» Knights of the Fallen Empire előzetes bejelentés Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Knights of the Fallen Empire előzetes bejelentés

A következő Old Republic tartalmi kiegészítő a Knights of the Fallen Empire névre fog hallgatni.A részleteket június 15-én, hétfőn egy livestream/press conference alkalmával fogják bejelenteni. Ami eddig ismert:


Ez eddig igen jól hangzik, nemde? :) Viszont nagy valószínűséggel nem igazán fogunk túl sok részletet megismerni a hétfői streamből, ami magyar idő szerint elég későn, este 10-től kezdődik.


Ami eddig adatbányász infókból kiderült, hogy lehetséges új helyszínnevek a következőek lehetnek: “Zakuul”, “Zakuul City”, “Dreamscape”, “Dark Sanctuary”, “Gravestone”.


Elég sok találgatás volt korábban ezekről, viszont Zakuul és Zakuul City alapján talán kijelenthető, hogy az egyik új helyszín talán Jakku lesz (egy kis EP VII kikacsintás).Nagy valószínűséggel a fenti képek egy új CGI trailerből lettek kivágva.


A következő Cantina Tour július 11-én lesz (San Diego).


Nemrég lett 2 éves az  Imperial Entanglements webcomic (link)! Itt minden hétfőn nyomon követhetjük kedvenc ügynökünk, warriorunk és két társuk viszontagságos, de annál mókásabb mindennapjait a birodalomban (nyilván enyhén spoileres :) ).


Az évforduló és az éppen aktuális Nightlife Event alkalmából ezzel örvendeztet meg minket a szerző:


 

Két Stronghold esetében történt egy “apró” változás:


PvP: a napi küldetések jutalmát 100-ról 150 WZ commra (beleértve  a Gree event is), a hetit pedig 300-ról 400-ra emelik.


Heti Cartel Market akció: link


Az új Mid Rim Explorer’s Pack tartalma: link


És Dulfy leírása, hogy lehet az új páncélok új animációit az Outfit Designer segítségével “átemelni” más páncélokhoz/sisakokhoz stb.: (link)


- A lényeg röviden: mivel az új animáció egy új “tulajdonságként/slotként” van jelen, ezt az Outfit Designer nem írja felül. Szóval a Energized Triumvirate mellvért és sisak esetén, ha ezek az alapértelmezettek, akkor lehet bármilyen más armorunk az Outfit Designer segítségével, a szikrázás megmarad. A mellvért a fontosabb, a sisak csak jobban kiemeli a hatást. Hasonló a helyzet a Dynamic Brawler head slot itemmel, csak ez gloom effektet ad.


- Érdemes mindkét szettet teljesen megszerezni, most a GTN-en relatíve olcsón kaphatóak és a kollekcióban kilockolni 60CC-ért, így később bármely karakterünk lehívhatja magának ingyen.


- Mivel ez egy kozmetikai bug, lehet, hogy csak időlegesen marad meg a hatás!

Napló:

[...] már tegnap tudtuk, hogy az új kiegészítő érkezik Knights of the Fallen Empire néven. Tegnap a hivatalos  Old [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum