» Lesújt a banhammer és pár apróság Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Lesújt a banhammer és pár apróság

Ezt is megéltük, a Bioware szankcionált egy exploitot :D Erről és még pár apróságról.- Két részre osztották az exploitereket:


- az első csoport 1-7 nap közti ideiglenes felfüggesztést (bant) kap.


- a második csoport ennél hosszabb, akár végleges bant kap (ide főleg azok tartoztak, akik a general chaten reklámozták az exploitot és/vagy pénzért vettek be embereket)


- A felfüggesztés nem csak ingame érvényes, hanem az swtor.com fórumaira is, megelőzendő a fórumok teleszemetelését.


- A jogosulatlanul szerzett itemeket/tokeneket/tervrajzokat/krediteket elveszik.


- Elég alapos munkát végeztek e téren, azokat is sikerült megtalálni, akik időközben más szerverre mentek (személy szerint örülök, hogy végre volt bátorságuk lépni, a többség 1-5 nappal megúszta, remélhetőleg következetesek lesznek a jövőben is).


- Néhány kevésbe ismert pet megszerzéséhez szükséges infót gyűjtöttek össze lelkes játékostársaink.


- Újra aktív a PTS, immár 3.1.1 a legfrissebb verzió, Sentinel/Marauder és Powertech/Vanguard változások ismertek egyelőre:


- Full Auto/Unload immár nem mindkét advanced class számára elérhető, csak Commando/Mercenary AC-k számára.


- Energy Blast/Heat Blast immár területi (AoE) sebzést okoz max. 4 célpontnak, de nem töri meg a CC-t és 25 százalékkal több aggrót termel.


- Pár skill alacsonyabb szinten lesz elérhető, érdemes meglátogatni a skill trainereket, hogy minden képességünk naprakész legyen.


- Sentinel/MarauderStagger Skilfull Utility eltávolításra kerül, helyette Reining Reach/Maiming Reach lesz választható, ez a Leg Slash/Crippling Slash hatótávolságát növeli 10 méterre ésa  focus/rage igényét csökkent kettővel.


- Ezeket a változásokat nem lehet véglegesnek tekinteni, bármikor módosulhatnak!


- A 3.1-es update után kedvenc hajó-droidunk (érzitek az iróniát, remélem :D ) immár blaster pistol viselésére is képes lesz (ez azoknak az advanced classoknak lesz hasznos, akik csak nagyon későn kapnak healer társat, addig immár rendesen gearelhető droiddal is ki lehet húzni, pl. Smuggler-Gunslinger).


- Íme egy előzetes, hogy mire is számítsunk az Apprentice’s Shadow Pack megjelenésével.


- Pár kép a korribani Sith Akadémiáról Minecraft módra.


- Itt pedig a thytoni Jedi Templom tekinthető meg videón:

Napló:

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2015-02-02 18:44

Kicsit le vagyok maradva… Mi is ez az exploit story?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-03 20:59

Röviden ez egyik új operation, a Ravager bugos volt, ezt kihasználva könnyen lehetett endgame itemekhez tokenekhez crafting alapanyagokhoz jutni, crafterek könnyen tudtak rating 192-es itemeket gyártani és elárasztani a GTN-t, a BW kicsit lassan reagált, de úgy nézz ki sikerült olyan megoldást találni amivel őket sem nézik teljesen hülyének, mivel a jogtalanul szerzet itemek/tervrajzok stb eltűntek volt némi ban, de tömeges ragequitet sem okoztak, mivel végleges bant csak kevesen kaptak és olyanok akik megérdemelték (pénzért árulták/reklámozták az exploitot pl)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-03 22:42

Te jó ég, de rég jártam itt. :) Látom zajlik az élet. Úgy néz ki, itt is zajlik a ban-szezon. :)
Bár ahogy elnézem BW nem tart igényt a pénzemre se, mivel error kiírással elutasítja, hogy befizessem a havit.

szabeee [tag] Naplózva: 2015-02-04 11:16

Én annak örülnék ha fizethetnék már nekik,mer igy sub nélkük nincs értelme,mostmár egy hónapja nem tudok subbolni,ahogy néztem már évek óta megy ezen is változtathatnának mer ez az egyetlen játék amiér szivesen adok ki pééézt :D

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-04 14:00

Emlékeim szerint az utóbbi időben nem igazán volt ban ( talán még Ilum chest farmolás ill pvp kill csere idejében volt talán az utolsó nagyobb szabású ), erre viszont szükség volt, mivel már general chaten pénzért árulta pár okos…
Próbáljátok meg a különböző online kód árusító oldalakon (G2A és társai) keresztül a 60 napos feltöltést, talán még a mostani árfolyamon is jobban jöttök ki, mint ha a hivatalos oldalon keresztül vennétek meg.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-04 16:05

Az a baj, hogy egy hónapnál többet nem tudok rááldozni anyagilag. De lehet megnézem azért. Minden esetre hihetetlen, hogy ennyire nem kell nekik a pénzem. Mivel új a webkártyám, először arra gondoltam, hogy ezzel van a baja, viszont Wargaming simán elfogadta, pedig náluk se szokott minden zökkenőmentesen zajlani. Szóval nem tudom mi lehet a probléma forrása, de állandóan ezt írja ki: An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. {0}

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2015-02-05 16:21

Köszönöm a választ! Nekem nincs gondom a kártyával, lekopogom, a Turbine felületen nem fogadja el csak.

ubalaz [tag] Naplózva: 2015-02-06 11:35

Én azért kicsit problémásnak érzem, hogy ha valaki csak “kevésszer” (10-nél kevesebbszer) csalt az ugyanúgy nem kap büntetést mint aki végig tisztán játszott. Személy szerint úgy gondolom, hogy ez a döntés kényszerből született. Túl sok embert kellett volna annyira megbüntetni, hogy a távozásukat kockáztatták, így inkább nem annyira büntettek mint kellett volna. Jelen döntés kb azt üzeni, hogy csalj nyugodtan, de csak kicsit mert akkor LEHET, hogy kapsz büntetést de még ez sem biztos.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-06 14:41

Egyrészt van benne igazság, de a két következő PvP szezonban aki kill tradet követ el, akár csak egy karakterrel, de huzamosabb ideig ( ez eléggé gumiszabály szerűnek tűnik) attól akár az összes karakterétől elvehetik a ranked jutalmat/rangot /akármit.

[...] előző bejegyzésben már volt szó az új shadow pack-ról, érdemes folyamatosan nézni Dulfy oldalán az ezzel [...]

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-10 23:53

Megnéztem ezt a G2A-t. Ha nem nyomnának rá akkora adót (VAT), akkor tényleg megérné, viszont így drágább, mintha Origin-en venném.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-11 15:38

Ezt nézted (link) ?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-11 16:25

Igen, néztem. Ha csak az a cirka 6200Ft lenne, akkor még barátinak nevezném, de ráteszi a g2a shield díjat, plusz 1700Ft adót, és máris többe kerül, mint Origin-en.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum