» Karbantartás és újabb információk az Eternal Championshipről Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Karbantartás és újabb információk az Eternal Championshipről

Újabb információk érkeztek az Eternal Championshipról, de mielőtt részletekbe belemennénk kedden jön egy újabb karbantartás, ezúttal „csak” szerveroldali, így nem lesz patch.Január 26.-án, kedden délután 3-tól  5-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után nem lesz patch leöltés. A karbantartás után kezdetét veszi a januári  Bounty Contract Week.


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.ETERNAL CHAMPIONSHIP


Rövid áttekintés:


Előreláthatólag a 11. fejezettel egyszerre érkezik, a 4.2-es Update élesedésékor.


Hasonló Aréna jellegű megmérettetés mindkét KOTOR játékban volt ( 1. Taris, 2: Telos)


Az Eternal Championship a zakuuli felső osztály szórakozása, akik ilyenkor elkalandoznak a fellegvár alsóbb szintjeire.


Hogyan működik?


-Jelen állás szerint kilockolt Chaper 9. és elkezdett Alliance rendszer szükséges hozzá, nem szükséges aktív előfizetés (forrás)


-Egy Flashpointokhoz hasonló küldetést kell felvennünk, hogy elkezdhessünk arénázni.


-Minden ilyen küldetés után az első körben kezdünk és az a célunk, hogy minél tovább jussunk.


-Ha sikeresen megnyerünk egy meccset bizonyos mennyiségű common data crystalt kapunk és lehetőségünk van tovább folytatni vagy kiszállni és bezsebelni a jutalmat (nyilván minél több kört teljesítünk a végső jutalom annál nagyobb lesz)


-Korlátlan számban ismételhetjük az Arénát, nincs se heti limit, se lockout


-Külön heti küldetés van az ötödik, hetedik és tízedik aréna teljesítésére.Hogyan is nézz ki egy ilyen Aréna?


-Minden egyes kör során egy Boss harc lesz, mely során addok is megjelenhetnek ( akár több alkalommal)


-Az első öt aréna ellenfele (annyira) nem lesz nehéz/bonyolult. Alapvetően olyan játékosoknak szánják, akik éppen végeztek a Fallen Empire első 9-10 fejezetével és egyfajta tutorial mode lesz a bonyolultabb/komplexebb csapatban játszható tartalmak felé


-Többek között kiállni az AOE sebzésből, mobok megfelelő sorrendben való eliminálása ( pl healer vagy a Bossra pajzsot rakó mobok), bizonyos képességek megszakítása (interrupt) stb. Ahogy haladunk előre az arénában, úgy ezek közül egyre több fog előfordulni, akár egyszerre is.


-A cél a játékmechanika megismertetése és nem a játékosok büntetése. Ha pl nem sikerül egy interrupt, az ezen a szinten nem jár instant halállal, csak hosszabb lesz mondjuk az adott harc.


-A 6. arénától kezdve viszont már komolyabb retorziókra számíthatunk, ha nem sikerül az adott “feladatot” kivitelezni, akkor már komolyabb problémákat okozhat.


-A félreértések elkerülés végett, ez nem a Hard/Nightmare tartalmak kiváltására készült. Rating 224-es itemekben mászkáló játékosok nem valószínű, hogy meg fognak izzadni.


-(Egyelőre) nem advanced class/discipline specifikusak lesznek az arénák, bár számos kérés érkezett ez irányba. Ennek ellenére a fejlesztők azt ígérik, hogy próbálják kibalancolni a harcokat. Bár ha visszagondolunk a Shadow of Revanra, akkor ott a melee karakterek egyes harcoknál meglehetősen csapágyasra hajtották azt a bizonyos rollert :) . Kérdés mekkora frusztrációt fog okozni egy egy nehezebb aréna az alapvetőn könnyű KotFE fejezetek után…..


Jutalmak:


Jelen állás szerint így fog kinézni a választható jutalom.

-Első weekly az ötödik aréna boss legyőzéséért: Szabadon válaszható, rating 204-es statikus gear


-Második weekly a hetedik aréna boss legyőzéséért: 1 Arena Token, amiért rating 208-as statikus geart szerezhetünk.


-Harmadik weekly a tizedik aréna boss legyőzéséért:  Több Arena Token, amiért rating 208-as statikus geart szerezhetünk.


Mi is az a statikus gear?


-Egész egyszerűen nem moddolható, nincs armor/mod/enchancement slotja, statjai fixek, de augmentálni lehet majd.


-Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy ennek egyrészt mi értelme? A fejlesztők megkönnyíteni szeretnék a gearelődést a Tactical/Hard Flashpontokhoz és normál operationokhoz és nem kiváltani, másrészt nem akarnak konkurenciát állítani a craftereknek és ingame vendoroknak.  Így várhatóan ezek nem nem optimalizált statelosztásuak lesznek és nem fognak setbonust tartalmazni.


-Viszont várhatóan nem egy, korábban kivont designú szett fogja újra tiszteletét tenni így a játékban, szóval aki szeretne jobb megjelenést kölcsönözni karakterének, az valószínűleg el fog vele bíbelődni, míg megszerzi a szükséges itemeket.


- Az arena tokenek legacy boundosak lesznek, valamint a weekly küldetések common és glowing data crystalokat is fognak adni.


- A hetedik bossnál lesz valamennyi esély, hogy egy új minipetet szerezzünk


-A tizedik bossnál pedig új mountra lesz esély.


-Nyilván lesznek új achievmentek és legacy titulusok. Ezzel kapcsolatban is várják a fejlesztők az észrevételeket. ( pl az a javaslat valószínűleg bekerül, hogy aki mind a 8 classzal legyözi a tizedik aréna bosst, az külön jutalmat kap)


Az eredeti bejegyzés és a hozzá kapcsolódó fórumbejegyzés itt olvasható angolul (link)

Napló:

Nightstalker [tag] Naplózva: 2016-01-25 13:43

Ez az arena igen jo otlet, minap epp arrol csevegtunk a generalon, hogy a companion valtozasok lehetetlenne teszik, hogy az ember begyakorolja a deffenziv CDk hasznalatat, mert vagy healer a companion es akkor sebezhetetlen vagy, vagy tank/dps, akkor meg DPS karakterrel folyton le kell allni healelni es… visszavaltod healerre. :)

Mas: fooldalon firefox-szal nem tudtam bejelentkezni, csak ha atmentem egy cikkre, akkro jott le a legordulo menu a username/passwordhoz. Mar itt az oldalon.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2016-01-25 17:38

Igen, nagyon kevés szoló tartalom, az ami kihívás elé állítja az embert, most hirtelen talán csak a Section X és Orion heroicja, az aminél kicsit figyelni kell.
Remélhetőleg később bővítik az arénát, erőseb bossokkal.

A bejelentkezési bugról tudunk, azért is van kitéve az oldalsávra egy link a direkt login oldalhoz.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum