» Ajándék mount, Cantina Tour infók a kiegészítőről Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Ajándék mount, Cantina Tour infók a kiegészítőről

Újabb Cantina Tour volt a hétvégén (ezúttal a ComicCon apropóján), mely során pár információval ismét gazdagabbak lettünk, de mielőtt a részletekbe mennénk, egy újabb apró játékra invitálnám az oldal olvasóit.Röviden a lényeg: a  Cantina Tour alkalmával azok, akik előregisztráltak, egy ajándék mountot adó kódot kaptak. Miután ez a hivatalos oldalon regisztrálásra kerül, egy újabb kódot generál, amit további öt ember tud felhasználni és így tovább. A mount mellé jár még egy random tárgy is, amelyek közül a legértékesebb a First Grand Statue of Mandalore, de SP-RO Power Droidot, Carbonite chamber regen itemet vagy egy dye modult is kaphatunk .


Egy reddit posztban szervezett formában történik a kódok megosztása (ha véletlenül nem tudnánk elérni az oldalt, Dulfy oldalán is megy a kódcsere):


- érdemes a kommentek megjelenítését a “legújabb” alapján rendezni


- a megfelelő formátum http://www.swtor.com/user/ce, ha az user/ után egy “r” betű következne, az referáló link. Nem ez kell nekünk jelenleg (pár “mókás” emberke bepróbálkozik ilyen alkalmakkor, nézzük meg, mire kattintunk… :) )


- ha egy kódra ezt a választ kapjuk: “This Community Event code is not valid”, azt már 5 ember felhasználta, keressünk egy másikat


- ha ezt a választ kapjuk: “An unknown error has occurred”, akkor várjunk pár percet és próbáljuk újra, nagy valószínűséggel a szerverek kissé leterheltek


- ha sikeresen aktiváltuk a kódot, akkor az oldal nekünk is generál egy újat, amit meg kell osztani a reddit (vagy Dulfy) postban. Néha nem azonnal, hanem pár perc múlva kapjuk meg az új kódot, legyünk türelemmel (a reddit v. Disqus regisztráció szinte egy percet sem igényel, ez ne legyen probléma :) ).


- a mountot és a bonus itemet egy ingame levél formájában fogjuk megkapni (van, aki a szobor reményében több tucat új karaktert készít és töröl azon nyomban, amint megjön a levél, nem hiszem hogy célravezető taktika, de egyelőre nem minősül exploitnak)


- 60 napunk van, hogy aktiváljuk a kódot (vagyis kb. szeptember első hetéig még ráértek)


És akkor az ígért infók:


- Aki egyből új, 60-as karakter indít, az a régi tartalmakból (class küldetések) ki lesz zárva (mondjuk ez logikus is, furán venné ki magát, ha valaki 60-as szinten szambázna végig a kezdőbolygókon :D ).


- Az Outfit Designer a jövőben valamikor  lehetőséget fog biztosítani, hogy PvE/PvE  valamint DPS/healer/tank felszerelések  között könnyen tudjunk váltani (magyarul nem kell egyesével cserélni az itemeket, ha váltani akarunk mondjuk a DPS és tank gear között).


- A Galactic Conquest bővülni fog új eseményekkel/helyszínekkel.


- A kiegészítő megjelenésekor nem lesz új operation és flashpoint sem, viszont az összes eddigi FP/OPS elérhető lesz 65-ös szinten, tényleges kihívást nyújtva mindenkinek (részletek a bejegyzés végén).


- Új FP/OPS valamikor karácsony körül várható.


- Új PvP/GSF pályák/játékmódok valamikor jövőre várhatóak.


- Gondolkodnak rajta, hogy a Shroud/Dreadseed küldetések szolózhatóak legyenek.


- Valószínű, hogy az új kiegészítőben pár régebbi helyszínre is vissza kell látogatnunk.


- A társaknak fontosabb szerepet szánnak. Egyrészt ha nem megfelelően döntünk, akár faképnél is hagyhatnak, másrészt nem leszünk képesek minden társat magunkhoz csábítani. Az eddigiek alapján függeni fog a meglévő kasztunktól, a nemtől valamint az egyes döntésektől (light/neutral/dark), hogy az adott companion csatlakozik-e hozzánk.


- Volt még pár apró infó : egy ideig nem várható új könyv ebből az érából az EP7 miatt, lesznek új CM itemek stb. Viszont ami kissé zavaró volt, hogy bemutattak egy rövid videorészletet, ami egy halottnak hitt karakter “visszatérését” mutatta, amit nem sokkal később cáfoltak is, elég nagy kavarodás okozva az emberek fejében. Szóval csak óvatosan, az interneten elég sok jelöletlen spoilerbe lehet belefutni!


- És akkor az ígért infó FP/OPS ügyben:


- A már meglévő szolózható FP-k mellé pár korábbi, a történet szempontjából fontos FP-nek is elkészítették az egyedül végigvihető verzióját (pontos lista lentebb).


- Ami a trükk, hogy karakterünk az adott szintre lesz le- vagy éppen felskálázva. Szóval egyelőre úgy néz ki, nem lehet majd egy 30-as szintű FP-t 65-ös szintű karakterrel ledarálni (bár ennek ellentmond, hogy a Collicoid War Game kimaradt a listából).


- Az összes eddigi FP tactical módban is elérhető lesz (a meglévő mellett vagy helyett? jó kérdés…) az összes játékos számára. Bolster segítségével együtt játszhat a 10-es szintű játékos a 65-ös szintűvel.  A tactical kitétel elvileg eltekint a klasszikus tank/healer/2dps felállástól, de mivel alapjaiban nem változtak meg a régebbi FP-k, ezért esélyes, hogy az ún. gold standard felállás mégis szükséges lesz.


- És végül a hard mode FP-k: minden FP ( kivéve a Collicoid) elérhető lesz 65-ös szinten (kérdés, hogy a régi lvl 50/55/60 HM FP-k maradnak-e?), komoly kihívást nyújtva. Itt viszont már kötelező lesz a klasszikus felállás.


- Operation: erről  nagyon röviden: a KotFE megjelenésekor a korábbi OPS-ok 65-ös szintre skálázott verziói elérhetőek lesznek, mind Story, mind Hard módban (NiM-ről egyelőre nincs infó).


- Még nagyon sok a fekete folt, de az már látszik, hogy szeretnék, ha minél többen tudnának hozzáférni a korábbi csapatot igénylő tartalmakhoz. Részletes infó (melyik FP-nek lesz szóló verziója, hogyan fog alakulni a group finder az új OPS-ok esetében stb) ebben a Developer Blog bejegyzésben megtalálható.


- És végül ne feledjétek: Nar Shaddaa kaszinói várják a kockáztatni vágyó játékosokat! (link)

Napló:

Merlind [tag] Naplózva: 2015-07-15 13:54

A redditen a legújabb linknél is azt írja ,hogy “This Community Event code is not valid” mi lehet a baj??

Merlind [tag] Naplózva: 2015-07-15 13:55

A redditen a legújabb linkre is azt írja ,hogy “This Community Event code is not valid” mi lehet a baj??

Olgicska [tag] Naplózva: 2015-07-15 16:10

Tessék figyelmesen végigolvasni a cikket: ” – ha egy kódra ezt a választ kapjuk: “This Community Event code is not valid”, azt már 5 ember felhasználta, keressünk egy másikat” :)

Merlind [tag] Naplózva: 2015-07-15 19:17

Ezt értem ,de abban a percben ahogy felrakják?

[...] Az előző kódmegosztós-mountszerzős játék még kb egy hónapig él,  ne szalasszátok el a lehetőséget. (link) [...]

[...] – A korábbi Cantina Tour mountot még kb. 3  hétig szerezhetjük meg (link) [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum