» Ewokok? EWOKOK?? Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Ewokok? EWOKOK??

Előre leszögezem, imádom az ewokokat. Cukik, szőrmókok, picimacik és minden hasonló, DE! Nem arról volt szó, hogy még nem is tudnak róluk a játék idején? Vagy kimaradtam valamiből? :D


Dulfy szerint a 2.3-as update után szépen elsétálhatunk a flottán a Cartel Bazaarba (birodalmiak a déli, köztársaságiak az északi részen találják), az ott álló droidtól potom 1 millió kredit és 40-es legacy birtokában vehetünk egy szerződést, amivel a csapatunkba hívhatjuk Treeket, a heavy armoros, aimes, tank/healer macilányt. Valószínűleg lehetőség lesz cartel coinos vásárlásra is.


 

Ha túl vagytok az első döbbeneten és nem bánjátok a spoilereket, lapozás után megnézhetitek a Treekhez tartozó háttér- és csatlakozásvideókat, aztán leírhatjátok, mi a véleményetek a dologról… :D


Napló:

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2013-06-30 11:18

Van belépője, az biztos :) Legközelebb mit kapunk? Örülnék egy buckalakó havernak.

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-06-30 11:39

Na neee!! Már a jedi visszatértében is röhejes volt,hogy birodalmi katonákat gyilkolják. Lehet,hogy az életkorból adódik,de nekem nagyon nem jön be. Jó legyen,nekem nagyon nincs rá szükségem,de ha másnak tetszik,akkor legyen,csak ne menjen a lore rovására.
(Habár a kinézete nagyon béne,nagyobb lába van,mint egy hobbitnak,pedig az nagy szó :D )

ayla [tag] Naplózva: 2013-06-30 15:20

ugye aprilis elseje van? vagy valaki ebresszen fel! na, most eloszor erzem ugy, hogy hanynom kell…
az egeszben az a legszomorubb, hogy ez az egesz ewok formedveny szimplan sporolas miatt kerult be. naluk jobban mar csak dzsardzsart ruhhelem. mar a filmekben sem volt semmi keresnivalojuk.
haldoklik a wo… ize az swtor.

buckaloakod mar most is lehet. potom social3 kell hozza.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-06-30 19:20

Ewokból én se kérek, de akinek bejön, az vegye meg. Én még mindig HK-ért küzdök valahol az elején. :)

KoWa [tag] Naplózva: 2013-06-30 19:44

Ayla: KÖSZÖNÖM!

Thyo [tag] Naplózva: 2013-06-30 20:33

ŐŐŐm.. előszőr is: “Előre leszögezem, imádom az ewokokat. Cukik, szőrmókok, picimacik és minden hasonló, DE! Nem arról volt szó, hogy még nem is tudnak róluk a játék idején? Vagy kimaradtam valamiből?” >>>>> úgy gondolom mivel 3CPO tudott a nyelvükön beszélni így a köztársaságiak biztos hogy ismerték öket csak lehet egy időre kiestek a köztudatból! emélem érted hogy mire gondolok! :)

A véleményem pedig hogy nincs ezzel baj! szerintem sok rajongó mélyen elfojtott vágyát teljesítik ezzel (én is akartam gyerekként egy ilyen macit! és most lhet egy, még ha virtuális is) Természetesen szabad vélemény mindenkinek, azaz nem tetszhet mindenkinek! :) Én példáúl ettől a sok butábnál butább színű kirstályoktól vagyok ki és érzem úgy hogy lilát tudnék hányni! Bocsának Pink-Purple-t…… és társait. De ez meg az én véleményem :) Jóóó ez a maci! nem kell de nekem lesz :) Viszont félek hogy Jar-jar -tól… De ha az is bekerül egyszer hát ez van, nem kell megvenni! :)

ayla [tag] Naplózva: 2013-07-01 04:24

tripio nem beszelte a nyelvuket, csak hasonlitott egyhez, amit ismert. ezt o maga mondja a filmben. a bolygo volt ismeretlen, ezert is telepitettek oda a “gyarat”. vagyis tenyleg nem ismerhettek oket a jatek idejen.
de mivel itt kokemenyen penzrol van szo, majd jol megindokoljak ugyis, valami santa es atlatszo hazugsaggal. sajnos mar lucas bacsi sem volt kovetkezetes.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-01 08:31

Engem a Talzok indoklása jobban érdekelne…

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-07-01 10:30

Engem nem zavar, vagyis inkább hidegen hagy a megjelenésük, a lore szempontjából ellentmondásosak az már igaz. Az viszont inkább szemet szúr, hogy nem igazán tudják hozni az új tartalmakat. Erőforrás hiányra gyanakszom elég erősen, ezekhez a tartalmakhoz egy kis team is elég. Remélem a háttérben komoly munkák folynak, a közösségi tartalmak nagyon el vannak maradva, guild rendszer, social eventek, PVP játékosok illetve frakciók között. Túlságosan elhúzták ezeket a tartalmi frissítéseket.

oz [tag] Naplózva: 2013-07-01 11:21

Maga az ewokok megjelenése hidegen hagy, de a megszerzéséhez egy hangulatos küldetés sorozatnak örültem volna (mint HK megszerzése, bár áskálódni utáltam). Ez a nesze itt van pénzért kicsit fantáziátlan.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-01 13:14

Hogy őszinte legyek, jobban örülnék, ha HK-t egyszerűbb lenne megszerezni. Még mindig Theoretikán állok, mert kifejezetten utálok platformolni ebben a játékban. Ráadásul két fp is követelmény benne, amikre meg nem járok. :D

ayla [tag] Naplózva: 2013-07-01 15:26

kicsit nyugodtabban vegiggondolva a dolgot rajottem: annyira nem zavaro, mert az a lvl40 legacy nem hetkoznapi dolog es elofizetoknek lesz ra egyaltalan kreditrjuk. vagyis nem lesz minden masodik embernel ilyen. a jatekokban felrenezni es ezt-azt nem eszrevenni meg ugyis megtanultam mar regen (nem itt, hanem meg az osidokben, amikor a mai ertelemben vett mmo-k meg sehol nem voltak).
masreszrol meg legalabb hasznalhato “pet”et kap, aki raaldoz ennyit. udito alternativa azoknak, akik lvl sok-on kapnanak healert, vagy tankot. tutira hasznalhatobb, mint a melee healer hajorobot. :)
ettol fuggetlenul zavar ez az irany, amerre megyunk a fejlesztesekkel.

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2013-07-02 12:43

Ha CC-ért árulnák, akkor ez már erősen a játékos képességeit módosító cucc kategória lenne. Mert lássuk be ha tankként fejlődsz és marha soká kapsz healert az nem jó. Vagy ugyanez vica-verza. Szóval lehet lassan kapunk Cartel Marketbe is valami baromságot, amit ha felveszel már pluszba statol. Az meg már nem faja!
Az Ewokokat meg nagyon kár volt piszkálni, ha ennyire companiont akartak hozzánk vágni akkor már inkább egy selkath-ot, vagy rodiait kellett volna, de minek ez a plüss jószág!?

oz [tag] Naplózva: 2013-07-02 15:05

CC-ért is megvehető lesz. Ugyanakkor egy 40-es legacyvel rendelkező játékos röhögve szintez bármilyen társsal.

ayla [tag] Naplózva: 2013-07-02 15:32

legacy40 nem egyenlo azzal, ha kimaxolod az osszes karidnal az osszes csibemadarad repujat, mert az a nagyon durva. bar az is igaz: aki 40ig jutott legacyban (en is akkorul kapirgalok valahol), annak van tapasztalata boven es valszeg jopar altja is. igy aztan tenyleg sima liba a szintezes, feleg ha a nagytesok ellatjak mindnnel, ami kellhet.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-02 15:36

Nekem már 39-es a legacy-m :)

Daventos [tag] Naplózva: 2013-07-02 15:37

12-es Legacyval asszem még kispályás vagyok :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-02 16:08

Mindenki elkezdte valamikor :D

KoWa [tag] Naplózva: 2013-07-02 19:56

szerintem nagyon soknak van már maxos (50) legacy-ja (nekem is) de ez nem jelent semmit, az ewok ebben a játék érában nem a legmegfelelőbb… mert ugye mint tudjuk ez igencsak 3500 évvel játszódik a ep1-6/CW ciklus előtt. És mint ilyen erősen megkérdőjelezhető emiatt sok dolognak a nem kívánatos jelenléte, és hiánya.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-07-02 20:34

Megnéztem a TC-n.. háááát megyek a sarokba sírni…. ez borzalmas. lvl40es legacy megvan 1milla megvan de ezért kapsz egy full üres cucc nélküli szőrmegombócot ami vagy heal vagy tank. ja és kapsz hozzá egy lvl10es alapcuccot… azért ennél többet vártam volna. 1milláért főleg.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-07-02 20:35

ja és az CZ198ra nem lehet eljutni… még…

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-02 23:31

Meg tudlak érteni. De mivel én nem valószínű, hogy rááldozom az egy milla kreditet, így annyira nem ejt kétségbe, hogy ezért a vagyonért gyakorlatilag egy petet adnak. :) Mondjuk ekkora pénzért adhatnának rá karakter-szint követő zöld felszerelést neki.
Hosszú idő után guardianommal visszatértem wz-re és ledöbbentem, hogy mennyire túl lett erősítve az agent/smuggler ezzel az új abilityvel. Röhej, amikor egy healer agentet öten nem bírunk leverni, mert utolsó pillanatban egyszerűen kiugrik a lábunk között.

Arem [tag] Naplózva: 2013-07-03 16:00

Nekem már tavaly szeptemberben megvolt az 50-es legacy-m és egy karival meg is fogom nézni ezt a comp-ot. A lore ellentmondás nem igazán zavar, mert itt egy ewok-ról van szó nem és 1000 év alatt simán el lehet feledni akár egy egész rendszert is. Ja és nekem Jar-jar-ral se volt bajom. Ha vérkomoly sci-fi re vágyom, akkor nem star wars-t nézek.

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2013-07-03 23:37

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=htmn82rAAkk
Ha már a Lore-nál tartunk ez is kimaradt belőle érdekes módon. :D :D

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-07-04 00:59

Arem lehet,hogy 1000 év alatt el lehett feledni egy egész rendszert,de vegyük a Birodalmi oldalt,megjelenik a Flottán egy ilyen túlméretezett ronda plüssmackó. 2 dolog történhet vele:1 Az első birodalmi katona “Mi a rák ez?” kérdéssel egyből lelőné 2. Az első birodalmi katona aki meglátja,elfogja és elküldi egy sithnek,hogy kiderüljön “Mi a rák ez a lény?” :) S ha “vérkomoly” sci-fit emlegetsz,akkor szerintem,pont hogy a Star Wars az,de ez az én véleményem. Jar-ral nekem sem volt gondom régebben-most már igen! Nemrég újranéztem az első két részt,(a 3.-at félévente megnézem,a jedik kiirtása mindig egyfajta boldogsággal áraszt el :) ), s egyszerűen van olyan idegesítő,mint az ewokok. Folyik a komoly élet-halál harc,s ott szerencsétlenkedik a csatatér kellős közepén!! Ugyanakkor tartom véleményem,hogy felőlem legyenek,csak ne találkozzak túl sokkal,de ha a guild chatet veszem alapul a Bioware nagyon mellé lőtt ezzel a lehetőséggel.

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-07-04 01:52

Na jó a boldogság egy kicsit rossz szó. Sose szerettem kifejezetten a jediket. Pedig mikor pvp-ről váltottam pve szerverre,megpróbáltam fejlődni egy jedivel,de 5 perc után törlésre került a karakter. A jedik szellemisége sosem vonzott. :) Gondoltam tisztázom előző üzenetemben lévő megjegyzést,mielőtt bárki is pszichopatának hinne :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-04 08:26

A nagyobbik gond az, hogy ezt a poént egyszer már ellőtték Blizz-el. Másodjára bedobni egy kis termetű, vicces karaktert heavy armorral sztem eléggé tesco gazdaságosan hangzik. Akkor inkább adtak volna mindenkinek jawát. :D

Tako [tag] Naplózva: 2013-07-04 20:48

@Laurya
Ki ez az átalakítás előtti transzi?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-04 21:57

Darth Vader maszk nélkül :D

Laura Keller
Laurya [tag] Naplózva: 2013-07-04 23:26

@Tako
Gőzöm sincs :) Én is csak annyit tudok róla,hogy Eddie Izzard néven fut. Valami hülye amcsi komikus lesz sztem.Néztem még 1-2 videóját,hátha van benne némi tehetség,de azok már nem nagyon fogtak meg. Lehet Wachonak van igaza. :D

Tako [tag] Naplózva: 2013-07-05 13:00

[...] Az SWTOR Insider júliusi kiadása betekintést nyújt az (elvileg) augusztus 13-án érkező (és később rendszeresen visszatérő) bounty hunter eventbe, melynek során különböző célpontokat kell khm, levadásznunk mindenféle jutalmakért… Beszélnek a 2.3-as update-ről (új flashpointok stb.), megerősítik, hogy a kb. októberre tervezett 2.4-es patch a PvP-re fókuszál majd és persze nem maradnak el a cartel marketes újdonságok sem, including Treek. [...]

[...] Treek, az ewok companion [...]

Maintenance | Star Wars: The Old Republic Hungary [tag] Naplózva: 2013-08-05 21:54

[...] egyidejűleg telepítik a 2.3-as update-et is (benne Czerka, új flashpointok, Treek stb.), csúszás könnyen [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum