» Hétvégi videók és KotOR-évforduló Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Hétvégi videók és KotOR-évforduló

UPDATE: juj, ez most jutott eszembe – minden előfizető plusz 500 coint kap ajándékba, csak úgy! :)


Az SWTOR Insider júliusi kiadása betekintést nyújt az (elvileg) augusztus 13-án érkező (és később rendszeresen visszatérő) bounty hunter eventbe, melynek során különböző célpontokat kell khm, levadásznunk mindenféle jutalmakért… :) Beszélnek a 2.3-as update-ről (új flashpointok stb.), megerősítik, hogy a kb. októberre tervezett 2.4-es patch a PvP-re fókuszál majd és persze nem maradnak el a cartel marketes újdonságok sem, including Treek.

 

Július 15-én ünnepeljük a KotOR megjelenésének tizedik évfordulóját, amire természetesen a BioWare is készül:


Ha pihennétek egyet a nagy XP-vadászat közben, levezetésként nézzétek meg az alábbi machinimákat – az egyik zenei, a másik mémes alapokra építkezik, mindkettő tartalmaz néhány kiemelkedő jelenetet… :D Batmaaaaaaaan! :D


Napló:

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-07-06 11:43

Nem is tudom hányszor játszottam végig,de azt tudom,hogy a kártyajátékhoz nagyon nem volt szerencsém :D
Habár magát Revant az Old Republic megutáltatta velem. Kicsit túlságosan is sokszor kerül a neve a szemem elé :)
Ja meg az is egy kicsit idegesítő volt,hogy nem viselhettél páncélt,csak köpenyt ha használni akartad a legjobban kinéző sötét erőket,pedig Malak tanítványa is nehéz páncélt viselt,és szórta a villámot felém.amit én már nem tehettem meg :) Igen jó kis játék lett,elég jó pillanatokkal,pl mikor megöleted a vukival Missiont :) A bírósági tárgyalás mikor sikeres ügyvédként felmentesz egy gyilkost,arra hivatkozva,hogy valójában senki sem látta magát a gyilkosságot,de hk emlékeinek visszaállítása is elég szórakozás volt.

Snag [tag] Naplózva: 2013-07-06 11:50

Ezer éve nem írtam. De ez a Cartel Market hype már kezd az agyamra menni. Ez olyan, mint kb., hogy az NBA-ben mindenki LBJ pöcsén lovagol. Baromi unalmas. Bár most kívételesen hoznak új tartalmat is, ami nem csak kizárólag CC-ből vehető. Yippie! :D

oszvald42 [tag] Naplózva: 2013-07-06 23:38

Egy kis fejvadászkodás mindig jó. Még ha jól is fizet. A két videó ütött szerintem, bár a New Meme már tavaly is megfordult itt :D (a zenésre nem emlékszem, de lehet, hogy az is volt.) Enye benye repost :)

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-07-07 22:49

Basszus, hogy én meg pont aug. 13-án megyek nyaralni, pont minkor az event kezdődik. Remélem lesz valami gebasz és pár napot eltolják.:)

oz [tag] Naplózva: 2013-07-08 10:53

Nem maradsz le semmiről, minden hónapban lesz 1 héten keresztül.

Snag [tag] Naplózva: 2013-07-09 11:03

Következő Cartel Pack-ben meg Darth Vader szett lesz, így az ewok-ok után, nem? :D

Borg [tag] Naplózva: 2013-07-09 11:19

Csúúúbakka ruházat ízléses csubi sisakkal. Petnek meg mini császár olyan Yoda méretben…
Mondjuk én a következő robogónak valami csillagromboló(és Role romboló) skint várok vagy hogy felpattanhassak a halálcsillagra és uzsgyi.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-07-09 19:13

Semminek nem tudtok örülni? :P

Borg [tag] Naplózva: 2013-07-09 20:55

Ennek a fantasztikumnak igen is megvan a saját stílusa. Véleményem szerint az utóbbi időben elég sok olyan dolog került a játékba dizájn alapján ami nem illik ide. Nem Treek-ről beszélek. Egy faj. Láttuk és tágabb értelemben nagyon is ide illik. Azonban több helyen az armorok a droidok a világ kezd elmenni egy ilyen fura borgőzös Isaac Asimov féle posztfuturitikus scifi-be. A star wars elemek megvalósítására lenne szerintem szükség egy Archaikus stílusban. A csill.vili világító zümmögő hiperfejlett stílus helyett. Az Archaikust nem véletlenül használtam. Ez az Éra egy az egyben az archaikus korba tehető ahol nem miniágyúkkal rohangáltak az emberek. Voltak olyan világok ahol talán még a lézert sem használták. Beraknak 3-4 vibroblade-et olyan statokkal és használhatósággal hogy röhej. A vértek szinte egy séma több feldolgozásban. Az egyediséget ne az adja hogy oda nem illő dolgokat pakolunk bele.

Ezen a ponton igen is többet kellene nyújtani. Elég legyen már ebből a dizájn rémálomból. Az újonnan megjelenő vértek fegyverek 10%-a abszolút rendben van és 90%-a egyszerűen értékelhetetlen, valami torz bestiális ratyi.

A témához is. Az új eventhez nagy reményeket fűzök. Story driven (by Bio), tehát talán megtöri majd a – szedj össze 10 piros almát és váltsd be 40 körtére amivel dobáld meg a Bosst, majd kapsz 100 zöldség kupont, hogy vehess egy frankó mikulás robogót- vonalat. Mindezt persze cirka 60-szor mert kuponból kell egy egész zöldségfarmra való.
Az alapja valószínűleg marad de szükség lenne egy minimális interakcióra és a story driven talán ha kis léptékben is de fel tudja dobni.

Archetiz [tag] Naplózva: 2013-07-10 10:33

A következő Cartel Pack: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151570477093860.1073741832.28984808859&type=1
A Pocket Sarlacc-nek már csak a gondolatától is rosszul vagyok…

Snag [tag] Naplózva: 2013-07-10 12:21

Pocket Sarlacc Satele Shan lába között van.

oz [tag] Naplózva: 2013-07-10 12:28

A Pocket Sarlacc poén. Nekem kell olyan.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-07-10 13:31

Egy mini Darth Vadernek örülnék…

Daventos [tag] Naplózva: 2013-07-10 18:33

Egészpontosan meddig van karbantartás? Dél óta nem elérhetök az EU szerverek

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-07-10 18:41

swtor.com-on az van kiírva, hogy elérhetőek. nincs is bezengve karbantartás

oz [tag] Naplózva: 2013-07-10 23:02

A https://twitter.com/swtor oldalon mindig aktuális infó van, állnak-e a szerverek, miért, elindultak, stb.

Tako [tag] Naplózva: 2013-07-11 03:10

Hát igen, rettenetesen dizájnolt ruhákat raknak be, de a Cartel Markettől mit is lehetne várni? :/ Eléggé elkurvult lett a TOR világa :( De ehhez még hozzá lehet szokni. Főleg mivel szinte már le sem jövök a hajómról, mert mindent megvettem rá amit lehet :D De lényegében az a baj, hogy még mindig nem kezdtek semmit az űrrel, pedig lassan 2 éve fut a játék. Az új faj is olyan, mint az eddigiek, csak a feje más. Legalább bedobhattak volna egy olyat, ami benne van a játékban de más testalkata van mint a humán fajnak. Akkor a modellel se kellett volna dolgozni, csak az animációkon. De hát elvannak a Cartel Markettel, hozza nekik a lóvét…soha nem lesz olyan jó a játék mint amilyen lehetne.

Borg [tag] Naplózva: 2013-07-12 09:09

A pvp újításokat várom még, de igazad van, lassan kezdhetnének valamit az űrrel. Kicsit olyan félkarú óriás így. :)
Minigameket is lehetne lassan kreálni. Van egy rakás kaszinó és még egy laza nyerőgépautómatát sem tudok használni. Vagy készülhetne végre valami instancelt robogó verseny. Kotorban is egyszerűen megoldódott, kicsit egysíkú volt de azért volt benne kihívás. A játék indulásakor betöltött egy pályát és uzsgyi. Lehetne Leaderboard pl a fleeten, vagy egy kis pénzt lehetne nyerni. Akármi. Bármi!
Vágom én hogy kell a cartel market, bedőlne az egész ha ez nem tartaná el.

Én úgy gondolom ezek talán nincsenek elvetve csak van egy fejlesztési sorrend és szigorúan ragaszkodnak hozzá. Nyilván van egy rakás olyan dolog amelyet javítani és fejleszteni kell. Annak azért én is örülök hogy oké cartel market ide market hype oda de azért nem csak ezeket fejlesztik és teszik be a játékba.

Tako!
Indítsunk egy Lobbit a hivatalos fórumon space ügyben. Mit szólsz? :)

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2013-07-13 04:26

Én jobban örültem volna t3-m4-nek társként vagy petként

Tako [tag] Naplózva: 2013-07-14 01:54

@Borg
Indítsunk :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum