» Hajóbütykölés Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hajóbütykölés

Az alábbi videóból kaphattok egy kis segítséget a hajótok beállításaihoz, felszereléséhez.


2.5 update patch notes itt.

Napló:

Elfy [tag] Naplózva: 2013-12-04 20:00

Hát ebből aztán jó sokminden kiderült :D

Borg [tag] Naplózva: 2013-12-04 23:26

:D és milyen gyorsan kiderült.

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2013-12-05 06:42

Én vagyok az egyetlen aki subscriber volt dec 2-án és nem kapta meg a +30 ingyen napját? o.O

Olivér Gál
csoly [tag] Naplózva: 2013-12-05 07:16

Nyugi én se kaptam meg a 30 ingyen (milyen szép szó) napot.

Elfy [tag] Naplózva: 2013-12-05 10:28

Én még a havi CC-t se kaptam meg 40 napja, és kb 7x írtam nekik, de le se szarják már az embert mióta F2P is van a gameben….

Boasius [tag] Naplózva: 2013-12-05 11:21

Ebből semmi nem derül ki :D De alapból a Starfighter a legélhetőbb osztály, kvázi tank. Fel kell szerelni egy távolsági 6-7000 méteres lézerrel, minél erősebb rakétával (ha kevés is jó, mert sokat úgy sem fogtok sokat lődözni, ez nem egy scout, és le is lőnek kb. 3 percen belül), és egy 4000 méteren belüli sorozó lézerrel. Az azért jó mert ha szerver lag is van a gyors tűziram miatt leszedi a pajzsát ha mögé tudsz kerülni. Scout az csak és kizárólag szigorúan vadászgép.Ezzel le kell szedni a gunshipekre, starfighterekre rátapadt elleneket, vagy a gunshipek ellen cikcakkosan berepülni és darabokra szedni őket. Ez a Carry! szinte csak 4-5000 méteres lézereket érdemes rászerelni. Azért van annyi hajtómű ereje és no páncélja mert ezzel valaki mögé kerülsz, veszettül nyomkodod az egérgombokat és ripityára szeded az ellent. Ha valaki scouttal van ellened és jobb, az szívás, usgyi a következő aszteroidáig és bújj el! A Gunshipet úgy kell hagyni ahogy van, jól bekell campelni egy pont alá, valami lehetelen helyzetbe ahol senki nem számítana ránk és mindenkit aki beér a bűvös 15-16000 méterünkbe kikell szedni (ha mást szerelsz rá akkor a töltős turretnek nagyobb távolsága lesz de jön feléd 3 hajó és azokat biztos nemtudod kiszedni annyi idő alatt ami g beérnek), ez egy hatalmas feltöltős Sniper. Ha ránkszállnak evezzünk be a megtartott pontra és maradjunk a turretek és haverok takarásában, amiben csak bizakodhatunk hogy vannak annyira élelmesek hogy leszedjék rólunk a teveket.

A pajzs (regenerálódó, újraosztásos stb.), és hajtómű manőverek egyéni játékstílus kérdése. Aki messziről lődöz vegyen accuracyt, aki közel, az vegyen powert, ratet, akármit! A Scoutnál érdemes lecserélni a pajzsokat healthre mert a szart is kilövik belőled menekülés közben és ha egyszer rádtaláltak futás, legaláb 25 km-re a csatatérről.

Boasius [tag] Naplózva: 2013-12-05 11:28

+ a companion skilleket érdemes végigbogarászni, az “adott” és “saját” companionok között az a különbség hogy aknek nincs még normális comp-ja az itt a starfighterben kap a balance miatt egy random arcot. Érdemes nem Quyzen Fesst és egyéb krákogó vinnyogó karaktereket betenni, különben muteolhatjuk a játékot. A bonus persze még mindig fontosabb mint az élmény.

Boasius [tag] Naplózva: 2013-12-05 11:33

Ja és ugye a weekly/daily fleetbonust azt úgy kapjuk meg ha mindegyik hajóosztállyal toltuk, úgyhogy várjuk meg amig a sok retardált kiválasztja a kedvencét és utána válasszunk csak mi más hajótípust hogy kibalanceoljuk a dolgokat. A csata előtt chatbe írjuk be hogy 3 menjen A-ra, (impeknél C-re) a többi B-re mert ott lesz csata, valoszinuleg. Scouttal pedig tövignyomju ka spacet a B-pontra mert legalább 3 rubrikányi előnyt szerzünk ha mi vagyunk a gyorsabbak. Asteroida mezőn érdemes a C-nél ugyanezzel szórakozni mert az annyira védett a pajzsok által, az emberek meg annyira nem férnek hozzá hogy egy scout csodákra képes.

Ja és még valami: Sok tapasztalatlan űrharc játékos nem tudja mi az a célkereszt ami az ellen hajója előtt mozog. Az kéremszépen a targeting computer keresztje, ami kiszámítja hová kell lőni hogy eltaláljuk az ellent, mivel az egy adott pálya szerint mozog.

Boasius [tag] Naplózva: 2013-12-05 11:41

Az előző posztból kiderül hogy csak rejoinra van 30 ingyér nap. Gondolom mert ha kap az ember 30-at azt gondolja hogy lejátsza, vagy farmol magának geart amivel beérheti a mostani 78-as játékosokat. Tegnap előtt vittünk egy laza ulticomm farmolós S&V HM-t. Az új tank és a dps is valami botrányosan fos volt, Styrakot enrageben vágtuk meg, még szerencs hogy volt két jó healerük :)

HofeGobuda [tag] Naplózva: 2013-12-06 11:54

Sziasztok!Felizgatott ez az uj patch, így előfizettem megint a játékra fél év kihagyás után :)
Viszont kellene egy kis segítség.Van rás lehetőség, hogy joy-al toljam?Mert vagy én vagyok léma vagy nem lehet kalibrálni illetve gombokat kosztani a joy-hoz.Ötlet?

István Gyöngyösi
Exocrism [tag] Naplózva: 2013-12-17 09:36

Nos, igen szép új patch! gyanítottam, hogy csak Előfizetett accounton elérhető.

István Gyöngyösi
Exocrism [tag] Naplózva: 2013-12-17 09:40

Ez derült ki: csak előfizetőknek elérhető. Bár akinek az Angol nem okoz nagy gondot, s előfizetett az megtalálja a számításait. A minimap mellet látható Starfighter ikonra kattolva elérhető a vadászok fejlesztési rendszere és a Join to Battle opció, gondolom én. Igaz lehet nem pont ezekkel a szavakkal. :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum