» Life Day Event, promociók és új PvP tartalom Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Life Day Event, promociók és új PvP tartalom

Már csak órákra vagyunk a The Force Awakens hazai premierjétől és lassan az ünnepi szabadságok is elkezdődnek a szerencsésebbeknek. Kezdetét vette az idei Life Day Event és korábbi előfizetők belekóstolhatnak a Fallen Empire izgalmaiba.A korábbi előfizetők január negyedikéig kipróbálhatják a Fallen Empire első fejezetét:


-Ennek feltétele, hogy engedélyezve legyen az, hogy a BW/EA levelet küldjön a regisztrációkor megadott email címünkre


-Továbbá korábban előfizetőknek kellett lennünk ( gamecard és rendszeres előfizetés). Nem tudom, hogy a 30 napos CD kulcs/starter csomag önmagában elegendő-e….


-Értelemszerűen akiknek már megvan a Fallen Empire és/vagy aktív előfizetők, azok nem vehetnek részt benne.


-Akik megfelelnek a feltételeknek, azok kapnak egy lvl60-as  karakter tokent, aminek felhasználásával kipróbálhatják az új kiegészítő első fejezetét, de nem léphetnek szintet.


-Meglévő karakter nem használható a promócióhoz, csak új, frissen kreált hatvanas szintű. Illetve ha előfizetünk, nem kapunk újabb hatvanas tokent. Ezzel kár is trükközni :)


-Részletesebb infó, angolul  itt található: link
Life Day Event:


- Időtartam: 2015 december 15 – 2016. január 5.


- Menjünk a flották GTN negyedébe és keressük fel a Master of Ceremonies vendort


-Ő az event vendora, láthatjuk hogy milyen tárgyak/felszerelések szerezhetőek be tőle. Először is vegyük meg a Life Day Snowball Bomb itemet. Ezt az itemet kitehetjük a quicbarunkra is, és mint egy ability-t tudjuk  használni.


-Az event tokene (fizetőeszköze) a Snow-Covered Parcels.  Ezeket egyszerűen szerezhetjük, csak dobjunk meg valakit a hógolyóval :D ( akár másik játékost, companiont, npc-t vagy ellenséget). Minden egyes dobásnál 15% esély van, hogy kapunk egy-egy parcelt. A dobások után egy “buff” marad a célponton, vagyis amíg le nem jár vagy más játékos felül nem írja, addig nem kaphatunk az adott “célponttól” újabb parcelt.


-Kivételek persze vannak: társainkról jobb klikkel el tudjuk távolítani ez a buffot (mint ha egy sima buff lenne) illetve más játékos esetében nem kell megvárni hogy más játékos felülírja, nyugodtan dobálhatjuk napestig :D


-Overheated Life Day Droid: Coruscant Senate, Dromund Kaas City Memorial place, és Nar Shaddaa Promenade (mindkét szint) területein találhatunk Life Day Droidokat.  Ha ezeket megdobáljuk egy idő után eltűnnek. Viszont minden egyes respawn során esély van, hogy normál droidok helyett egy ritkább fajta, az Overheated Life Day Droid tűnjön fel!


-Ezek a droidok nagyobb eséllyel adnak parcelt (30%)  és akár négyféle dekorációt is bezsebelhetünk egy egy jól sikerült dobás után.


-Fontos, hogy companion lehetőleg ne legyen nálunk, mert az első hógolyóig ezek a droidok támadhatóak és balszerencsénkre hamar a tervezőhöz küldhetjük őket. Továbbá a buff miatt érdemes csapatban vadászni rájuk. Ez növeli az esélyeinket a jutalomra.


-Ha ilyen droidot látunk,  chatmezőbe írjuk be, hogy nagyjából merre találhatóak. ( Nar Shadda esetén érdemes a /say opciót is használni, mivel azt az ellentétes frakció játékosai is látják)


-Az összes eddigi Life Day eventhez kapcsolódó tárgy ( CM vagy sima vendoros) megtalálható az event vendoránál és parcellért megvásárolható .


-Persze jelentek meg új, jelenleg CM exkluzív itemek, amik majd jövőre lesznek elérhetőek a normál vendornál. Ebből talán a Life Day Snowball Cannon a “leghasznosabb”.  Igen hógolyóvető :D , ez a normál hógolyó 15 másodperces cd-jével ellentétben csupán 6 másodperces cd-vel rendelkezik (és elvileg nem osztoznak a cooldown timeren) Így aki nagyüzemben szeretné termelni a parceleket 500CC-ért beszerezheti.


-A Life Day Event részletes, angol nyelvű leírása, benne a megszerezhető tárgyakkal, legacy titulusokkal, achievmentekkel, CM tárgyakkal megtalálható Dulfy (link) illetve TORcommunity (link)  oldalán.-Jelenleg éppen tart a Rakghoul event, de egy kissé bugos, lehet hogy hamarosan karbantartás várható.


-Továbbá páran kaptak levelet, illetve a launcher is jelzi, hogy aki január 4.-én előfizet akkor az 30 nap bónusz előfizetést kap. Részleteket nem igazán tudunk. Valószínűleg ez korábbi előfizetőkre lesz érvényes és csak akkor, ha a hivatalos weboldalon keresztül fizetnek elő. (hivatalos infó sajnos nem igazán van. Amint lesz bővebb, kiegészítem a bejegyzést)


-Új PvP tartalom várható, valamikor február magasságában. Ez előreláthatólag az új “VIP” típusú , kissé komplexebb Warzone-t takar.

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-18 22:15

Ezzel a plus 30 nap előfizuval még sok kérdés van, ezért írtam egy postot a hhivatalos fórumba, hogy egy officiált nyomjanak már. Belinkelem, hátha lesz valami őj fejlemény: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=8704885#post8704885

Köszi a Life day event leírást, nekem sok minden nem volt tiszta, mostmár az! :)

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-18 22:28

Köszi. Remélhetőleg valaki lépni fog valamit, esetleg kiteheted redditre is, hogy nagyobb forgalmat generáljon

-mától január elsejéig dupla XP jár mindenkinek.

-A Rakghoul eventet nem sikerült kijavítani, a következő ilyen event január közepén lesz.

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-12-18 22:57

Még egy apróság amit muszáj megosztanom: Ma hajnalban volt az Ébredő Erő premier. Nos a Blizzard is lépett:
Stormwind és Orgrimmar őrzőit fénykarddal szerelték fel:
http://blizzardwatch.com/2015/12/17/stormwind-and-orgrimmar-guards-are-now-equipped-with-lightsabers/

Respect Blizzard! :)

ui: redditre regi nélkül is fel lehet rakni, vagy regisztrálnom kell rá majd?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-12-18 23:05

jópofa :)

már kitettem a redditre,
még mindig kell regisztráció, de csak egy email szükséges hozzá, bár ahogy látom ez inkább f2p játékosoknak szól. Remélem tényleg lesz hivatalos válasz a devek részéről

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum