» Maintenance, Update 3.1, dupla xp-s hétvége, Gree event, Star Wars Humble Bundle akció és egyéb eventek Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Maintenance, Update 3.1, dupla xp-s hétvége, Gree event, Star Wars Humble Bundle akció és egyéb eventek

Február 10-én, kedden 11 órától délután 4 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.


A maintenance után telepíthetjük majd a 3.1-es update-et, ami számos változást mellett a két új hard mode flashpointot (Blood Hunt és Battle of Rishi),  Improved Mounting Legacy unlockot, a Gree event visszatértét és a ranked PvP Season 4 kezdetét hozza. Előzetes patchnote itt olvasható, a végleges patchnote pedig itt lesz megtalálható, előreláthatólag február 9-én.A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!
A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.
- Úgy nézz ki, hogy Bioware belejött a szankciók osztogatásába, így a PvP ranked seasonok alatt sem fogja megérni csalni, konkrétan a kill/win trade lesz mostantól nagyobb mértékben üldözve (link).


- A 3.1-es update aktiválásával elkezdődik a PvP Ranked Season 4, ami a 3.2 érkezéséig (kb 8-12 hét) tart és szünet nélkül követi majd a Season 5.


- Az előző bejegyzésben már volt szó az új shadow packről, érdemes folyamatosan nézni Dulfy oldalán az ezzel foglalkozó postot, mivel már biztosan lesz Jetpack Mount (és elvileg nem tudnak majd róla lelőni a mobok :D ).


- Dupla XP-s hétvége lesz február 13. este 7 óra és február 17. reggel 8 óra között.


- A Humble Bundle akció keretein belül számos Star Wars játékhoz juthatunk most hozzá (röviden a lényeg: 3 kategóriába sorolták a játékokat, az elsőben lévőket minimális felajánlás esetén is megkapjuk, a másodikban lévőket akkor, ha minimum 12 dollár értékben adakozunk, a harmadikban lévőket pedig akkor, ha az épp aktuális átlagos félajánlásnál nagyobbat teszünk (ami a post írásakor 11,46 dollár volt), illetve az utolsó kategória bűvölni fog még további címekkel, amit utólag megkapunk, ha az aktuális adakozásnál teljesült a feltétel). Az akció  február 17-én, kedden este 8 óráig tart. Ha esetleg Mickey egér – fóbiában szenvednénk, beállíthatjuk, hogy a fejlesztő (esetünkben a Disney számít ennek) mennyiben részesülhet a felajánlásból, csak görgessünk lejjebb és válasszuk a “Choose where your money goes” opciót.


- Az ehavi  Bounty Contract Week február 10. és 17 .között lesz.


- Visszatér a Relics of the Gree event február 24. és március 3. között.


- A TORcommunity elkezdett fejleszteni egy 3D-s modell nézegetőt, amivel a játékban lévő objektumokat tudjuk megcsodálni. Még erősen béta állapotú, de reméljük haladni fognak a fejlesztéssel.


“You believe you have earned that power, but you are mistaken… You cannot escape death. Consider this my final lesson. Only a coward runs from the inevitable. You are not a coward, my apprentice.”


- A Developer Blogon egy újabb apró történetet olvashatunk Darth Marr tanítványáról, felidézhetünk pár emléket a Consular történetéből, Balmorráról és a Blood of the Empire képregényből, jó szórakozást!

Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-11 22:20

Ugye jól láttam, hogy nem történt semmi 10-én? Nálam nem húzott le semmilyen frissítést, vagy csak mikropecs volt?

metalharcos [tag] Naplózva: 2015-02-11 23:40

12-én lesz, ha elindítod a launchert látni fogod mettől meddig lesz, az itteni elírás lehet vagy eltolták a dátumot.

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-12 13:00

Találtak egy kritikus bugot és emiatt csúszott a patch (és vele az új ranked szezon és Bounty week)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-12 14:12

A lényeg végül is az, hogy nem akkor van a patch, amikorra be lett harangozva. Időközben az előfizetés gondom is megoldódott, regisztráltam paypal-re, és azt már elfogadta.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2015-02-12 16:04

Vannak már szerverek?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-02-12 16:22

Igen, kb 40 perce

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum