» Áttekintés Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Áttekintés

A Star Wars: The Old Republic egy történetközpontú, masszívan többjátékos online játék, melyben Te alakítod karaktered történetét, jellemét. Fedezd fel a Star Wars világát évezredekkel Darth Vader  felemelkedése előtt, amikor a Köztársaság és a Birodalom között dúló háború osztja meg a Galaxist.


Válassz a Jedik, Sithek vagy egyéb klasszikus Star Wars szerepek közül. Hozz döntéseket, melyek befolyásolják személyes történeted, valamint az Erőhöz való viszonyod. Utazásod során számos társra lelhetsz, akik harcolnak, elárulnak döntéseid alapján. Küzdjetek együtt a dinamikus Star Wars harcrendszerben, vagy szövetkezz más játékosokkal a legmerészebb kalandok legyőzéséhez.


Előzmények


Évszázadokon keresztül a Köztársaság volt a legfejlettebb, legcivilizáltabb hatalom a galaxisban. Jedi védelmezőinek hála a remény szigeteként emlegették lakosai. Mindeközben az ismeretlen űr mélyén erős Birodalom épült ki,  élén a Sith nagyurakkal, akiknek céljuk a Galaxis uralma volt,  valamint a bosszú Jedi ellenségeiken. Évszázados készülődés után elérkezettnek látták az időt a visszatérésre.


Holoprojektor


Soha nem látott méretű háború vette kezdetét, mely milliók életét követelte. Semleges bolygókat romboltak le, vagy pusztítottak el teljesen. A vérengzés végét Coruscant megszállása jelentette.  Ez rákényszerítette a Köztársaságot a Coruscant-i béke aláírására. Évek teltek el azóta, mely alatt a Birodalom megszilárdította hatalmát újonnan szerzett területein, a Köztársaság pedig nekikezdett infrastruktúrájának kiépítéséhez az új rendszerben.


Határ menti villongások, kisebb csaták nehezítik a béke betartását, így könnyen lehet, hogy újabb világ méretű háború veszi kezdetét. Hősök új generációja követel helyet magának a történelem színterén, hogy ezen nehéz időkben meghatározzák az egész galaxis sorsát.

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum