, akk. megint lesz egy 20-2 évnyi rés -mint annó az első trilógia és a második trilógia között- amiről nem tud senki semmit hogy mi történt, főleg így hogy még a történetet is megbolygatják és ez nagy Star Wars rajongóként nekem azért annyira nem adja.

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:12

A mellékszálak közül a Han Solo trilógia tetszett.

A Thrawn trilógiában én végig azt éreztem hogy ez most nagyon SW bakker meg nagyon rámegyünk az X-wing csatákra, nagyon gonosz az ellenfél és nagyon nagyon…nagyon erőltette az SW klisét. Jégszív ehhez nem tudnék mit hozzáfűzni…meg a bambi meg a hét törpe. :D

Jó eltúlzom. Nem mondom hogy egy az egyben nem élveztem. Voltak benne olyan elemek amelyekre én is azt mondtam ez igen jó lett. Viszont az összkép nálam maximum közepes. DE ez csak az én véleményem és lehet ez baromi jó, csak én ilyen fura vagyok.

orodreath89 [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:17

Ha már mellékszálak akk. pl Boba Fett történetét megfilmesíthetnék úgy különálló filmként, mert nekem A mandalori páncél nagyon tetszett, és kíváncsi lennék mi történt vele a sharlak után, mert ugyebár elvileg megmenekült :D

Thyreen [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:50

@Borg… Na igen kinek a pap.. kinek a paplan effektus :D … Hát nem tudom, az egyedül kőkemény gonosz a Thrawn trilógiában az C’baoth volt, de ő sem gonosz volt csak őrült.. :D Thrawn sem volt gonosz gyakorlatilag… Sőt.. sokszor volt hogy neki jobban szurkoltam mint a hőseinknek… (Pont emiatt tetszett a trilógia), ugyanis az erdeti filmekben jött a csúnya nyagy gonosz Darth Vader és ha rossz napja volt halomra fojtogatta a tiszteket az Executoron… a Császár is annyira gonosz volt, hogy a felgyülemlett düh mikor meghalt majdnem elsodorta Vadert és Luke-ot a halálcsillagon :D ez nekem sokkal gyerekesebbnek tűnt így felnőtt fejjel mint Thrawn… Ő a célt maga előtt tartva tört előre.. nem gyilkolt feleslegesen… csak ha szükséges volt, és akkor is csak annyit amennyit a célja megkövetelt…

Mellesleg a Han Solo mellékszál nekem is tetszett.. (Még a fiatal koráról szólók is..) Viszont az utolsó 3 könyv, az egy kicsit fantasy-sra sikeredett (Han Solo és a fejvadászok, Han Solo a Birodalmi Ügynök és a Han Solo Háborúja) mert abban már volt minden… Sima kard, félig Erő érzékeny félholt gép, középkori falvak… Kicsit furcsa volt, de imádtam azt a sztorit is… Mondjuk nem csoda mivel magyar írta ezt a 3 könyvet… :D Ugye Dale Avery = Nyulászi Zsolt :D :D:D:D

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-12 13:58

” jött a csúnya nyagy gonosz Darth Vader és ha rossz napja volt halomra fojtogatta a tiszteket az Executoron…”

Ez nagyon tetszett :D . Igazad van egyébként.

Thyreen [tag] Naplózva: 2012-11-12 14:12

Erről jut eszembe hogy meg kellene rendelnem antikváriumból a teljes Han Solo szériát mert nincs meg :S :D … Kölcsönadtam valakinek 6 éve .. és nem került meg azóta :S

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 14:23

Inkább a Revan könyvet rendeljétek gyerekek. :D

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-12 14:53

SWTOR könyvet olvastatok már? Végzetes szövetség, én most ezt olvasom.
Sokat dob rajta hogy a játékkal is játszom.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 15:03

Az Árulás se rossz. :) Malgus bácsi kalandjai könyv formában. :D

ayla [tag] Naplózva: 2012-11-12 15:44

igazabol ertheto, hogy nem mar meglevo tortenetet akarnak, hanem ujrairjak. egyreszt igy mindenkinek uj lesz a sztori es vegig lehet izgulni mind a harom reszt. igy sokkal konnyebb maradandobb hatast elerni. a masik okora pl. jo pelda a gyurukura. meg a szuperrendezoi extra vagatlan verziobol is maradt ki boven olyan, ami konyvben benne van. a thrawn ciklus eleg osszetett es eleg nehezkes ugy megnyirbalni, hogy ne menjen az erthetoseg rovasara. emelett ugye egy regenyben masra kerul alapvetoen a hangsuly, mint egy filmben. kapasbol nem is tudnek olyan regenybol keszult filmet mondani, ami hozta volna a konyve erdeti elmenyet (forditva viszont eleg sokat).
nezzetek pozitivan a dolgot: vagy kapunk egy jol sikerult, csavaros es epikus folytatast (bar szerintem leginkabb csak latvanyos lesz), de ha megsem, akkor meg mindig lehet mondani: ez egy fos es en nem vagyok hajlando elfogadni, inkabb a konyvekben leirtakban hiszek. ;)

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 15:50

Szívem szerint egy TOR era-ban való story-t élveznék…iszonyat sok potenciál van benne.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 15:51

Vagy merészebb leszek. Még a TOR előtt is..a Great Hypespace War.

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-12 15:59

Great Hyperspace War. Erre szavazok én is. Kérem iktatni. :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 16:02

Jut eszembe…Timeline-t nem fogják folytatni?:( GHW után beállt az egész..pedig bírtam eme kis történeteket.

Christoferus [tag] Naplózva: 2012-11-12 16:45

Én azt nem értem, hogy manapság annak van a reneszánsza, hogy egy csomó már elejétől végéig kerekbe zárt történeteket megbolygatják és vagy közé vagy elé beszúrnak valahova múltba a “kezdet kezdete” stílussal.
(gyűrűk ura, hannibal, Alien, Halálos iramban – hogy akciót is mondjak, stb.) Ehhez képest itt a Star Wars végtelen számú hiteles történettel és a manapság oly népszerű “múltban élést” nem hajlandóak nagyban trilógiában vászonra vinni. Ahogy pár példa pont előttem elhangzott, ill. ott vannak alap ötletnek azok a kiváló “amatőr” próbálkozások, mint pl. Shadows of corruption, Dark Resurrection.

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-12 17:08

@Thyreen…Egyet értek veled. Thrawn az egyik legérdekesebb alakja a eu-nak.
@fCon…Bizony nagy lehetőségek vannak az Old Republic era-ban, de még lehetne sorolni, ne feledkezzünk meg a NJO-ről sem. Nagyon megoszlanak róla a vélemények, de elég komoly, sötét és kegyetlen filmet lehetne belőle csinálni.

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-12 17:17

Nekem minden álmom,hogy filmesítsék meg a kotor 1-2 és újabb b részeit :D

Obbágy Máté
Mateusz5 [tag] Naplózva: 2012-11-12 17:25

Szerintem még mindig jobban járna a Disney ha vagy a kotort filmesítené meg vagy az eredeti szereplőkkel a Kevin J Anderson 3 könyvét A jedi akadméia sorozatot mikor már Luke is idősebb Leia meg Han is és már van gyereke Leinak na az még jó is lenne mert picit megfiatalítják őket amit ma már nem olyan nehéz megcsinálni és még érdekes is lenne.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2012-11-12 17:47

Chris: azért a Hobbit kicsit kilóg a sorból, mert a könyv előbb volt, mint a Gyűrűk ura könyv.

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-12 19:54

KoTOR era nem rossz, egyetlen problémám a ceruzacég túlságos jelenléte volt. Na meg az, hogy az egyhez szerintem sokkal jobban passzolt a Bastila romance- dark side befejezés. Még a Bane trilógia lehetne jó alapanyag, nagyon lerakhatatlan könyv volt, amúgy milyen jó SW könyvet tudnátok ajánlani? A TOR szérián gondolkodok, vagy a Thrawn-on (bár eléggé felemások a vélemények róla, valaki imádja, és mégannyian utálják is.) Kár hogy a Revan még nincs kint magyarul.

Obbágy Máté
Mateusz5 [tag] Naplózva: 2012-11-12 20:06

Nem tudom olvastad-e már de szerintem a A Jedi akadémia sorozat ami 3 részes marha jó lett az új jedi rend megalakulásáról szól és arról hogy Luke képzi ki a jedik új generációját meg hát persze miért is ne a birodalom is benne van, ez a Thrawn trilógia után van.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-12 20:45

@oszvald:nem reklám..de hátha érdekel :)

ayla [tag] Naplózva: 2012-11-12 22:34

#oszvald42
jajajaj, csak a bane konyveketet ne hoztad volna fel. meg a kozepes szintet sem uti meg es ez sajnos nem csak a pocsek magyar forditas hibaja. ez azert is elszomnorito, mert karpyshyn-tol olvastam a mass effectes konyvet is, ami nagysagrendekkel jobb, pedig abban tortenet ugyileg sokkal jobban megkotottek a kezet, es a forditas is iszonyu jora sikerult.
ennel jobban nem mennek most bele, elobb-utobb ugyis megkapjatok majd hosszabban kifejtve.

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-12 23:46

@fCon: Köszi, vmi jó hír is

@ayla: Szerintem rendben volt az a Bane trilógia. Az eleje az első, illetve a harmadik könyvnek picit unalmas, de ettől eltekintve szerintem elég jó lett, voltak jó fordulatok, a sztori se volt rossz, és megmagyarázta a szokásos SW-Sith kliséket. ME könyvek is jók, de azok valahogy kiszámíthatóak voltak (Igaz annyiszor toltam az 1. és 2. részt hogy én se akarom bevallani.) . Csak sajnos jött egy William C. Dietz nevű úriember, a következményeket meg már tudjuk…

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-13 07:42

@oszvald: Akkor véletlen se szerezzem be a ME 4. könyvet?:D Akkor inkább a Leviatánra meg a Cloud Atlasra farmolok. :)

Am én Bane bácsi második fejezéténél tartok…de szerintem egész jó. Mármint az elv ami hajtja..a Kettő Szabálya. :) Ami kb a Jedikre is érvényés….hiszen itt a TOR era-ban ugye a Birodalom meg a (szánalmas banda By Emperor) csapkodják elég íntenzíven egymást. SPOILER: És ugye a Sithek is kezdek meggajdúlni ugye…mármint a vezetőség nem épp a legszigorúbb és ugye Bane belátja hogy ez így nem pálya. Ezért is használta ki a Gondolatbombát..vagy mit.SPOILER END/ :D már felejtettem. Na ugye tiszta sor..peace meg szeretet..Jedik uralkodnak..(ELNYOMNAK!!!) elég sokáig..és ugye Vader megjelenése csak egyensúlyt hozott az erőbe…nem értem hogy a hülye Jedik komolyan azt hitték hogy az egyensúlyt azt jelenti hogy végleg eltűnik a Sith akkor boldogság meg napfény? :D látszik hogy nem ismerik az Univerzum törvényeit.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2012-11-13 08:21

Szerintem a jedi rendnek nem volt határozott elképzelése arról, miként is kellene kinéznie annak az egyensúlynak. Amit egyes jedik nyilatkoztak, azok sztem a személyes ideáik voltak, egy olyan messiás kép, ami tévesnek bizonyult. Ilyen tekintetben tökéletes másolata a Szentírás Újszövetségi részének.

Thyreen [tag] Naplózva: 2012-11-13 09:00

@oszvald42 Részemről ami igen kellemes perceket okozott nekem az 4 részes Zsiványkommandó könyvek voltak… egy méltán mellőzött mellékszereplő kapott benne főszerepet, és kaptunk mellé egy rakat újat. Márcsak azért is jó a sztori, mert nincs agyonvágva Jedi trükökkel, hanem kicsit életszagúbb az egész sztori. Ha szeretted a BSG-t akkor kicsit hajaz rá a történet, mert egy elite pilótaosztag újra-megalakulásáról szól. A nagy cselekmény szálak pedig az Új Köztársaság megalakulásáig vezetnek. Nekem eszméletlen tetszett az a sorozat. Úgy keresd, hogy X-Szárnyúak sorozat… A Sztori valahol az Endor után kezdődik, és a Thrawn trilógia előtt fejeződik be…

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-13 09:04

Jó látni, ahogy mindenki sorolja, hogy melyik könyvet lenne jó megfilmesíteni. :)
Ebből is látszik, hogy mekkora potenciál van ebben a brandben. Nekem van egy sanda gyanúm, hogy a Disney nem már meglévő és kiadott könyvet filmesít meg, hanem mindig új sztorit kreálnak. Ami akár jó is lehet, de ezt majd mi eldöntjük.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-13 09:12

BSG..az mekkora. Főleg a mostani sorozat…a Blood and Chrome. igaz csak 10 perces szöszökben jön hetente a youtube-on…de februárba kijön az egész egy 2 órás változatban. :)

De mi újat tudnak kitalálni?:D Most lehet savazni de..nekem a Luke Han Leia trio era-ban játszodó már kicsit fura lenne. Nem mondom hogy rossz..sőt!A Birodalom Visszavág a kedvenc részem az sw filmek közül..de örülnék ha TOR era irányában lenne valami megmozdulás. :)

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-13 09:16

@Thyreen…Ez így nem teljesen igaz:
Rogue Squadron (1996), by Michael Stackpole (6.5 ABY) (A)
Wedge’s Gamble (1996), by Michael Stackpole (6.5 ABY) (A)
The Krytos Trap (1996), by Michael Stackpole (7 ABY) (A)
The Bacta War (1997), by Michael Stackpole (7 ABY) (A)
Wraith Squadron (1998), by Aaron Allston (7 ABY) (A)
Iron Fist (1998), by Aaron Allston (7.5 ABY) (A)
Solo Command (1999), by Aaron Allston (7.5 ABY) (A)
Isard’s Revenge (1999), by Michael Stackpole (9 ABY) (A)
Starfighters of Adumar (1999), by Aaron Allston (12-13 ABY) (A)
Mercy Kill (2012), by Aaron Allston (13 ABY, 19 ABY, 29 ABY, c. 44 ABY) (A)
Egy kicsit több részből áll a sorozat, amit tényleg nem lehet figyelmen kívül hagyni. Abban igazad van, hogy az első 4 rész a Zsiványokról szól, mert utána már a Lidércek vannak és vissza-vissza térnek a Zsiványok is kicsit megkavarva. Az utaolsó részeket már kihagytam, jó lenne bepótolni valamikor, most egyelőre a Trónok harcát olvasom, ami egyenesen fenomenális. Bocs az off-ért.

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:03

@fCon: Én nem ajánlanám tiszta szívemből, bár azt mondom, hogy ha van egy kevés időd, látogass el egy könyvesboltba, nézz bele. És angolul olvasom -gatom, kb a 60%-át olvastam ki. De mivel angol, gondolkodnom is kell (tudom normális tempóban olvasni, csak azért mégis jobban jár az ember agya, ha nem anyanyelvű könyvet olvas) ezért szenvedősen megy.

A Bane trilógiával úgy voltam, hogy ha volt egy szabad napom, akkor azt olvastam órákon keresztül, mint sem gépezzek, stb. A Deceptionról ez nem mondható el.

Story szempontból Bane arra jött rá, hogy az akkori Sith Rend, a Sötét testvériség tulajdonképpen egy torzképe a Jedi Rendnek.
Az eredeti film Jedi gondolatmenetre visszatérve a jedikkel az volt a probléma, hogy várták az egyensúlyt az erőben. Csak azt felejtették el, hogy a Sith rend eltörlése és a totális Jedi uralom rohadtul nem egyensúly. Ezért lesznek mindig is Sithek meg Jedik. Na meg azért, mert még nagyon sok ember meg akarja tömni a zsebét a Star Wars brandből.

@Thyreen: Majd utánanézek, köszi a tippet

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:15

Üdv valaki segítene,hogy mi lehet itt,mert mikor swtor.com-ra akarok csatlakozni ezt írja:LOGIN FAILED – This account has been locked due to incorrect answers to security questions, please contact Customer Service for assistance. és mikor a játékra,akkor meg patcher service unavailable-t ír

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:25

@Darth Salak: Az hogy nem adtál meg helyesen egy titkos kérdésre egy titkos választ…igy lön vala lockolva lett…:D

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:27

És mit csináljak? És mit csináljak?

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:30

PFUUUUU ha újból belépek accomba úgy letörlöm az összes redvás kérdést,mindig ezzel van vmi problémám -.-! De pls segítsen,aki tudja,hogy mit csináljak ilyenkor,hogy lockolva van?

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-13 16:41

írsz supportnak. Kérdéseket meg nem lehet törölni..ez ilyen alap védelmi vonal. ha más ip cimről logolsz be az oldalra vagy launcherre mindig megkérdezi az általad megadott 5 titkos kérdésre az 5 titkos választ…fel kellett volna írni. :)

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-13 17:11

tudom összeset,de nekem 3 kérdés van 2-öt vhogy töröltem:D

oszvald42 [tag] Naplózva: 2012-11-13 20:26

Anno security questionos problémámat csak telefonon tudtam elintézni. Szóval gyűjtheted minden angol tudásod :D A lényeg, hogy skypon, vagy gmail-en keresztül hívd, mert az USA-ban zöld szám, tehát online ingyen hívható, a magyar szolgáltatok meg biztos rávágnának jópár ezret.

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-13 20:39

Egy elég érdekes stílusú zenei aláfestéssel megáldott videó. Viszont elég jól vágták hozzá a videót. Ez már inkább az őrül pocokáldozós kategória.

http://www.youtube.com/watch?v=vXhtCrFWVvk

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 09:19

1 nap míg jön a “Flood”. =/

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-14 10:04

Aha…aztán 500-1000-n lesznek a fleeten a gépem meg kiakad. :(
Mi van akkor, ha a server Full-on van, akkor sorba kell állnom, holott előfizetek? Vagy úgy van kialakítva a rendszer, hogy az előfizetősőknek mindig van hely a belépéshez?

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 10:37

Hát ofc hogy mi elöl vagyunk. :D Nehogy már egy f2p elvárja hogy full szerveren elsőre menjen be….de ez valahol le is volt írva hogy a ki subolt az prioritást élvez a f2p playerekkel szemben ha netán sorba kell állni. :) Tessék előfizetni! :D

Fasbender [tag] Naplózva: 2012-11-14 11:21

fCon csúnyán megelőzött:D De minden úgy van ahogyan leírta…..mivel előfizető vagyok jómagam is ezért nem aggódom a bejutáson:DDD

Borg [tag] Naplózva: 2012-11-14 11:21

Nephin@

Te nem tudod véletlenül? :D :D:D:D:D:D:D:D:D
XD

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 11:23

@Fasbender: Átveszed a Flood elhárítási titkár szerepét?:D Mert akkor hagyom hogy Te oszd a bölcsességet a galaxisban…míg én Twilek csajokkal chillezek. :D

Fasbender [tag] Naplózva: 2012-11-14 11:58

@fCon: mivel Te tökéletesen ellátod a Flood elhárítást, ezért eszem ágában sincs kilökni téged a vezetői székből! Jól csinálod csak ne hagyd abba!:DDD

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 12:03

@Fasbender:Ohh hogy Jabba csukná rád a veremajtót… :D

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 12:35

valaki segitene még új vagyok :)
oriási de amatör kérdésem lenne XD Szeretném megveni a játékot de a gamecaedal nem vagyok tisztában.Tehát ha pl megveszem aktiválom akkor is (vissza számol folyamatosan megy le a számla elöfűzetés ha offline vagyok) vagy csak akkor ha online vagyok akkor számolja az időt?
3 órája · Tetszik

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 12:42

Kérdésedbe benne is van a válasz. :)

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 12:49

Köszönöm szépen és megvetem :) ) remélem majd erősitem valamelyik oldalt :) ) nagyon tetszik a sith inkvizitor :) de még nem tudom mitt válaszak

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:00

Hát ez rajtad áll. :) Sith Inkvizitór nem rossz. de Sorcerer ágat válaszd majd. lvl 10-en kell majd specet választani. van Az assasin..az melee role és kb úgy ugrabugrálsz mint Maul bácsi a baljós anyósban…illetve a a Sorcerer az meg ugye ranged és uralkodó style-ban szórja a 40000 voltot. :D De olvass utána. :)

Snag [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:07

Nem akkor számlál, ha be vagy logolva. Megveszed 1 hónapra, és az 1 hónapig érvényes.

Snag [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:07

Tehát ha megveszed, és csak 10 napot játszol, utána 20 napig nem, attól függetlenül az előfizetés ketyeg és kárba vész.

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:17

rangét nagyon szeretem wowban is :) ))
576 bementem hátt talán debrecenben van még készleten vagy Pécsröl is tudunk 1-2 db felhozni :O
Maradt igy a média márk….

lukzoor [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:27

Végre lejár a wow annual passom, ideje visszatérni ^^

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:43

én most Molten-en és a Monster wow-on voltam meg természetesen magyar csillagon Taurin.De meguntam :S

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 13:55

aktiváltam rendesen erre ki irja ,hogy nincs aktiválva és nem enged play-re katintani -.-
még 1 x beirtam kódot erre ezt a kódot már használja valaki ….

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:07

You have 89 days of play time remaining. szoval érzékelte….. mondjuk csak 60 naposat vetem xD

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:13

@leonston: Süsü:) Ha elöszőr aktiválsz egy game-t akkor ugye 30 nap ajándék. :)

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:14

az jó de fönök miért nem megy? XD

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:20

há én attat honnam tudjam?:D aktiváltad stb…security kérdésekre adtál választ?ill. azokat jól adtad meg?:D

@Anyu:Gyere segits már…Flood Elhárítási titkárként nehéz az élet…:D

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:37

na látod secu fa*** nincs meg xD

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 14:53

gz…akkor. :D

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:15

Current Subscription:
None
De ott van ,hogy reming 89 nap
Teljes mértékben mindent áttnéztem 5 kérdésre megadtam a választ csak ezt az optimal securyt kódot nem vágom

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:19

AZ NEM KELL!!!:D az csak a CE tulajdonosoknak van vagy az akik Authenticatorral rendelkeznek…. wagh. :D

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:27

suportnak elment egy levélke most mi a baj ezel nem tudom de remélem ránéznek

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:28

akkor szerintem holnapig várnod kell…:D nem épp a legjobb supportjuk van. Legalábbis azok alapján amit hallotam. :)

De lehet tévedek.

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:38

hiba anyi volt mintt kiderült nem volt megadva a first és a Last name és nem engedet emiatt be :P

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:46

am köszi a segítséget,de szerintem hagyom úgy ahogy van,másra is kell pénz,engem meg megtaláltok új accountommal a free to play-ben :D

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-14 15:56

@leonston…A lényeg, hogy már megy a dolog. Hajrá!
Én épp most növeltem meg 60 nappal az acc-omat. :D
Meloból haza, kicsi kaja, kicsit asszonnyal is kell foglalkozni aztán mehet ami belefér, amíg még nem árasztanak el minket az újoncok. :)
Holnap nagy nap lesz…költhetek egy kis CC-t. :D Már persze feltéve, hogy le tudom szedni az új pecset. Nem úgy mint múltkor.

leonston [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:02

valaki adna egy jó linket majd sorcihoz talent vagyis skil fához :) ?

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:03

@sapith: Szerintem ma játszunk amig tudunk…holnap ellepi a galaxist a Flood. :D

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:04

http://www.noxxic.com/swtor/pve/sith-inquisitor/sith-sorcerer/lightning tessék olvasni. :) statok rotation..ami kell..de próbáld meg kitapasztalni. de első 10 szint az affajta ismerkedős. :)

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:20

Nyáron trialban kipróbáltam a sorcit lvl15-ig. Azt tapasztaltam a sniperemhez képest, sokkal egyszerűbb és könnyebb vele a játék, ami persze változhat a későbbiekben, de erről csak akkor tudok véleményt mondani, ha újra elkezdek egyet, ugyanis tervezek egy healer karit emp oldalon, csak még nem tudom, hogy melyik legyen; sorci vagy mercenary.

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:22

Agent téren milyen heal?Mert ha végre felrántom a sorcit és nem tudok vele mit kezdeni..akkor szivesen húznék egy IA-t. :)

sapith [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:27

Nem tudom, csak sniperem van, annak meg nincs healer ága.
Azt olvastam valahol, hogy a legjobb healer az operative. Igaz lehet?

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 16:28

Hát jó csak heal talenttel szintezni vicces lehet..a fene se tudja. :D Mégse wow hogy eléred a lvl 15-öt..benyomod a heal role-t és nem mész többet questelni…csak is insta. :D

Darth Kulál
Darth Kulál [tag] Naplózva: 2012-11-14 17:22

fCon: én lvl10-tol toltam healer commandoba,és nagyon jó fejlödni is.
fogsz egy dpst és healeled öt meg magad is,és közbe támadsz is,jobb mint egy dps-vel menni de télleg :D

Fasbender [tag] Naplózva: 2012-11-14 17:49

A commando csak addig jó amíg nem vagy 50-es! 50 feletti PVP-n rendszeresen csak 3-an fognak rád ugrani, és ha random csapattal mész akkor senki nem fog téged védeni:D Közelharcra meg a commando 0.
PVE részen már más a helyzet, ott baromi jó karakter DPS, vagy akár healer ágon is.

A sorci, bh meg szimpla egy gombos karakterek és kész…..

Tako [tag] Naplózva: 2012-11-14 19:54

“50 feletti PVP-n rendszeresen csak 3-an fognak rád ugrani,”
Ez biztos azért van, mert commando, mert másra nem ugorhatnak 3-an.

“ha random csapattal mész akkor senki nem fog téged védeni”
Mert direkt, csak a commandokat nem védik? :D

“Közelharcra meg a commando 0.”
Erre inkább nem mondok semmit. Remélem rájössz magadtól :D

“A sorci,!BH! meg szimpla egy gombos karakterek és kész…..”
Kezdem úgy érezni, hogy te csak fel akarsz baszni :D (nem, direkt nem írtam, h trollkodsz)

A szomszéd fűje, ugye? :P

fCon [tag] Naplózva: 2012-11-14 19:59

@Tako:
“A sorci,!BH! meg szimpla egy gombos karakterek és kész…..”
Kezdem úgy érezni, hogy te csak fel akarsz baszni (nem, direkt nem írtam, h trollkodsz)

Sikitok! :D :D:D:D:D

Fasbender [tag] Naplózva: 2012-11-16 15:03

“50 feletti PVP-n rendszeresen csak 3-an fognak rád ugrani,”
Ez biztos azért van, mert commando, mert másra nem ugorhatnak 3-an. – másra is szoktak, de a commandora elev rögtön, mert könnyű kill ha nincs jó csapatmunka….

“ha random csapattal mész akkor senki nem fog téged védeni”
Mert direkt, csak a commandokat nem védik? – értsd úgy hogy nincs csapatmunka általában….

“Közelharcra meg a commando 0.”
Erre inkább nem mondok semmit. Remélem rájössz magadtól – nem tudom ezen neked mi a nem világos…

“A sorci,!BH! meg szimpla egy gombos karakterek és kész…..”
Kezdem úgy érezni, hogy te csak fel akarsz baszni (nem, direkt nem írtam, h trollkodsz) – nem trollkodás, nem baszogatás, DE mivel van mindkettőből 1 karim ezért tény ami tény, velük más wz-re menni és játszani….

Szóval az ilyen esetekben már szándékosan nem baszom fel az agyamat…..(nem, direkt nem írtam hogy trollkodsz)

Commandoval is lehet jó az ember wz-ken, amennyiben tudsz, és lehet is alkalmazkodni a csapat többi tagjához….az eszetelen rohangálásnak nem vagyok a híve. Ha több klántárssal megyek akkor már fordul a kocka, mert van kiknek adni a supportot és van heal is!!! Nagyon nem kurvára mindegy milyen felfogásban játszik egy csapat…..szerintem ezt Te is tudod! Téma lezárva.

Tako [tag] Naplózva: 2012-11-17 00:06

Asszem kezdesz rátapintani a lényegre :) Nincs olyan imba class, ami megváltaná egy csapat balfaszkodását. Maximum a setup, amibe kell commando/mercenary.

Snag [tag] Naplózva: 2012-11-19 13:56

Fasbender, ebben az esetben nem adok Neked igazat. A Commando igencsak kemény forma: tudom ezt olyan tapasztalatok alapján mondani, hogy van egy 40-esem és lehet vele aprítani, valamint találkoztam olyannak Wz-n, aki egy Full Auto alatt szétszedett úgy, hogy majdnem 1100+ Expertise van a Heavy Armoros BH-mnak!

Még, hogy közelharcban 0… :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum