» Hajótípusok 2. rész Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hajótípusok 2. rész

A scout után itt van a Galactic Starfighter kiegészítő következő hajótípusa is.


Strike fighter


Kétségtelenül ez az egyik legváltozatosabb és legfontosabb jármű mindkét oldalon. Generációk óta komoly részük van a csaták kimenetelében, hiszen álló és mozgó célpontok ellen is nagyon hatásosak. Végülis egy Luke nevű pilóta volt az, aki egy SF-típusú hajó, az X-wing fülkéjében ülve felrobbantotta a Halálcsillagot… az Erő apró segítségével.


A Galactic Starfighterben a strike fighterek az irányíthatóság és tűzerő egyensúlyának megtestesítői. Ügyes manővereikkel lépést tartanak bárkivel és még a legügyesebb scout-pilóta vagy vastag páncélzat mögött üldögélő gunship-legénység sem képes sokáig ellenállni zárótűzüknek. A strike fighterek legfontosabb tulajdonsága, hogy – típustól függően – két elsődleges vagy másodlagos fegyverzetet hordhatnak és ezek között gyorsan váltani is tudnak. Ez olyan sokoldalúságot biztosít nekik, mellyel nehéz versenybe szállni.


 

Az FT-8 Star Guard és az F-T6 Rycer az elsődleges fegyvereket cserélgetheti, legyenek ezek akár quad lézerek, ionágyúk vagy rakétasorozatok. Bár ezek a fegyverek kicsit lassabbak és több energiát fogyasztanak, mint más változatok, segítségükkel olyan kezdőcsapást mérhetünk, amelynek kevés túlélője van: az ionágyúk gyorsan leszívják az ellenfél pajzsait, az ezt követő lézertűz és rakétacsapás pedig darabokra zúzza a hajótestet, így a célpont sokszor soha nem tudja meg, mi történt vele.


 

A strike fighterek azonban nem csak a párbajokról szólnak. Tűzerejük kítűnő eszközzé teszik őket olyan álló célpontok ellen, mint a műholdak vagy ezek védőütegei. Bénító rakétái és irányítható pajzsai segítségével könnyen a célpont védelméhez férkőzhet, hogy megkettőzve orrpajzsait egyetlen csapással kiiktassa azt, így lehetővé téve a műhold befogását.


Akár a frontvonalban, akár támogató szerepben tevékenykednek, a strike fighterek egyetlen gyenge pontja, ha támadásképtelenné teszik őket. A scoutok és gunshipek feltörhetik rendszereiket, fegyverzetüket vagy hajtóművüket és ezzel megfoszthatják őket előnyüktől. A strike fighter olyan, mint a cápa: folyton mozognia kell, bármi, ami lelassíthatja vagy megállíthatja, még azelőtt megsemmisítendő, hogy problémát okozhatna.


Ha szeretsz párbajozni egy ellenféllel szemtől-szemben, vagy az állandó sebzés leadása fontos számodra, a strike fighter a te hajótípusod!

Napló:

Elfy [tag] Naplózva: 2013-12-02 16:05

RETURNING SOON: BOUNTY CONTRACT WEEK EVENT
(DECEMBER 10 – 17, BEGINS AND ENDS AT 2AM PST/10AM GMT)

Ezt is tegyétek majd ki :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum