» Maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance

Jó hír, hogy talán holnap megjavulnak a hang-, mail- és töltőképernyő-bugok: április 19. csütörtök reggel 9 órától délután 1 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek.


Patch notes később.

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2012-04-19 08:04

Ezek a bugok pontosan mit takarnak? Még nem tapasztaltam egyiket se, vagy csak nem vettem észre. Én tegnap csak azt tapasztaltam, hogy egyik pillanatról a másikra szétesett a szín. Ez viszont valószínűleg a videokártyám hülyeségéhez köthető.

Mara [tag] Naplózva: 2012-04-19 08:16

Btw, val.szeg most applikálják fel a bónusz napokat is, mert maintenance előtt akartam felloggolni mire azt írta “no active subscription” és nem kaptam sms-t se levonásról, se arról, hogy ne tudta volna levonni a cash-t.

Arem [tag] Naplózva: 2012-04-19 08:34

@Wacho

Nekem azt jelentette, hogyidőnként elment a hang teljesen (nincsen zene se semmi más), vagy csak a fegyvereffektek jönnek egy háttérsercegés kiséretében ami elég flusztráló(amikor ez először történt meg WZ-ben először nem értettem mitől vagyok olyan fene ideges). Remélem tényleg meg fog javulni. Bár amit igazán várok, hogy égre megjöjjön az asszonykám hibájáről az eredmény. Ugyanis ő elvesztette az Ilum sztoriline quest-jeit (még nem fejezte be). Egyszerűen eltünt a quest listájából, de még úgy is veszi, hogy nem is indult neki, így nincsen Darkness of Ilum és egyéb daily-k. Szerencsére másodszorra sikerült átjutni a protokoll droid default válaszán

Gergely Tabányi
Reevans [tag] Naplózva: 2012-04-19 09:00

Ti nem vettétek észre amúgy, hogy a Slicingos zöld lockboxok iszonyat kevés creditet tartalmaznak? 1.2 előtt kb. 2szeresét hozták a lockboxok mint amennyibe a mission-ök kerültek. Most meg kész röhej!

Gergely Tabányi
Reevans [tag] Naplózva: 2012-04-19 09:01

(ez a kétszeres dolog csak a zöld dobozokra vonatkozik)

koteltancos [tag] Naplózva: 2012-04-19 09:06

A slicing nerf nekem is feltűnt :(

Naplózva: 2012-04-19 09:16 [admin] Nephin

No, sorban.

A hangokat Arem nagyjából leírta, raiden elég necces, ha teljesen elmennek, bár megoldható a dolog, de azért csak javítsák.

A mailbug olyan, hogy elküldesz valamit és egy errorüzenet érkezik meg, a tárgy pedig felszívódik a semmiben. Nem minden mailnél van, de előfordul.

A töltőképernyő-bug olyan, hogy kb. 1/4 résznél megáll a csík és nem mozdul, újra kell indítani a játékot. Szintén nem minden töltésnél és a kispatch óta jobb, de azért még van.

Mindegyiket említettük kommentekben az utóbbi napokban. ;)

Slicing: gondolom mivel az augmentes receptek egyetlen forrása a slicing, valahogyan ellensúlyozni akarták az ebből származó tekintélyes bevételi lehetőséget

Arem [tag] Naplózva: 2012-04-19 09:23

Ez az augment nem olyan nagy durr, mint hittem. A craftolt augmented battlemaster armor nem adta meg a set bónuszokat (és több mint 100K volt átpakolni a mod-okat :( ). Pedig a patch note alapján azt képzeltem, hogy erre lesz jó.

Naplózva: 2012-04-19 09:39 [admin] Nephin

Jó is rá, de a régi szetteknél nem az armoring modhoz van kötve a bónusz, hanem a shellhez. Az új szettek (black hole, war hero, campaign) és a továbbiak már az armoring modon viszik a szettbónuszt.

Arem [tag] Naplózva: 2012-04-19 09:42

Köszi Nephin! Ezzel feldobtad a hangulatomat. Így legalább hosszú távon nem veszik el az az energia mit az augment schematic keresésbe fecöltem. Az a 200k meg tanulópénv volt akkor. :)

koteltancos [tag] Naplózva: 2012-04-19 10:27

egyéb:
Rerollerként keresek Tomb of Freedon Nadd-on időhiány miatt casual emberkét is befogadó guildet.

Snag [tag] Naplózva: 2012-04-19 12:38

@koteltancos:

Katt a nevemre, ha Empire. :)

koteltancos [tag] Naplózva: 2012-04-19 18:36

No igen, meló közben bamba voltam és nem írtam, hogy a köztársasági oldalt erősítem a felcseremmel. De azért köszi :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum