» Közeleg a 2.6! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Közeleg a 2.6!

Elméletileg január 14-én érkezik a 2.6-os update, néhány részlet (bővebb infót a patch notes tartalmaz majd):Napló:

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2014-01-05 18:22

Remélem nem baj a biowarenek az hogy az Operative/scoundrel széthealel bármit, így még a damage is olyan lesz hogy megver akárkit, és ráadásul egy olyan karakternek csináják ezt amelyiknek VAN STEALTHJE… ekkora faszságot nem látni minden nap… Eddig is K**vaerősek voltak ezek a classok, épp ezért lehet hogy inkább egy másikat kellene egy kicsit felnyomni nomind1…

vvd [tag] Naplózva: 2014-01-05 20:17

Nahh, ennek örülök. Úgyis scoundrelt akartam indítani következő karimnak :) A class sztori nem folytatódni valamikor?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-05 23:25

Class story folytatást egyelőre ne várj.
Lehet rakghoul eventet kipróbálom, anno lemaradtam róla, mert még első karimat szinteztem. :)
Legutóbbi update-et se húztam még fel a játékra, egyszerűen utóbbi időkben nem tudom élvezni már a játékot.

Attila Geresics
Geresics [tag] Naplózva: 2014-01-06 07:07

“a preferred játékosok is elérhetik a Galactic Starfighter kiegészítőt” ezt a GSF bejelentése óta tudjuk (persze azért hasznos infó :)
“új gunship-verzió” – vajon ez is Cartel Marketes lesz?
“két új bombertípus” – mi a túró az a bomber? O.o
“dps emelés az operative/scoundrel karaktereknek” – Komoly? Eddig is durva karakterek voltak, persze csak ha valaki tudja, hogy melyik skill mire való…
“egyéb classváltozások” – lehet majd újratalentolni megint… :D
“rakghoul event hamarosan” – dec. eleje óta éehet tudni, ha valaki ránézett az Achievementekre…

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-06 14:14

Már ideje volt a scoundrelnek dps emelésre… amióta megnövelték a blackbast cd-jét 8-ról 12-re olyan mintha egy kígyónak kihúznák a méregfogát… inkább kellene a smash majmoknak a sebzését megfelezni.
A smuggler/op healernek elvenni az instant healt.. és már akkor nem olyan durva..
Végre újra játszhatok a scrapperel :)

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-06 14:19

healer buff:
A fairly significant DPS boost for Operatives/Scoundrels.
Mercenaries/Commandos will now have a skill to eliminate pushback on Tracer Missile/Grav Round and Power Shot/Charged Bolts.
Sorcerers/Sages will now have a skill to eliminate pushback on Lightning Strike and Force Lightning/Disturbance and Telekinetic Throw.
Mercenaries/Commandos can now cast Kolto Shell/Trauma Probe on more than one target at a time.
Mercenaries/Commandos can now use Rapid Shots/Hammer Shot on themselves while Combat Support Cylinder/Combat Support Cell are active.

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2014-01-06 19:14

Stryker akkor mondd már meg ha elveszik a smasherektől a smashnek a nagy sebzését akkor nekik mi marad amiért érdemes vele játszani? nagy büdös semmi… imádom amikor a smashereket(igen nekem is sentinelem van) kifikázzák hogy óóóóde nagyokat ütnek így meg úgy meg amúgy de ha nem lenne smash mi értelme lenne a classnak?

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-06 19:33

Az engem nem érdekel legalább megtudjátok milyen volt a screpperel játszani miután szarrá nerfelték..

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2014-01-06 21:56

Stryker: ha ilyen hozzáállással reagálod a dolgot, akkor kívánom, hogy vegyék el tőled az egész karaktert.

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-07 10:39

hah…
Szted jól van az rendjén, hogy a wz csapatok 99% (jobbak) 3 smashmajomból és 1 smugglet/op healerből állnak?
dobbantásuk átlagban 7,5k (min 6k és max 9k). (mostanában a a hibrid vanga tank)
A többi kaszt meg sem közelíti, nem tud velük versenyezni. Vagy akár kibírni, kihealelni.
A commandommal vagy a sagemel a Rwz-t elfelejthetem mert nincs létjogosultságok. Képtelenség a commandóval akár heal akár dps ként túlélni a focust, hiába a shield és hold the line…
A hibrid sagnek jobb a túlélési aránya a robbanós bubi miatt meg a force barrier..
Igen van nekem is smasherem de azzal már vagy 3/4 éve nem játszok mert unalmas, nem kihívás azt a 2-3 gombot nyomogatni, a hülyéknek való kaszt.

Tako [tag] Naplózva: 2014-01-07 12:38

Egy területi támadásnak nem szabadna egyszerre ekkorát ütnie. A többi brutál aoe-ből ki lehet állni, de ebből nem.

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-01-07 14:47

nagyon örülök ha végre a mercemmel rá tudom tenni a kolto shell-t több karakterre is:D Most lesz 55 és egyszerűen imádom, pedig nem volam soha nagy heller ezidáig….
A sentinel/mara dolgon kár vitatkozni! Tegnap is jött egy senti és 18k-t tolt bele egy powertech tank kariba. Mondanom sem kell a klántársam simán kiakadt pedig WOT-ról szalajtották ide:D Valóban túl erősek sebzésügyileg és inkább kicsit több védelemmel kellene őket ellátni, mert így szinte bárkit lecsapnak 3 suhintásból….majdcsak beáll egyszer ez is a helyére:D

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-07 19:37

Hát nekem guardian a main karakterem, egy darabig én is smasher-el toltam, de meg lehet unni, ja és lazán lehet ellene védekezni, csak ahhoz már figyelni kéne a játékra nem csak gombokat nyomogatni. (ha rádrakja azt a bizonyos dotot ami stackeli neki a buffot, vagy folytogatni kezd, akkor utána smashelni fog, ilyenkor vagy kite vagy interrupt. ha 1 smasht elkerülsz, már nyertél 1v1-ben mert a többi sebzése egyszerűen kevés. Én akkor játszottam vele sokat amikor a sebzés a gombnyomás után 1-1,5 másodperccel később landolt csak az ellenfeleken, akkor nagyon könnyű volt interruptolni, mert láttad az animációt hogy felugrik és mehetett a stun meg a lökés és már nem is sebzett, most kicsit jobban kell figyelni ennyi.

OP lenne? Egyetlen skilljét kell kivédened és esélye nincs. Hogy unalmas-e játszani? Hosszútávon az, de rövid ideig vicces.

Régen még 1.4 környékén főleg az volt, amikor a war hero set volt a legjobb és sage, meg scoundrel pvp cuccokat kellett grindelned a guardiannal, hogy ki tudd szedni belőle a legjobb poweres mod-okat, meg enhancementet (mivel guardian gearben szarabbak voltak) + stim + adrenal + warzone buff és akkoriban az 50es karaktereknek volt 17-18k hp-juk és ha minden összejött egy nagyobb smash 7-8ezer volt mégse volt sírásrívás, mert ilyet tényleg csak az tudott aki marha sokat szenvedett őssze a cuccaiért (kb mintha kétszer kellett volna kifarmolni a legjobb gearedet) plusz az adrenalon is volt CD, tehát azt egy párharban csak egyszer tudtad érvényesíteni. Most egy 26k hp-s healer sage-nak nehogy már fájjon egy 7k sebzés :D

Mivel meguntam átmentem a középső DPS ágra, ami meglepően élvezetes játékmenetet nyújtott nekem, javaslom másnak is aki megunta, pvp-ben hatékony, de a burst miatt a healerekkel nehéz elbánni, nem elég csak dps-elni mert az nem lesz elég, nagyon jól időzitett interruptok kellenek, illetve warzone-okon gyakori target váltás a hatékony ha healerekbe ütközünk. Ha belejön az ember lehet hozni ugyanazt a dps-t warzone-on mint a smasher (csak ugyebár ez egy target dps nem területi) nem beszélve a sok király pvp ability-ről (unremitting, dmg reduct, aoe stun cd csökkentés, aoe sebzés csökkentés, ha lassitanak akkor dmg buff, etc.)

Manapság csak random warzone-okat megyek kis karikkal (lvl15, lvl 34, lvl 50) és szerintem a commando dps marha jól használható. lvl34 léttemre lvl 50+os kék meg lila cuccos játékosokat messze túl dps-elek általában, max az assasinok meg a scrapperek szoktak néha előttem végezni, egy hosszabb voidstaron simán megvan az 500k. Lehet ennyire más világ van lvl 55-ön de kisebb szinten ahol még a talentek nagyrésze meg sincs, mégsincs hátrányban egy majnem fullosal szemben.

cypher [tag] Naplózva: 2014-01-08 00:15

Én preferred vagyok, és már várom Starfightert nagyon… Amúgy ha befizetek egy hónapra, akkor még mindig megkapom a Rise Of The Hutt Cartel-t is?

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2014-01-09 09:33

Hát Stryker… aki azt a 2-3 gombot nyomogatja a sentinelen arra tényleg rá lehet mondani hogy hülye… de nem baj legalább tudom a jövőben kivel nem kell vitatozni :)

Tako [tag] Naplózva: 2014-01-09 19:49

@dualface
Az a bizonyos dot tudtommal lassít is :/ Meg mi van ha nem 1v1 van hanem mondjuk egy warzone? Hogy figyelsz mind az 5 smash monkey-ra? :D Egyszerűen brutális a sebzése, nem lehet ezt a skillre illetve a másik játékos ügyetlenségére fogni.

De látszik, hogy rég játszottál magas szinten, mert pont a commando dd az akit először szétszednek arénán/wz-n, mivel szinte semmi védelme nincs csak a nagy sebzése van. Addig jó, míg nem kezdik el ütni.

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-09 22:18

Írtam is, hogy csak 34es commando-m van, és 55-ös karim nincs (a kiegészítőt nem vettem meg). Elég jól elboldogulok a kis commando-val, általában nem várom meg hogy rám jöjjön a nép, mindig ledps-elek akit tudok és próbálok távol maradni, meg LOS-olni. Ha 4en rádmennek, szerintem lehetsz te akármivel, úgy is meghalsz. És mind1 hogy smash guardian az a 4 vagy mert 4 értelmesebb sage/scoundrel healer is leszopat 4v1ben akármit :D

Aréna az megint mástészta. Ott jobban kijön, hogy milyen csapattal mész. Személy szerint ha aktivan pvp-znék magas szinten akkor csak is 4fős csapatban tenném. Oda a commando szerintem nagyon jól elhelyezhető mint support dps. (guardian, sentinel, sage, commando nyam nyam :) ) Persze ez személyes magánvélemény, de 55 alatt kurva jó a trooper dps, ez nem kérdés.

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-10 10:14

Rwz-re a commandot felejtsd el. 99%, hogy ő kapja a focust… nincs healer aki meg tudná tartani.
Hiába nyomom azonnal a reactiv shieldet, diversiont, hold the line-t meghalt..
Jah a gunnery szintén felejsd el, helyhez kötött ha nem mozogsz meghalsz.
Módosított obroan 2017 exp, ~3400 aim 32k hp-m van ~ 1500+ bonus dmg, matrix cube.
Csak akkor van badgem ha más kapja a nyitást mint én. A (az offhand 72-61-61 poweres cuccok, fegyver 69-63-61 szintén power +surge ) –> azért hogy megkapjam a max exp-t (Wz, Rwz-n) meg a max statot,
a HiB 7-9k sebez..
http://www.torhead.com/skill-calc#8000MZMccZcIMdzRrffdz.3 –> ezzel játszok wz-n

méhész david
Onicage [tag] Naplózva: 2014-01-11 09:55

nem lehet játszani

harsak [tag] Naplózva: 2014-01-12 09:38

Erm más se kapta meg a +1 ingyen hónapot? Mert azzal februárig lett volna előfizum, ma meg jelez hogy lejárt… -,-
Tudom késéssel szokták, de hogy ennyivel…

harsak [tag] Naplózva: 2014-01-12 09:41

Ja most látom hogy át….s volt anno, szóval aki visszatér csak az kapott… -,-

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-12 10:46

Nekem, meg lehet feltörték az accountom :(

harsak [tag] Naplózva: 2014-01-12 12:08

o.O Mi törpént?

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-12 12:20

Nem tudok belépni, és egyenlőre nem kapom meg a password recoverya emaileket sem… Az elmúl két hónapban meg többször is volt, hogy kaptam, de azokat nem én kértem.

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-01-12 20:55

Kérdés: 55-ös WZ-n olyan csapattal találkoztunk, akiknek nem kellett heal egész meccs alatt, csak ilyen nagyon apró kis self healek voltak, míg nálunk több százezres heal és esélyünk sem volt, de még leütni sem szinte senkit….sentinelek az assasinokat is megszégyenítő módon tűnnek el a semmibe és jelennek meg baromi távol nagyon hamar, majd újra eltűnnek…Ez most komoly?

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-13 12:08

Elírtam: fegyverben 69 -63-61 mod, off hand: 69-61-61
a 69-63-61 lenne a legjobb. meg repes Wznra járó emberek stimet vegyetek már! Az a pár V-1 Sesmic gáránát se fog földhöz vágni Wz-n!
Ha vagytok olyan szerencsések, hogy a csapatban van egy vagy két haeler azokat védjétek már. Ha a healer meghal ti is és akkor lehet nyüszögni, hogy szar a heal.
Ha netán látjátok hogy ütik a healert felejsd el a targeteted és segíts neki!! Ranged kasztal lehetőleg ne ott a legnagyobb pofozkodás kellős közepén legyél, itt nem a kör közepén állok c dalt énekelik…
Alkalmazkodj. Mert siralmas a rep szereplése… Inkább törlöm a játékot mint átmenjek a könnyebb oldalra.

Fassbender [tag] Naplózva: 2014-01-13 18:13

Megsúgom neked: a könnyebb oldal is szopóág volt tegnap este….nem is kicsit:D Valaki végre megmondhatná kik azok akik nyerni is szoktak 55-ös WZ-ken?:D
Bár szerintem ez is napszakfüggő dolog…

Dualface [tag] Naplózva: 2014-01-13 19:34

Mi régen szinte mindig nyertünk(90%). Csak egy jó összeszokott csapat kell ;)

Stryker [tag] Naplózva: 2014-01-14 07:56

Egy kicsit nehéz 4 vs 8 -t játszani de ha jó az ellenfél akkor bukta..

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum