» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

A heti rendes karbantartás keretében holnap, augusztus 13-án, kedden valamikor reggel 9 és délután 1 óra között lelövik a szervereket és egészen este 7 óráig nem is lesznek elérhetőek.


A bizonytalan kezdés oka az, hogy holnap integrálják a csendes óceáni/ausztrál szervereket a nyugati parti amerikai szerverekbe és a folyamat pillanatnyi állásától függően döntenek majd a US és EU leállásról.


Addig is nosztalgiázzatok egy kicsit! :) Figyelem, lesz benne néhány – mai szemmel – hajmeresztő dal is, csak szólok! :)

Napló:

fCon [tag] Naplózva: 2013-08-12 20:55

http://www.youtube.com/watch?v=ARn9E87DNLg sok maintance miatt már ilyen zenékre kényszerülök. :D

rockefeller [tag] Naplózva: 2013-08-12 21:27

Nem holnap fogják elindítani a bounty hunter eventet?

Naplózva: 2013-08-12 21:38 [admin] Nephin

Majd kiderül, hogy sikerül-e :)

fCon [tag] Naplózva: 2013-08-12 22:11

valamiért én azt hittem 14.-én lesz csak BH event…ohho..na akkor holnap mehet a Cowboy Bebop feeling. :D

Elfy [tag] Naplózva: 2013-08-12 23:40

Ezek a mixek az igazi mixek :D jöhet még ilyen is a hörcsögáldozós mellé :P

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-08-12 23:48

Este 7-ig? Ezek biztos órabérért dolgoznak!! :D Amúgy mi történik a maintenancok alatt,azon kívül,hogy cartel marketes cuccokat raknak be,meg finomhangolnak pár kasztot? S azon kívül,hogy hibát “javítanak”. Miért kell hetente? A legtöbb mmo-ban amivel játszottam 2-3 hetente állították le a szervereiket,s úgy is minden tökéletesen működött. Legtöbb esetben… Egyszer a katás korszakban (aki érti érti :) ) volt,olyan,hogy egy patch miatt 6-7 percenként ledobott mindenkit a szerverekről,de a patch készítők nem voltak restek,pár óra múlva már vissza is rakták a játékot előző verzióra.

puskelypeti [tag] Naplózva: 2013-08-13 00:06

Lehet hogy elég hülye kérdés lesz de nem teszik véglég ingyenessé majd a játékot xd? hogy ne kelljen feliratkozni :| ? mert nincs elég keret rá :|

Tronlegacyy [tag] Naplózva: 2013-08-13 00:07

Játszik valaki a darth nihiluson?

puskelypeti [tag] Naplózva: 2013-08-13 00:12

én akartam elkezdeni a darth nihiluson de nem enged be mert leállt a szeró :|

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-13 00:13

Sztem ennél ingyenesebb verziót ne várj. Az utóbbi időben nem is éreztem különösebb kedvet játszani, lévén nincs pénzem előfizetni, így f2p módban meg nem tetszenek a megkötések. Azóta inkább tankozok. :)

Daventos [tag] Naplózva: 2013-08-13 08:52

Lassan kezdem számolni, hogy hanyadik leállás ez. A múlt héten is volt legalább három, most megint egy ilyen hosszú. Azért komoly munka lehet, ha este hétig eltart.

Gudott [tag] Naplózva: 2013-08-13 09:48

Ezt most muszáj volt meglépni, el kell takarítani a pacific szervereket véglegesen, és szerintem valamit bütykölnek a Harbringeren is ( US west PvE), mivel valami oknál fogva a nyugati parton csak ez az egy PvE szerv. van, és voltak nagy leállások, de nem lehet már kétfelé szedni az embereket, így marad a toldozás.

Más
Másnak is néha bugos a master strike? Néha csak az effekt megy no sebzés, de újból ellőhető. Néha viszont van sebzés is (szemre) és ekkor is ellőhető újra., és ilyenkor nem is látom a channeling visszaszámolást sem. Valami tipp?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-13 10:40

Nálam olyan is volt master strike-nál, hogy az animáció lement, nem sebzett, és még a cd is aktiválódott. Magyarul jedim táncolt egy jót az ellenfele előtt és még várhattam is, hogy újratöltsön.

Snag [tag] Naplózva: 2013-08-13 10:58

Ravage/Master Strike, Force Charge/Leap már a megjelenés óta bugos, ne lepjen meg senkit. Ez egy ilyen game, a Cartel Market élvez prioritást, minden más csak másodlagos.

Kyrgeen [tag] Naplózva: 2013-08-13 11:08

@Wacho: én egy év kihagyás után jöttem vissza preferként (addig előfizető voltam) és meg kell mondanom, hogy kellemeset csalódtam! Amit előfizetőként elértél megmarad és amit lezárnak, az az GTNen megveszed 50-350ezer creditért! hoppá mi? Credited mindig van ingame…csak többször kell a Fleetre elmenni. :P
Egy ami zavar, de nagyon a credit limit… na az ellen nem tudok nagyon mit tenni. :)
Meg a másik, az új karakter kezdés…na az egy kicsit drága mulatság, ha mindig GTNből kell megvenni a cuccokat (inventory, bank, unlockok) de mivel creditbe kerül….ezért érted…még mindig nem kell fizetned, csak foglalkoznod vele.
A harmadik az a grafikai megoldás, az oké, hogy 2-3perc a bolygókon való áthaladás a töltés miatt, de az, hogy CZ holdon 5ös FPSem van, amikor még a PVPben is 40körüli az átlag…na az azért már vicc (Low beállításon! off shadow-val!)

@Nephin: amiért küldtem neked üzit, megjavult. :) Hivatalos oldalt kellett egy picit mélyebben szemügyre vennem és ott volt a megoldás. :) a magyarországi EA supportot SWTOR miatt pedig nem érdemes hívni, mert nincs hozzáférésük az accountokhoz semmilyen módon. Ráadásul 15percet rájuk is várni kellett.

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-08-13 11:13

Már megint beleestek páran az ingyenesség bűvkörébe…..Mikor fogjátok már fel, hogy az f2p játékok esetében többet fizetsz (legalább 2x annyit!!!!) mintha elő kellene fizetni a játékot 1 hónapra 2500-3500 foiért!!!!! Akkora átverés az egész hogy csak na, ti meg benyelitek a cumit folyamatosan!!!!
Kb 1-1,5 hónapja játszom preferred módban az észrevételeim a következőek: mivel az elején megvettem a játékot és előfizető voltam sokáig, így 6 karakterem lehet 2 helyett (még igazán belefért volna az artifact viselése is)!!!! A pozitívumok azonban itt véget is érnek…..innentől kezdve jöhet a cartel coinos őrület, amennyiben valaki idióta és nem fizet ki inkább 3500 foit egy hónapra, ami ha az ember kiszámolja jobban megéri a megkötések miatt…..
Mint mindig itt is vannak kivételek: aki már előfizető volt és ki van gearelve a karaktere, viszont nem tud rendszeresen játszani, azoknak megérik a heti pass-ok.
Akik viszont erőltetik az ingyenes ocsmányságot azoknak a gatyájuk rámegy, tehát jobban megéri előfizetni….
Azoknak, akik viszont ténylegesen nem tudják maguknak megengedni egyiket sem, még mindig lehet jó játék és kellemes szórakozás a játék:D Én például addig legalább fel tudok húzni talán még 2 de talán 3 altot is 50-re….így már lenne 5-6 nagy karakterem, terv szerint 3 repes és 3 impes:D
Persze ehhez az szükséges, hogy ne zavarja az embert a ruhák nem azonos színe és atöbbi apróság….engem leginkább az artifact cuccok hiánya zavar, mert érdekes mód a játék preferred módban több lila cuccot dob mint amúgy….de lehet hogy ez csak az újabb patch-ek hatása. Rövide ez a személyes véleményem. Nekem elfogadható kompromisszumok (de már nagyon a max), aki meg ennél is nagyobb ingyenességet akar, az meg inkább menjen monopolizni, vagy ne is játsszon semmivel mert eléggé arcpirító ez a hozzáállás…

Fassbender [tag] Naplózva: 2013-08-13 11:16

Még valami: míg előfizető voltam, a kapott cartel coinok jó részét preferred módos unlockok-ra költöttem:D Pl.: több quick bar, meg hasonló apróságok….egyik fő karimnak megvettem az artifact authorization-t is:D Szóval így vegyes használat mellett lehet javítani a körülményeken, amikor nem megy úgy a szekér:DD

Gudott [tag] Naplózva: 2013-08-13 11:23

Watcho és Snag:
Nekem ez nem igazán bug, van amikor lemegy, megadja a sebzést a master strike és nem indul el a CD, szóval egyből el tudom sütni újra, ekkor már rendesen mutatja a chanelling visszaszámolást is, de nem tudom eseményhez, mobhoz, companionhoz esetleg korábban ellőt skillekhez kötni, randomnak tűnik.

Jedi knight-nál van olyan (moddolható) fejfedő ami eltünteti a hood-ot? Régebben talán volt ilyesmi vagy az is csak bug volt?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-13 13:00

Hoodot sokféle fejfedő el tudja tüntetni, viszont jk-nak nem nagyon vannak jó fejfedői.
Ami f2p-t illeti, amióta nincs pénzem rá, hogy előfizessek, nem is szívesen logolok be, mert nekem a f2p egyáltalán nem jön be. Én is hiányolom, hogy nincs artifact cucc, csak ha unlockolom. Amióta felkerült gépemre win7, azóta még csak arra se vettem a fáradtságot, hogy újrarakjam swtor-t. Talán majd szeptemberben.
Gudott: egyel több T-t raktál a nevembe :)

Kyrgeen [tag] Naplózva: 2013-08-13 13:34

Wacho: kérj meg egy klántársad aki előfizető hogy vegye megy GTNben neked az artifact unlockot, nálunk Red Eclipse-en bőőőőőőven 800ezer credit alatt van, amit a 350ezres credit limittel 2-3 maxolás után visszaadód. problem done :) de ha mázlid van te magad is meg tudod venni. :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-13 13:37

Egyrészt nem vagyok tagja klánnak, másrészt egyelőre nem is logolok be egy darabig, mert most a wot leköti a figyelmem :)

fCon [tag] Naplózva: 2013-08-13 14:31

megy az eclipse..azt írják csak hogy holnap lesz a BH event.

Elfy [tag] Naplózva: 2013-08-13 14:34

Én tegnap akadtam a Tomb-on egy account-osra 500ért :D Vki csúnyán benézte aki feltette. Én meg lassan 1 éve vadászok rá minden nap, hátha egyszer tényleg elírja vki :D Szerencsére bőven volt pénzt a credit túlcsordulásból, így a még megmaradt picike subos CC-ből ami ottvolt fél éve, kitudtam venni 150K-t és így pont meg is vettem. Voltam olyan izgalomba, az összes artifact közzül ez volt a legolcsóbb és még accountos is volt :D Volt ám öröm mikor sikerült megvennem :P

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-08-13 17:00

Most már lehet játszani? A server status szerint mennek a szerverek,a system alerrts szerint sincs már karbantartás,de 7-ig volt írva.

oz [tag] Naplózva: 2013-08-13 17:33

A kiírás mindig csak becslés, mégpedig általában sokszorosan felülbecsült idő (inkább jobb azzal szembesülni, hogy nagy a kiírt holtidő, de hamarabb befejezik, mintha rövid a karbantartásra szánt idő, és állandóan kiterjesztik).
A http://twitter.com/#!/swtor oldalon mindig kiírják, hogy éppen mi az aktuális állapot. Ha ott írják, hogy mennek a szerverek, akkor mennek, ha nem, akkor nem.

oz [tag] Naplózva: 2013-08-13 17:34
Narcotech [tag] Naplózva: 2013-08-13 18:18

Felkerült a mai patchel a BH event? Vagy ez csak karbantartás volt, mert semmi patch notes nincs.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-08-13 18:24

Most implementálták a színesítő peccset? Csak mert teljesen olyan, mintha élénkebb lenne a játék.

Gudott [tag] Naplózva: 2013-08-13 18:51

Wacho: bocs a plusz ” t” -ért :)

Egy konkrét moddolható fejest tudnátok linkelni, ami ledobja a hood-ot (nem számít ha csúnya, a fejest el lehet tüntetni és elvileg akkor is megmarad a hood down, vagy tévedek?) A neten nincs megbízható infó, vettem egyet GTN-en és nem hozta a kívánt hatást

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-08-13 20:18

A hood down tudtommal nem marad, ha eltünteted a fejest. Próbáld ki egy trooper sisakkal.

oz [tag] Naplózva: 2013-08-13 20:46

Ma nem volt peccs, csak karbantartás. Az event holnap (14) indul.
Hood down opció nincs, a hood bizonyos sisakokkal eltűnik, de ha eltünteted a fejest akkor visszajön a csuklya.

Elfy [tag] Naplózva: 2013-08-13 22:47

Akados olyan fejes, ami nem is látszik, pl ott van a fogpiszkáló is vagy micsoda, totálnemveszed észre mégis rajtad van és a hood-ot is leveszi :) Van is meg nincs is :)

Gudott [tag] Naplózva: 2013-08-14 16:28

Egy kérdés:
Az új BH-s eventnél hogyan tudom elfogni (capture) a célpontot élve? Vagy ehhez minden emberhez “friendly drink”-et kell használni és a contactnál is LS opciót? Vagy ha csoportban csináltam (mert minden hülye egyesével akarta beszerezni az 5 infót a shady figurktól) és valaki DS-t választot az a gond?
Amúgy elég jó DS/LS pontokat lehet kapni, kár hagy naponta csak egyet lehet az ötből csinálni

A fejfedőnél a “vékony koronás” verzióra gondoltok, ami gyak egy csík körben és van valami fejdísz az elején?

Gudott [tag] Naplózva: 2013-08-14 17:45

Közben megtaláltam a megoldást:
cyro gránátot kell használni, ha a hp lement 10% alá

skyguy walker
skyguy walker [tag] Naplózva: 2013-08-27 00:09

hello valaki nem tudja hogyan tudok sms-el cartel coint vásárolni?

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum