» Ezek vagyunk mi, avagy a Nagy Magyar Seregszemle Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Ezek vagyunk mi, avagy a Nagy Magyar Seregszemle

A határidő lejárt egy ideje, az aspiránsok elküldték, amit el kellett küldeni, nézzük hát, kik közül választhat az egyszeri magyar player, ha magyar klánba szeretne tartozni (a szövegek érkezési sorrendben és úgy jelennek meg, ahogy kaptuk őket).


 

Klán neve: Resonance

Frakció és szerver: Köztársaság, Red Eclipse (PvE)

Klán honlapja: http://resonance-guild.eu

Beállítottság: főleg PvE, némi PvP-vel

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: saját TS3 szerverrel rendelkezünk

Rövid leírás: A játék indulása óta jelen vagyunk, az elmúlt pár hónapban pedig szépen bővült a tagjaink száma. Játékstílusunkat tekintve nem vagyunk sem über casualok, sem elvakult “kockák”, a kettő között helyezkedünk el. Tagjaink jelentős része 25 év feletti, a többségük dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 klánok között szerepeljünk, ellenben továbbra is egy jó hangulatú, segítőkész, baráti közösség kialakítása a cél, ahol nyugodt körülmények között lehet tölteni a rendelkezésre álló szabadidőt. Heti 2-3 operation, folyamatos instázás (normál, hm), kis karakterek segítése és klán eventek várnak azokra, akik minket választanak!


**********


Klán neve: Bukottak

Frakció és szerver: Red Eclipse – Republic

Klán honlapja: bukottak.ininet.hu

Beállítottság: PvE és PvP

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: van

Rövid leírás: A Bukottak klán 2014. március 5-én alakult. Célunk egy jó csapat összekovácsolása a játék keretein belül. Régi és új játékosokat is szívesen látunk. A klán ad: 10% exp és Repu bonust, rendelkezünk guildhajóval és saját ts-sel. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet ingame várjuk a jelentkezést.


**********


Klán neve: Hungarikum

Frakció és szerver: Birodalom – The Red Eclipse

Klán honlapja: http://hungarikum-swtor.enjin.com

Beállítottság: social, PvE semi HC, casual PvP

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: Mumble

Rövid leírás: Klánunk egy fél HC/fél Casual klán. Aktívan Operation-re járóktól, a nyugisan fejlődő játékosokon át a PvP-t kedvelőkig minden stílus megtalálható nálunk. Béták óta jelen vagyunk töretlenül; ha egy jó hangulatú, kellően laza ám szervezett magyar közösség tagja szeretnél lenni, nálunk a helyed!


**********


Klán neve: Keleti Front

Frakció és szerver: Tomb of Freedon Nadd, Birodalom

Klán honlapja: Folyamatban…

Beállítottság: PVP és PVE

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: Van TS3 szerverünk

Rövid leírás: Ha csatlakozni szeretnél várunk szeretettel! Imp oldalon játszunk, keresd a játékban a vezetőinket: Pafek, Nimbledeer, Kreeder, Cyrus-ty, Sylence!


**********


Klán neve: Hungarian Sith Empire

Frakció és szerver: Sith Birodalom, Tomb of Freedon Nadd

Klán honlapja: www.facebook.com/groups/988907167820627

Beállítottság: PvE/PvP

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: van

Rövid leírás: Viszonylag új klán vagyunk, de vannak tapasztalt játékosaink. Van klán hajónk, TS3, facebook csoport. PvE és PvP beállítottságú játékosaink egyaránt vannak. Szoktunk szervezni Ops-okat (SM, HM, NiM). TS használat kötelező! Mindenkit szívesen látunk!


**********


Klán neve: A Fényhozók
Frakció és szerver: Republic, The Progenitor
Klán honlapja: http://fenyhozok.enjin.com/
Beállítottság: PVE/PVP
TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: Saját Mumble szerverünk van
Rövid leírás: Igyekszünk a jó hangulatú guildéletet megtartani, valamint ezt játékon kívül és belül is fejleszteni. Minden játékossal szemben követelményünk a maximális segítőkészség, valamint a becsületesség. Magyar guildként szívesen látunk minden beállítottságú játékost, legyen szó PVE-ről vagy PVP-ről itt bárki társakra lelhet. Tükörguildünk ugyanezen a szerveren, a birodalmi oldalon az Éjhozók guild.


**********


Klán neve: Az Éjhozók
Frakció és szerver: Empire, The Progenitor
Klán honlapja: http://fenyhozok.enjin.com/
Beállítottság: PVE/PVP
TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: Saját Mumble szerverünk van
Rövid leírás: Igyekszünk a jó hangulatú guildéletet megtartani, valamint ezt játékon kívül és belül is fejleszteni. Minden játékossal szemben követelményünk a maximális segítőkészség, valamint a becsületesség. Magyar guildként szívesen látunk minden beállítottságú játékost, legyen szó PVE-ről vagy PVP-ről itt bárki társakra lelhet. Tükörguildünk ugyanezen a szerveren, a köztársasági oldalon a Fényhozók guild.


**********


Klán neve: Bukott Squad

Frakció és szerver: Republic – Red Eclipse

Klán honlapja: ez egy titkos katonai alakulat ;)

Beállítottság: Casual PVE, PVP, RP

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: van (TS)

Rövid leírás: Idén szeptemberben alakultunk a Bukottak klán szárnyai alatt. Klánunkat csak és kizárólag trooperek alkotják. Célunk egy magyar nyelvű kisklán létrehozása volt, ahol szívesen látunk mindenkit, akinek alkalmanként kedve van átélni az abszolút trooper élményt, vagy egy kis RP-t keres egy PVE szerveren. Szóval nem várjuk el, hogy csatlakozzatok az anyaklánunkhoz is, illetve hogy többi karakteretekkel otthagyjátok eredeti klánotokat. Amit kínálunk: egyenruha (role-ok szerint különbözően színezve), egyenfegyver, a témának megfelelően berendezett klán-kaszárnya. Mi már kipróbáltuk a közös raidet, a hangulat megfizethetetlen :) Egyetlen dolgot kérünk, nevetek elé írjatok egy Bsq’-t (Bukott Squad röv.), ezzel is erősítve a tökéletes katonai hangulatot. Felvételért keressétek bármelyik Bsq’-karakter, vagy érdeklődjetek a Bukottaknál.


**********


Klán neve: Light Transcendency

Szerver: Tomb of Freedon Nadd

Frakció: Köztársasági

Klán honlapja: https://plus.google.com/u/0/communities/110473350943097621287

Beállítottság: PvE, PvP

TS3: ts3.hgn.hu –>kód jelentkezés után

Rövid leírás: Jó társaságra vágysz? Eddig nem találtál segítséget? Szeretnél Raidelni magyarokkal vagy nyerni végre warzonban? Akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni valamelyik lent felsorolt tagunknál. És ha ez mind nem lenne elég Guild shipünk conquest-ben alkalomadtán bent van a top 10-ben. A lényeg viszont most jön a marketing túl: egyik legaktívabb Magyar guild vagyunk a szerveren, mely szívesen segít a tagjain kérdezz meg erről bárkit bátran. Jelenleg Google+ csoportban érhető el rengeteg segítség kezdőknek és haladóknak egyaránt. A csoportba tagfelvételt követően van lehetőség bekerülni (gmail fiók szükséges hozzá). A birodalom oldalán is játszanál, nem probléma van tükör klánunk, ott is szívesen látunk. Vezető: Dare-ius. Tagfelvételekkel keressétek: Dare-ius, Ergilius, Lac, ZaJanga, Aeschirr…


**********


Klán neve: Dark Transcendency

Szerver: Tomb of Freedon Nadd

Frakció: Birodalmi

Klán honlapja: https://plus.google.com/u/0/communities/110473350943097621287

Beállítottság: PvE, PvP

TS3: ts3.hgn.hu –>kód jelentkezés után

Rövid leírás: Jó társaságra vágysz? Eddig nem találtál segítséget? Szeretnél Raidelni magyarokkal vagy nyerni végre warzonban? Akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni valamelyik lent felsorolt tagunknál. A lényeg viszont most jön a marketing túl: egyik legaktívabb Magyar guild vagyunk a szerveren, mely szívesen segít, a tagjain kérdezz meg erről bárkit bátran. Jelenleg Google+ csoportban érhető el rengeteg segítség kezdőknek és haladóknak egyaránt. A csoportba tagfelvételt követően van lehetőség bekerülni (gmail fiók szükséges hozzá). Vezető: Dareius. Tagfelvételekkel keressétek: Dareius, Usasakra’sorc, Rasi-n, Ultenot… A köztársaság oldalán is játszanál, nem probléma van tükör klánunk, ott is szívesen látunk.

Napló:

Jugger [tag] Naplózva: 2015-10-27 12:39

Gratulálok a Transcendency guild marketingjéhez! Tehát rajtatok kívül egy guild sem segít a tagoknak… Sokkal szebb lett volna pusztán csak annyit írni, hogy Ti szívesen segítetek. Ez így elég visszataszító. A Conquest-ről meg annyit, hogy egyszer sem láttalak Tieteket a top 10-ben az elmúlt 2 hónapban. A kérdezz!-t pedig két z-vel írjuk.

GudottSW megjegyzése a kommenthez:
Ezen két (és fél) komment is jelzi, hogy akadnak súrlódások. Az inkriminált rész módosításra került. Az „Eddig nem segített neked senki?” részt egy kicsit módosítottam, nyilván erősen PR szöveg, de mindenki próbálja eladni a saját „termékét”. Annak örülök, hogy nem került sor nagy flame warra és hasonlóakra A jövőben kissé higgadtabb hangnemet kérnék. Okulásnak maradnak a kommentek.

alfissimo0128 [tag] Naplózva: 2015-10-28 11:08

Szervusz. Köszönjük szépen a gratulációdat, nagyon sokat jelent számunkra.. Nem állítjuk hogy nincs még egy guild amelyik segít ha kérik, de a tapasztalat azt mutatja hogy ez nálunk hogy máshol sokszor már unalomból vagy egyéb indokokkal szeretik lerázni a friss usereket. Itt kiemelem hogy nem magam állítok ilyet, más guildekről csupán leírom azt amit én is átéltem és amit azok mondtak akik más guildekből csatlakoztak. A conquest-ről meg annyit hogy ezt aláirjuk és teljesen igazad van. Ennek oka nem más mint hogy kieg. előtt sokan pihentek egy kicsit, voltak akik wz com.-ot farmoltak, karaktert húztak. Ez egy ilyen időszak volt, ezért levonni bármilyen következtetést nem lehet és felesleges.. Végezetül te is elírtál valamit amin most én is lovagolhatnék, de nem teszem..
U.i.: Nem a guildleader voltam csak egy user aki ebben a guildben találta meg számításait.

GudottSW megjegyzése a kommenthez:
Ezen két (és fél) komment is jelzi, hogy akadnak súrlódások. Az inkriminált rész módosításra került. Az „Eddig nem segített neked senki?” részt egy kicsit módosítottam, nyilván erősen PR szöveg, de mindenki próbálja eladni a saját „termékét”. Annak örülök, hogy nem került sor nagy flame warra és hasonlóakra A jövőben kissé higgadtabb hangnemet kérnék. Okulásnak maradnak a kommentek.

alfissimo0128 [tag] Naplózva: 2015-10-28 11:11

És még velem is előfordul hogy összevissza irok le valamit.. A “hogy ez nálunk” nélkül kap értelmet.. Elöször másképp akartam megfogalmazni.. Elnézést.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-10-28 11:39

Ha valaki változtatni szeretne a rövid leíráson, az vagy nekem vagy Nephin-nek küldjön üzenetet és amint időnk engedi, kijavítjuk.

Illetve ha valaki lemaradt,kimaradt, egy mail és betesszük.

Erg [tag] Naplózva: 2015-10-28 14:00

Nincs ezzel szerintem semmi probléma. Nyáron szerettem volna csatlakozni a Keleti Front nevű guildhez bár akkor még Jen’karyian néven volt megtalálható. Egy rövid TS beszélgetés után mondták, hogy most nincs fent tag aki be tudna invelni de még a héten meg fog történni. Sajnos 2 hónap után se jött az inv…

Stern [tag] Naplózva: 2015-10-28 15:05

A keleti Frontot ne keverjük össze a jen’Kariannal! Szerencsére már semmi közünk hozzájuk. A korábbi vezetőség csinált egy saját kis guldet. A leírásodból arra következtetek, hogy nem adták át az üzenetet. Erről nem mi tehetünk. Nyilván behívtunk volna, ha szólnak. Nem értem két hónapig miért vártál? Miért nem írtál újra? Én Light oldalon be tudtam kerülni hozzátok, és nem csak egy emberre kellett ráírnom, de ez nem jelentett gondot.

Erg [tag] Naplózva: 2015-10-28 15:20

Akkor ezek szerint csak véletlen, hogy a Jen-be már nincs senki a Keleti Frontban pedig a régi Jen-esek vannak, ezt nem tudtam bocsi

jobbantudjaokosokk [tag] Naplózva: 2015-10-30 14:47

Csupa móka kacagàs?!

Cybber [tag] Naplózva: 2015-11-14 16:20

Sziasztok!

Most kezdtem a játékot, de máris előfizettem. Szeretnék belépni egy casual klánba. A munkarendem miatt este nem nagyon tudok játszani, ezért érdekelne hogy találok-e olyan közösséget, ahol délelőtt vagy délután is van élet. A pve és pvp is érdekel…

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-11-15 10:42

Szia!

Nézd meg azokat a klánokat, amelyik az általad választott szerveren vannak, de lehet jobban jársz ilyen időbeosztás mellett, ha egy US -west vagy US-east serveren lévő nemzetközi guildet keresel.

Szadista [tag] Naplózva: 2016-06-15 07:52

Sziasztok!

Remélem még nézi valaki ezt az oldalt:-) Engem a Keleti Front érdekelne, játékban írtam is a felsorolt embereknek, de nem találhatóak. Kérdés, hogy azért mert a legújabb dlc-t én nem vettem meg, vagy mert senki sem játszik már? Remélem az előbbi helyzet áll fent:-) Ha ez így van és eljut valamelyik taghoz ez a bejegyzés, kérem válaszoljon.

Addig is további jó játékot!

Erg [tag] Naplózva: 2016-06-17 07:44

Szia!
Én nem vagyok Keleti Frontos tag, de a TOFN-ról mindenki átköltözött a Red Eclipse (nem csak magyarok, az egész szerver). Próbáld meg ott megkeresni őket.

HUNSentinel [tag] Naplózva: 2016-08-21 12:05

Sziasztok!

Az lenne felétek a kérdésem, hogy van-e még működő Magyar klán???

Üdv.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum