» Maintenance, bounty contract week, eventek és újabb infók a kiegészítőről Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance, bounty contract week, eventek és újabb infók a kiegészítőről

November 11-én, kedden  délelőtt 11 órától délután 5 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 2.10.3-as update-et és egyúttal kezdetét veszi az ehavi Bounty Contract Week is.A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!


IlumA friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.


Aki lemaradt volna a rakghoul eventről, az ne szomorkodjon. Év végén visszatér, viszont a Gree eventre február közepéig ne számítsunk.


December 9-én kezdődik a “Revenge of the Revanites” conquest event.


A 3.0 bevezetésével 56-os szinttől az előfizetők már 6 companiont küldhetnek crew missionre.


Dps és heal normalizálódásra kell számítani (gyakorlatilag a mostani dps/heal értékeket kapjuk 60-as szinten). Szükséges lépés, így elkerüljük a legtöbb mmo-t érintő dps/heal “inflálódást”.


Az új rendszerben nem lesz main stat és accuracy növelés utility vagy disciplines által.


Nem lesznek magasabb szintű kristályok bevezetve.


Augmentek ellenben igen.


A “channeled” típusú képességek mostantól nem fognak szenvedni a pushbacktől, az aktiválási idővel rendelkező képességek viszont igen.


Átdolgozásra kerül a user interface is, csoportosítva lesznek a buffok/debuffok pl. aszerint, hogy eltávolíthatóak-e.


60-as szinten minden advanced class kapni fog egy rövid ideig ható raid buffot, ez az igazán nehéz operationöknél lesz nélkülözhetetlen.


A Bioware szeretné, ha az 55-ös NiM operationok is az endgame részei maradnának a 3.0 után is.


A Developer Streamen elkezdték  classonként bemutatni a változásokat.

Napló:

Akos0000 [tag] Naplózva: 2014-11-10 17:00

Sziasztok!
Hogy lehet eljutni 60 as szintre? Van egy 55 ös karakterem. Elég ha subscrieber leszek, vagy a Shadow of Revan Digital Expansion -t külön meg kell venni ? és az csak december 1 től fog működni? :)
Előre is köszi.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-11-10 17:43

Szia!

Jelenleg a 60-as szinthez külön meg kell venni a Shadow of Revan (SoR) kiegészítőt, elképzelhető hogy valamikor a jövőben az előfizetéshez járni fog, mint egy ideje a Hutt Carteles kiegészítő, de erről nem tudunk jelenleg semmit.
Az early access keretein belül december másodikától lesz elérhető a kiegészítő, míg normál esetben egy héttel később.

Levente Németh
zerpenthLIVE [tag] Naplózva: 2014-11-11 13:37

Eljött az ideje annak, hogy újra aktívan játszak az SWTOR-al, még ha kevés magyar játékos is található The Progenitoron :p hiányzik a story, a perkek és az új kieggel még több tartalom vár ránk tárt karokkal. :p

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2014-11-11 19:22

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, nem igazán tudom, hogy hol lenne a megfelelő csatorna erre. A Launcher szépen letöltötte a mai patch-t, feltette 100%-ig, és ott megállt, a Play gomb nem aktiválódik, és se előre, se hátra. Hagytam neki kb 2 órát, utána meguntam, letöröltem a játékot és újraraktam, viszont most pedig el sem kezdi telepíteni Installing 0%, a Play mellett pedig csak pörög a karika több, mint 1 órája… Internetkapcsolat élő, víruskereső/tűzfal teljesen kikapcsolva (de eddig is hibátlanul ment) Valakinek valami ötlet? Sajnos a hiányos angol tudásom miatt nem tudok a Supporthoz fordulni. Azért is furcsa, mert a szomszéd szobában öcsém vígan játszik.
Köszönöm a segítséget előre is!

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-11-11 21:09

- Próbáld meg a fixlauncher.exe-t elindítani a játék könyvtárából
- Ellenőrizd hogy a dátum/idő stimmel-e
- próbáld meg letölteni a repair utility-t : http://cdn-patch.swtor.com/patch/LauncherRepairUtilityP1.78.3a.exe
- Elképzelhető, hogy a bitraider kavart be, ha kikapcsolod akkor letölti újra a játékot

Máté Nagy
mathayson [tag] Naplózva: 2014-11-12 07:00

Isten vagy, 8 óra éjszakás műszak után édes lesz a pihenés azzal a tudattal, hogy felkelés után indul a móka :) pláne, hogy aktív előfizetésem van…
Gamer kollégáknak, akiknél előfordul (ne adj isten!): a fent leírt javítási lehetőségek közül nekem a bitraider kikapcsolása segített, ilyen módon: megállt az általam leírt módon a letöltés, előhoztam a Feladatkezelőt (Ctrl+Alt+Delete), és a folyamatoknál bezártam a bitraidert, DE a Launcherem közben erőlködött! ekkor megint feltűnik a feladatkezelőben a bitraider, de innen már szalad minden. Másnál ne forduljon elő, de ha mégis, remélem tudtam segíteni!
És még egyszer köszönöm GudottSW! Puszi a hasadra! :)

Sidius76 [tag] Naplózva: 2014-11-15 19:58

1 éve elöfizetö vagyok nem értem miért nem kapom meg a one time passworldot. Netán az é-mailemel volna problémám? indamailem van ma este értem melóból haza szombaton és nem tudok játszani a játékkal ez azért igen idegesitő.

Sidius76 [tag] Naplózva: 2014-11-15 20:03

Ha az e-mailem a probléma akkor hol tudom megváltoztatni,ill. supportnál hivtam az összes számot de egyik sem jó hol tudom öket elérni,mert én igy nem játszok ezzel a gammával tovább 1 átbaszás az egész….

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-11-16 07:54

Próbálj meg belépni az origin.com-on ( elvileg ugyanaz a z e-mail és jelszó kell hozzá, mint az swtor-hoz) Ott meg tudod majd változtatni az e-mailed, lehetőleg valami nemzetközileg is ismerte ( gmail, yahoo, outlook)
Mindez elkerülhető ha beszerzel a telefonodra egy security key-t ( androidra és ios-re van, WP-re szerintem még nem) és nem nem kell internet a működéshez miután feltelepítetted és beállítottad.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum