» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

A heti rendes karbantartás keretében október 29-én, kedden délelőtt 11 órától délután fél négyig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.A leállás után telepíthetjük a 2.4.2-es update-et. Épp legutóbb írtam, hogy mostanában nagyjából tartják az időpontokat, de ezúttal sajnos nem sikerült. Az előzetes tervekkel ellentétben nem lesz benne a patch-ben a ranked PvP Season 1, mert egy olyan hibát találtak, amivel nem lehetett kiadni (konkrétan a győzelmekért sokszoros ratinget adott a rendszer, így pillanatok alatt olyan magasságokba emelkedhetett az egyszeri exploiter, amit gyakorlatilag lehetetlen lenne behozni a későbbiekben). Az új céldátum november 12., persze ez is terv, nem kőbe vésett tuti dolog.


A saját érdekedben ne indítsd el a launchert és ne kezdd el a telepítést addig, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!


A karbantartás végéről, mint mindig, most is a játék Twitter-accountján értesülhettek leghamarabb.


Patch notes itt.

Napló:

Lien013 [tag] Naplózva: 2013-10-27 16:16

Honnét lehet majd le tölteni?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-10-27 16:21

Mit szeretnél letölteni?

Dualface [tag] Naplózva: 2013-10-29 15:11
Arem [tag] Naplózva: 2013-10-30 11:06

Mit is fog csinálni ez a “season one”, ha egyszer ott lesz és működik. Miben lesz ez több, mint a mostani ranked game?

janiandroll [tag] Naplózva: 2013-11-01 07:06

Nemrég telepítettem újra a játékot a most szeretnék játszani,de nem tudok emiatt a Reorganizing Data miatt!!!Már vagy fél órája megy. Ez mire jó? Mikor letöröltem a játékot ilyet még nem csinált az updater.

TestesKandur [tag] Naplózva: 2013-11-03 20:47

Sziasztok, segítségre lenne szükségem, és a forumon hiába próbálkozom, hát megteszem itt is. Teljesen új vagyok az SWTOR világában, és letöltöttem a hivatalos oldalról a játékot, telepítettem és letöltött mindent complete stádiumra. Szakszerűen regisztráltam accot, stb.. Amikor viszont el indítom a játékot nincs kép, csak hang. Launcher megy, belogolni enged, de utána csak sötét háttér meg egy sárga kurzor amit látok, de a videó hangját hallottam és feltételezem valami kezelőfelületre érkeztem, mert hallok “gombhangokat” mikor eszeveszett kétségbeesésben rángatom a kurzort vérző orral. Kérlek ha valakinek volt hasonló gondja írjon. ( a gépem az ajánlot igény többszörösét tudja) Köszönet előre is.

Archetiz [tag] Naplózva: 2013-11-03 21:15

Nekem épp néhány hete volt ilyen problémám. Véletlenül nem egy notebookon próbálsz játszani AMD videókártyával? :) Ha igen, akkor lépj be CCC-be és az Energiaellátás fül alatt látsz egy olyat, hogy váltható grafikus rendszer. Ha nem írja ki alapból a(z) swtor.exe-t, akkor a böngészésnél keresd ki (játék mappája/swtor/retailclient/swtor.exe) és próbáld meg elindítani az egyes profilokkal (ne felejtsd el az “Alkalmaz” gombot megnyomni), ha minden igaz valamelyikkel mennie kell! Nekem valamiért csak energiatakarékosban volt jó, a nagy teljesítményt nem szerette, pedig pont fordítva kéne jónak lennie…
Ha ez nem segít, akkor még egy driver frissítést tudok még ajánlani.

Archetiz [tag] Naplózva: 2013-11-03 21:17

Azt elfelejtettem írni, hogy ez TestesKandur-nak ment.

TestesKandur [tag] Naplózva: 2013-11-04 16:12

Köszönöm, minden stimmel két dolgot leszámítva, hogy nem netbook, hanem pc és sajnos nem találom az energiaellátásnál ezt az opciót amit írtál.

TestesKandur [tag] Naplózva: 2013-11-04 16:24

Nos, olyan van, hogy amd vision engine control center, ezenbelül találtam energiagazdálkodást, és ott 4 db “Előbeállítás” néven futó profilt. Akksi kímélő, játék, hd film és internetes böngészés névvel. Ezeket beállítottam és egyenként megpróbáltam elindítani az alkalmazást amit írtál, de az el sem indul egyáltalán.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-04 21:39

TestesKandur: Jobb klikk a Windowsod asztalán (háttérképén), ott meg fog jelenni egy “Váltható grafikus rendszer konfigurálása opció felül”. Onnantól csinálhatod azt amit Archetiz mondott. Ha nem jelenik meg, akkor talán hibásan van feltéve a driver, vagy valamelyik régebbi verziód van (néhány AMD driverből hiányzik ez az opció sajna).

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-04 21:39

Ja bocs az idézőjel az opcióig terjed :D

TestesKandur [tag] Naplózva: 2013-11-06 17:49

Nekem nincs ilyen opció, és frissebb verzió sincs driverből:( Akkor úgy néz ki ez a játék nem fog összejönni. Hát azért köszönöm a segítséget, visszatérek a WoW-hoz. :D

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum