» Knights of the Fallen Empire: classváltozások, újabb infók és Amazon bundle Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Knights of the Fallen Empire: classváltozások, újabb infók és Amazon bundle

Nagyjából egy hónap van hátra a Knights of the Fallen Empire startjáig. Legutóbb megnéztük a Knight/Warrior classokat érintő változásokat, most lássuk a többieket és csepegtetünk még némi új infót a kiegészítőről.Classváltozások: most csak a lényegre (új képességek) koncentrálunk, esetleg egy-egy jelentősebb passzív skillt megemlítünk, de semmi terjengősség :D (akit érdekel, a végén linkelve lesz a részletes változás angolul).


Sith Inquisitor/Jedi Consular:


- a Phase Walk már class alapképesség lesz, 61-es szinten érhető el.


Assassin/Shadow


- új képesség: Phantom Stride/Shadow Stride


30m hatótáv, 30 másodperces CD, nincs rajta a GCD-n. Távolságcsökkentő képesség, valamint 3 másodpercig 75%-kal nő a mozgási sebesség. Nem használható coverben lévő ellenfelekkel szemben, valamint nem töri meg az álcát (stealth).


A tank ág kap egy jelentősebb passzívot: Dark Bastion/Kinetic Bastion


Dark/Kinetic Ward 5 másodperccel tovább tart, CD 5 másodperccel csökken illetve plusz 5 charge áll rendelkezésre, +3% shield chance , a Dark/Kinetic Bulwark 5 másodperccel tovább tart, valamint 2 extra stacket képez.


Sorcerer/Sage


A phase walkon túl jelentősebb változás, hogy a shield stun (Backlash/Kinetic Collapse) immár Tier 3-as Utility, cserébe a Conspiring Force/Confound Tier 2-es lesz (nem nagy üzlet, ha engem kérdeztek… :) ).


Imperial Agent/ Smuggler


Operative/Scoundrel


- új képesség: Holotraverse/Trick Move: gyakorlatilag ugyanaz, mint az assasin/shadow új képessége.


Sniper/Gunslinger


- új képesség: Imperial Preparation/Bag of Tricks: egy kvázi S.O.S. ability, nullázza a következő képességek CD-jét: Evasion/Dodge, Countermeasures/Surrender, Shield Probe/Defense Screen, Cover Pulse/Pulse Detonator, Entrench/Hunker Down és Covered Escape/Hightail It.


- a Calculated/Hot Pursuit és a Reestablish Range/Reset Engagement utility skillek helyett cseréltek egymással.


Bounty Hunter/Trooper


A Hydraulic Overrides/Hold the Line CD-je 45 másodpercre nő (eddig 30 volt).


Powertech/Vanguard


A Jet Charge/Storm AC alapképesség lesz, vagyis nem csak a tank ág fogja tudni használni, 61-es szinttől lesz elérhető.


És most álljunk meg egy szóra: jelen állás szerint ezen class tankjai elég komoly nerfet fognak elszenvedni. Eddig a fenti képesség 10-es szinten vált elérhetővé, de a 4.0 kvázi endgame skillé változtatja (és elveszti a sebességbónuszt, ami utility skillé változik).


Oké-oké, gondolja a sokat látott játékos, biztos adnak valamit cserébe, nem? Úgy lenne logikus….


Nos, a tank ág új képessége: Translocate/Transpose.


Már maga a leírás is vicces (olvassátok majd el, inkább valamelyik erőérzékeny classs képességének tűnik), de a képesség 10-es szinten értelmetlen: 1,5 másodperces aktivációs idő, helyett cserélsz egy csapattaggal, akinek 6 másodpercig alacsony lesz az aggrója, nem lehet pull, lap vagy interrupt célpontja, ha agresszív képességet vagy healt használsz, akkor ez a “varázs” idő előtt megtörik.


Szóval maga képesség annyira nem lenne hülyeség, ideális tank-swappet megkívánó helyzetekhez, de 10-es szinten teljességgel  felesleges, a trollkodási potenciálról nem is beszélve. Reméljük, a BW észhez tér és a tankoknak marad 10-es szinten a gap closer, ez pedig 61-es szintű lesz (a PTS alapján bizakodó vagyok, pár előzetes marhaságot már kiiktattak).


Mercenary/Commando


- új képesség: Rocket Out/Propulsion Round: 20 másodperces CD, egy más fajta S.O.S. képesség, 20 métert repülünk hátrafelé a segítségével. Utility skillekkel hatása fokozható.


Egy új, tier 2-es utility skillt kell még kiemelnünk: Supercharged Defense: a Supercharged Gas/Cell 10 másodpercig aktiválás után 15%-kal növeli a védelmi képességünket (melee, ranged, Force és tech támadások ellen is véd!).


Angol nyelvű linkek az eredeti,részletes leírásokhoz (Consular / Inquisitor , Bounty Hunter /  Trooper , Smuggler / Agent)


A régi Amazon Bundle helyett (60 nap előfizetés, Shadow of Revan kiegészítő, 2400 CC) egy új látott napvilágot. (link)Ha a pletykák igazak, a Basiuc/Elite/Ultimate commok nem kerülnek átváltásra, csak átnevezésre. A PVP commok változatlanok maradnak.


A frissen kreált 60-as karakterek egy Rating 190-es (kb. Ziost) gearben kezdenek, ami legacy boundos lesz (armor, main és offhand, 2 implant, plusz egy füles).


Elvileg 40-re növelik a szerverenkénti maximális karakterek számát (aki már gyógyulna az altaholizmusból, annak ez rossz hír :D :) ).


A 12x XP-boost elvileg október 19-éig tart.


A kedvezményes karaktertranszfer (jelenleg 90 cc) végét egyelőre nem tudjuk.


Egyelőre ennyi. Következő alkalommal az új Alliance rendszert vesszük górcső alá, illetve azt, hogy mi az, amit érdemes megcsinálunk a 4.0 startjáig, valamint hogyan változnak a régi tartalmak.

Napló:

zajanga [tag] Naplózva: 2015-09-28 15:38

Köszi a sok hasznos infót!!

Az amazon bundle -t jól értem, az “lőheti” el aki még sohasem vásárolt amazon bundle-t?
Tehát független attól, hogy megvette a swtor -on a SoR-t?
thx

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-09-28 16:57

Igen, gyakorlatilag ez “ugyanaz” az amazon-bundle, ami kb fél éve kijött, csak a SoR-t kicserélték +30 napra, ha jól olvastam pár napja volt a váltás.
Igen, lényegtelen, hogy aktuálisan előfizető vagy-e ill megvan-e a SoR. A 90 nap és 2400cc-t megkapod

zajanga [tag] Naplózva: 2015-09-28 22:06

Ahogy nézem megéri. Az ebay-es árakból kiindulva cca. 1500 – 2000 forintért kapsz 30 nap sub-ot.
(60 nap 5500.- ; 2400 CC 4500.- körül van ez meg nagyjából 11.500.-)

Tóth Tamás
Scelusion [tag] Naplózva: 2015-09-29 09:26

Arról még mindig nincs hivatalos hír, hogy a datacronok végül valóban Legacy wide-á alakulnak? Csak mert akkor mennék vadászni a főkarimmal, és összeszedném az összeset.. :D

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-09-29 19:46

nincs hivatalos infó, de nem elég egy karakterrel, kell az achievement, ami igényli mind a birodalmi mind a köztársaság “egyedi” datacronok felkutatását, plusz mindkét fleet +10-es datacronját illetve amik a kiegészítőben jöttek ( makeben kettő ill Yavin IV-en talán egy)

zajanga [tag] Naplózva: 2015-09-30 18:28

Az amazon bundle beszerzésével kapcsolatban : US only, de kis ügyességgel Európából is beszerezhető
Ez alatt azt érted, hogy US címet adjak meg az amazon oldalán? ;)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum