» Knights of the Fallen Empire: infócunami part 1 Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Knights of the Fallen Empire: infócunami part 1

A héten végre volt egy normálisan megszervezett fejlesztői stream, ahol elég sok mindent megtudhattunk a közelgő kiegészítőről. Most ezekből olvashattok egy spoilermentes összefoglalót.Instant 60-as karakter:


- A Fallen Empire startjakor minden előfizetőnek lesz lehetősége egy darab 60-as karaktert készíteni.

- Ha elértük az adott szerveren a karakterlimitet (ez most előfizetők esetén 22), akkor is készíthetünk ilyen karaktert, sőt, akár 40 vagy akár 50 karakter is lehet az adott szerveren.

- Ezentúl kétféle plusz karakterhelyet vehetünk a Cartel Marketről (vagy GTN-ről): hagyományos lvl 1-ről kezdőt és instant 60-ast. Konkrét árakról és arról, hogy az esetleges törlés után az adott slot hogyan viselkedik, nincs infó.

- A frissen kreált hatvanas karakternél az Advanced Class mellett természetesen a discipline-t is megválaszthatjuk, lesz egy ajánlott irány, ami a burst dps ág lesz, de ettől természetesen eltérhetünk.

- A kezdő gear rating 188-as  kék gear lesz, ami a teljes armor mellett main, ill. offhand itemet, két implantot és egy fülest fog tartalmazni. Ez kissé meglepő módon legacy boundos lesz, vagyis minden hatvanas karakternek el tudjuk küldeni.

- Kellemes meglepetés, hogy a crew skillek maximumon lesznek (500), nem kell a húzásukkal foglalkozni. Némileg árnyalja a képet, hogy nem választhatjuk meg őket, lesz egy alapértelmezett kombináció (pl. a bounty hunter esetén ezek az armormech, scavenging és underworld trading).


Companionok:


- Az affectiont felváltja az influence rendszer. A meglévő bónuszt (max 10000) átvisszük, az új rendszerben a maximális érték 20000 lesz. A társak hatékonysága egy 50-es skálán belül mozog, így nem nehéz kitalálni, hogy minden 400 influence fogja egy egységgel növelni a hatékonyságot.

- Bár a gear innentől nem befolyásolja a társak harci értékét, de a kinézetet még mindig testre tudjuk szabni.

- Sajnos a startkor még nem kapjuk vissza a társak alapértelmezett gearjét, de dolgoznak rajta, jelenleg ez sokadlagos szempont.

- A droidok és pár új companion esetén limitált lesz a testreszabás (pl. nem lesz hood off egy bizonyos új egyénnél :D ).

- A companon giftek természetesen megmaradnak, sőt, újabb fajták lesznek a 4.0-ban.

- Lesznek combat és crafter petek, amiket/akiket CM packokból/GTN-ről/quest rewardokból szerezhetünk meg. Funkciójuk korlátozott lesz (pl. a combat petek nem fognak tudni craftolni és nem tudják majd eladni a trash itemeket).

- Bár minden társ képes lesz minden feladatott ellátni, de Treek és Hk-51 azért megőrzi egyedi mivoltát.

- Ha már HK-51: érdemes lesz már 10-es szinten kilockolni (már ha van rá kredit :D ) , mivel nem kell aggódni a gear miatt, csak az influence-t kell magas szintre emelni.

- A Yavin IV-en megszerzett companion gearek legacy boundossá vállnak.


User Interface változások:


- A billentyűzetkiosztás már lementhető és visszatölthető, nem kell minden karakternél egyesével beállítani.

- Az UI szerkesztése során ez egyes “ablakok” immár egymáshoz ragaszthatóak (snap to grid opció, ha erre tud valaki magyaros kifejezést, ne tartsa magában).

- Temporary Ability Bar: Huttball és a Heroic Moment aktiválása során fog előjönni (a heroic moment maximum 2 percig tarthat, maximum 8 féle legacy képesség lehet, mindegyik kétszer aktiválható a heroic moment alatt).


Legacy változások:


- Legacy Wide Datacronok: erre kár is  több szót vesztegetni :D , lesz egy legacy almenü, ahol nyomon követhetjük őket (bár a matrix shardokkal nem tudom, mi lesz). Visszamenőleges hatállyal fog működni.

- A Speeder Piloting I legacy perk már első szinten kilockolható lesz (és aki elég ügyes/szerencsés volt, már kezdéskor jó pár mount közül választhat, hála többek között a cantina tour mountoknak is :D ).

- Elvileg kapni fogunk egy-egy ingyenes (haha , hiszem ha látom :) ) random pet és mount summon legacy perket.

- Aki mind a 8 class történetét fejezete, az Legendary titulust fog kapni és hozzá pár klassz ikont és egyéb kozmetikai opciót.


Craft:


- A maximális szint 500 marad.

- Minden normál tervrajz kezdésnél elérhető lesz.

- Száműzik a zöld tervrajzokat, így kevesebb értéktelen tárgyat kell legyártanunk fejlődés közben.

- Egy kicsit megkeverik, melyik skill mit gyárthat.

- Némely alapanyag eltűnik. A haszontalan alapanyagokat hasznossá konvertálják a 4.0 során.

- A gyűjtögető skillek igazából csak a beszerzett alapanyag mennyiségét fogják meghatározni. Pl. 500-as szinten, ha egy lvl1 node-ra megyünk, akkor akár 40-60 egység alapanyagot is szerezhetünk onnan, ha egy 500-as szintű node-ra megy egy lvl1-es, akkor abból maximum egy egység eshet (a számok csak szemléltetés céljából vannak).

- Az adott crew skillhez kapcsolódó összes küldetés elérhető lesz, nem kell szórakozni quick travellel és más dolgokkal.

- Lesz pár tervrajz, ami semmi hasznosat nem fog gyártani, de pl. az outfit designerhez jó lesz, ezek külön kategóriát fognak képviselni.


Első körben ennyi. Következő alkalommal (ha minden jól megy, holnap) a heroic küldetések változásáról, az új skálázós rendszerről, új PvP mapról és a CM-et érintő változásról lesz szó.

Napló:

« Protokolldroid 1-DO Naplózva: 2015. 10. 02. 19:44

Kommentáld plox! Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Thx!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum