» Hétvégi vegyes Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hétvégi vegyes

Kedden élesítésre került a 2.9-es patch (és egy hotfix is), de az élet nem áll meg. Hamarosan érkezik a 2.10 pár héten belül, íme a jelenleg ismert, sentinel/marauder és sorc/sage advanced classokat érintő változások:

Manaan loading screen

 

Sentinel/Marauder:


Combat / Carnage Tree:


- Opportune Attack / Execute: 50/100 százalékos eséllyel  (korábban 15/30) aktiválódik sikeres Ataru támadás esetén

- Hand of Justice / Slaughter: 20/40/60 százalékos eséllyel aktiválódik sikeres Ataru támadás esetén, de nem nullázza a Precision Slash / Gore cooldownját. Ez a hatás 20 másodpercenként ismétlődhet.

- Saber Storm / Sever ( a többi hatása mellett) már csökkenti a Precision Slash / Gore cooldownját 1.5/3/4.5 másodperccel.


Watchman / Annihilation Tree:


-Mind Sear / Pulverize: eltörölték a korábbi 6 másodpercenkénti hatáskorlátozást.


Sage/Sorcerer:


- Force Mend / Unnatural Preservation már nincs rajta a GCD-n.

- 20% armor növelés.


Seer / Corruption Tree:


- Master / Corrputed Speed: A Force Wave / Overload Hindered debuffot rak az érintett célpontokra (Hindered: A célpontot megakadályozza, hogy nagy mobilitást igénylő képességeket használjon pl : Leap, Vanish, speed buffok , stb)
– Amnesty / Reverse Corruptions: A Force Potency / Recklessness már nullázza a  Mental Alacrity / Polarity Shift cooldown-ját a többi hatás mellett.
– Clairvoyance /  Penetrating Darkness: Gyógyítási képesség használata esetén  20/40/60 százalékos eséllyel azonnal instant használhatóvá teszi a következő Benevolence / Dark Heal -t, aktiválási idő nélkül  Ez a hatás 10 másodpercig tart és 10 másodpercenként ismétlődhet.
– PvP set bonus változás: A 4 részes bonus esetén  Noble Sacrifice / Consumption már nem csökkenti az életerőt  Force Surge / Resplendence buff megléte esetén, hanem 3%-nyi életerőt tölt vissza 6 másodperc alatt.

 

 

A többi class esetén elképzelhetőek nagyobb változások a 2.10 élesítéséig, amint lesz konkrétum a véglegesített változásokról, róluk is lesz összefoglaló.

 

- Dulfy összegyűjtötte a heroic missionok küldetése során szerezhető datacron dekorációkat, amit strongholdunk csinosításához használhatunk (link)

- A jelenleg érvényben lévő 25 fő per stronghold NPC korlát nem véletlenül lett megszabva, nagyobb NPC szám esetén ugyanis nem csak a saját otthonukban, hanem más játékosoknál is teljesítményproblémák lépnének fel. Dolgoznak az NPC korlát növelésén.

Napló:

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-08-26 12:11

De jó, hogy éppen Sentinelt húzok éppen :D Várom a többi class módosulásokat is. Remélem a commando heal is jobb lesz.

Pacho [tag] Naplózva: 2014-08-26 12:39

A commandó healnek miért kellene bármilyen buff?

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-08-27 09:46

Nem biztos hogy kapni fog, de legutóbb szerintem jobb lett, bár akkor sem kifejezetten heal buffot kapott, csak jobb elosztást….majd meglátjuk.

[...] – Korábban márt hírt adtunk a Sentinel / Marauder és  Sage / Sorcerer advanced classokat érintő változásokról. (link) [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum