» Hajótípusok 1. rész Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hajótípusok 1. rész

Mint tudjátok, a közelgő Galactic Starfighter kiegészítő az űrharcról szól majd és többféle hajótípus közül választhatunk. Ismerjünk meg most ezek közül az elsőt kicsit alaposabban!


Scout


A Scout hajótípus karcsú vonalai és sebessége a klasszikus filmek A-Wingjeit és TIE Interceptorait idézi. Ez a leggyorsabb hajó és mint ilyen, fontos szerepet tölt be a harcokban. Könnyű páncélzata és közepes pajzsai lehetővé teszik, hogy az ellenfelet megelőzve, villámgyorsan elérje a célpontot, lesújtson és mielőtt a másik felocsúdna, már el is tűnjön a helyszínről. Párbajban az átlagon felüli manőverezhetőség segíti a győzelmet, vagy – vészhelyzet esetén – az erős hajtóművek menthetik meg a pilóta életét. Csúcskategóriájú szenzorai lehetővé teszik az ellenség felderítését és helyzetének meghatározását a csapat számára.Bár minden Scout hajó rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, az eltérő típusok nem egyformák. Néhányat a maximális sebességre és manőverezhetőségre terveztek, ezek a köztársasági NovaDive és a birodalmi S-12 Blackbolt. Példátlan gyorsasággal elérik célpontjaikat, melyeket rakétákkal és blasterekkel semmisítenek meg, majd azonnal el is hagyják a harcteret, így a gunshipek csaknem tehetetlenek velük szemben. A csapattámogatásban is nagy szerepük lehet, hiszen különleges műszereikkel feltörhetik az ellenfél navigációs rendszerét és felfedhetik pozícióját, sőt, akár a mozgását is követhetik szenzorbóják segítségével.


A köztársasági Flashfire és a birodalmi S-13 Sting típusok a párbaj specialistái. Némi sebesség és felderítési képességek feláldozásával erősebb fegyverekkel és védelemmel rendelkeznek. Ezek és a kitűnő irányíthatóság segítségével könnyen felülkerekedhetnek ellenfeleiken, szétzúzva azok pajzsát gyorstüzelő lézerágyúikkal és célirányos rakétasorozataikkal. Van néhány extra fejlettségű műszerük is, például a fegyvertúltöltő rendszer gyorsabb és nagyobb erejű lövések leadását teszi lehetővé, a boosterfeltöltés pedig megnöveli a gyorsítási szakasz hosszát, kiaknázva a lehető legnagyobb sebességben rejlő előnyt.


 

Elmondhatjuk tehát, hogy bármely altípust választják is, a Scout hajók ideálisak azoknak, akik a sebességet és az irányíthatóságot tartják a legfontosabbnak.

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-11-21 14:06

Így rájuk nézve olyan érzésem van, mintha a Lego-nál tervezték volna őket. :)
Scoutokkal eléggé rossz viszonyom van, remélem itt pozitív lesz a benyomásom. A gyenge páncélzatot általában ritkán kompenzálja a gyorsaság, s a tűzerőben sem bíznék ennyire. Sunnyogásra viszont jól alkalmazhatóak általában a scoutok. Mindezt WoT-os tapasztalatból írom, úgyhogy csak általánosító a véleményem. Azért egy próbát biztos megérnek. :)

Tako [tag] Naplózva: 2013-11-21 14:59

” mintha a Lego-nál tervezték volna őket. ”

Hát a Legonál több kreatív ember dolgozik, mint a BW-nél, szóval könnyen lehet :D Legalább sw-s kinézetű hajók, nem valami mass effect, ill. más sci-fi-ből lopott dizájnt kaptak, nem úgy mint a legtöbb armor a játékban.

Amúgy ti is észrevettétek, hogy minden faszántosan kinéző szettet elrontanak egy kis dologgal? Ezt vajon direkt csinálják?

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-11-21 16:43

Nagyon ott van a szeren, már alig bírjuk kivárni a srácokkal. A hétvégi “kóstoló” jó dolog volt egyrészről, másrészről most olyan mint egy drogosnak akin jelentkeznek az elvonási tünetek. :D

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-21 16:46

Tako: Esküszöm, ez nekem is feltűnt :D mintha tényleg nem akarnák, hogy a játékos teljesen menőnek érezze magát egy ritka gearben. A Sith Warrior gearre gondolok itt.

Naplózva: 2013-11-21 19:20 [admin] Nephin

@Christoferus: no, mesélj, mik a tapasztalatok?

gábor bence
bebe2003 [tag] Naplózva: 2013-11-23 13:23

hali!

gábor bence
bebe2003 [tag] Naplózva: 2013-11-23 13:24

halihali!

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-11-23 18:14

Ez épületes komment volt bebe.
Azért remélem az irányítás érdekesebb lesz, mint az eddigi űrcsaták.

Gudott [tag] Naplózva: 2013-11-24 20:44

Mire kell számítani irányítást tekintve?
X-wing vs tie fighter szerű lesz-e? gondolok itt a H:U:D:-ra target kijelölésre, lehet e szabályozni a fegyer/hajtómű/pajzs között az energiaellátást, stb?

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-11-25 20:54

A youtube már tele van ismertető videókkal. Starfighter címszóra keresés és feltöltés dátuma szerint rendezés és rogyásig van. :)

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-11-25 20:55

Tegnap párszor Dulfy-val is összeakadtunk, biztos lesz neki is ismertető videója, de van egy olyan érzésem, hogy nem azt fogja betenni mikor lenyomtunk, hanem mikor berágott és ő minket. :D

Tako [tag] Naplózva: 2013-11-25 21:13

Tegnap is volt open béta? :O Vagy az már nem volt open?

Amúgy múltkor én is összeakadtam vele és már rég van egy ismertetője a kedvenc hajójáról, a gunship-ről http://www.youtube.com/watch?v=WI7-4F_3Nag

Elég undorító, ahogy távolról lelövöldöz, de amikor odamegyek már esélye nincs :D

Christoferus [tag] Naplózva: 2013-11-25 21:20

Két hétvégére volt kiírva open. :)
Szerintem ő non-stop volt, de tegnap mindent nyomatot, sőt elég ütős team-ek jöttek össze a két hétvége alatt. Szinte mindenki ismert mindenkit. :D
Mikor őt meglátták, csak azt írták be pirossal neki hogy Halott vagy! :D

[...] scout után itt van a Galactic Starfighter kiegészítő következő hajótípusa [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum