» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

A heti rendes karbantartás keretében december 18-án, kedden reggel 9 órától délután 1 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek és a hivatalos oldal sem.


A tucctucc műfajnak sajnos van egy átka a rengeteg kritikán aluli DJ Miss Valóságshow-menekült, Exribanc vagy szimpla idióta Sterbinszky és klónjaik személyében, viszont vannak olyanok, akikre néha érdemes figyelni. Nem kell tőlük zenei műveltséget meg oldfieldos, petruccis, pink floydos vagy egyéb magasságokat várni – korrekt iparosmunkát nyújtanak, könnyed háttérzenének tökéletesen megfelel, tökmindegy, ha 10 percet nem hallasz, úgyis megismétlődik… ;) Az egyik ilyen normálisabb fazon az alábbi úriember is, karácsonyi ajándékként következzen ő a műfaj szerelmeseinek, hogy gyorsabban teljen a karbantartás! :)

Napló:

Toki [tag] Naplózva: 2012-12-17 21:36

Na, Nephin, teljesen megleptél. Tudsz te jó zenét is hallgatni ;) .

Snag [tag] Naplózva: 2012-12-17 21:40

Életem legjobb bulija volt Armin, 2 évvel ezelőtt a Rióban! \o/

Bálint Hajós
Habbal [tag] Naplózva: 2012-12-18 11:37

Valóban az igényesebb trance DJ-k közé tartozik Armin van Buuren. Sajnos nekem csalódás volt a Balaton Sound-os bulija, ahelyett hogy egy mixet lenyomott volna fokozatosan felpörgetve a bulit, számokat játszott le. Gyorsan fel is adtam és átmentem a D n’ B buliba :)

luise [tag] Naplózva: 2012-12-18 12:07

“…a rengeteg kritikán aluli DJ Miss Valóságshow-menekült, Exribanc vagy szimpla idióta Sterbinszky és klónjaik…”

apám! jól lehúztad a magyar felhozatalt! :D :D

de egyetértek vele, bár sterby letett már valamit az asztalra…na de fenébe a magyarokkal, beszéljünk ZENÉ-ről. mit szóltok Tiesto-hoz? nekem nagyon bejön!

luise [tag] Naplózva: 2012-12-18 12:07
ayla [tag] Naplózva: 2012-12-18 12:52

“tökmindegy, ha 10 percet nem hallasz, úgyis megismétlődik…’
ja, mint amikor erosen illuminalt allapotban csak el tudtak cipelni egy ilyen tucituci after-befor-megaparty megmozdulasra. tanciztunk egy darabig, amjd mondom havernak: nem is olyan rossz ez, csak bazi hosszu ez a szam. mire felvilagositott: ez mar a harmadik.

luise [tag] Naplózva: 2012-12-18 12:57

LOOL :D :D :D

sapith [tag] Naplózva: 2012-12-18 13:03

@ayla: XD
Bocs mindenkitől, de én csípőből elutasítom ezt a műfajt. Nem tudom megérteni, mit lehet ezen szeretni. Csak felmegy a pumpa bennem és kaparom a falat.
Egy rövid sztori:
Tavaly karácsony előtt elmentünk a kollégákkal “évzáró” bulit tartani, bowling+pia, na az nagy volt, mikor már alig állsz, de gurítanod kell, elég vicces :)
Utána irány a Dock Cafe a Mammutban, ha jól emlékszem. Na az betett rendesen. Ott jöttem rá, hogy már nem nekem való ez a fajta buli, kiöregedtem belőle. Csupa tini, akik alapból átnéznek rajtad, persze ez az én hibám is lehet :) , – nem folyik a pénz a zsebemből és nem tűzpiros Ferrariból szállok ki – de nem is ez a lényeg. Hasonló zene ment, mint amiről beszélünk, a dobhártyám épp a határon rezgett és mondtam a többieknek; Gyerekek, ezt nem bírom, tipli haza pihenni! XD Nem jó ezt kimondani, de az idő megállíthatatlanul pereg. :(
Bocs az offért, de idekívánkozott.

Bálint Hajós
Habbal [tag] Naplózva: 2012-12-18 13:57

Igazából ha tuctuc, akkor én inkább goa-ra vagy psy-trance-re szavazok, bár már nem nagyon hallgatok ilyeneket. Trance sosem volt az én műfajom, de Armin munkásságát elismerem, bár ott is inkább azokat a momentumokat szeretem amikor bedurvul és elszállós lesz a zene.

Vadmacska [tag] Naplózva: 2012-12-18 14:24
Arem [tag] Naplózva: 2012-12-18 15:11

Bezony. Felemelkednek a dagi giliszták. :)

Jó lesz új story content-et látni. Amire kiváncsi vagyok, hogy mennyire boritják fel vagy vissza a most sem tökéletes kaszt egyensúlyt az új skillekel.

sapith [tag] Naplózva: 2012-12-18 15:14

@Vadmacska…Kösz az infot. Ezzel nem értek egyet. Aki sub-os, miért kell fizetnie a tartalmakért?
Egyébként én GC-s vagyok, de sub-nak minősülök, mert a f2p indulásakor még tartott a GC és nem szakítottam meg az folyamatot. Akkor nekem is él a kedvezményes díj?

Arem [tag] Naplózva: 2012-12-18 15:15

Illetve egy kicsit meg is ilyedtem. Ez lehet, hogy azt jelenti, hogy márciusig semmi új nem lesz a nap alatt?

Fasbender [tag] Naplózva: 2012-12-18 15:51

@sapith: szerinted a wow-ot játszók tömkelege miért fizet a kiegekért? Ugyanazért amiért Te fogsz maj itt, velünk együtt! Ez nem patch hanem egy kiegészítő……

sapith [tag] Naplózva: 2012-12-18 16:04

@Fasbender: Neked van igazad. Kicsit keverem a dolgokat. Azt hittem, hogy olyan patch-ről van szó, mint mikor új wz-t vagy fp-t kapunk. Tessék elnézni nekem eme bakim!!! Ez az első MMO-m. :)

Christoferus [tag] Naplózva: 2012-12-18 17:02

Lényeges dolgokat sose szabad halogatni, máris meglepem magam karácsonyra a pre-orderrel. :D

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum