» Bounty Contract Week event guide Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Bounty Contract Week event guide

Hamarosan ismét Bounty Contract Week. Íme itt egy rövidke útmutató magyarul!


 


- Az eventen minden, minimum 15-ös szintű karakterrel rendelkező játékos részt vehet.


- Kezdésnek keressük fel a flottán a négy lejárat közelében lévő karbonit tömböt. Egy rövid bejátszás után kapunk egy bevezető küldetést. Látogassunk el a Cartel Bazaarba és beszéljünk BH-7X-szel. A közeli terminálból tudunk Henchman és Kingpin küldetéseket választani.


- Először csak Henchman küldetéseket tudunk kiválasztani. A lehetséges helyszínek:

- Alacsonyabb szinten csak a frakcióspecifikus helyek érhetőek el, majd ahogy haladunk előre, a többi bolygón lévő küldetések is elérhetővé válnak, legutolsónak Voss. Érdemes a frakciónk fővárosában lévő Henchman küldetéseket választani, mivel ezekhez van Legacy Travel perk, amivel megspórolhatunk számos töltőképernyőt.


- Amint eljutottunk a kívánt bolygóra, beszéljünk a megrendelővel, akitől megtudhatjuk a küldetésünk részleteit. Érdemes mindent meghallgatni, néhol szomorú, néha vicces részleteket tudhatunk meg a kialakult helyzetről.


- Miután ezen túlestünk, információt kell gyűjteni. Ehhez a térképen jelölt helyen megtalálható Shady Charactereket kell felkeresni. Három lehetőség közül választhatunk. Megpróbálhatjuk egy baráti ital (Friendly Drink) segítségével lefizetni (light side pontokért) vagy egy kihallgató szondával (Interrogation Probe) megfélemlíteni (dark side pontokért) esetleg egyszerűen simán kikérdezhetjük őket a mission item segítségével (ekkor nem jár sem light, sem dark side pont).


- Friendly Drink és Interrogation Probe a Cartel Bazaarban vagy a megrendelő mellett található droidtól szerezhető be. Az egyszerűbb használat miatt érdemes őket kitenni a quickbarra.


- Mindhárom esetben három kimenet lehetséges:

- Amint sikeresen összegyűjtöttünk négy információtöredéket, fel kell keresnünk a kontakt személyt, akitől megtudhatjuk a kiszemelt Henchman pontos helyét. Az információszerzésnek ismét három formája lehetséges.:


- Miután megvan a pontos hely, keressük fel és csalogassuk ki áldozatunkat. Mivel az ellenfél pontosan a mi szintünknek megfelelő lesz (csoportban a legmagasabb szintű játékos szintjének megfelelő) és nem rendelkezik stun/CC vagy interrupt immunitással, ezért nem lehet gond a legyőzése. Amire figyeljünk, hogy néha pár társa is felbukkan a harc közben. Amint megjelennek, intézzük el őket, így nem okozhatnak gondot. Amint az életereje kb. 10 százalékra csökken, karbonitba is fagyaszthatjuk (ehhez használjuk a küldetés neve mellett lévő gránát ikont).


- Miután semlegesítettük a célpontot, térjünk vissza megbízónkhoz. Egy rövid párbeszéd után kapunk egy Emergency Fleet Passt, aminek segítségével egyszerűen visszatérhetünk a flottára és a Cartel Bazaarban leadhatjuk a küldetést.


- Minden sikeresen teljesített Bounty után krediten, xp-n és repuitemen kívül kapunk egy Completed Bounty Contractot, amit egyfajta fizetőeszközként (token) használhatunk a  Bounty Brokers Associationnél (erről részletesebben lejjebb olvashattok majd).


- Ahhoz, hogy hozzáférjünk a Kingpin küldetésekhez, először 5 Completed Bounty Contract segítségével ki kell lockolni őket. Ekkor egy apró, mókás jelent következik, ahol karakterünk hamar megunja a részletes szerződés elolvasását :) , majd az adott Kingpintől kapunk egy fenyegető levelet, hogy éppen most készülünk elkövetni életünk eddig legnagyobb, de egyben utolsó hibáját…


- Keressük fel a megbízónkat, hogy most már itt az ideje az adott bűnszövetkezet fejére lecsapni. Ehhez felderítő droidokat kapunk, amit a térképen jelzett helyen ki kell engednünk, majd egy speciális távcső segítségével leolvasni  a kapott adatokat (ez néha bugos, ilyenkor egyszerűen reseteljük a küldetést). Amint az összes droidot megtaláltuk, megkapjuk a Kingpin tartózkodási helyét.


- Vosson egy kristályt kell kölcsönöznünk, hogy ki tudjuk csalni a Kingpint, a többi bolygón egyszerűen menjünk a megadott helyre.


- A Kingpin küldetésekre is áll az, hogy a szintünknek megfelelő lesz az ellen, viszont itt már CC és interrupt immunitással is számolnunk kell, valamint több hullámban megjelenő kisegítőkkel (addok). Ezért célszerű csapatban csinálni ezeket a küldetéseket, lehetőleg legyen egy healer a csapatban (companion vagy másik játékos, mindegy). Ha mind mi, mind a társunk jó felszereléssel rendelkezik és tank+healer kombinációban játszunk, elképzelhető, hogy egyedül a társunkkal is képesek leszünk semlegesíteni a Kingpint, de eléggé kétesélyes a dolog, mivel nagyon figyelni kell a megjelenő addokra. Természetesen itt is lehetőségünk van karbonitba fagyasztani a célpontot.


- Amint végeztünk, irány vissza a megbízóhoz, majd a kapott Fleet Pass-szal vissza a flottára leadni a küldetést.


Pár tipp és trükk:


- Igyekezzünk csapatban csinálni a küldetéseket, gyorsabban tudunk haladni, ha egyszerre több ember kérdezi ki a Shaddy Charactereket vagy szkenneli a felderítő droidokat.


- Arra figyeljünk, hogy lehetőleg a csapattagok négy szinten belül legyenek.  A healer lehet ennél alacsonyabb szintű is.


- Bevethetjük azt a trükköt, hogy a legalacsonyabb szintű csapattag ideiglenesen kiválik a csoportból, kicsalja a célpontot, ami az ő szintére skálázódik le, majd visszainvitáljuk a csoportba és a magasabb szintű játékosok/társak segítségével egyszerűbben lehet semlegesíteni a célpontot.


- Ha látjuk, hogy egy játékosnak/csoportnak problémája akadt, segítsünk nekik. Különösen egy kis plusz gyógyítás jöhet jól, de dps/tank segítség is jól jön.


- Ugyanez áll a másik frakció játékosaira is. A /say opcióval a közelben lévő játékosokkal is tudunk kommunikálni. Várjuk meg, míg kicsalja a célpontot és segítsünk be. Ne feledjük, ő is segíteni fog nekünk!


- Használjunk ki minden lehetőséget. Defenzív képességek, medpack, stimpack, adrenal, gránátok, unity, heroic moment – ezek lehetnek a különbség siker és kudarc között.


Achievements & Titles:


Számos achievementet teljesíthetünk, melyeknek a jutalma számos Legacy title:


- Minden egyes Henchman és Kingpin bounty teljesítésért jár egy-egy achievement. Külön, ha élve fogjuk el és külön, ha megöljük őket.


- Ha az összes Kingpin bountyt kilockoljuk, megkapjuk a Fully Authorized achievementet és vele a Death Mark in Seven systems Legacy titulust és 20 cartel coint is.


- Az össze Kingpin semlegesítésért Crime Lord Contracts achievement és 20 cartel coin jár.


- Az összes Kingpin és Henchmen élve elfogásáért jár a Bring’em All in achievement és 20 cartel coin.


- Az összes Kingpin és Henchmen megölésért  jár a Take’em All down achievement és 20 cartel coin.


- A Bring’em All in és a Take’em All down achievementek teljesítése esetén megkapjuk a Wanted: Dead or Alive achievementet és vele a Wanted: Dead or Alive Legacy titulust és 20 cartel coint.


- Ha a Cartel Bazaarban lévő mesterlövészhez feljutunk egy kis platformjáték keretein belül, akkor megkapjuk a Greet the Overwatch achievementet és a Cartel Security Legacy titulust, 20 cartel coin társaságában.


- Ehhez útmutatásként itt egy rövid videó:- Az adott Henchmenekkel ezeken a bolygókon találkozhatunk:


- Ahogy korában említettem, minden sikeres bounty teljesítésekor kapunk egy Completed Bounty Contractet is.  Ez a Bounty Brokers Association saját belső fizetőeszköze (token), ezzel tudunk különféle legacy tárgyakat venni.


- Jelenleg a választék:


- A Completed Bounty Contractek nem boundosak, simán adhatjuk-vehetjük, cserélhetjük őket. Akár a GTN-re is feltehetjük őket.


- A kilockolt Kingpinek megmaradnak a következő Bounty Contract Weekre, ha esetleg ez valakiben felmerült volna kérdésként.


- Ha valami különös esemény nem történik, a hónap második hetében szokott az event sorra kerülni.


- Egy karakter egy event alkalmával maximum 13 bountyt tud teljesíteni (6 Kingpin és 7 Henchmen).


- Egy apró történet, amiben BH-7X is érintett. (link)


- Részletes angol nyelvű leírás az eventről Dulfy és a TORcommunty által. Ezen leírás a saját tapasztalat mellett ezen a két guide-on alapszik.

Napló:

fCon [tag] Naplózva: 2015-05-27 13:32

Köszönöm szépen ezt a vaskos guide-ot! :)

manta66 [tag] Naplózva: 2015-05-29 12:04

Sziasztok!
Én már a legelső küldetésen elakadtam.
Ord Mantellen nem tudok bemenni a kantinba, ahol a legelső “shady” van, mert piros a bejárat.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-05-29 12:45

Az valószínűleg egy class vagy bolygó küldi része, de nem csak ott vannak Shady-k, nézz körül a környéken (bár lehet, ha gyorsan lefarmolják őket, akkor várni kell 1-2 percet hogy újra megjelenjenek)
Szóval nézz körbe, a normál NPC mellett vannak elszórva. Fort Garnik-ban
Ezen a linkelt képen be vannak jelölve (link)

manta66 [tag] Naplózva: 2015-05-29 18:14

Mindenáron be akartam jutni az épületbe, mindent megmásztam a környéken, hátha fentről kell bemenni….
Aztán feltűnt egy jedi, aki éppen egy dagadt twileket hentelt. Aztán megtaláltam őket kívül… :-)
Nagyon köszönöm a segítséget!

[...] -Elkezdődött a júniusi Bounty Contract Week. (magyar nyelvű leírás) [...]

[...] Elkezdődött az e havi Bounty Contract Week (leírás ez eventhez magyarul) [...]

gergo [tag] Naplózva: 2015-08-20 09:03

Hali!
Megcsináltam az első küldit. Visszamentem a fleet-re és leadtam, de nem enged több missziót felvenni, Ez miért van? Van valami napi limit?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-08-27 08:52

Napi 1 kingpin és 1 henchman per karakter a limit.

[...] Havi jellegű event, ahol a galaxis söpredékét vadászhatjuk le (vagy zárhatjuk karbonit tömbbe, ízlés szerint ). Leírás az eventről magyarul (link). [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum