» Információmorzsák a kiegészítőről Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Információmorzsák a kiegészítőről

Bár még korai lenne bármit is kijelenteni, de úgy néz ki, bejött sokunk tippje és kedvenc KotOR-karakterünk visszatér, hogy befejezze, amit elkezdett.


- Az új kiegészítő végül “SOR” néven fog érkezni, újfent lehet tippelni, hogy mit is jelenthet a rövidítés. A Bioware-t ismerve elég lassan fognak érkezni az új információk, mivel év végéig fent kell tartani az érdeklődést (ha tényleg még idén ki akarják hozni).


- Aki szeretne kicsit olvasni Revan lore ügyben, itt megteheti (link)


- A Galactic Stronghold aktiválása preferred játékosoknak kicsit lassan megy, ha minden jól megy, kedd éjszakára már mindenki megkapja.


Expansion

Napló:

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-09-16 22:16

Az én tippem SOR feloldására a Same Old Revan lenne :)

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2014-09-17 03:46

Redditen ez volt a legnépszerűbb tipp, de csak nem :)
“Bioware-t ismerve elég lassan fognak érkezni az új információk” Fórumban azt írták, hogy a teasert a spoilerezés elkerülése végett nem nyomták ki a 2.10-el, had tolja a nép egy picit a rakata prime-ot nyugtonban. Ugyanitt említették, hogy szeptember hó végére egy teljes bejelentés lesz, remélem abban már egy-két dolog körvanalazódni fog, aztán év végéig meg elvegetálnak az emberek.

És akkor jöhetnek majd mindenhova a “én 5 évig játszottam de ha majd beteszik középfoldét akkor újra elgondolkodom az előfizetésen” jellegű kommentek, amik már nagyon hiányoznak.

Ferenc Fizl
nicker [tag] Naplózva: 2014-09-17 04:02

A másik népszerű dolog, ami redditen előkerült (úh remélem nem songs of revan lesz) a Yavin IV. Ami sokak szerint erősen valószínű, hogy benne lesz a 3.0-ban. Többek közt /u/swtor_miner jelezte, már készülnek az ambient hangok hozzá. Plusz, a fal, meg a törzsi jelek, meg a mittomén növényzet is abszolút arra emlékeztet.

De ha nekem így fog világítani a szeme a játékban is, én hülyét kapok.

Arem [tag] Naplózva: 2014-09-17 10:47

Ez a Revan gyerek csak úgy pattog a ligth és a dark oldal között, mint egy ping-pong labda. :D

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-09-17 14:07

Yavin IV: ez a pletyka már minimum egy éve tartja magát

Revan – jedi / sith / jedi, ha a sormintát követjük akkor most megont dark side van soron, bár ő sith-ként is racionális maradt, pl a kulcsfontosságú infrastruktúrákat anno a köztársasággal vívott háborúja során érintetlenül hagyta, hogy később használni tudja Vitiate sith birodalma ellen. Bár a fajirtás amit tervezett ( Foundry) kicsit ellentmond ennek, de majd meglátjuk

Remélem hogy hamarosan valami konkrétumot is mondani fognak (nem story-ra vagyok főleg kíváncsi, azt majd meglátjuk, hanem arra hogy mekkora szintemelés lesz, esetleg legacy változás 8plus szintek ott is), külön fizetős lesz-e a kiegészítő vagy előfizetőknek automatikusan járni fog-e, stb stb)

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-09-18 08:19

Én speciel úgy 10 szint növelést tartanék korrektnek, min 3 új bolygóval, bővitett skill fával és új, normális kinézetű ruha settekkel (nem az a fantáziátlan ocsmányság amik most mennek és mindenki veszi a GTM-en a régi PVP armorokat mert azok brutál jól néznek ki még mindig). Továbbá jó lenne ha végre lehetne menni csapatban is űrhajós küldikre…álmodik a nyomor tudpm :D

Arem [tag] Naplózva: 2014-09-18 08:54

Én meglepődnék, ha egynél több új bolygó jönne. Szerintem jön majd +5 szint, és a mostani tactical FP-ket (Kuat kivételével) megemelik HM-re. Ugyancsak megemelnek majd pár OPS-ot 60-ik szintre, és még jön majd valami új. Ennél töbet nem nézek ki belőlük.

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-09-18 10:31

Az utóbbi fél – 1 év is csak azt bizonyítja hogy nem sok kreativitás szorult beléjük. A rothc kiegészítő óta szinte semmi nem volt, ott a galactic starfighter amivel szerintem nem sokan foglalkoznak, a stronghold-ban sincs akkora potenciál hogy hetekig elvonja a figyelmem a lakberendezés (2nap után meguntam). Oricon és forged alliances sztori tetszett, de a sokadik alkalomnál már a napizás is piszok monoton és unalmas. A tactical flasheket meg csinálhatták volna úgy is mint a kuatot lvl15-54-ig, de tényleg a kuat kivételével mindegyik 55ös, legalább az ember a kis altokkal elüthetné az időt, de semmi. Ide sokkal több kell mint egy szintemelés , plusz 1 játszható bolygó, hogy visszatérjenek a régi játékosok, rengeteg newbie, kezdő van. Több választható faj, új opsok, vannak ezeréves bugok, stb. Egyetértek Arem-mel szerintem is csak az lesz amit említett, tactical flasheket hardmode-on kiadják.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-09-18 11:36

A realitás +5 szint növelés, 1 új bolygó (esetleg még egy kicsi) 1 v 2 új napi zóna hozzájuk tartozó Flashpointokkal.
Biztos lesz új Op is + régi tartalmak (op, Fp) szintemelése.
Ami viszont kérdéses az, hogy emelnek-e a max legacy szinten, ami most 50 illetve hogy nő-e a skillfa, vagy elmennek a hybrid specek irányába (bár a 2.10-ben lévő class változások nem éppen ebbe az irányba mutatnak, a Sorc/Sage esetében)

stronghold: 2 guild amiben benne vagyok, ott a megjelenés óta stronghold tartalmakat farmolgatnak, unlockolnak, és ez a conquest dolog is leköti az embereket., mindkettő egyértelműen credit/cc/idő – temető, de működik, úgy látszik az emberek szeretik a Sims-et SW világban is :)

Tényleg sok a kezdő, bár ezek a tartalmak nem igazán nekik szólnak, ahogy látom egyre több az olyan játékos, aki hetente max 5-10 órát tud játszani, megveszik a maguk kis CC mennyiségét, kilockolják amit kell és elvannak, ha kell valami megint vesznek CC-t és így tovább.

janiandroll [tag] Naplózva: 2014-09-18 21:22

Nagyszerű,már megint Revan. Végül is így nem lesznek túlerőltetve a készítők,Revannal a sz@rt is el lehet adni. A játékban így is sokszor van megemlítve,de lenyeltem,de most kap egy teljes kiegészítőt,(SPOILER),EGY HALOTT!!! HALJÁÁÁ MÁ MEG! A Foundryban kibeleztük,erre most visszatér. Nem érdekel bármivel is fogják megmagyarázni,ő meghalt. Jó felőlem éljen,de akkor kérem vissza minimum az Uralkodót. Eddig is jó ötletnek tartottam,hogy ebben a hónapban cc helyett vettem egy másik játékot,csak az sajnálom,hogy az a pénz is az Ea-nek ment. Jó ideje csendben tűrőm a játék agóniáját.Legutóbb akkor írtam ide,mikor egy készítő azt állította,hogy az ingyen játszók is limit nélküli pvp-t kapnak. Mondjuk engem most már nem fog zavarni,az hogy milyen irányba fog menni a játék,addig nem adok ki újra pénzt,míg el nem kezdenek normális tartalmakat gyártani. Ha nem lennének unlockok az accon,akkor talán még be is fejezném a játékot,de így nem.

Szódásszifon [tag] Naplózva: 2014-09-19 10:29

Már megbocsáss, de mikor volt Revan kibelezése a Foundry-nál? Úgy tudom, hogy Revan eltűnt villámlások közepette és a nem a teteméből vettük ki a maradványokat.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-09-20 18:48

Revanról senki sem mondta hogy elhalálozik a Foundry-ban, csak a mikénten volt felháborodás (hogy hogy flashpoint és csak imp oldalon, stb stb) illetve hogy vele kapcsolatban szinte csak az imp oldalon voltak infók/küldetések (revan-cult Dromund kaas -on és a másik kis kedvesség Nar Shaddán, apropó ezek szerint ott mindkét oldalon valószínűleg light side endind lett, ). Amiért inkább járna fenékbebillentés az Malgus, azt nagyon hamar rövidre zárták és egy ideig lógva hagyták, mivel eredetileg Malgust ledobod két gránáttal, ha jól emlékszek a végén, majd a könnyítés után lehetett csak “simán” leverni)

szerk: javítom magam ez az monológ a végén tényleg félreérthető volt

“And in the end as the darkness takes me… I am nothing. Now i know how you felt… My friend”

, de hivatalosan meg lett erősaítve hogy Revan túlélte a foundry-t

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-09-20 19:42

Kíváncsi vagyok maga a sztori hogy folytatódik a legacy of the rakata flash-től.

SPOILER pl Revannak mi a célja az összeverbuvált birodalmi és köztársasági követőkkel, ki lesz a főellenség? Egyébként a jedi knight szálban a császár sem halt meg , csak szimplán eltűnt, ki tudja talán visszahozzák.
Viszont a forged alliances-ben is azért vannak logikai buktatók. Ha rep karival mész van egy olyan párbeszéd rész a rakata végén amikor azt kérdezi valamelyik kari Revan-től hogy miért nem a köztársaságnak segít, mivel mi mentettük meg anno a maelstrom prisonból. Illetve Lana Beniko bujkál a sithek elől Darth Arkous megölés miatt Shan-nal meg a vukival, simán segíthetne rajtuk az inquisitor karakter, ugyanis annak a sztorinak a végén bekerül a sith tanácsba, vagy a warrior aki a wrath of the emperor címet kapja meg végül, szóval nekem furcsa.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-09-20 20:00

Vannak még függőben lévő karakterek: Satele Shan-t sokan szeretnék (vagy holtan látni :) ) ,de szerintem őt még tartogatják.
Mandalore is esélyes, elvágni a klánokat a birodalomtól, elvégre az ő vezetésével csatlakoztak a birodalomhoz ( BH sztoryban :Jicoln Cadera sikertelen lázadása)
Revan és a köztársaság: mint régen, nem hatékonyak, a magasztos eszményeik ellenére ugyanolyan romlottak mint a birodalom (nagyon sok példa van rá a játék közben). Nem rémlik, de szrintem a foundry-n lévő jedi sereg is már egy renegát társaság, Revanhoz hűségesek, nem rendhez pláne nem a köztársasághoz.
Vitiate: neki minden emberi számítás szerint menni kell, szerintem a story vége az lesz hogy kiderül nagy nyilvánosság előtt mi volt a terve.
Mondjuk jó lenne hivatalos állásfoglalást kiadni a storykkal kapcsolatban, mert már nem hiszem hogy áll az hogy a köztársaságnál csak light a birodalomnál csak dark lehet az összes stroy vége.

szerintem ha van egy kis eszük, megint szakaszosan adják ki a story-t, mint a forged alliances esetén, bár nyilván gyorsabban.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum