» Gy.I.K. Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

» Gy.I.K.

Mi az a Star Wars™: The Old Republic™?

A Star Wars: The Old Republic egy teljesen új megközelítésű játék az online szórakoztatóiparban, mely többek között egyedi történetorientáltságot, dinamikus harcrendszert és csúcs szuper társ karaktereket vonultat fel. A játék a Star Wars™ univerzumában játszódik, megközelítőleg 300 évvel a Star Wars™: Knights of the Old Republic™ eseményei után.


Ez egy MMO?

Igen, A Star Wars: The Old Republic egy MMO, más néven masszívan többjátékos online játék. Több ezer játékosnak teremti meg a lehetőséget, hogy felfedezzenek, kalandozzanak, és harcoljanak, egy és ugyanaz játékban.


Játszhatok egyedül?

Bár néhány feladat elengedhetetlen része a kooperáció más játékosokkal, mégis, a játék nagy része egyedül is teljesíthető.


Mi az a BioWare?

A BioWare egy játékfejlesztő cég, mely a történet orientáltságra és az emlékezetes karakterekre fókuszál. 1995 óta több bestseller címet is készített. Többek között a díjnyertes Baldur’s Gate™ és Neverwinter Nights™ sorozatokat, Star Wars™: Knights of the Old Republic™-ot, Jade Empire™-t, valamint a 2007-es év játékát, a Mass Effect™-et. Az Edmonton (Canada), és Austin (Texas) városokban lévő fejlesztői stúdiókban a  BioWare keményen dolgozik egy epikus fantasy RPG-n, a Dragon Age™: Origins-on, valamint több, be nem jelentett projecten. 2008-ban a BioWare, a világ egyik legnagyobb elektronikus szórakoztatóipari kiadó cég, az Electronic Arts fennhatósága alá került. További információkért látogass el a  www.bioware.com weboldalra.


Mi az a LucasArts?

A LucasArts a LucasFilm Ltd. része, mely egy vezető fejlesztő és kiadó cég, akik interaktív szórakoztatói cikkekkel foglalkoznak konzolokon, számítógépeken, illetve egyéb online felületeken. A cég 1982-ben alakult, George Lucas vezetésével. A San Francisco-i bázisú cég honlapját megtekintheted a www.lucasarts.com címen.


Miben különbözik az SWTOR a többi MMO-tól?

A Star Wars: The Old Republic hasonlítani fog a többi MMO-hoz, de az alapkövekhez hozzá lett téve jó néhány innovatív fejlesztés. Hagyományosan az MMO-k 3 fő részből állnak. Felfedezés, harc és fejlődés. Mi a BioWare-nél és a LucasArts-nál hisszük, hogy létezik a 4. elem is. A történet. Célunk megalkotni a legjobb történet által vezetett játékokat. Úgy gondoljuk, hogy a lenyűgöző és interaktív történet a Star Wars: The Old Republic-ban jelentős fejlődés az MMO-k világában. Ez által olyan élményt fog nyújtani, amilyet eddig semmi.


Milyen fajokkal és osztályokkal játszhatok?

Több osztály már be van jelentve. Közelebbről is megvizsgálhatod őket az alábbi oldalon.


Más bolygókat is meglátogathatok?

Igen. Több bolygót is meglátogathatsz, melyek a Star Wars filmekben, illetve a Knights of the Old Republic játékban szerepeltek. Ezeken felül több új bolygó és csillagrendszer lesz elérhető.


Játszhatok a Sötét vagy Világos oldalon?

Igen. Karaktergenerálásnál választhatsz a Sith Birodalom és a Galaktikus Köztársaság közül. E mellett a játék során rengeteg döntéssel kerülsz szembe. Ezek befolyásolják az utad a Sötét és a Világos oldal ösvényén.


Hogyan kerülhetek be a béta tesztbe?

Még nincs meghatározva a játék béta tesztjének pontos időpontja. Ha szeretnél bekerülni, jelentkezz ezen az oldalon.


Hány országban jelenik meg a játék?

A Star Wars: The Old Republic több országban fog egyszerre elindulni. A terméktámogatás ez által a főbb nyelveken elérhető lesz. További információkkal később szolgálhatunk.


Mennyit kell fizetni a játékért?

Az árazásról szóló információkkal csak később tudunk szolgálni.


Milyen korhatárba lesz a játék besorolva?

Egyelőre még nincs meghatározott ESRB ráta.


Milyen gépigénye lesz a Star Wars: The Old Republic-nak?

Még nem határozták meg a minimális gépigényt, de a cél, hogy a legtöbb PC-n elfusson a játék.


Hogyan csatlakozhatok a Star Wars: The Old Republic közösségéhez?

Nagyon egyszerűen. Regisztrálni a hivatalos oldalon, ezen a linken lehet. Meg kell adnod pár adatod, mint például az email címed. Ezek után kapsz egy visszaigazoló levelet. A benne lévő linkre kattintva aktiválhatod a hozzáférésedet.


Mikor zajlik a moziban látott részekhez viszonyítva a játék?

Több mint 3500 évvel Darth Vader felemelkedése előtt játszódik. A történelem legerősebb Sith Birodalma feltűnt a mély űrből, hogy megtámadja a Köztársaságot, és legendás Jedi védelmezőit. Évtizednyi háborúzás után egy sérülékeny tűzszüneti megállapodás jött létre a Sith Birodalom, és a Köztársaság között, de a játékban történő események vissza fogják vezetni a galaxist egy totális háborúba.


Mikor fog a Star Wars: The Old Republic megjelenni?

Még nincs meghatározott időpont a megjelenésre. Látogasd oldalunkat, hogy a legfrissebb információkkal szolgálhassunk!


Találkozhatok a Star Wars: KOTOR-ból megismert karakterekkel?

Lévén a játék kb. 300 évvel a Knights of the Old Republic után játszódik, a legtöbb karakter nem él. Leszármazottaik és örökségeik természetesen előfordulhatnak a játékban, akárcsak néhány droid.


Hogyan kapcsolódik a játék a Knights of the Old Republic-hoz?

A Star Wars: The Old Republic kb. 300 évvel a Knights of the Old republic eseményei után zajlik. A KOTOR-ban lévő Jedi polgárháború után Revan eltűnt a mély űrben, hogy megkeresse a Köztársaságra leselkedő legnagyobb veszélyt, a terjeszkedő Sith Birodalmat, amit egy titokzatos Császár vezetett, akinek célja bosszút állni ősi Jedi ellenségein. Revan nem tért vissza az űrből, de a Birodalom igen, és évtizedekig tartó háborúba kezdett a Köztársasággal. Most, a Coruscanti Egyezmény által kialakult bizonytalan béke ellenére a megosztott csillagrendszerek közötti feszültség megint a galaxis darabokra szakadásával fenyeget.


Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum