» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

A heti rendes karbantartás keretében november 5-én, kedden délelőtt 11 órától délután 1 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek. Patch  nem várható, de jön a cartel coinok ingame vásárlási lehetősége. Előfizetők 50%-os kedvezményt kapnak az első vásárláskor.


Ha elgondolkodsz a lehetőségen és még nincs security key az accodon, a biztonság kedvéért erről se feledkezz meg!


Napló:

Ádám Dér
oldadam [tag] Naplózva: 2013-11-03 21:49

valaki meg tudná mondani, hogy mit takarhat az ingame vásárlás? Illetve, hogy mi az a security key?

Elfy [tag] Naplózva: 2013-11-04 06:43

Az ingame azt jelenti hogy ha rámész hogy : Add Cartel Coin akkor nem azt fogja kiírni hogy: menj a hivatalos oldalra és ott rendelj, ha nemegyből a játékban megtudod rendelni.Ehhez gondolom az acchoz kell rendelni a bankkártyádat hogy egyből ráterhelhesse /hónapos subosoknál ez alapból így van/
A security key pedig egy másodlagos biztonsági rendszer az acchoz, így kell az is /egy generálón keresztül/ a jelszavad mellé hogy belehessen lépni. Viszont csak óvatosan vele mert ha elhagyod a generátort/pl a telefonodat, amin ez a program van/ akkor vért fogsz h*gyozni mire megint tisztára mosod az accodat telefonon keresztül a supportal.

Krisztian
Zyk [tag] Naplózva: 2013-11-04 13:12

Szerencsére már nincs telefonos support szívás ha elhagyod a sec kulcsod. Egyszerüen email-en keresztül megy már az intézése. 2 hete történt velem, hogy sikeresen újra húztam a telefonom rendszerét és vele együtt a sec kulcsom is ugrott. Para volt, mert én is úgy tudtam, hogy hívni kell őket, de a hivatalos oldalon amikor beakartam lépni, már külön opció van rá, hogy ha elhagytad a biztonsági kulcsod mi a teendő. Szóval nem kell aggódni már emiatt, de tényleg megéri letölteni az okostelódra, mert a biztonságon felül havi 100 coin is jár érte havonta.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-04 18:34

Nem tudom, de én már 2 napja szenvedek a játék feltelepítésével :D hol lefagy, hol megáll órákra a telepítés. Remélem valami fix azért gyorsít valamicskét mert elég idegesítő. Mondjuk lehet, hogy a hiba nálam van.

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-11-04 20:41

Valaki használ WP8-as okostelefonnal security key-t? Van hozzá külön app? (Bocsi, de most lusta vagyok megkeresni a hivatalos honlapon)

Sidius76 [tag] Naplózva: 2013-11-04 21:07

Play for free játékos vagyok szeretnék előfizetni,de a fiókomról,nem enged semmit se vásárolni,se előfizetés se Cartel coin,dombor nyomott mastercardom van,pénz is van rajta,nem értem miért nem enged semmit,talán a fiókommal lenne baj,segítségetek kérem,hogy lehetek előfizető.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-04 21:31

Coiresta: Nem tudom az milyen típusú telefon, de ha van rajta Google Play alkalmazás, ott beírod a keresőbe hogy SWTOR és egyből kidobja az alkalmazást, amit le lehet tölteni.

Tamás Sebestyén
Anhre [tag] Naplózva: 2013-11-05 14:02

Sidius76: Próbáld meg úgy, hogy először felveszed a kártyád, majd miután felvetted, előfizetsz és kiválasztod a már előzőleg felvett kártyádat. Nekem is mindig ezt csinálta, miután újra elő akartam fizetni.

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-11-05 19:06

WP8 = Windows Phone 8
Megnéztem a hivatalos honlapon, de nincs wines telóhoz app. Csak iphone, ipad, android. Mindegy, lehet jobb is így, a one-time password is az agyamra megy! :D

Daventos [tag] Naplózva: 2013-11-05 20:21

Hát ha esetleg valami másik shop vagy store alkalmazás van a telódon, akkor ott is rá lehet keresni.

Sidius76 [tag] Naplózva: 2013-11-06 12:58

Anhre köszönöm válaszod,remélem sikerül:).

Grundolf [tag] Naplózva: 2013-11-06 18:18

Sidius76 nehogy a hivatalos oldalon vedd meg a game-t. Ott 20 $-t kérnek érte.
A neten lehet megbízható oldalt találni ahol már 7$-ért megvásárolható a játék.

Grundolf [tag] Naplózva: 2013-11-06 18:28

Mindenkinek egy összehasonlító táblázat az árakról:
http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-star-wars-the-old-republic/
Mindenki ott veszi ahol akarja, nekem személyes pozitív tapasztalatom van az első helyezett céggel…

Borg [tag] Naplózva: 2013-11-08 11:52

Az első cég megbízható. Tucatnyi steames és egyéb játék kódot vásároltam már náluk. A support olyan gyors, hogy probléma esetén levelezéssel kb 30 perc alatt megoldották a felmerülő problémáimat. 12 játékból 3 esetben volt késés a kóddal. Ellenőrizték a levonásom és már jött is direktbe a kód. Személy szerint én is ajánlom.

gCrossH [tag] Naplózva: 2015-01-30 07:58

Sziasztok, nekem egy olyan problémám lenne mint amit említett “Zyk” is. csak nállam még az a plusz hogy nem csak a security key emet hagytam el, de sikeresen a passworld-om is el felejtettem. Nos ilyen esetben egyszerű a lépés, e-mail cimemre kérek egy Reset Passworld ot, igen ám csak mikor meg akarom változtatni kéri a security code ot. Nos ilyen esetre tud valaki megoldást adni? Igen meg köszönném :)

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-01 19:16

Elvileg minden SWTOR accounthoz készül egy origin account is, próbálj azon keresztül jelszó emlékeztetőt kérni az e-mail címedre, ott elvileg nincs security key. És egy tipp, ha a legfrissebb posthoz írod ezeket, lehet többen/hamarabb reagálnak ré :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum