» Jogi nyilatkozat Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Star Wars: The Old Republic mmoprg magyar rajongói közösségi oldalának (www.swtor.hu, a továbbiakban: weboldal) szerkesztősége (továbbiakban: Üzemeltető) kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatok 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli a szerkesztőség.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség van. Az Üzemeltető a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadaott adatok alapján az intézmény a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést az Üzemeltető minden esetben tiszteletben tartja.

Működéskor az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt az Üzemeltető

  1. A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg és nem adja tovább.
  2. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használja fel az Üzemeltető, amire rendelkezésre bocsátották, attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
  3. Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítóhoz nem kapcsolhatóan hozza nyilvánosságra.
  4. Az Üzemeltető az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
  5. Az Üzemeltető a weboldal látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja,a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Az Üzemeltető ezeket kizárólag a weboldallal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.
  6. A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat. Az Üzemeltető azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.
  7. Az Üzemeltető weboldalának tartalma semmilyen esetben nem minősülnek tanácsadásnak, szerződési ajánlatnak, azokat az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum