» Fallen Empire: új fejezet, előfizetői jutalmak és pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Fallen Empire: új fejezet, előfizetői jutalmak és pár apróság

Nemrég volt egy developer stream, amiből pár dolgot megtudhattunk az Old Republic jövőjét illetően.


Némileg spoileres tartalom következik, csak óvatosan. Ha nem akarsz spoilerekbe belefutni, görgess le a “spoiler vége” jelzésig.X. Fejezet: Anarchy in Paradise


-Február 11-én érkezik

-Új társat toborozhatunk: Kaliyo

-Sokan panaszkodtak, hogy az eddig hozott döntések nem igazán voltak nagy befolyással a játékra. A készítők ígérete szerint innentől jóval látványosabb lesznek a döntésekkel járó következmények. Az első drasztikus példa az új fejezet végjátéka lesz.Subscriber Reward Program – (link)

A Hűséges előfizetőket jutalmazni szeretnék, íme az eddig felfedett információk:


- Aki január 11.-én előfizető, az X. fejezet aktiválásakor megkapja HK-55 -öt állandó társnak.(remélhetőleg némi magyarázattal fűszerezve, mert enélkül kicsit logikátlan húzás lenne… :) )


- 2016. január 11. és augusztus elseje között, aki megszakítás nélkül előfizető marad, az kapni fogy egy Bonusz fejezetet:  Ebben a fejezetben HK-55 szerepét ölhetjük magunkra, vagyis vele fogjuk végigjátszani ezt az extra fejezetet. ( Hasonló volt már a KOTOR második részében, pontosabban a restoration modban. Ott HK-47 bőrébe bújhattunk egy darabig)


spoiler vége-Aki az adott hónap elsején előfizető, az két nappal korábban kapja meg az aktuális új fejezetet.( Most konkrétan: aki február elsején előfizető, az 11. helyett már 9.-én hozzáfér a tizedik fejezethez)


Amit még a tizedik fejezet tartogat:


- Ha igazak a dataminelot infók, egyfajta arénarendszer is bevezetésre kerül, hasonló a Tarisi Arénához a KOTOR első részében.  Első alkalommal ennek segítségével egy új társat toborozhatunk: Bowdaar.  Az első sikeres “bajnokság” után hetente visszatérhetünk ide megmérettetni magunkat. Ezért cserébe fegyvereket, legacy armorokat és más hasznos illetve kevésbe hasznos dolgot szerezhetünk.


- Új, magasabb szintű craftolható itemek is megjelennek. Az egyedül játszó játékosoknak is lehetőséget kívánnak biztosítani, hogy endgame szempontjából is használható felszerelést gyártsanak.


Eventek Decemberben:


- December 8.-tól egymás után, heti váltásban a következő eventek lesznek aktívak: Gree, Rakghoul Plague, Bounty Contract Week. (leírásért nézzetek meg a linket az oldalsávon)4. évfordulós jutalom:


- December 8 és január között szerezhetjük meg az idei évi bonusz tárgyakat. Egyelőre egy biztos: Kapunk egy HK-47 szobrot, amivel Strongholdunkat díszíthetjük :) . A többi jutalmat hamarosan felfedik.


Life Day event:


- Túl sok infó jelenleg nem áll rendelkezésre. Ami biztos, hogy a korábbi eventek összes jutalmát (beleértve az eddig Cartel Market exkluzívakat is! ) megszerezhetjük , ha eleget hócsatázunk :D Részletek hamarosan


Dupla XP:


- Az új SW film premierje körül pár hétig dupla XP fog járni mindenkinek.


Battlefront:


Aki az új Battlefront PC-s dobozos változatát vette meg, az elvileg találni fog egy kódot, amit beaktiválva bónusz tárgyakat tud szerezni magának az Old Republicban:


Fallen Empire Soundtrack:


-Ezen a linken megtalálhatjátok a Fallen Empire zenéit ( ahol van, ott külön kórussal és anélkül is). Viszont vigyázat, erősen spoileres, mivel a zene mellett játékbeli jeleneteket is tartalmaz. Szóval előtte játsszuk végig a meglévő fejezeteket :)Angol nyelvű összefoglaló, benne a steam youtube linkjéval Dulfy oldalán megtalálható (link)

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-02 21:07

Köszi az infókat! Csak egy kérdés: Január 11. és augusztus 1! Ez 2016 Jan 11-Aug 1 értendő, ha jól értem, ugye?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-02 21:50

Igen 2016. Beleírom a cikkbe, hogy egyértelmű legyen :)

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-03 15:59

Köszi :)

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-07 12:56

Közérdekű:
Holnap Maintenance, szóval csak óvatosan a belépéssel srácok! Jön a 4.0.3.

DATE: December 8th, 2015
TIME: 5AM – 9AM PST (1PM – 5PM GMT)
VERSION: 4.0.3

[...] Akiknek kimaradt volna: A Fallen Empire következő  fejezetéről és az előfizetői jutalom első részleteiről itt olvashattok.  (link) [...]

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-07 19:12

köszi, reméljük most nem lesz semmi gubanc :D

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-07 19:37

Hát igen, betojok, ha megint meglátom, hogy +1 óra…uhh nem várjál…ETA :D

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum