» Karbantartás Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Karbantartás

A játékban – a többi MMO-nál megszokott módon – heti egy karbantartási időszakot terveznek, a SWTOR esetében ez a nap a kedd lesz. Igyekeznek figyelembe venni az észak-amerikai és európai időzónákat is és úgy meghatározni az időpontokat, mikor a legkevesebb játékost akadályozza a szerverleállás. Minden leállásról legalább 24 órával korábban tájékoztatást adnak majd.


A karbantartásokat használják fel a javítások, fixek terjesztésére is, így a szünet utáni első belépéskor gyakran kapunk majd patcheket.


Az első ilyen periódus december 27-én lesz, itteni idő szerint délelőtt 11-től délután 5-ig sem a szervereket, sem a hivatalos oldalt nem érhetjük majd el. A tartamot 6 órára tervezik, de szükség esetén hosszabbítanak.

Napló:

pupi [tag] Naplózva: 2011-12-24 12:26

Hát európára látom sikerült belőni tökéletesen ezt az ablakot! :D

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-24 12:45

Igyekeztek figyelembe venni az európai időzónákat is, csak nem sikerült…

Naplózva: 2011-12-24 12:56 [admin] Nephin

Kedd délelőtt és kora délután a legtöbb ember dolgozik vagy suliban van… Jobban örülnétek valamelyik estének, vagy a péntek délutánnak, hmm? :D

alcca [tag] Naplózva: 2011-12-24 17:18

a legtöbb ember hajnalban alszik… szóval nem jött be nekik… érdekes amerikában eddig mindig hajnalban volt a karbantartás

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-24 17:56

Nephin, dec. 27-én? Nem tudok olyan európai országot ahol ne lenne oktatási szünet. Ami azt is jelenti, hogy alig dolgozik valaki. Ennél az első időablaknál egyértelműen csak az amerikaik igényeit vették figyelembe, mi nem játszthatunk du. 5-ig, hogy ők előző este sokáig tolhassák. Amúgy egy szavam sem volt eddig a BW-re, teljesen jó a lebonyolítás, de itt ez a “figyelembevétel” azért kicsit “vicces”… :) És biztos vagyok benne, hogy aki ma este kapja meg a játékot ajándékba az sem fog kedden örömében ugrálni. :)
Amúgy hosszabb távon semmi bajom a keddel, de az időablak akkor is lehetne a mostaninál barátibb, mert ha hosszabbítás lesz az már az esténkbe fog nyúlni, március végén meg jön a nyári időszámítás, akkor ugyanez 12-től délután 6-ig lenne.

Naplózva: 2011-12-24 18:01 [admin] Nephin

A december 27-e munkanap már és az iskolások is sétálhatnak egyet a friss levegőn. 5 óra pedig nincs későn. :P

Nyilván nem lesz olyan időpont, ami mindenkinek jó, ezen felesleges sírni. Ez egy egészen baráti beosztás, semmi gond nincs vele. Soha nem lesz itteni hajnali karbantartás, mert az az amcsiknál este-késő este.

Kovács Antal
Dolpa [tag] Naplózva: 2011-12-24 18:48

Nem tudom, miért kell sírni mindenért. Szerintem teljesen jó időpont, ahogy Nephin mondja a legtöbben dolgoznak ilyenkor. A mostani dec. 27.-e egy különleges nap, mert pont szünet van, de az év többi keddje nem lesz ilyen.

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-24 19:47

Bocs a személyeskedésért Nephin, de nem cserélnék veled munkahelyet, ha neked ennyire nem egyértelmű, hogy ilyenkor az emberek nagy része szabin van. :)
Az 5 óra nincs későn az elég relatív. Aki síel vagy dolgozik annak valszeg nincs. Aki meg otthon van és játszana, annak az. Aki hónapok óta teszteli a játékot és végigtolta már x karakterrel az valszeg kibírja, aki meg két napja kezdte az kevésbé. Vonatkoztassunk már el magunktól egy kicsit…
Nyilván nem lesz olyan időpont, ezt senki nem vitatja. De ez a dec. 27-i azért nagyon egyoldalúan lett kijelölve. Ennyi. Nem mintha nagyon meg lennék lepődve, de azért kicsit bosszantó.

Zolti77 [tag] Naplózva: 2011-12-24 19:55

Érdekes, hogy minden MMO-ban kedd-szerda Eu idő szerint általában reggel 6 de volt már példa éjféltől kezdődő karbantartásra ami ha elnyúlik akkor is max délután 3-5 között végeznek vele ez ha a BW valami gebaszt talál kedd délután este akár 1 de lehet ez 3-4 óra is ami barátok között is már 8-9 óra szóval siekrült az eusok kedd délutánját gajra vágni.

Naplózva: 2011-12-25 10:49 [admin] Nephin

Minden kedves elégedetlenkedőnek kellemes péntek délutáni és esti karbantartást kívánok! :D :P

acu [tag] Naplózva: 2011-12-25 11:20

“De ez a dec. 27-i azért nagyon egyoldalúan lett kijelölve. Ennyi.”

igen, sokkal jobb lett volna, ha 2-3 hétig egyáltalán nem csinának semmit, hanem hazamennek a családhoz lógatni a lábukat. Hogyne. kéremkapcsojjaki.

portologus [tag] Naplózva: 2011-12-25 11:23

Hülye időben van Európában. Amerikában meg tökéletes időben. Nem értem miért nem csinálnak külön karbantartást az EU és a US szervereken, úgyis külön vannak, máshol is úgy oldják meg, hogy mindkettő szervercsoportnál a helyi idő szerint hajnalban frissítenek, nem délután. Remélem a jövőben rájönnek hogy akkor 0 sírás lenne.

Deril [tag] Naplózva: 2011-12-26 13:59

Kedves Nephin! Én pedig minden kedves elégedetlenkedőnek kedd hajnali 2-től reggel 9-ig tartó karbantartást kivánok az EU szervereken! Ugyanis legalább annyit fizetünk a játékért mint az amerikaiak, külön megoldható lenne a US és EU szerverek karbantartása, és a pénzünkért a mi érdekeinket is figyelembe lehet venni!
Gondolom ez az opció eszedbe sem jutott.. csak a péntek délután….
Kellemes karácsonyt!

Bence Vágvölgyi
Colmath [tag] Naplózva: 2011-12-26 19:04

Na ezt aztán végképp nem értem… miért kell egyben lenni a serverkarbantartásnak Európában és Amerikában is? Miért nem lehet külön, akkor nem lenne ennyi hercehurca amíg kijelölik a megfelelő időpontokat? Minden más MMO is így csinálja, nem értem, hogy akkor most a Bioware miért nem tudja?
Le a kalappal az SW:TOR előtt, de ez már nem az első eset, amikor bizonyították, hogy az európai vásárlók hiába ugyanannyit fizetnek, csak másodrendű playerek. Köszönjük.

Faraleth [tag] Naplózva: 2011-12-27 01:59

tökéletes, december 27-én az ember pont ekkor érne rá :D DDDD

Kahlest [tag] Naplózva: 2011-12-27 02:47

Na elmehet az EA a suniyba…fél európa két ünnep között szabin van nemáá…..aki meg mást mond nyaljon be az amcsiknak csontig…ne legyünk már fanboy-ok, mindenhol oktatási szünet van a dolgozók fele meg ekkör tölti a szabit is. RÖHEJ

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 10:37

Mindazonáltal, hogy teljesen egyet kell értenem azokkal is, akik az us és eu serverek különböző időben történő karbantartását szeretnék, kicsit ellenkeznem is kell. :)

- Senki nem lehet olyan kocka, hogy ne bírja ki ezt a dec. 27-i napot.
- Rossz duma, hogy az emberek nagy része szabin van. Az ismeretségi köröm 80%-a (én is) kénytelen dolgozni ilyenkor is.
- Aki szabin van, az úgyis behozza a “kiesést” hajnalban. :P

Aki SWG-zett anno, az tudja, hogy ez egy teljesen emberi leállás. Ott nem voltak ritkák a 10-12 órás karbantartások sem az első időszakokban. továbbmegyek: heti kettő volt, nem egy, az csökkent le utána heti egyre.

Teljesen felesleges sírni. Foglalkozzatok egy kicsit inkább a családdal és a barátokkal, amíg tehetitek!

Deril [tag] Naplózva: 2011-12-27 12:33

Miért “sírás” az ha normális időben szeretnénk a karbantartást???? Mi a jóisten van itt néhány emberrel, hogy kormányszóvivőket megszégyenítve védik a védhetetlent?? Nehogy már ne lehessen kritizálni egy fizetős szolgáltatást azt előfizetőnek. Mondj 1 okot, hogy miért nem lehet EU-ban is hajnalban karbatartani. Ha az USA-ban meg lehet csinálni akkor itt is! Ha más játékban meg lehet csinálni akkor ebben is!
A szabadideje beosztását meg megoldja mindenki maga. Nincs szükség szociális, életviteli stb. tanácsokra.

Den [tag] Naplózva: 2011-12-27 14:10

ez a sok fogadatlan ügyvéd vicces, mintha pénzt kapnának érte.. szánalom a karbantartási idő, hajnali 2-8ig senki nem szolt volna semmit szerintem, de ez kb -1 nap így, elk.rták

Maverick [tag] Naplózva: 2011-12-27 14:12

Nem az a sírás, hogy korábban szeretne az ember karbantartást, hanem az, ahogyan teszi, és ez nagy különbség. Amúgy meg ha ilyesfajta véleményed vagy javaslatod van, akkor kultúrált keretek között meg lehet azt tenni, megvannak az erre való angol nyelvű fórumok. Mivel a BW munkatársai nem nagyon beszélnek magyarul (és a legutóbbi call centerükkel történő beszélgetésre alapozva angolul sem mindig tökéletesen), így arra az esély, hogy az ide történő posztolásnak bármi foganatja lenne, kb. annyi az esély, mint arra, hogy a Sithek megtérnek az erő világos oldalára…

Amúgy meg tényleg nem vészes az a néhány óra, ki lehet bírni, lehet alatta más is csinálni. Amúgy meg ha tényleg igaz lenne, hogy a lakosság 80%-a ilyenkor szabin van, akkor nem kapnál orvosi ellátást sok helyen, nem védene meg a rendőr az utcán, nem tudnál vásárolni a boltban, nem tudnál tömegközlekedni, senki nem seperné fel az utcát, nem venné fel neked a telefont az internetszolgáltatód, hogy nem megy a net, a BW call center, hogy elfelejtetted a jelszavad…. Az, hogy TE pont szabin vagy, az nagy szerencse. Ja… és legyen ez a legnagyobb gondja mindenkinek az életben, hogy ezt el kell viselje… nekem pl. most sokkal nagyobb bajom, hogy az idióta szomszéd éppen ütvefúróval készül lebontani a lakásaink között álló falat, és nem tudok egy filmet megnézni nyugodtan.

Den [tag] Naplózva: 2011-12-27 14:40

javíts ki ha tévedek, ez itt egy swtor oldal. Lehet írni ebbe a cikkbe karbantartással kapcsolatos véleményt.
Nekem ez volt. Engem marhára nemérdekel a BW, meg az sem hogy ki dolgozik és ki nem, kinek mi baja van. Kátyúzást is lehet rakni a Rákóczi útra péntek délután 3ra, hajnali 3 helyett..Csak épp kicsit antiszociélis fa..ság! Ez dettó, és ha ennek mindenki hangot adna, többször nem fordulna elő ez a baromság, csak amig az emberek fele már bocs de naivan védi a multit, így is marad.

silencer [tag] Naplózva: 2011-12-27 14:45

Nekem 2 szabadnapom van a héten, reggel kényelmesen felkelek ugye, gép belő, swtor ikon katt…
A többit nem részletezem, ugyanis szó szerint, pontosan tudnám idézni milyen szavakkal illettem a mai karbantartás időzítését.
Még jó, h figyelembe vették az európai időzónát.
És nem az a baj, h egyszer előfordul, hanem, h tapasztalatból tudjuk ugye, h ez körülbelül így is fog maradni.
De akinek evvel semmi baja nincs az költse inkább gyógyszerre az előfizetése díját.

Maverick [tag] Naplózva: 2011-12-27 14:46

Den, csak hogy tisztázzuk a dolgot… ez egy multi, és mivel nem segélyegylet, valószínűleg gazdaságossági okokból tette ekkorra a karbantartást, és mivel a profit a lényeg, és mivel te ha kibosszankodtad magad utána ugyanúgy fogsz játszani és nem pártolsz át mondjuk WoW-ra, így ez nem is fog megváltozni. Sajnos ilyen kegyetlen világban élünk, az, hogy bármilyen aláírásgyűjtéssel vagy tömeges nyavalygással bármit is el lehet érni egy ekkora méretű vállalkozásnál, csak illúzió. Az USA-ban valószínűleg csak egy államban játszanak annyian, mint mondjuk egész kelet-európában, sajnos ezt a békát le kell nyelni.

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 15:10

Szerintem senki nem lépett ki a kultúrált keretek közül és már miért ne írhatná le az ember a véleményét a játékkal kapcsolatban magyarul a játék hivatalos magyar oldalán. Azt eddig is sejtettük, hogy a BW fejlesztők nem az itteni kommenteket olvasgatják naphosszat…
Jobban elolvashattad volna mit írt az ügyvéd kollégád, mert nem azt, hogy a lakosság 80%-a ilyenkor szabin van, hanem pont az ellenkezőjét. Amúgy meg nem tudom mit olyan nehéz megérteni abban, hogy ünnepek vannak, iskolai szünet, ilyenkor mindig jóval többen vannak szabin, mint egy átlagos munkanapon. Ez tény. De ha valaki nem hiszi hívja fel a KSH-t.

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 15:36

Pont profit szempontjából nem logikus olyan időpontra tenni egy szolgáltatás karbantartását amikor az előfizető használná. Ha az USA-ét nem is éri el, de kicsit nyugatabbra tőlünk nagyobb a bázisa a játéknak, mint itt és nem biztos, hogy osztják ezt a sajnos ilyen kegyetlen világban élünk hozzáállást. Ami nem is baj, mert ilyen alapon még mindig a barlangban ücsörögnénk a pattintott köveinkkel.

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:14

Mint írtam, valahol én támogatom, hogy az eu serverek karbantartási ideje legyen inkább az eu-hoz igazítva. Amit én is túlzónak tartok, hogy páran kész katasztrófának tartják, hogy dec. 27-én nem tudnak 6 órán át játszani. :P Egy világ fog összeomlani nagy valószínűség szerint.

Den [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:37

@Maverick, látom nemérted, tisztázzuk. Én leszarom az ő profitjukat és a cégüket is, engem a játék érdekel csak tőlük. Leírtam, hogy nemtetszik a karbantartási időpont, marhára. Tisztában vagyok vele, ez senkit nem érdekel a BW-től, nemis azért írtam IDE!
Mellesleg egy multi addig multi, amíg a felvevőpiacának X %-át kitudja elégíteni.Sokféle dologgal lehet veszíteni ügyfeleket..

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:44

Mallorion: Ha pár napja játszanak akkor azért meg tudom érteni. Az első béta hétvége utáni napon nekem is elvonási tüneteim voltak. :D

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:44

Közben úgy néz ki megérkezett a play gomb…

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:48

Bocsi, a szerverek viszont még nem érkeztek meg.

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:50

@Den: Szerintem tolj be 2 xanax-ot, igyál rá egy fél vodkát és utána gondold át újra az életed. :) Lehet, hogy nem fröcsögésnek szánod, de eléggé annak érezhető a “vélemény”-ed. És ne menjünk bele, hogy milyen egy igazi multi. Főleg, hogy ennek a multinak ez a játék csak az egyik terméke. Nem attól fognak a falnak menni, ha az SWTOR-ból a karbantartási idő miatt 300 duzzogó ember távozik. :P

Magánvélemény: elég érdekes hozzáállás a “leszarom az ő profitjukat és a cégüket is, engem a játék érdekel csak tőlük”. Finoman fogalmazva is unszimpatikus.

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 16:53

@Sylaar: Ok. Persze. Én is megértem. :) De ha egy átlagos keddről beszélünk majd, nem dec. 27-ről, akkor már árnyaltabb lesz a dolog. Rögtön nem a teljes hat órányi állás fog érinteni bárkit. Legalábbis rendszeresen valószínűleg nem. :)

Den [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:08

@Mallorion
én nem mentem személyeskedésbe. Leírtam a véleményem a megfelelő témában és helyen az adott dologról, és jössz te, a nagy élettapasztalatoddal és osztod az észt, milyen egy multi… Ebből látszik közöd nincs a piachoz multi szinten.. Messze sem ugyanarról beszélünk, te nemérted amit én írok, és folyamatosan Bw fizetetlen ügyvédjeként irogatsz össze vissza f–szságokat…
Nem vitatkozom veled, mert nincs miről. Nem távozom az swtől, csak nemtetszik hogy nemvettek figyelembe egy elég nagy piacot, amivel nemhiszem 300 síró fórumozó közé tartoznék, nemhiszem, hogy ez bárkinek tetszik az euban és azért mert leírjuk a véleményünket már jön a bélyeg: sírás…
Naiv vagy és sokat kell még tanulnod az életrőll ifjú padawan/rabszolga…

silencer [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:12

“@Sylaar: Ok. Persze. Én is megértem. De ha egy átlagos keddről beszélünk majd, nem dec. 27-ről, akkor már árnyaltabb lesz a dolog. Rögtön nem a teljes hat órányi állás fog érinteni bárkit. Legalábbis rendszeresen valószínűleg nem. ”

És ha mondjuk nekem minden kedden van szabadnapom a héten?

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:28

@Den: Tényleg nincs semmi közöm. áááááá! A melóhelyem árbevételét éves szinten 100milliárdokban mérik, talán pont ezért tudom, hogy neked nincs lövésed sem a dologról. Talán ezért írtam neked, amit írtam. :P “Naiv vagy és sokat kell még tanulnod az életrőll ifjú padawan/rabszolga…” Sok mindent láttam már az életben, 38 évesen elég sokat. Úgyhogy ez a naiv és ifjú szöveg most nagyon nem jött be. :P

@Silencer: Ha minden kedden lennél szabadnapos, az szívás. De jó pár munkahely ismeretében kijelenthetem, hogy ennek kicsi a valószínűsége. ;)

snick [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:37

@MaLlorian elet tapasztalatod lenyugozz. megha nehol csak kodos elkepzeles is.

Morinaga [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:40

Hát, én tényleg nem nyavalygásként írom ezt, de tény, hogy ez így kivitelezve nem a legjobb megoldás. Elmegy gyakorlatilag a fél nap. Tudom h. már unalmas mindig a másik nagy MMO-t előhozni, de hiába, a Wow-nál ezt meg tudták oldani emberibb időben, külön EU és USA karbantartással. Nem is maga a karbantartás ténye és ideje zavar, mert az jó h. hibajavításokat/patcheket stb. élesítenek. Csak azt a kiesett x órát már sosem kapom vissza (nem fizetik vissza nyilván és nem is lesz ennyivel hosszabb a havi játékidőm) Na mind1, reméljük a BW tanul majd ebből és végre maga mögött hagyja ezt a folyamatos USA-nak kedvezünk dolgot. (Mass Effect-nél is volt már erre példa sajnos)

silencer [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:40

@Mallorion: Nos. Én vendéglátásban dolgozom, szóval, ennek ismeretében kijelenthetem, h neked halvány lila fingod sincs mekkora a valószínűsége ennek. A milliárdos melóhelyed teljes ismeretében jelents ki amit szeretnél, mostantól mindenki felnéz reád és isszuk szavaid.

Sylaar [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:41

Twitteren aszongyák, hogy bizonytalan ideig hosszabbítják a karbantartást. Asszem közben elkezdem nézni a Képlet c. filmet, úgyis pont ideillik. :)

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:47

@Silencer: Vendéglátóban is dolgozott/dolgozik pár ismerősöm: egyiknél sincs olyan, hogy fix kedd a szabadnap. Olyan, hogy összevissza, meg 10 naponként, na olyan van. Amúgy nem kell a szöveg, hogy iszod szavaimat, csak azt nem bírom, ha olyasvalaki magyaráz a multikról, aki valószínűleg egy percet sem dolgozott ilyen helyen. Én elég régóta húzom már itt, így felismerem, ha valakinek fogalma sincs a multik működéséről. :)

Na megyek haza, puffogjatok, én játszani fogok. Keddenként, karbantartás alatt meg találok más elfoglaltságot. :P

snick [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:55

@Mallorion : Most tenyleg neked miert nehez megerteni ezt? Europa europai idobeosztas… Lehet , hogy a Lakatos testvirekkel most milliardos szinesfemben nyomod, de en ha a szabadidomet jatekkal akarom tolteni, amiert fizetek, azt legyszives engedd meg nekem. Nekem nem reggel 3kor van szabadidom mint neked amikor lehet jozsiek elmentek rezvezetekert. Ha nem birod elfogadni masnak a mas velemenyet inkabb ne irj. Johogy lenem hujezed aki akkor jatszana amikor raer… eszem faszom megall

Den [tag] Naplózva: 2011-12-27 17:57

@Mallorian
38 évesen elég keveset láttál akkor a világban, és a cég ahol rabszolgáskodsz tökmindegy hány milliárdot forgalmaz, neked lövésed sincs mi hogy működik az látszik abból amit írsz. Olyan vagy mint a múlt heti tárgyalópartnerem, aki szeretett volna venni xy X 1000tonna …… nyersanyagot egy bizonyos országba, csak azzal nemvolt tisztába hogy az adott ország teljes éves …. készletének 50 szerese lett volna ez a mennyiség… Ő is beszélt össze vissza,20 perc után leis zártam. Te ugyanilyen vagy, beszélsz dolgokról, amikről lövésed sincs. Ovatosan dobálózz a 100 milliárdokkal, mert bekérdezek hehe

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-27 18:02

@Den: Elég sokat láttam ebben a világban. Sokkal többet, mint te valaha is gondolnád. De ez nem tartozik rád. Részemről itt a vége.

Infiltrait0r [tag] Naplózva: 2011-12-27 18:03

Annyit hozzászólnék én is hogy a karbantartási idő nem csak itt nem tetszik az embereknek, külföldi forumokon is ment ezen a sírás. így meg hogy az 5pm már 6 és ETA sincs, gyakorlatilag azt jelenti hogy heti 6 napban lehet csak játszani. És nem az a gond hogy az embernek ne lenne egyéb dolga amivel elüsse az időt, de akkor is ha valaki fizet egy szolgáltatásért akkor talán joggal várja hogy használhassa is.
Teljesen igazuk van azoknak akik a wowra meg egyebekre hivatkoznak. Ők meg tudták oldani hogy (ha jól emlékszem) 5-14 óráig állnak csak az EU szerverek. Itt hogy nem sikerült? Még csak nem is ugyanazokat a szervereket kell karbantartani, hiszen az EU park az Íreknél van.

Greenword [tag] Naplózva: 2011-12-27 19:29

go play

gyugyi [tag] Naplózva: 2011-12-27 23:41

@Mallorion

“Tényleg nincs semmi közöm. áááááá! A melóhelyem árbevételét éves szinten 100milliárdokban mérik, talán pont ezért tudom, hogy neked nincs lövésed sem a dologról. ”
Ugy velem (a privat velemenyem az), hogy ha neked ehhez a 100milliárdokban mérhető árbevételhez egy hangyafasznyi közöd is lenne akkor nem érnél rá itt trollkodni folyamatosan.

“@Den: Elég sokat láttam ebben a világban. Sokkal többet, mint te valaha is gondolnád. De ez nem tartozik rád. Részemről itt a vége.”
Miért érzed úgy, hogy ezt a tapasztalatot meg kell osztanod másokkal? Illetve miért gondolod, hogy erre mások mindenképpen kivancsiak?
Felesleges ennyire elajulnod magadtol. – privat velemenyem

Mallorion [tag] Naplózva: 2011-12-28 00:25

@gyugyi: (/irónia on) Most úgy, de úgy megmondtad nekem a frankót, hogy még el is bizonytalanodtam. Képzeld! :P Privát véleményed lehet persze, csak ennyi erővel: miből gondolod, hogy meg kell osztanod velem? Hogy el lennék magamtól ájulva? Mondom, hogy nem ismersz. De ettől még se te, se én nem leszünk kevesebbek. Nem ismerjük egymást. Jól is van ez így. Privát magánvéleményem szerint. :P

Tényleg itt a vége részemről.

Den [tag] Naplózva: 2011-12-28 01:22

@gyugyi
kicsit belekavarodtál a kommentekbe
“Elég sokat láttam ebben a világban. Sokkal többet, mint te valaha is gondolnád. De ez nem tartozik rád. Részemről itt a vége.”
Ezt nem én írtam, látod bölcsebb lettél volna ha csendben maradsz..
Mellesleg azt hogy itt kinek mi köze van bármennyi pénzhez az életében, te abból méred le hogy ide ír, barátom te nagyon eltévedtél a világban…

Deril [tag] Naplózva: 2011-12-28 02:46

@Den
Te kavarodtál bele a kommentekbe.. szóval sokkal bölcsebb lettél volna ha Te maradsz csendben! Vagy legalább olvason mielőtt baromságokat irkálsz.
Gyugyi Malloriontól idézett aki az idézetben Neked válaszolt!! Tudja h nem te irtad. Az idézet pontosan: “@Den: Elég sokat láttam ebben a világban. Sokkal többet, mint te valaha is gondolnád. De ez nem tartozik rád. Részemről itt a vége.”
no comment

silencer [tag] Naplózva: 2011-12-28 10:16

@Den
Ja. Sokkal érdekesebb lenne a vita veletek, ha tudnátok olvasni.

@Mallorion
Vagy legalább valami észérvet felhozni… de ez így csak valami kezdetleges sértegetés. Szerintem a csigák jobbat találnak ki.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum