» Maintenance, hírek és Update 3.1 PTS infók Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance, hírek és Update 3.1 PTS infók

Január 13-án, kedden déli 12 órától délután 4 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 3.0.2 -ás update-et, ami számos változást mellett a 3rd Year Anniversary event végét is jeleneti, aki eddig nem tette meg, keresse fel a fleeten található Anniversary Personnel-t  a Stronghold and Crew skills negyedben és gyűjtse be az ingyen ajándék tárgyakat/dekorokat.A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!


RishiA friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.Új információkat kaptunk a 3.0 kezdetével jelentkező  lag és fps drop hátteréről ,  végre nem csak egy “working on it” odadobásával intézik el a dolgot :)


Kikerült pár hivatalos és nem hivatalos infó  a Public Test Serverre kitett 3.1-es Update-tel kapcsolatban:


- A  Juggernaut és Guardian tankok a többi tankhoz képest alulteljesítenek dps terén jelenleg ( és az aggro generálásban fontos szerepe van a dps-nek) , ezért szükségesek a változások és elképzelhető hogy a Riposte  és Retaliation lekerül a GCD-ről, mivel a másik két tank class-nak is van ilyen képessége ( Dark/Kinetic Ward Heat/Energy Blast)


-Különböző kozmetikai változások várhatóak: új szem szín, haj stílusok,  3 színű kristályok és dye modulok.


-Improved Mounting: ezen Legacy Perk segítségével menet közben (mozgásban)  is tudunk mountra váltani. Innen már tényleg csak egy lépés a random mount legacy perk :)


- Készül a Battle of Rishi Flashpoint Hard Mode verziója


- Új heti küldetés jutalmaként  egy teljes rating 192-es szettet  szerezhetünk companionunknak.


- Mivel a boolster rendszer teljesen átdolgozásra kerül  és ez érinti az eventeket, januárban nem lesz bounty contract week (sok panasz érkezett hogy a decemberi event túl nehéz lett magasabb szinteken még egyes napi küldetések is nehezen teljesíthetőek voltak egyedül, a heti kingpinek pedig még jól gearelt tank+healer társ esetén is nagyon kemény kihívást nyújtottak)


- A Gree Event február végén vagy március elején térhet vissza, immár 60-as szinten is kihívást nyújtva . Mivel a Life Day event alkalmával nem volt event , így a Cyan Sphere  mount megvételéhez szükséges Grey Helix komponenseket sem tudtuk beszerezni. Egyfajta kompenzálásként, a mount a normál Gree vendorhoz (Ilum) is be fog kerülni, és meg lehet venni Snow-covered Parcels és  Grey Helix kombinációjával vagy csak Grey Helix segítségével.


- Elképzelhető, hogy Shae Vizla után egy másik, elfeledettnek hitt karakter is visszatérhet a jövőben. Ő a Timeline -videókból és az Annihilation regényből ( elvileg idén magyarul is megjelenik) lehet ismerős.

Napló:

Pacsker [tag] Naplózva: 2015-01-19 10:43

Sorry, hogy ide írok , de nem tudom hol kérdezzem meg a problémám , amely hogy előfizető vagyok már a kezdés óta de most fordult elő először hogy nem tudok előfizetni a játékra, mivel 17-én szombaton vált volna esedékessé , hogy levonja a számlámról a 3990-ft-ot , amelyet valamilyen hiba miatt nem tudta megtenni, ezért FP státuszba kerültem , ennek örömére ma reggel a bankomban kezdtem a napot , ahol közölték , hogy semmi gond a számlámmal, és fedezet is van rajta , ennek ellenére most sem tudom rendezni az előfizetésemet. Esetleg ha valaki hasonló gonddal küzddene vagy tudna esetleg valami megoldást, szivesen meghallgatnám…

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-01-20 10:19

Nem tudom, esetleg próbáld meg újra hozzáadni a kártyádat az account-hoz, vagy végső esetben ott a gamecard, talán átszámolva még olcsóbban is jössz ki

Pacsker [tag] Naplózva: 2015-01-20 12:33

Nos ezt már próbáltam, ami szintén érdekes, hogy a gyerek accjára 3-án sikeres volt a tranzakcio, persze erről a kártyáról, de az én accuntomat ma sem tudom kifizetni….

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum