» Hatalmak Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hatalmak

A legfejlettebb civilizációként ismert Galaktikus Köztársaság több mint 21,000 évig állt. A Jedi Rend által védelmezett Köztársaság legyőzte összes ellenségét, -beleértve az eredeti Sith Birodalmat, – a Nagy Hiperűr Háborúban. A hamvaiból felemelkedett Birodalom, – a természetellenesen hosszú életű Sötét Uralkodó vezetésével – újraformálódott, hogy visszatérésükkor bosszút álljanak. A Nagy Háború a Birodalom és a Köztársaság között évekig tartott, míg meg nem köttetett a Coruscanti Szerződés. A feszültség eme két fél között nem csökkent, így a háború folytatása elkerülhetetlen. Amikor ez a nap eljön, nem lesz lehetőség a függetlenségre. Mindenki rá lesz kényszerülve, hogy válasszon, kivel szövetkezik.

Frakciók

Szerte a galaxisban, tucatnyi kisebb szövetség egyesült. Csillagközi bűnszövetkezetek, gazdasági koalíciók, űrutazó nomádok flottái. Számtalan ilyen található meg. Akár politikai fondorlatok, alvilági ügyködések, vagy puszta katonai erő segítségével feltört frakciókról van szó, mind jelentős erőre tett szert.

 

 

« Jedi Kódex Sith Kódex »

There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no death; there is the Force.

Peace is a lie; there is only passion.
Through passion , I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.