» Boldog új évet! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Boldog új évet!

Boldog új évet, sok frissítést, kiegészítőt, eventeket, szórakoztató játékot és ehhez időt mindenkinek!


Napló:

Dualface [tag] Naplózva: 2013-12-31 11:31

Boldog Új Évet! Remélem a szilvesztert senki nem swtor előtt ülve fogja tölteni :)

Zsolt Balogh
Darktower [tag] Naplózva: 2014-01-01 15:25

Boldog új évet! Az erő legyen mindannyiunkkal a 2014-es évben is! :)

Hartmann [tag] Naplózva: 2014-01-02 23:40

Sziasztok, bocs hogy ide írom, de kíváncsi volnék, hogy alakult e már valamit pozitív irányban a f2p mod? Nagyon tetszik ez az mmo, de kb 1 éve hagytam abba, mert marhára idegesített az esztelen megkötések. Ti akik aktív felhasználói vagytok ennek az oldalnak, ti mind költitek rá a pénzeteket, vagy van rá lehetőség, hogy sokkal többször mehessek be 1 héten 5 mecsnél többször warzoneba? Lécci valaki írjon egy kis összefoglalót pls…

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-03 12:18

Még mindig van az 5warzone/week limit (legnagyobb sajnálatomra), de úgy emlékszem egyszer valami hirben olvastam (javitsatok ki ha nem volt/lesz ilyen), hogy ki lesz bővítve, vagy meg lesz szüntetve a warzone limit. Nem játszok aktivan jelenleg, a pénzkorlát és a warzone limit miatt. Nem tudok GTN-en unlockokat venni mert mind többe kerül min a pénz korlát, hiába van pánzem, és igy creditet farmolni is felesleges. Nem tudom feltenni a lila cuccokat a karakterekre, szóval csak pvp-zek néha amikor kedvem támad egy fél órára, de másra jelenleg nálam nem alkalmas a játék. Persze lehet benne sok minden mást is csinálni, csak nekem nem éri meg több időt fektetni bele. Ha tehetném előfizető lennék most is, mert ha fizetsz akkor egy nagyon jó játékkal játszhatsz.

A kiegészítőt sem vettem meg, szóval 50es a legnagyobb karakterem, full lila legjobb 50es pvp cuccokban, de nem tudom megvenni rá az új dolgokat, és már commendation se fér több el nála. Konkrétan semmit nem tudok csinálni egy 50es karakterrel, igy azzal nem is játszok.

Még bízok benne, hogy előbb-utóbb ingyenes lesz az első kiegészítő is (főleg azért mert a második ingyenes lesz, csak ugye később használhatja aki nem fizet)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum