» Linkelgetünk, linkelgetünk…. avagy hasznos oldalak az Old Republichoz Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Linkelgetünk, linkelgetünk…. avagy hasznos oldalak az Old Republichoz

A messzi-messzi (és elég régi… :) ) galaxisban történő kalandozásunk során jól jön egy-két fix pont, segítség, hogy mégis mi merre. Sokszor éreztük úgy, hogy de jó lenne, ha valaminek utána lehetne nézni. Nem emlékszel egy item nevére, de mindenképpen szeretnéd megszerezni? Vagy csak képben szeretnél lenni mi történik az Old Republic háza táján? Akkor ez a bejegyzés neked is szól! :) Első körben az ismertebb oldalak közül szemezgetünk, majd rátérünk pár konkrétumra (ez a bejegyzés terveim szerint folyamatosan bővülni fog, ha felfedeztek egy olyan oldalt, ami itt nem szerepel, de hasznos információkat tartalmaz, idővel beszerkesztem. A bejegyzés ki fog kerülni az oldalsávra a linkek közé, így mindig szem előtt marad).Kezdésnek egy pár oldalt nagy általánosságban szeretnék bemutatni.Dulfy (dulfy.net)


Már régi motorosnak tekinthető a “szakmában”. Jelenleg az Old Republic mellett a Guild Wars 2 az oldal fő profilja. Minden a játékkal kapcsolatos hírt, valamint hasznos kiegészítőket, leírásokat megtaláltok nála. Egész átlátható menürendszert használ, szóval a tájékozódás remélhetőleg nem lesz gond.


TORCommunity (torcommunity.com)


A feltörekvő ifjú titán. Ők a számtalan hasznos hír és összefoglaló mellett a datamine-olt tartalmak közzétételében jeleskednek. Ízlésesen megtervezett oldal, választható színtémák és sok-sok hasznos adatbázis áll rendelkezésünkre.


TOR-Fashion (tor-fashion.com)


A divat megszállottjainak… :D Az oldal fő profilja a különböző páncélok, fegyverek, petek stb. adatbázisba foglalása. Emellett pedig a főoldalon szemezgethetünk (és irigykedhetünk) a mások által beküldött képekből (ezen képekhez mellékelnek item leírásokat, szóval ha megtetszik valami, akkor reprodukálhatjuk mi magunk is…. csak bírjuk credittel/cartel coinnal :) ).


TOR-Decorating (tor-decorating.com)


Hasonló az előző oldalhoz, csak ez Strongholdokkal és azok berendezésével foglalkozik.


SWTOR Strongholds (swtorstrongholds.com)


Egyszerű, de nagyszerű oldal, ami szintén a Stronghold dekorációkkal foglalkozik.


SWTORData (swtordata.com)


Igencsak számos és átfogó adatbázisokat tartalmazó oldal.


SWTORISTA (swtorista.com)


Sajnos már nem bővül az oldal, de a felhalmozott információ hasznos lehet. Főleg a külcsínnel foglalkozik ez az oldal is.


TORHead (The Wayback Machine)


Igen, egy igazi kakukktojás következik. Az egyik legnagyobb adatbázis volt, de sajnos nem frissítették egy idő után. Mindenesetre itt is számos hasznos információt találok meg, főleg az alapjátékkal és az első kiegészítővel kapcsolatban, de nosztalgiázni sem utolsó. :)


És akkor következzen pár konkrétabb link:DISCIPLINE CALCULATOROK


Ha kíváncsiak vagyunk, egy egy discipline ág hogyan alakul, milyen utility skilljei lehetnek az adott advanced classnak, akkor ezek az apró talentkalkulátorok segítségünkre lehetnek:


Dulfy

TORcommunity

the-old-republic.ru (bár orosz oldal, de ez tűnik a leggyorsabbnak és egész áttekinthető)


Kollekció unlock árak: (link)


Apró magyarázat: sok Cartel Market item esetén lehetőségünk van bizonyos mennyiségű cartel coin megfizetése után az egész accountra “kiterjeszteni” az adott itemet. Annyi a kikötés, hogy páncéloknál a komplett szettnek egyszerre rajtunk kell lennie, hogy “feloldhassuk”, illetve fegyvereknek/kristályoknak is rajtunk kell lennie, vagyis ha egy társunkra tesszük fel, az nem számít) Még egy apró megjegyzés: a 4.0 során kicsit módosult a CM is, lehet, hogy nem minden ár pontos jelen állás szerint.


4.0 Class guidek/rotációk (link)


Lassan felkerülnek a 4.0-hoz aktualizált leírások Dulfy oldalára, böngésszétek őket (kiegészítés: ezek max szinthez/65/ készültek, így ne csodálkozzunk, ha pl 30-as szinten közel sincs meg minden, a leírásban szereplő skill/passzív).


És végül pár könnyedebb oldal. :)IMPERIAL Entanglements (imperialentanglements.thecomicseries.com)


Egy igen színvonalas képregény, ahol egy cinikus birodalmi ügynök és egy minden lében kanál Sith Warrior kalandjait követhetjük végig – angol nyelven. Frissítés hétfőnként.


The Cat&The Coffee Drinker (www.catandcoffee.net)


Egy másik SWTOR/Star Wars paródia comic. Szintén hétfőnként jön ki új tartalom hozzá.


És zárásként egy korábbi leírás magyarul, ami a 2.x-hez készült, így már nem naprakész, de sok infót tartalmaz, olvassátok el, megéri. :) (link)

Napló:

Lusankyahnn [tag] Naplózva: 2015-11-05 10:36

Nagyon jó kis gyűjtemény, köszönjük! Hirtelen most amik még eszembe jutnak:

SWTOR-Spy: (3.0.1 frissült azt hiszem)
http://www.swtor-spy.com

Swtorhub:
http://www.swtorhub.com/

TenTonHammer: (Guide-k)
http://www.tentonhammer.com/games/swtor

Swtor-JediPedia (aktívnak mondható, TORCommunity is innen linkelget itemeket, ha jól emlékszem):
http://swtor.jedipedia.net/en

Ezekből az SWTOR-Spy ami viszonylag nagy database-l rendelkezik tudomásom szerint. Én például sűrűn használom.

Remélem tudtam picit segíteni.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-11-06 17:40

Köszi a linkeket :)

Annyi, hogy aki egy hozzászólásbán több linket tesz be, azt a rendszer nem teszi ki egyből. Jelezzétek (mondjuk egy másik kommentel), hogy a rendszer elnyelte és kézzel engedélyezem,.

Lusankyahnn [tag] Naplózva: 2015-11-06 22:56

Ja én meg azt hittem, hogy törölted. Okés, akkor most ezt is tudom, jelezni fogom legközelebb. :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum