» Klánok, bandák és titkos társaságok Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Klánok, bandák és titkos társaságok

Magányos hősként – valljuk be – olykor meglehetősen nehéz dolgunk lehet a Galaxis csillagporos hipersztrádáin és a nagy semmiből rendszeresen feltűnő, csodálatos és kevésbé otthonos bolygóin egyaránt, akár harcról, akár erőforrásokról, akár unalmas órák eltöltéséről van szó (remete-, antiszoc- és Rambo-típusokra természetesen mindez nem vonatkozik). Az swtor.hu tudja ezt és társadalmi felelőssége teljes tudatában ím, elétek tárja (khm, végre valahára, khm… :D ) -  a jobbnál jobb lehetőségeket, hogy barátokat és harcostársakat találjatok. :)


A sorrend a múlt heti felhívásra érkezett válaszok beérkezési idejét tükrözi és kopipészt módszerrel a formba illesztve úgy jelenik meg, ahogy elküldték.


 

Klán neve: Hungarikum

Frakció és szerver: Birodalom – The Red Eclipse

Klán honlapja: http://hungarikum-swtor.enjin.com/

Beállítottság: (PvP/PvE/PvX): social, semi HC

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: (van/nincs) Mumble

Rövid leírás: Klánunk egy fél HC / fél Casual klán. Aktívan Operation-re járóktól, a nyugisan fejlődő játékosokon át a PvP-t kedvelőkig minden stílus megtalálható nálunk. Béták óta jelen vagyunk töretlenül; ha egy jó hangulatú, kellően laza ám szervezett magyar közösség tagja szeretnél lenni, nálunk a helyed!


**********


Klán neve: Bukottak

Frakció és szerver: Republic – Red Eclipse

Klán honlapja: http://www.bukottak.ininet.hu/

Beállítottság: PvE/PvX

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: van (TS)

Rövid leírás: A Bukottak klán 2014.március 5.-én alakult a Star Wars: The Old Republic online játékban!
Klánunk megtalálható The Red Eclipse ( PVE) server Republic oldalán. Célunk egy jó csapat összekovácsolása a játék keretein belül amennyiben felkeltettük érdeklődésedet honlapunkon keresztül vagy a játékban megteheted bármelyik vezető klántagunknál vagy honlapunkon keresztül! Kívánunk neked jó szórakozást és hogy érezd otthon magad a Bukottak közt.


**********


Klán neve: Resonance

Frakció és szerver: Köztársaság, Red Eclipse (PVE)

Klán honlapja: http://resonance-guild.eu/

Beállítottság: főleg PVE, némi PVP-vel

TS/Mumble/egyéb hangkommunkiáció: saját TS3 szerverrel rendelkezünk

Rövid leírás: A játék indulása óta jelen vagyunk a TOR-ban, igaz, az elmúlt pár hónapban az inaktív közösségek táborát erősítettük, de a nyár végeztével ismét belevágunk a szervezésbe. Játékstílusunkat tekintve nem vagyunk sem über casualok, sem elvakult “kockák”, a kettő között helyezkedünk el. Tagjaink jelentős része 25 év feletti, a többségük dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 guildek között szerepeljünk, ellenben szeretnénk egy jó hangulatú, segítőkész, baráti közösséget kialakítani, ahol nyugodt körülmények között lehet tölteni a rendelkezésre álló szabadidőt. Heti 2-3 operation, folyamatos instázás (normál, hm), kis karakterek segítése valamint guild eventen várnak azokra akik minket választanak! :)


**********


Klán neve: Carpathian Mercenaries

Frakció és szerver: Birodalmi frakció, és a The Progenitor szerveren vagyunk

Klán honlap: http://carpathianmerc.enjin.com/

Beállítottság: PVE / PVP / RP

Teamspeak: van (carpmerc.no-ip.org)

Rövid leírás: Guildünk 2012-ben alakult, a játékban töltött éveink során sok mindenen keresztülmentünk, ennek ellenére célunk a régi, egy egységes és összetartó csapat létrehozása, más guildekkel/klánokkal is szívesen együttműködünk, akár ops-ozásról, akár más ingame tevékenységről legyen szó.


**********


Klán neve: Testvériség

Frakció: Sith Birodalom

Szerver: The Progenitor

Honlap: testveriseg.hu

Beállítottság: pve, pvp, rp

TS: van

Rövid leírás: A Testvériség lényege, hogy a tagok jól érezzék magukat, kikapcsolódjanak, élvezzék a játékot. Minden tagunk segítőkész, ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése van, azonnal kap választ. Várunk minden olyan játékost, aki szívesen tartozna egy kiváló, segítőkész csapathoz!


**********


Klán neve: Decadent

Frakció: imperial

Szerver: prophecy of the five

Honlap:

Beállítottság: ?

TS: TS3
Rövid leírás:
Pvp & Pve ( pve raid éjfélkor majdnem mindennap ). Flagship van, 7-8 helyen szoktunk lenni a leaderboardon. 80 qualified accounts, 7-10 magyar core members, 10-15 US core members. Guildleader: Soulscourge. Magyar officerrek: Szaszi, Immakt, Faltun, isnare, Highwaypatrol, Kohai, Szisko, Tugeck, Tuguck, ikité.


**********


Klán neve: Alliance of Hungary

Frakció és szerver: Republic oldal, Tomb of Freedon Nadd

Klán honlapja: fejlesztés alatt

Beállítottság: PvE, PvP

TS3: van —>  ts.hgforces.hu:9988

Rövid leírás: Baráti hangulatú, magyar, casual guild vagyunk. Tagjaink között megtalálhatók PvP és PvE beállítottságú játékosok egyaránt. Szeretünk csapatban játszani, igyekszünk arra törekedni, hogy más magyar guildekkel jó kapcsolatunk legyen, ezért szervezünk közös Warzone és Operation megmozdulásokat hetente több alkalommal is. Kötelező regisztráció nincs. Keressetek bátran minket in-game vagy az elérhetőségek valamelyikén, illetve Facebookon is megtalálhatóak vagyunk az Alliance of Hungary (SWTOR) csoportban! In-game nevek:  Délibáb, Acelfej, L’azurraro, Ogron, Lophas, Shywanaa, Miroku, Lightdeer, Uzo, Shauzo  vagy a klánra rákeresve (in-game).


**********


Klán neve: A Fényhozók
Frakció és szerver: Republic, The Progenitor
Klán honlapja: http://fenyhozok.enjin.com/
Beállítottság: Elsősorban PvE, de PvP beállítottság sem akadály
TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: saját mumble szerver van
Rövid leírás: Igyekszünk a jó hangulatú guildéletet megtartani valamit ezt játékon kívül és belül is fejleszteni. Minden játékossal szemben követelményünk a maximális segítőkészség, valamit a becsületesség. Magyar gyüjtőguildként szivesen látunk minden játékost, aki egy jó közösség tagja kíván lenni. Testvérguildünk ugyanezen a szerveren a birodalmi oldalon az Éjhozók guild.


**********


Klán neve: Az Éjhozók

Frakció és szerver: Imperial oldalon a The Progenitor szerveren

Klán honlapja: http://fenyhozok.enjin.com/home

Beállítottság: Elsősorban PvE, de PvP beállítottság sem akadály

TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: Van

Rövid leírás: Igyekszünk a jó hangulatú guildéletet megtartani valamint ezt játékon kívül és belül is fejleszteni. Minden játékossal szemben követelményünk a maximális segítőkészség, illetve a becsületesség. Magyar gyüjtőguildként szívesen látunk minden játékost, aki egy jó közösség tagja kíván lenni. Testvérguildünk ugyanezen a szerveren a köztársasági oldalon A Fényhozók guild.


**********


Klán neve: Insomniac Brotherhood
Frakció és szerver: Republic, Red Eclipse
Klán honlapja: http://www.inso.hu
Beállítottság: PVE (fun PVP)
TS/Mumble/egyéb hangkommunikáció: TS3
Rövid leírás: Endgame PVE (fix raidnapokkal) a fő irányvonal de funból PVP és más játék által kínált lehetőségeket is próbáljuk kiaknázni.

Napló:

Rasca [tag] Naplózva: 2014-11-16 20:11

Azthiszem meg idoben elkuldtem :P

Zsolt Weckermann
Zsolty [tag] Naplózva: 2014-11-18 15:24

Ahogy nézem a Progenitor RP szerveren elég nagyszámú magyar közösség jött létre! :) Mi az ami oda vonzotta az embereket? Érdekelne, hogy mennyiben más az RP szerver mint a sima PVE? Nagyobb a nyugalom?

N0mad [tag] Naplózva: 2014-11-19 16:31

Nah igen Progenitoron nyugisabb nekem például.

Mondjuk Carpathian Mercenaries-ben jo a hangulat is számomra, én anno a Tomb of Freedon Nadd-ot hagytam ott egyrész személyi okokból, másrészt meg tele lett a hócipőm azzal, hogy a kedves trollok az alacsonyabb szintüeket folyton megtámadták akkor is ha nem volt pvp flag az illetőn, ezzel a szintezést ellehetetlenítve, na ez progenitoron nincs hogy bárhol bármikor ráugorhatnak az emberre, ha van pvp flag és pvp zónában vagy akkor se ugranak nagyon az emberre, én már húztam jó pár karit nem találkoztam ilyesmivel mint ami Freedon-on volt. aki akar lehet simán pve-zni is, vagy aki akar az rp-zhet is, nyugisabb a szero, több a segítőkész játékos is.

Nikolett Jankovics
Nikki [tag] Naplózva: 2014-11-21 00:38

Hát, nekem eddig TP a kedvenc szerverem, megfordultam már pár 55-ös karival Naddon, Eclipsen és Ebonon egyaránt, de sehol nem találtam olyan kellemes légkört, egyszerű fejlődést (nincs ki hátráltasson), közösséget. Nagyon segítőkészek a játékosok, kellemesen el lehet tölteni azokat a bizonyos órákat itt, akár csak Tythonon vagy Coruscantot sétálgatsz és RP-zel a barátaiddal / klántársaiddal.
Sajnos számomra nagyon nehéz dolog volt találni egy olyan közösséget ahol olyan játékosokkal játszhatok együtt akikkel pörgetni lehet a Starfigthert (igen imádom, bétája óta), WZt, vagy Flashpointot kis szinten és bármikor jön jelentkező akinek kedve van RP-zni kicsit a saját nyelvünkön valamelyik bolygón.
Nem nagyon szeretnék pont itt hirdetgetni, de a klánok nagyrésze OPS és/vagy WZ orientáltak, nehéz találni magyar masszív(heavy)RP klánt, de ha valamelyik bolygón látjátok az tgf üzenetét és benne a weboldaluk linkjével, érdemes felnézni és jelentkezni hozzájuk (már ha szeretitek a komoly RP-t és a fantasztikus hangulatot). Elég új klánról van szó, de elismerésre méltó az aktív tagjaik száma.
Gyertek sokan TP-re, és ebbe a klánba! :*

Nikolett Jankovics
Nikki [tag] Naplózva: 2014-11-21 00:40

– OFF –
Szerk.: Ryuo tgf-ét, vagy vegyétek fel friendlistre és beszéljetek vele :*

Erg [tag] Naplózva: 2014-12-11 06:53

Sajnos itt csak annyi a baj, hogy nem küldi el minden aktív guild magáról ide az infókat pl. Tomb Of Freedom Nadd on az Alliance-on kívül a repeknél 3magyar guild van az impeknél én szám szerint szintén 3-at ismerek. Gondolom a többi szerveren ugyan ez a helyzet. :/

Gifos [tag] Naplózva: 2015-02-02 15:31

Aktiv guildet keresek a Tomb Of Freedom Nadd szerveren imp és republik oldalon is .Köszi

zajanga [tag] Naplózva: 2015-04-19 11:31

Sziasztok!

Tomb of Freedon Nadd szerverén aktív Magyar guild:
Light Transcendency
PVP / PVE / Conquest / Raid
TS3: ts3.hgn.hu
Várunk mindenkit aki szeretne egy jó hangulatú aktív csapathoz tartozni.
TS3 használata nagyban megkönnyíti az új tagok segítését.
Lehetsz F2P is nem kizáró ok!

Golden [tag] Naplózva: 2015-04-28 17:43

sziasztok én a progenitor serveren vagyok de még nagyon uj csak pár napja kezdtem játszni és érdekelne hogy hol találok magyarokat és persze némi segitséget is :)

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-04-29 21:21

Ahogy nézem jelenleg 3 guild van azon a serveren, nézz rá a honlapjukra. :)

dagonya [tag] Naplózva: 2015-06-08 17:50

Sziasztok! :D
Bocs, hogy ide írok de magyar klán keresek írtam rájuk de nem válaszolnak vannak még egyáltalán?
The Red Eclipse Birodalmi ha tud vki segítsen !
Előre is köszi !

Bartii [tag] Naplózva: 2015-08-27 11:37

helo minndenki

Khazzy [tag] Naplózva: 2015-09-24 11:43

Üdv! Új játékos vagyok The Progenitor szerveren a játékban a nevem:Khaazy
Magyarokkal szeretnék találkozni! Aki tud irjon vagy adjon friend listára a játékban! Köszi!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum