» Előfizetői jutalmak, kedvezmények, Bounty Contract Week és könyvmegjelenés Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Előfizetői jutalmak, kedvezmények, Bounty Contract Week és könyvmegjelenés

Március 10-én, kedden délután 1 órától este 7  óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A karbantartást elhalasztották, amint tudunk valami új infót, megírjuk.


Új időpontMárcius 10-én, csütörtökön délután  1 órától este 5  óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 3.1.1-es update-et, ami számos, főleg sentinel/marauder advanced classokat érintő változás mellett a március havi Bounty Contract Week kezdetét hozza. (Ezt elnéztem, következő héten lesz.) Előzetes patch note itt olvasható, a végleges patch note pedig itt lesz megtalálható.A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!


 

És akkor pár szót az új előfizetői promócióról:

 

- Kezdésnek, aki március 30-án közép-európai idő szerint 6:59-kor előfizető státuszban van, az március 31-én megkapja az új exkluzív Advanced Black-Purple Striated kristályokat  (mind a négyet, vagyis +41 Endurance, Crit, Power, Expertise).

 

- A korábbi előfizetők kapnak 7 ingyen játéknapot, amit március 29-éig aktiválhatnak, ezen a linken keresztül (ha valaki csak ezt használná ki és van rá lehetősége, telepítsen egy security keyt a nagyobb biztonság és a havi 100 bonus cartel coin miatt).

 

És végül egy igazán kellemes ajánlat, főleg, ha még nincs meg a Shadow of Revan kiegészítő:

 

- Most március 29-éig 40% kedvezménnyel vehetjük meg egy csomagban a legújabb Shadow of Revan kiegészítőt, 2400 Cartel Coint és 60 napnyi játékidőt. Részletek itt , illetve ez az akció elérhető az Amazon weboldalán is /bundle/ (de elvileg csak egyesült államokbeli számlázási címmel érhető el).

 

- Ha valaki egykori előfizetőként szeretné megvenni a csomagot, előtte feltétlenül aktiválja a +7 napot!


- Hamarosan érkezik a Master’s Shadow Pack, tartalmát itt tekinthetitek meg.


- Datamine-olt képek pár jövőben várható CM itemről


- Ha a fenti linken lejjebb görgettek, megtaláljátok a datamine-olt PTS 3.1.2 update infókat (első átfutásra némi plusz sent/mara és guardian/jugg buff ill. sage/sorc nerf).


- A TORHead is igyekszik aktualizálni magát a SoR-hoz, reméljük, hamarosan elérhető lesz a frissített tartalom.


- Egy újabb történet, ezúttal Lana Benikoval a középpontban (és az inkvizítort jobban ismerők felidézhetnek pár kellemes emléket is :D ).


- A The Old Republic: Annihilation végre megjelenik magyarul is, ezzel a szorosan az SWTOR-hoz kapcsolódó regények/képregények már mind elérhetőek (a képregények/regények wikipédia-oldalai sorrendben:  Threat of Peace · Blood of the Empire · The Lost Suns · Fatal Alliance · Deceived · Revan · Annihilation).


- Elképzelhető, hogy a Rakghoul event március 31-én visszatér és ezúttal Alderaanon üti fel a fejét a vírus.

Napló:

Farrem [tag] Naplózva: 2015-03-13 09:07

A patch note-ban olvasható, hogy Trooper karival a frissítést követően érdemes felkeresni valamelyi class trainert, hogy minden skill biztosan a legmagasabb szinten legyen, ezt a magam részéről meg tudom erősíteni.

Farrem [tag] Naplózva: 2015-03-17 11:10

Hát most olvasom, hogy a TORHead nemhogy aktualizálná magát, hanem inkább bezár a bazár: http://www.torhead.com/closure

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-03-17 17:20

Igen, sajnos ez a helyzet, ami igazán kár az az adatbázis, de ha jól vettem ki, akkor a TORcommunity átveszi? (vagy sajátot fejleszt, most már mind miner mind potato az oldalnak “dolgozik” így egyszerűbb, mivel sajnos BW nem teszi elérhetővé az ingame adatbázist a WOW-val ellentétben, így meg sok lett volna a meló vele)
Én személy szerint nagyon sajnálom a TORHead-et 50/55-ös szintig még mindig egész jól volt használható. Nyilván van Dulfy,Torcommunity, TorFashion, stb de rossz látni hogy a régi oldalak kimúlnak.

luise [tag] Naplózva: 2015-03-18 20:54

hát én jól rápacsáltam az új dolgokra, ugyanis nem tudok belépni a hivatalos oldalon az acc-omba, mert nem jön meg elég gyorsan az ellenőrző e-mail, a fiók-szolgálatóm miatt. és mivel nem tudok belépni, e-mail címet sem tudok cserélni…

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-03-19 09:10

Próbálj meg az Origin-en keresztül belépni (elvileg minden swtor fiókhoz tartozik egy origines is) és ott átállítani.

Farrem [tag] Naplózva: 2015-03-19 15:54

@luise
A múlt héten egyszer én sem tudtam belépni kb. 1 napig hasonló okok miatt. Amikor végül is összejött, az első dolgom volt aktiválni a mobiltelós token appot. Dinamikus IP címmel rendelkezőknek nagyon megéri, még talán bónusz cartel coin is jár érte.

@GudottSW
A BW rajtunk kívül saját magával és dicső kenyéradó gazdájával (gy.k. EA) is kicseszik, amikor nem támogatja a WoW-hoz hasonló módon a közösségépítő fícsöröket, így egy valamire való SWTOR wiki építéséhez Dulfy-féle emberfeletti munkára és amatőr lelkesedésre van szükség, az pedig egy idő után sajnos elfogy.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-03-19 19:19

Farrem:
Igen, a security key nagyon nem árt, nem a havi plusz CC miatt, hanem a kényelem miatt, nem kell az one time password-del szenvedni.
-Az egész kommunikáció a játék leggyengébb része, nem akarom sorolni azokat a bénázásokat, amiket a BW elkövetett
-Másrészt mára szerencsére azért a két fő adatbányász (miner és potato) eljutott odáig, hogy egész gyorsan tudnak a PTS-es adatokban turkálni és rendszerezni azokat , én bízok benne, hogy hamarosan egy hasonló automatizmus szerint fog kiépülni egy torheadhez hasonló adatbázis

luise [tag] Naplózva: 2015-03-20 17:39

gudottsw:
hát az origin-en nekem csak játék gomb van, meg játék tulajdonságok, semmi gomb nincs, ami a hivatalos oldalra vinne…

farrem:
most öltöm az app-ot ;)

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-03-22 14:37

Valakinek van valami infója a Republic oldalon lévő Group Finder daily reward buggal kapcsolatosan?
Rewardot nem kapni, Rakta FP nem megy és ez már második hete.

Farrem [tag] Naplózva: 2015-03-23 07:49

@kaputelephant: Melyik szerveren vagy? A Red Eclipse-n szerintem semmi gond nincs vele.

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-03-23 08:09

@Farrem: Én a The Progenitor szerveren. Tehát ez ezek szerint nem egyetemes? Csak egyes szerverekre/csak erre vonatkozik?

Farrem [tag] Naplózva: 2015-03-23 08:54

@kaputelephant: Ez alapján elég valószínű, hogy szerverspecifikus, vagy végső soron karakterhez kapcsolódó problémáról van szó. Ez esetben csak azt tudom javasolni, hogy a problémával kapcsolatban adj fel játékon belül egy support ticketet.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum