» Eventek az Old Republicban Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Eventek az Old Republicban

A mai bejegyzésben az Old Republicban kisebb-nagyobb rendszerességgel előforduló eventekről lesz szó, de előtte egy kis szolgálati közlemény.Ahogy páran észrevettétek, az oldalról nem megy a login közvetlenül, csak némi “kerülővel”. A probléma elhárítása folyamatban, de addig is használjátok ezt a közvetlen linket a belépéshez.


A másik pedig a kommentek: ha egy hozzászólásban egynél több link van, a rendszer várólistára teszi és kézzel kell engedélyezni. Ha ilyet tapasztaltok, az adott bejegyzéshez írjatok egy kommentet és így gyorsabban észreveszem.


És akkor most jöjjenek az eventek:


Rakghoul Pandemic:


Az első igazi event volt az Old Republic világában 2012. tavaszán. Érdekes és sajnos egyszeri event volt, de a 4.0-nak hála az event speciális itemjei megszerezhetővé váltak (részletek a bejegyzés végén).


Rakghoul Resurgence:


A fenti event “folytatása”. Ismét a rakghoul járvánnyal kell megküzdenünk (ha már magad mögött hagytad Tarist és a Kaon under Siege/Lost Island flashpoint duót, akkor nagyjából sejtheted a kilátásokat :D ). 3 bolygó lehet érintett (Alderaan , Tatooine , Corellia), de egy event alkalmával csak egy. Sok napi küldetés, companion skinek, reputation, fegyverek stb. vár a kalandozni vágyókra. Magyar nyelvű leírás (link).


És ami fontos az eventet illetően: aki már a Fallen Empire Alliance rendszernél tart,  annak fontos infó, hogy egy bizonyos companiont elvileg csak ezen event alatt lehet megszerezni.Chevin Grand Acquisitions Race:


Szintén egy egyedi event, ami 2012 nyarán került sorra. Egyfajta mini-nyomozós móka volt és ami fontosabb, hogy bevezette a következő eventet (a jutalmak, egyedi itemek természetesen itt is hozzáférhetővé váltak a 4.0 alkalmával).


Relics of the Gree:


A gree fajjal néha össze tudunk futni a játék során, de talán a legnagyobb hatással erre az eventre vannak. Egy ősi gree hajó, a Grey Secant Ilum felé veszi az irányt és megkezdődik a verseny a Köztársaság és a Birodalom között, hogy elnyerjék a gree-k szimpátiáját. Leírás az eventről magyarul (link).


Bounty Contract Week:


Havi jellegű event, ahol a galaxis söpredékét vadászhatjuk le (vagy zárhatjuk karbonit tömbbe, ízlés szerint :D ). Leírás az eventről magyarul (link).


Festival of Splendor: Nar Shaddaa Nightlife


Évente előforduló event, általában tavasztól kora őszig tart. Ha túl sok kreditünk van és ráérünk, akkor Nar Shaddaa kaszinóiban tehetjük próbára szerencsénket :) . Leírás az eventről magyarul (link).


Life Day event:


Hógolyócsaták SWTOR módra :D . Azt hiszem, többet nem is kell mondanom.


Anniversary event:


Az Old Republic megjelenésének évfordulóján mindig akad pár “jutalomfalat”: ingyen item, olcsó Stronghold, egyedi dekoráció, tűzijáték stb., amiket ilyenkor pár hét erejéig érhetünk el.


A már nem aktív (nem évfordulós) eventek tárgyaihoz (Retired Rewards) hozzáférhetünk, de negyon sok ún. tokenre lesz szükségünk a többi három eventből, szóval vadászatra fel :) .  Keressük fel az event vendort a flották Cartel Bazaar szekciójában. Részletes leírás hozzá angolul (link).


És akkor következzen egy kis event kalendárium. Januárig tudjuk, hogy melyik event, mikor kerül sorra:


Napló:

Nightstalker [tag] Naplózva: 2015-11-10 08:18

Udv. Offtopic, bocs.
A kieg miatt jottem vissza jatszani. Uj karaktert inditottam es miotamegvan az elso companionom,godmodeban jatszom. Egyedul tolom a heroic 2+ kuldeteseket, alig karcolnak meg a mobok, a companion mindent kihealel. Iszonyat zavaro, semmi kihivas nincs igy a jatekban. Van erre valami magyarazat? Ki lehet kapcsolni? Nyilvan elkuldhetem a tarsat, de ugy meg a lo masik oldalara esek.

Nightstalker [tag] Naplózva: 2015-11-10 08:27

Ja igen: lvl1-rol kezdtem, tetszoleges heroic az elsoktol kezdve ilyen nem-heroic.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-11-10 10:27

Healer módban túl erősek lettek a companionok, tedd át dps-re ha valamilyen kihívást szeretnél.
Nem tudom, hogy “javítani” fogják-e… Mivel a többségnek tetszik, a BW jelenleg pedig a bugok irtásával van elfoglalva

Levente Vad
levo0811 [tag] Naplózva: 2015-11-17 20:32

Azt hiszem ezt a mai patch-el korigálták “Companion damage and healing output has been reduced”.

Glekstov [tag] Naplózva: 2015-11-19 07:19

Igen, végre javították. Az 50-es companionomnak már csak 80k élete van 100k helyett, a sebzése pedig vele van nagyjából egy szinten (addig a duplája volt kb.) és ez csak healer volt. Én személy szerint örülök a nerfnek. Kicsit elszámította magát a BioWare.

Nightstalker [tag] Naplózva: 2015-11-26 18:11

Hmmm… A napokban mondtam le pont emiatt az elofizetest, annyira unalmas volt igy. Visszanezek igy

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum