» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

A heti rendes karbantartás keretében február 26-án, kedden délelőtt fél 11-től délután 4 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A karbantartás után a Relics of the Gree event lezárul, questjei nem érhetők el! A vendorok megmaradnak, az összegyűjtött repuitemek felhasználhatók.


Az event az év folyamán többször feltűnik majd.


Ma nem koncertet kaptok, hanem egy újabb csodás lengyel progrock/metál zenekart, a Votumot, akiket tegnap fedeztem fel és imádom! :) 2013-as lemezük címe Harvest Moon, 11 dalt tartalmaz (az egyik sajnos nincs fent a megosztón, így kimarad most). Enjoy! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Napló:

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-25 20:55

Elso!
Pillangoaldozo metal rulez.
Ha lengyel banda ,akkor Fading Colours.

Derlath [tag] Naplózva: 2013-02-25 23:33

Brütál Porcupine Tree hangulatu muzsika.

Grivi [tag] Naplózva: 2013-02-26 00:43

Ha jól értem, fel lehet használni a maradék repu itemeket(nyilvánvalóan, igen) és a vendor megmarad, szóval meg is lehet venni a cuccokat? Ha igen hurrá, és ezzel valszeg szereznek egy jó pontot a nép körében, ami igencsak elkel(mint mindig) :D

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 08:46

Ha ez igy van, ahogy Nephin írta, akkor szerintem ez jó nagy baromság. Minden frakció repu gyűjtés lehetősége megmarad (Voss, Section X, space) csak a Gree nem? A többi frakcióban a heti 12000 limittel pár hét múlva elérhető a Legend maxos faction. A Gree meg megáll Champion magasságában?

Ez igy egy faxság. Hónapokat, fél évet kell arra várni, hogy folytathassuk a faction farmolást a Greenél amikor visszarakják az eventet a játékba?

Addig ok, hogy kiveszik az eventet, az űrhajó elrepül stb, igy a Xeno harc és az űrhajós küldi nem teljesithető, de a többi napi küldit miért veszik ki?
Miért nem marad meg a factiongyűjtés lehetősége?

Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem ez igy nem tetszik…

Naplózva: 2013-02-26 09:01 [admin] Nephin

Még egy karakterrel is össze tudtam gyűjteni a Legendhez szükséges mennyiséget, az altozóknak ez már akár egy hete megvolt. A cap csak a felhasználhatóra vonatkozott, nem a gyűjtögetésre. :)

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 11:46

Hmm ez érdekes amit mondasz.
Egyelőre spekulációk alapján 70000 repu kell a Legendhez (dulfy). De ez is csak spekuláció, lehet, hogy még több.
Te összeszedtél 1 karival 70000 repu cuccot 2 hét alatt?
Kétlem, de ha te mondod akkor biztos úgy van.

Természetesen a nagy pofáraesés majd akkor jön, ha a vendorokat kiveszik 2 hét múlva. Akkor hiába van meg a repu cucc max factionhöz, alsó hangon is 6 hét a max faction kitolása a heti 12000-es limittel, vagyis ha az előtt kiveszik a vendort, akkor senki sem tudja megvenni a legends repuhoz tartozó cuccot.

A másik, hogy nem a kockákból kell kiindulni.
Én 3 karival csináltam a 2 hét minden napján. Nekem megvan a repum. A gond az, hogy azok akik szép nyugisan, akár a többi reput is csinálva próbálják maxolni a Gree factiont, azoknak igy esélyük sem lesz, mert kiveszik a napi questeket.

Ha te nem érted amit próbálok elmagyarázni, akkor szerintem nem az én látásmódomban van a bibi.

Naplózva: 2013-02-26 12:20 [admin] Nephin

Ejj, rontombontom :D

Nem értem a sértettséget és a felháborodott stílust, nameg a vádat. :) Igen, megvan a 70000 repum egy karakterrel, nem kellett hozzá más, mint a napik, mindkét héten a Xeno HM és SM, plusz worldboss-csapatolások. Ha gondolod, három hét múlva leellenőrizheted, felrakom a title-t, csak neked :D

A vendorok maradnak, ha két hét múlva kiveszik őket, akkor majd lehet sírni, de erről sehol sincs szó.

Akik a többi reput most csinálták a gree kárára, azok nem gondolkodtak – a többi ott lesz folyamatosan, ez meg nem, nem kellett Nobel-díj a tervezéshez szerintem… Ez a “nem érted, mit próbálok elmagyarázni” kicsit fals annak fényében, hogy az első kommentedben gyakorlatilag nonstop nyafogsz (ezen nincs mit félreérteni) és nyoma sincs annak, hogy te önjelölt szószólóként azok nevében beszélsz, akiknek nem volt idejük vagy nem figyeltek oda… :P :)

Bálint Hajós
Habbal [tag] Naplózva: 2013-02-26 13:28

Nekem sajnos a champion se nagyon fog összejönni a felhalmozott repu itemekből, bár nem számoltam utána. Sajnos se erőm, se kedvem nem volt naponta mindent megcsinálni, de majd a következő alkalommal!

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-26 14:39

szerverek mennek, pecs nem volt. event elment, arusok, leado terminal es portal maradt, mint ahogy a kuldimobok egy resze is. igy valszeg a be nem fejezett, vagy le nem adott kuldik sem mennek a kukaba.

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 14:55

Nephin elbeszélünk egymás mellett.
Semmilyen sértettség nincs bennem. Egyszerően baromságnak tartom, hogy egy repu farmolása, gyűjtése időlimites legyen. Ennyi.

Más erről a véleményünk, mint szinte minden másról is az évek során. Nem kell és nekem nem is szándékom meggyőzni másokat arról, hogy ez ebben a formában hülyeség.

De mert nekem valami nem tetszik a játékban, vagy ellenkezik a véleményem a tieddel és azt le merem itt irni, nem kellene nyafogásnak hivni. De azt megszokhattuk, hogy aki bármilyen negativ kritikával meri itt illetni az SWTOR-t, azt te hamar leoltod.

Fenntartom a véleményemet, hogy ez igy egy istenverte baromság még úgy is, hogy nekem meglesz a legend repum.

Naplózva: 2013-02-26 15:19 [admin] Nephin

@Narcotech: “akkor szerintem ez jó nagy baromság. Minden frakció repu gyűjtés lehetősége megmarad (Voss, Section X, space) csak a Gree nem? A többi frakcióban a heti 12000 limittel pár hét múlva elérhető a Legend maxos faction. A Gree meg megáll Champion magasságában? Ez igy egy faxság. Hónapokat, fél évet kell arra várni, hogy folytathassuk a faction farmolást a Greenél amikor visszarakják az eventet a játékba?” =nyafi

“Egyszerűen baromságnak tartom, hogy egy repu farmolása, gyűjtése időlimites legyen.” = kritika. Ugyanazt mondod, mégis mekkora különbség…

“De azt megszokhattuk, hogy aki bármilyen negativ kritikával meri itt illetni az SWTOR-t, azt te hamar leoltod.” Igazán? Ezt beszéld meg a kismillió trollal (mi volt a legutolsó neve? que vagy ilyesmi), akik itt tobzódnak és tobzódtak szabadon (ugyanis csak az igazán idióták vannak leoltva és kirakva), valamint azokkal, akik sorban írják a normális kritikákat (Wacho, Ayla, Coiresta, Lackow stbstb.) Senki sincs leoltva egy kritikáért, főleg, ha az megalapozott. Ráadásul te vádoltál meg, hogy hmm, elferdítem a valóságot, nem igaz? Egyébként kérdezd meg pl. Lackow-t, ha leoltalak, azt észreveszed, hidd el. :D Speciel itt semmi ilyesmi nem történt.

A repugyűjtés időigényes, erre van kitalálva bármely játékban, a speciális repuk általában egy-egy dolog (pl. event) felpörgetését szolgálják. A repu nélkül nem futott volna folyamatosan 6-7-10+ Ilum egymás mellett soksok emberrel minden szerveren, arra a nyakamat teszem.

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 16:09

“A repugyűjtés időigényes, erre van kitalálva bármely játékban”

Jézusom, inkább nem is irok semmit, mert olyan érzésem van, mintha egy 2 éves gyerekkel próbálnám az összeadást megértetni.

Olivér Gál
csoly [tag] Naplózva: 2013-02-26 17:12

Komolyan nem értem, hogy miért sírtok ennyire az event miatt én is csak champion szintig jutottam el. Na és akkor mi van?? Nem sokára jön a 2.0 benne achievement rendszer lesz megint hűűű de mennyi mindent csinálni. Meg a sok-sok újdonság. Lehet megint sok mindent farmolgatni legalább 3-4 hónapig. El is fogjátok felejteni az egész eventet, hogy volt valaha is. Nem kell miatta sírni úgyis jön még csak ki kell várni.

Naplózva: 2013-02-26 18:05 [admin] Nephin

@Narcotech: még csak másfél! :D Köszönöm, hogy leereszkedtél a szintemre egy pillanatra, Mester! Életem végéig őrizni fogom annak varázsát, ahogy megpróbáltad átadni a tudást! Nem voltam rá méltó… :( (Na ezt már veheted egy finom leoltásnak. Nyávogsz, aztán hazugozol és megsértődsz, ha erre rámutatnak? Vicc.)

@csoly: a sírás létszükséglet a játékosok egy részénél. Ők az örök elégedetlenkedők, akik mindig a legtriviálisabb és legáltalánosabb dolgokat szúrják ki, mint óriási skandallumot. Időlimit a visszatérő eventen, atyavilág, Papamaci, segíts! Pedig sírhatna pl. a DC-k miatt is, teljesen jogosan… :D

Miroku [tag] Naplózva: 2013-02-26 18:31

Már nem azért de a síroknak elmondanám, hogy a champion szinthez 15000 pont kell(legalábbis múlthéten még ennyi volt mivel Hero szinten álltam 1500ponttal) akkor mért kéne a legendhez 70000??? Szerintem elég neki max 30000 azt ennyi. Az amit mondtok, csak egy becslés volt amit Dulfy írt és azt is az első héten, amikor megcsinálta a guide-ot hozzá (azóta meg gondolom nem frissítette)

Naplózva: 2013-02-26 18:37 [admin] Nephin

Az összes szükséges pontról beszélt, nulláról a Legendig.

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 21:34

” Időlimit a visszatérő eventen”

Látod? Megint olyanba kötsz bele, amit nem is mondtam.

Az teljesen rendben van, hogy egy event időlimites.
Az nincs rendben, hogy egy faction fejlesztése, farmolása időlimites. Nem tudsz egy olyan MMO-t mondani, ahol időhöz volt kötve a faction fejlesztése. Miért nem volt ilyen máshol? Mert ott tudták, hogy ez értelmetlen hülyeség. Ezzel nagyon sok játékostól elveszik a lehetőséget, hogy fejlesszék az adott factiont.

Ha te még mindig csak ezt tudod kiolvasni abból amit irok, akkor tényleg nem érted az egészet.
Természetesen, minden hozzászólásoddal és ragálásoddal csak ezt erősitetted meg. De semmi gond, már rég elfogadtalak ilyennek.

Miroku [tag] Naplózva: 2013-02-26 22:19

@Nephin: Igaz sry második olvasásra leesett :D :) Amúgy nem kell aggódni az event miatt úgyis visszatér akkor meg simán ki lehet majd repuzni :) (És én is várom, mivel elk*rtam a repuzást és 700 pont kéne a championhöz XD és nincs legacy fegyverem:(( )

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-26 22:21

en mondok egyet ;)
wow, darkmoon faire. ott bizony havonta egy hetet tudtal repuzni, amikor a zsibvasarban leadhattad a cuccokat.
az elv itt is ugyanaz, csak ket heted volt es azt nem tudjuk hany honap mulva jon vissza.

Naplózva: 2013-02-26 22:28 [admin] Nephin

@Narco: Flame on? :D Felőlem :D

Ha az egód befogadja az infót: nem rólad volt szó, hanem az örök sírókról, akik bármibe belekötnek, még a fenti költői példába is, de ezek szerint közösséget érzel velük, akkor viszont megint nem értem a sértett háborgást :D

Egyébként ha az átmegy, hogy az event nyilván limites, akkor az vajh miért nem, hogy az eventhez kapcsolódó sallang, mint az EVENTREPU is az? :D Rejtélyek, Watson, nagy rejtélyek…

Ezek az önigazoló “természetesen megerősíted” és “2 éves gyerek” stb. félmondatok amúgy az internet legröhejesebb vitatechnika-bénázásai közé tartoznak, gratula, látom, otthon vagy a témában. :D

KoWa [tag] Naplózva: 2013-02-26 22:37

@Ayla: Ezzel csak egy a bibi, Darkmoon Faire lehet hogy egy hétig tart de utána a következő hónapban OTT FOLYTATOD AHOL ABBA HAGYTAD és nem buksz semmit el.

Narcotech [tag] Naplózva: 2013-02-26 23:32

Nephin, van egy jó hirem. Te menthetetlen vagy.:)
De tudod ez a vita olyan meddő és értelmetlen, mint amikor egy Fideszes és egy MSZP-s leül egymással beszélgetni.
Én leirtam a véleményemet, te is a tiedet. Én nem akartalak meggyőzni az én igazamról, te se próbáld.
Én tiszteletben tartom a te véleményedet, miszerint jól van ez igy, te is tedd azt, hogy szerintem meg ez igy baromság.

Elég nekem itthon egy nővel veszekednem, nincs kedvem egy másikkal is ringbe szállni.:)

Ennyi, pont.

Tako [tag] Naplózva: 2013-02-27 01:36

@kowa
“OTT FOLYTATOD AHOL ABBA HAGYTAD”
ööö lemaradtam valamiről? Vagy csak én nem értem mire gondolsz? A gree eventnél nem így lenne?

“nem buksz semmit el.”
Mit lehet elbukni ennél az eventnél?

NEM ÉRTEM!

Naplózva: 2013-02-27 07:44 [admin] Nephin

Nem buksz el semmit, én sem értem. :)

@Narco: nem akartalak meggyőzni, a sírás okáról mondtam, hogy értelmetlen, mert aki akarta, össze tudta szedni, erre reagáltál khmm, érdekesen többször is, de mindegy, végülis az eventnek vége, akinek van repuja, elnyomkodja a következő hetekben, akinek meg nincs, az vár a visszatérésre vagy lemond róla

KoWa [tag] Naplózva: 2013-02-27 10:07

faszkivan ma is maintance…

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-27 12:01

Én már akkor lemondtam róla, amikor a harmadik-negyedik küldi újrajátszás során ráuntam az egész eventre. Inkább indítottam egy új altot.

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2013-02-27 12:16

Tényleg, szerintem elromlott a naptáruk, vagy rájöttek hogy emberek tegnap nem volt maintenance, gyorsan csapjuk le a szerókat! Nem tudom mindenesetre fura…

Tako [tag] Naplózva: 2013-02-27 13:03

Az a helyzet, hogy tegnap is volt. Megint töketlenkedik az EAware…

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2013-02-27 13:19

Engedd meg nekem kérlek ezen apró értetlenségem, de akkor csak én nem vettem észre leállást? Vagy olyan “korán” volt és rövid ideig tartott h észre sem vettem?

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-27 14:38

tegnap csak ilyen oldalbarugos ujrainditas volt, ma kapunk pecset is (ketszer 20-30 megat rantott le). lehet vegre erkezik a bh-trooper armor?

Attila Baranyi
Mercon [tag] Naplózva: 2013-02-27 15:11

az már nyon várós lenne! Végre meglenne az első, RENDESEN kinéző trooperes armor set a játékban.

ayla [tag] Naplózva: 2013-02-27 15:55

hivatalos honlapn kint a cartel market update:
nem orulunk vincent, mert nem lesz bh-trooper set (tessék :P Nephin), helyette beteszik a gree eventes fekete alapon-arany verziojat. khm… inkabb nem anyazok, ugyis lesz aki megteszi helyettem :)
viszont nagy learazas lesz unlock cuccokbol. akik elfozetesrol at akarnak allni (extended) preferedre, azoknak erdemes korbenezni.
ahogy nezem, most mar az osszes zsakbamacska pack kaphato lesz raklapos kivitelben, nem csak az eddigi egy.

Lackow [tag] Naplózva: 2013-02-27 17:29

LOOOL.
Nephin tenyleg tud oltani, aztan mikor az ember fellazad es leirja, hogy aztanmosmáácsi, akkor kedves lesz es szinte minden nap almaspitevel var.
Arany szive van. Es nem 2 eves:D

Nekem kb. az elso het vegere megvotl szinte a szukseges repum. 3 50es rep,1 otvenes imp alttal (utobbival masfelszer futottam rajt vegig).Xeno 16 man HM SM, WB- k tobbszor is.

Btw ki az a marha aki 7ezer valamennyi cc t kiad egy kotegnyi pack ra.
15 ezerert kb. megveszi szukseges cc.t, oszt eladja ah ban. Na ez a no komment kategoria.

Az acsi rendszer meg: nagyjabol le fogom sz@rni. Ami osszejon osszejon,de, hogy en azzal foglalkozzak, hogy titlek utan rohangaljak. naneee

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-02-27 22:58

Azon vagyok ledöbbenve, micsoda átrendeződések vannak wz terén. Kb fél éve nem jártam komolyabban arrafele, így meglepett, hogy a napi wz-k számát 6-ról négyre csökkentették, ráadásul újra felvehettem azokat a pvp küldiket, amiket friss 50-esként már egyszer teljesítettem (jelesül végy részt 2 wz-n, meg látogass el Tatooine pvp zónájába).

Riri [tag] Naplózva: 2013-02-28 13:02

Sziasztok.
Nem tudjátok, a HK-51-et f2p játékosok is megtudják szerezni?
(ha jól tudom a Section X-mél lehet felvenni a küldetést és oda be is tudok menni, mert megvettem a jogot)

Más részt tetszik hogy a Legacys dolgokért lehet cartel coinokat is kapni majd :) legalább lesz egy kis értelme a legacynak ;-) már az is lvl 25-ös nálam, úgy hogy sajnos kevesebb xpt kapok :/

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum