» Chapter XIII: Profit and Plunder Teaser, Bounty Contract Week, újabb exploit és banhullám, Server Transfer változások Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Chapter XIII: Profit and Plunder Teaser, Bounty Contract Week, újabb exploit és banhullám, Server Transfer változások

Megérkezett a következő fejezethez a kedvcsináló videó és akadt némi sürgés forgás a játék körül ezen a héten is. Részéletek lent:


 

Visszatér Vette és Gault, hogy Arcann orra elől ellopja a “családi ezüstöt”  :D Íme a kedvcsináló, avagy mi is a “B” terv…

 


Valamint ne Feledkezzünk meg az Eternal Championshipről sem. Ami most már nagy valószínűséggel ( 3 halasztás után…) megérkezik és vele együtt Bowdaar is .


A múlt heti “vaklárma” után végre tényleg tudunk gengszterekre vadászni, vagyis itt az e havi Bounty Contract Week. (leírást az eventről az oldalsávon találtok szokás szerint)


Jövő keddtől (04.26.) megszűnik a jelenleg kedvezményes (90CC) transfer a serverek között. Viszont az új ár nem 1800CC, hanem “csak” 1000CC lesz. Valamint elvileg dolgoznak regionális korlát eltörlésén ( vagyis az észak-amerikai és európai serverek között is lehet majd a karaktereket mozgatni. (link)


A  4.0/Fallen Empire behozott két újfajta companont (Creatures and Droids). Ezekről olvashattok egy alapos összefoglalót a Black Bantha jóvoltából. (link)


Heti CM változások,akciók (link)


Újabb exploit, újabb banhammar. Ez lett a világ rendje, ha az automata rendszer valakit ártatlanul bannolt volna, az a swtoraccountdisputes@bioware.com email címen keresztül tud kapcsolatba lépni az illetékesekkel. (link)


Kaptunk egy szívhez szóló nyílt levet is, olvassátok el :)   (link)


Ha nem is kapunk fegyverekhez outfit designert, de fegyvereinket egyedivé tehetjük újféle vizuális effektekkel. (link)

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2016-04-21 22:14

“…and I want to say I am sorry.” Ezzel engem megvett a csóka. Ez a fordítottja annak a hozzáássálnak ami a Divisionnél van most.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2016-04-21 22:21

Én manapság más játékot nem igazán követek közelről, de az swtor esetén sokszor nem is a bugok a legfájóbbak, hanem ahogy azokat kezelik/kommunikálják. Illetve ugyanazt a dumát dobják be sokszor, ahogy kicsit önironikusan kiemelte a SOON(Tm) kifejezést.

zajanga [tag] Naplózva: 2016-04-22 10:33

Sziasztok!

GudottSW megtennéd ha van rá időd, hogy lefordítod a levelet?
A google fordító finoman szólva is ír pár sületlenséget.
Köszönöm

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2016-04-22 19:51

Remélem lesz még valami hír (mondjuk may the 4th kapcsán) és akkor vasárnapra levelet és a weapon tuning Q&A-t is lefordítom

zajanga [tag] Naplózva: 2016-04-22 19:56

Köszi!!

[...] legutóbbi bejegyzés kapcsán kaptam pár kérést, hogy legyen egy bővebb ismertető a következő fejezettel [...]

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum