» Nem indul a játék! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nem indul a játék!

Ahogy észrevettétek, tegnaptól, azaz április 2-től már nem a mailcím, hanem a display name szükséges a belépéshez. Dinamikus IP esetén úgynevezett egyalkalmas jelszót kaphattok, ez váltja ki a biztonsági kérdéseket – ezeket azonban ne felejtsétek el, ne dobjátok a kukába, hiszen bármikor szükség lehet még rájuk!!! A jelszó a mailcímetekre érkezik, a tapasztalatok szerint a freemail, citromail stb. felhasználók hátrányban vannak. Ha nem jön meg a mail, próbáld reggel vagy csinálj egy gmailes fiókot…


Egyéb problémák is előfordulhatnak, így ha gondod van, zongorázd végig az alábbi módszereket!


 

1. módszer (ha nincs meg a display name)


2. módszer


3. módszer


4. módszer (ha nem patchel a launcher)


5. módszer


A kommentekben várjuk a további működő módszereket! :)

Napló:

Krayt [tag] Naplózva: 2013-04-03 18:54

Haveromnak citromailes email címre nem küldte el a kódot és emiatt nem tud belépni, tehát a supporttól újat kérni sem. Én be tudok lépni, de ugyanúgy nem tudok a supportnak írni, hogy küldjék el neki megint, mert én nem vagyok subscriber. A játék oldalán nem találtam lehetőséget a support megkeresésére. Ilyenkor mi a teendő?

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:03

Biztos hülyének fogtok néni de milyen kódról van itt szó? Mert én csak egy üzenetet kaptam a Biowartól amibe le volt írva, h hogyan tudhatom meg a display nevemet. Ez az eamil neve amit kaptam
STAR WARS: The Old Republic – IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR ACCOUNT.

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:09

Mert én a display nevemet és a régi kódomat elfogadja és el is indítja a játékot. De amint behozza a betöltő képernyőt és elkezd tölteni fél perc múlva kidob hibajelentés nélkül. Így még a menüt se hozza be:S

Ivanqus [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:09

Teljesen abszurd, hogy ilyen-olyan módszereket kell alkalmazni, hogy egyáltalán be tudjak lépni a játékba. Miért nem oldja meg ezt a BW két nap után? Micsoda ultragáz szituáció az, hogy hazavágják az egészet egy .a fix-el? Ráadásul tegnap óta semmi infó nincs arról, hol tartanak, vagy csinálják-e egyáltalán,a hivatalos fórumon is mindenki infóért könyörög. Fantasztikus érzéke van a BW programozóinak ahhoz, hogy kulcsfontosságú időszakokban hazavágják a saját játékukat. Ez elképesztő..

fCon [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:31

Nekem csak az az egy bajom hogy marha lassan jön le a game…újra kellett szednem mert valami becsöcsölt nála és a repair atyaúristene se segitett rajtam. :D

KoWa [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:39

Kicsit nyers leszek de már agylobom van egyesektől!
Félreértések és rinyálások helyett gondolkodni és OLVASNI kellene meg egy kicsit böngészni azt a MOD internetet nem csak a MOD pornót nézni hülye gyerekek.
Évek óta köztudott hogy a freemail és a citromail bizonyos esetekben SZART SEM ÉR! De azért a sokan persze azt használják. Fura módon nekünk hotmail van és 5 perc alatt megvolt a 3 account “aktiválása”. Azóta fent van a gépen a játék amióta elindult az open béta és semmi gondunk nincs vele. Nem kellett kompatibilitást állítgatni semmit.

EMBEREK ELKÉPZELHETŐ HOGY A HIBA AZ ÖNÖK KÉSZÜLÉKÉBEN VAN ÉS VALAMIT MOD NEM FOGNAK FEL?????

Nem kell rögtön a BW.-t meg az EA-t szidni… és nem kell rögtön panaszkodni sem. Gondolkozni kell utána olvasni megnézni. ja és állítom hogy a picsogók 99%-a ingyen “játszó”
(lehet megint utálni)

Ivanqus [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:45

A diplay name dolog csak egy probléma. Nekem ok a display nevem és be is enged a jelszóval, de startup után hibaüzenet nélkül leáll a játék. Semmilyen felsorolt módszer nem oldotta meg a problémát, nekem ettől van agylobom és nem vagyok egyedül.

Ivanqus [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:50

Csak miheztartás végett tegnap óta 12873 komment született a leállás miatt, és nem a display name miatt.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=618302

Ivanqus [tag] Naplózva: 2013-04-03 19:51

Illetve annyian nézték meg, bocs.

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-03 20:02

Nekem is ugyan az a problémám mint Ivanqusnak, mert jó a display névvel való belépés de mégis kilép és semmi hibaüzenet.
DE én nem azért picsogok mert freemales vagyok vagy ilyesmi, és igen ingyen játszok de mégis vettem a fáradtságot és utána olvastam és nézelődtem a dolgoknak. De angol tudás híján elég nehézkes megérteni bármit is az angol forumokon. KoWa

GreeN [tag] Naplózva: 2013-04-03 20:46

Bocsánat hogy Offolok srácok de ez így kicsit hirtelen ért engem… :S

http://www.gamestar.hu/a-disney-bezarta-a-lucasarts-t-torolte-az-osszes-projektet.html

Még egyszer bocsánat az offolás miatt!

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2013-04-03 21:16

Nekem azzal volt gondom , hogy nem lépett be a launcher, hanem elszürkült de az előző cikk vége fele valaki írt egy kommentet és úgy hibátlaul működött. Ha szürkülős problémáitok vannak, akkor az a probléma, hogy a launcher nem tudja magát patchelni, tehát ki kell törölni a patch mappát és a patch. mit tudoménmijen fájlt az awtor mappájából(nem az almappákból csak a simából), ha ez sem elég akkor még lőjétek át a kompatibilitást windows vista sp2 re de sztem anélkül is menni fog lényeg hogy sztem kifelejtették a patchelő scriptet a launcherböl ennyi… az előző cikben az egyik kommentben jobban le van írva! remélem tudtam segíteni!

Fishbone07 [tag] Naplózva: 2013-04-03 21:17

*swtor

Naplózva: 2013-04-03 21:26 [admin] Nephin

Fishbone, lásd 3. és 5. módszer, mindegy :D

Arcusal [tag] Naplózva: 2013-04-03 21:38

Kowa a picsogás nagyrészt nem amiatt van amit leírtál hanem mert a fix óta rengeteg embernek nem hajlandó működni a játék és mindenféle barkács módszerekkel kell működésre bírni. A display name kérdés kb a kutyát nem érdekli, én eleve azt használtam régen is belépésnél, emailem mondjuk gmail szóval nincs is ezzel gondom. Lassan egy éve vagyok előfizető és ahogy számolgattam olyan 30e cartel coinnál járok szóval joggal várom el, hogy 1. működjön a játék, 2. ha már nem, ne nekem kelljen a különböző módszerekkel kísérletezgetni amit ajánlanak a bwsek a forumon. Ez olyan mintha nem volna áram és bejelenteném az EON-nak mire kiküldenének egy szórólapot hogy vizsgálják a dolgot, de azért másszak fel én a villanypóznára és igazgassam meg a kábelt a csatlakozásnál hátha jó lesz.

Arcusal [tag] Naplózva: 2013-04-03 21:47

Az előző ilyen kedvenc hiba az volt amikor nem volt hajlandó elfogadni egy idő után a telefonos seurity keyt a játék és nem tudtam belépni napokig. Mivel ilyet nem hajlandóak levélben intézni ki kellett telefonálnom ( talán Írországi a központ ) hogy megszüntessék a SK és be tudjak lépni végre…

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 09:27

Sziasztok

Én 3 napja regisztráltam nem is kért emailos belépést a regisztrációkort alapból display nével lépek be. A következő a gondom beenged a honlap és a játékot is el tudom inditani de mikor a karaktere katintok hogy play kiirja hogy végezzem el a kapot levél alapján a dolgokat. Hát én már mindent megváltoztattam vagy beállítottam kivéve azt az opcionális security baromságot. de még mindig ugyan azt irja ki nem tudjátok mit nem csináltam rendesen hogy működjön végre?

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 09:28

Ja és melékesen tegnap este tökéletesen működött.

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 10:03

Hát komolyan ezt nem hiszem el megint le kértem a forgot display name -et jó alaposan átolvastam a levelet. A következő történt észre vettem, hogy az eddigi belépési nevembe megváltoztatak egy betüt na mondom akkor ez lehetett a gond (bedig a régivel is beenged a játék csak nem tudok a karival belépni). Na gondoltam akkor végig csinálom. Be akartam lépni ezzel az új display name el de nem engedet na mondom akkor tuti kell kreálni új jelszót is. Megtettem. Belépek kére azt a szar egyszer használatos jelszót megkülte begépeltem happy vagyok jó a weblap. Na akkor go játék. Oda is kért egy másik egyszer használatos jelszót megkapta. Belépek örülök mint monkey a farkának erre jön a hideg zuhany kari sehol. (wtf) Há akkor megnézem már a régi accot megye és lás csodát az is megy szal most van uygan azon az email cimen 2 acc az egyikkel teljesen előről kéne kezdeni mindent a másikkal meg nem enged játszani mert azt kéri hogy a fent leírtakat csináljam végig. Hát akkor mi a pék faszányos mária atya ég van?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-04 10:35

Az, hogy a BW-nél elgurultak a pirulák. Vagy Mickey egér oda is betette a lábát. Ez azért már gáz, és sztem ezekért a töketlenkedésekért az EA-nél sem örülnek.

Naplózva: 2013-04-04 11:24 [admin] Nephin

Olyat nem csinálnak, hogy megváltoztatják a bejelentkezési nevedet. Ugye nem volt ékezetes karakter vagy ilyesmi?

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 11:43

nem erre mindig odafigyelek

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 11:47

A legidegesitőb az az egészbe hogy nem is tudom őket értesiteni mert:
1, nem tudok angolul
2, ha tudnék is nem lehet nekeik irásos formába elküldeni

Tiszta vicc a legotvarabb kinai online játékban is megvan ez oldva

Naplózva: 2013-04-04 12:09 [admin] Nephin

Az a baj, hogy látatlanban nem sokat lehet segíteni és sajnos – főleg, mivel említetted, hogy nem tudsz angolul – user error szaga van a dolognak. Tutibiztos, hogy nevet nem változtatnak, mert nem tehetik meg, gondolj bele, mi lenne, ha megtehetnék. Nem regeltél egy újat véletlenül?

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 12:13

Nem ez a gondom bejelentkezésnél kértem egy forgot display namet ahogy kérte. beírtam az email címem és ezt az új nevet külte el.

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 12:22

És megnéztem mindhárom regisztrálós emailomat beírtam amit játékoknál használok de csak erre az egyre küld emailt swtor szal akkor tuti hogy 1 email fiokon 2 account van mostmár

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 12:28

És most beléptem ezzel az új accountal és azt írja 2 napja csináltam az accot. szal változtatak a neven

LordIxsos [tag] Naplózva: 2013-04-04 12:37

Na ráment fél napom de a következőt csináltam megváltoztatam az email címet az eredeti accomon és lás csodát mosmát jó emailt küldöt és a játék is tökéletesen megy.
Fogalmam sincs miért bugosodot be az eredeti email de minden jó a vége jó a amásik accot meg elfelejtem örökre :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-04 12:39

Ez egy érdekes bug volt. Sztem te vagy a világon az egyetlen, aki ezt megtapasztalta. :) Legalább lesz mit mesélni az unokáknak.

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-04 15:02

Valaki tud nekem abban segíteni, h miért járok úgy a játékkal, h elindult és azután hibajelentés nélkül fogja magát és kidob az asztalra. Még a menüig se jutok. Igaz most kaptam emailbe egy securyti kódot a display nevemet tudtam így nem értem mi a baja vagy mit kéne tennem az ügy érdekébe, h elinduljon. Sajnos az angol tudásomat itt latba se vehetem mert ehhez csekély, h megértsem a leveleket és a forumokat. Így a ti segítségeteket kérném ez ügyben.

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-04 15:33

@Demonhunter92: Én első körben csinálnék egy új accot hiba nélkül és azzal tesztelném. Ha nem okés, akkor Nephin által leírtakat próbálnám első körben, ha nem megy, akkor rakd újra. Ha jutottál valamire, gyere vissza és számolj be. :)

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-04 16:44

@Nephin: Egy kérdés. Az early access a kiegre 9-én kezdődik ha jól tudom. Automatikusan az adott napon le fog jönni a patchvel vagy patch nélkül?
Köszi!

Naplózva: 2013-04-04 17:48 [admin] Nephin

Szerintem nagy patchelés lesz 9-én, amivel lejön a kiegészítő és a 2.0 mindenkinek, aztán a vásárlás és hozzáférés alapján lesz majd elérhető a kontent.

Demon: próbáld végig a módszereket, különös tekintettel a kompatibilitásos verziókra

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-04 18:42

Csináltam egy új accountot, de nem tudok neki emailt megadni:S hiába írom be okézom le és küldi el az emalire az üzenetet azután csak error fogad és kész.
Valamit sikerült állítanom mivel mind a két accommal ami most van beenged a serverekig de egy servert se jelez ki.
Sztem fogom letörlöm és újra rakom remélem ezek után már jó lesz mert nem nagyon akarnám otthagyni a játékot nagyon bejött pár nap alatt.

atta23 [tag] Naplózva: 2013-04-04 19:17

“Nálam miért nem működik, elindítottam a játékot és a szerverválasztóba dobott és nem tudtam semmit sem csinálni utána kikapcsoltam újra elindítottam és utána beírom nevem jelszavam és szürkés lessz és nem tudok rámenni semmire aztán letöröltem újra felraktam de ugyanaz help.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130404/1681471412013-04-02-_18-04-09_www.kepfeltoltes.hu_.png

Naplózva: 2013-04-04 19:24 [admin] Nephin

A letörlés helyett a fenti megoldásokat kellett volna végigpróbálni, de sebaj, majd talán most eszedbe jut…

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-04 20:54

Köszönöm a segítséget de sehogy se volt jó, fogtam magamat letöröltem felraktam és a 20 Gb helyet amit foglalt lett 53 MB. De a vinyón nem látszott meg, h felszabadult volna egy dkg hely is akár, így hát nem értem. A laucher elszürkül mikor belépnék swtor. exe nincs a főmappába így halvány lila gőzöm sincs mi tévő lehetnék. Mivel az egész gépet átkutattam swtor-hoz tartozó fájlokat keresve.
Sajnos ezek után minden kedvem elment a játéktól, h ennyi szenvedés után sincs semmi eredmény. Ha vaalki valami jó ötlettel elő tudna rukkolni azt megköszönném ellenkező esetben sztem én hagyom a játékot.
Az accountokat törlik ha sokáig nem lépek be?

Han Soral [tag] Naplózva: 2013-04-04 23:32

Azt hiszem nálam is betelt a pohár! Hihetetlen, hogy nem lehet elindítani ezt a …. nem is tudom minek nevezzem szemetet! És igen végig zongoráztam az összes fenti lehetőséget 2x! Az első betöltő képernyőn kapom a CTD-t. Még a karakter választó képernyőig sem jutok el! Vasárnap még minden rendben működött. Kedden jött ez a fölösleges patch és login váltás és jól el….. mindent! Az előfizetésem meg ketyeg! Várhatják mikor látnak tőlem megint pénzt. Ilyen trehány munkára én nem vagyok hajlandó a támogatásomat adni. Legalább teszteljék le rendesen a patcheket mielőtt szétbarmolják az egészet! De ugye minek is tennék? Úgy kevesebb fizetett napot lehet ellopni az előfizetőktől! És ha azt hiszik ezek után egy ajándék pettel le tudnak kenyerezni nagyon tévednek. Elegem van.

u.i.: Elnézést a kitörésért, ki kellett írom magamból…

Gábor Budai
Galen [tag] Naplózva: 2013-04-05 02:03

érdekes nekem eddig mindig simán ment és levelet is szoktam kapni pedig freemailos vagyok… a hiba az önök készülékébe és fejében van

Naplózva: 2013-04-05 08:40 [admin] Nephin

Még mindig user error szagot érzek… Ha 53 MB, az csak a launchertelepítő lehet külön, vagy még nem végzett a letöltéssel, vagy le sem törölted rendesen… Sajnos még mindig nem látunk a gépedbe.

Soral: ha nem működik a vistás kompatibilitással sem, próbáld ki az összes többi oprendszer-módot, valamelyik be szokott jönni

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-05 10:06

@Nephin: Előre is bocs az offért.
A dupla xp-s 7végén minden egyes xp boost-ot dupláznak? Azaz a legacy perket és egyéb xpboost-ot, pl. flashpoint? Csak mert akkor akár 310% is elérhető (200% base+2×25%FP+2×30%leagcy perk). Ez így megállja a helyét?
Köszi!

Naplózva: 2013-04-05 10:47 [admin] Nephin

Szerintem nem. Arra tippelek, hogy csak a mobokért kapott xp lesz dupla, esetleg a questekért kapott is. Este megkérdezem a klánban, vagy Ardu, Mercon, ha itt jártok, meg tudjátok mondani? :)

Trytokill-me [tag] Naplózva: 2013-04-05 10:56
sapith [tag] Naplózva: 2013-04-05 11:22

Wow…akkor jól láttam a hivatalos fórumon, csak nem akartam hinni a szememnek. Azt hittem, hogy csak találgatnak vagy álmodoznak. :)
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Akkor talán van esélyem a 7végén 45-ről 50-re húznom a karim.

Trytokill-me [tag] Naplózva: 2013-04-05 11:27

Bőven!

Én az eddigi 3XP hétvége alatt 1 karit 50-re 1-et pedig 46-ra húztam idáig, persze azért hétköznap is játszottam velük esténként 1-2 órát.

Pl… tegnap a 46-ossal megcsináltam egy valag küldetést azt hiszem kb 10-et belsavison, de nem adtam le, ma megvárom szépen a 8 órát (GMT+2 óra) és elkezdem leadni.

Naplózva: 2013-04-05 12:01 [admin] Nephin

Nem semmi, nem gondoltam volna, ez így nagyon nagy boost,, de akkor jó xp-zést. :D

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-05 13:06

Ledöbbentő!
Simán 50-es lehetnék már ezzel a karimmal is, de sajnos eddig nem nagyon tudtam kihasználni ezeket a 7végéket, más program élvezett elsőbbséget. :)
De majd most…Tudom, DE-vel nem kezdünk mondatot. :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-05 13:18

Az a HÁT :D
Azért elég fura, hogy ekkora kavarodást okozott ez az apró változtatás, függetlenül attól, hogy az esetek jelentős részében vsz, hogy felhasználói részről lehet a hiba.

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-05 13:43

Igen, ez elgondolkodtató.
Nálam semmilyen probléma nem jelentkezett.
Semmin nem változtattam, mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban.
Az, hogy lecserélik az e-mailt és a sec kveszcsönöket, nem okozhatna ekkora bonyodalmakat.
Tényleg nem tudom, hogy user error vagy bw hiba van a háttérben.

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-05 13:56

Furcsa. Sec question-ökkel kapcsolatban nem kaptam semmilyen értesítést, se aktiváló levelet.

sapith [tag] Naplózva: 2013-04-05 14:19

Arra gondolok, hogy belépésnél már nem a sec kveszcsönök kellenek, hanem az otc.

Han Soral [tag] Naplózva: 2013-04-05 15:16

Nem tudom milyen hiba lehet az oka, a létező összes solutiont próbáltam, de sajnos egyik sem vezetett eredményre. Ezért nem hiszem, hogy nálam lehet a gond. Azért elküldtem a BW-nek a hibajelentést meg a launcherdiag.exe által összecsomagolt fájlokat. Amint mondtam Vasárnap még működött minden. Kedden jött a váltás és vége.

Nephin: Próbáltam az összes oprendszer módot. Nem megy sajnos :(
Gondoltam megpróbálok egy újratelepítést,de még várok vele pár napot, hátha a BWnél találnak valamit.

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-05 15:36

Igazad van lehet, h én vagyok a béna mint ahogy írjátok, h “user error” szagot éreztek. Ez az első eredetis mmm mert a wowot könnyebb volt állítgatni szerintem meg azt törtön játszottam. A CCleanerrel töröltem le a játékot. A telepítő végig megy mikor felrakom és behozza a lauchertet de azután kifagy hiába állítgattam.

faloptom2 [tag] Naplózva: 2013-04-05 17:37

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy sikerült a kompatibilitással megcsinálni a gamet (2003 server pack 1), de amikor belépek a server kereső egyetlen egy szervert se talál ilyenkor mi a tendő?

faloptom2 [tag] Naplózva: 2013-04-05 17:38

*teendő*

Taxis [tag] Naplózva: 2013-04-05 17:54

Helló Mindenki!
Lenne egy problémám, meglepő módon :) , nem kapom meg a one-time password-öt. A dolog ott lesz érdekes, hogy van két accom (mindkettő freemailes :) ). Az egyikre csont nélkül jött a levél – ez egy f2p acc – át is írtam gyorsan gmailre biztos ami biztos. A másik, amire nem kapom ráadásul fizetős. (az email cím tuti jó) Se display name emléleztető – amit persze amúgyis tudok -, se jelszó reset, csak az ismert figyelmeztető email, hogy áttértek a display name-re. Köszi! Most ott tartok, hogy nem tudok játszani, nem tudok belépni a fiókmba, hogy átírjam a mail címem. Ráadásul még az előfizetésemet sem tudom így lemontani (amit amúgy nem is szívesen tennék), ami csak pörög tovább magától!
Szóval szerintetek??? Bármilyen építő kritikát elfogadok!

Han Soral [tag] Naplózva: 2013-04-05 19:18

Há, képzeljétek, hosszas próbálkozások után nálam végre elindult! A Vista sp2 komp. módot elfogadta második próbálkozásra. De hogy minek ez a cirkusz a különböző kézzel barkácsolt fixekkel ötletem sincs.

Na mindegy. Legalább működik. Kösz a tippet Nephin, elképzelhető, hogy a Vista mód kimaradt a nagy őrjöngésben tegnap.

Naplózva: 2013-04-06 12:06 [admin] Nephin

@Soral: szuper, örülök :)

@Demon: a driverek, NET keretrendszer, ilyesmik frissek a gépeden?

@Taxis: szerintem ez megint a freemailes hülyeség, próbáld reggel, állítólag akkor nagyobb eséllyel megjön a levél

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-06 12:17

Sajnos ezt meg nem mondom neked. Mivel a gépemet nem én szoktam csinálni. Bevallom én hülye vagyok az ilyen állítgatáshoz. Bár múltkor infó órán felvetettem, h ilyet tanuljunk és a tanár elküldött a pi**be xD Annyira frissek, h előzőleg ment a játék.

Naplózva: 2013-04-06 12:19 [admin] Nephin

Kérd meg valamelyik barátodat, aki ért hozzá, hogy nézze meg.

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-06 12:59

Majd az lesz, csak ki tudja mikor ér rá és helybe megoldja a problémát vagy elviszi a gépet ezt nem tudom. Amúgy 2 rendszer van a gépen ás 2 vinyó is átmentem az xp-re és ott is ugyan ez volt a laucher elsötétült és kész. Bár az xp-t rég használtam így a driverek régiek + ráférne egy telepítés is.

DarthLama [tag] Naplózva: 2013-04-06 20:24

Nekem az lenne a problémám, hogy ezután a változtatás után (miszerint már nem fogják elfogadni az e-mail címet) ugyanúgy ott volt hogy ‘e-mail address or trial account display name’ és én direkt nem azt hanem a felhasználónevemet gépeltem be viszont nem kaptam egyalkalmas jelszót még azután sem hogy megváltoztattam az e-mail címemet gmail-esre. Mit kéne tennem?

Naplózva: 2013-04-06 20:54 [admin] Nephin

Nem biztos, hogy kapsz, csak a dinamikus IP-sek kapnak. Próbáltad a sajátoddal?

DarthLama [tag] Naplózva: 2013-04-07 11:15

Igen próbáltam de valamiért nem enged belépni. A hivatalos oldalukra be tudok jelentkezni csak a játékba nem.

Thyreen [tag] Naplózva: 2013-04-07 13:34

Üdv!
Nemrég találtam egy újabb lehetőséget a játék elindítására… Nekem ezzel a módszerrel sikerült elindítani a játékot. Akinek nem megy még mindig az tegye az alábbi lépéséket:

1. Le kell venni a Kompatibilitási módot mind az swtor.exe és mind a launcher.exe fájlról.
2. Ezután le kell futtatni a Fixlauncher.exe-t
3. Mielőtt bármit csinálnál restartold a géped.
4. Indítsd el a játékot, majd várd meg míg lefut a fix
5. Játsz :)

Én nekem így sikerült elindítani… Remélem segít ez a megoldás néhány emberen :)

A freemailes postafiók problemre viszont nincs ötletem, belépni nem tudok, mert ugye a kódot kellene visszaküldenem, de mivel a freemail-re nem jön meg a levél, így nem tudom megváltoztatni az e-mail címem sem. Ördögi kör… Ugye az ingame support az sosem létezett, telefonálni meg nem fogok borsos árért… Úgyhogy ha valakinek van mentő ötlete ezzel kapcsolatban azt szívesen venném :)

Borg [tag] Naplózva: 2013-04-07 16:55

Thyreen:

Amennyiben van rá lehetőséged reggel próbáld a belépést a játékba vagy a hivatalos oldalra. Reggel a freemail nem terhelt. Többször kipróbáltam minden nap 15sec alatt bedobta a levelet. Sajnos 10:00 után már olyan lassú hogy esélytelen az egész estig. Amint megvan a kód lépj be profilodba és irányítsd át címed egy újra.

vaksijoe [tag] Naplózva: 2013-04-07 20:42

Hello volna egy problémám és mivel a topic neve nem indul a játék vettem a bátorságot és rászeretnék kérdezni hogy : f2p s player volnék (már rosszul kezdem) van egy 20 as sorc om 1 nap alat lettem anyi kiléptem aznap ma lépnék be vele irja hogy aktiválnom kell az emailemet akárhogy próbálkozok egyszerűen nem tudom aktiválni ingame ugye kiadja az ablakot mikor lépnék be akkor ingame kattintok a linkre behozza ott vannak az infok email átirom aztirja elmentve de közbe semmi megadok egy másik mailt(nem nem freemailest hanem yahoo sat) és arra kapok egy mailt de kattintok rá és utána megadom a dolgokat kiirja hogy nemlehet megcsinálni “Unable to verify activation code, click here to request a new one” kértem ujat csak 10 et …. mind a 10 re ezt kaptam és azota nemtudok belépni olvastam egész nap de sehol semmi megoldás ti tudnátok valahogy segiteni ?

István Fái
faipetya [tag] Naplózva: 2013-04-07 20:46

el küldtem MOD a gmailomra és MOD küldeni a kódot !!!
mi ennek az oka ?
mert már szeretnék játszani a karimmal !!!!

Rumszi96 [tag] Naplózva: 2013-04-07 21:55

Eddig simán be tudtam lépni, aztán egyszer beakartam és a nyitó képnél beírtam a felhasználót és a jelszót és elszürkült az egész és semmi .. más gépről be tudok lépni az accuntomba de a sajátomról egyikbe se .. mindig ugyan az a probléma . már próbáltam újratenni de az is hiába, mert h feltegye a játékot ahhoz be kell lépni először. pls help :D

Naplózva: 2013-04-08 07:48 [admin] Nephin

NET keretrendszer frissítés, fenti módszerek, stbstb volt?

Rumszi96 [tag] Naplózva: 2013-04-08 16:29

ááh működik :D előtte is megcsináltam ezt h kitörlöm a patch dolgokat de akkor nem ment . most megint megcsináltam és jó lett :D köszi a segítséget :D

Naplózva: 2013-04-08 19:51 [admin] Nephin

Ha valakit zavar a folyton érkező one time password, ellenőrizze, hogy engedélyezve vannak-e a cookiek… persze dinamikus IP-nél kb. mindegy.

faloptom2 [tag] Naplózva: 2013-04-09 00:23

Szia Nephin!
Nekem olyan problémám van, hogy egyetlen szervert sem mutat. Amit eddig csináltam az érdekében, hogy mutasson : Újra raktam, kikapcsoltam a tűzfalat(gép resi stb.. ), modem restart, tűzfalnál engedélyeztem swtor.exe-t és még sem mutat nem tudom mi lehet a baja :( Kérlek segíts ! Előre is köszi :)

Naplózva: 2013-04-09 07:03 [admin] Nephin

A fenti módszereket ajánlanám…

faloptom2 [tag] Naplózva: 2013-04-09 18:34

Konkrétan pls mert semelyik sem jó :(

faloptom2 [tag] Naplózva: 2013-04-09 18:34

Nem mutatja a szerverek valakinek van ilyen baja?!

Dávid Pál
Demonhunter92 [tag] Naplózva: 2013-04-10 14:25

Na most valamiért működik. Talán ez a kiegészítő most helyre hozta a dolgokat. De akkor se értem, h van ilyen kevés hely a gépemen és miért nem szabadult fel 20 Gb mikor letöröltem a játékot xD Sajno smost megint elkezdte leszedni a pacheket mire leszedi bele örülök vagy 2-3 este sztem mire lejönnek a dolgok xD

Farrem [tag] Naplózva: 2013-04-14 15:12

Ez az új beléptetési rendszer egyszerűen KATASZTROFÁLISAN SZAR! A tököm tele van azzal, hogy álladóan öt percekig kell várni arra a KB jelszóra, amikor be akarok lépni. Na persze, ha van valami hiba szerver oldalon és nem tud azonnal beléptetni, az egész kezdődik elölről… :S

Bryllians [tag] Naplózva: 2013-04-17 16:58

Az első néhány alkalommal jött a kód, működött. Néhány napja viszont szép lassan megérkezik a kód, bemásolom, katt, és szépen kiírja, h inkorrekt. Na ezt viszont üzembiztosan. Most akkor én hisztis vagyok ha azt mondom, h ez kissé amatőr egy ilyen cégtől?

Tóth Tamás
Scelusion [tag] Naplózva: 2013-04-28 20:14

Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, ha egyáltalán nem érkezik meg a one-time password? Egy ideig megjött a freemail-es címemre, de már napok óta nem kapom meg őket, és így nem tudok belépni se a játékba, se a honlapra. Nem, nincs a spam folderemben sem. Köszi!

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-28 20:17

Egyáltalán miért nem cserélted már le a freemail-t?

Tóth Tamás
Scelusion [tag] Naplózva: 2013-04-28 20:32

Mert eddig nem volt bajom vele. De utólag én is okos vagyok, most a problémámat kéne valahogy megoldani.. :)

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-04-28 20:41

Javaslom, olvasd végig a fenti kommenteket, hátha akad köztük hasznos. Nekem nem volt ilyen problémám, mert eleve gmail-el regisztráltam anno.

Tóth Tamás
Scelusion [tag] Naplózva: 2013-04-28 21:04

Köszi, végig olvastam, annyit találtam, hogy próbáljam meg reggel.. én ebben nem nagyon hiszek, de meglátjuk.

Tóth Tamás
Scelusion [tag] Naplózva: 2013-04-29 08:28

Megpróbáltam késő este és kora reggelt.. semmi. :(

Naplózva: 2013-04-29 11:37 [admin] Nephin

Próbálj meg belépni az EA oldalán, elvileg ugyanaz az acc, változtasd meg ott a címet, hátha működik.

Barbossa [tag] Naplózva: 2013-06-24 19:57

A launchert sem engedi updatelni :(

István Gyöngyösi
Exocrism [tag] Naplózva: 2013-09-28 10:25

Ez esetben, csak egyet teszek letörlöm az egész játékot, mert így semmi értelme ezzel játszani!

Jaeskird [tag] Naplózva: 2013-12-04 09:29

Üdv nekem lenne egy problémám. Elinditom a Launchert be tölt a játék a kezdő képig onnan nem megy tovább. Próbáltam mindent a repairtol kezdve az itt le irtakig. Eddig normálisan játszottam egyszer ki léptem és onnantól kezdve nem volt jó. Valami ötletet adjatok légyszi.

Tiberius [tag] Naplózva: 2014-03-13 14:40

Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Kedden a frissítésnél valami gebasz volt a rendszerben és nem sikerült frissíteni rendesen erre leszedte nekem az egész játékot újra be jelentkezek kiírja, hogy insting 100% complet de a play mindig szürke próbáltam a fent említett módszereket de semmi haszna sajnos. Uninstall vagy esetleg tud valaki valami okosságot hogy ne keljen újra letölteni az egész játékot?
Előre is köszönöm a válaszokat.
További szép napot :)

Tiberius [tag] Naplózva: 2014-03-13 14:58

Ezt taáltam még:
“Remélem ez segít! Az egyes pontokat, csak akkor kell megcsinálni, ha az előző nem segített.
Megjegyzés: A legegyszerűbb megoldás (ha van rá lehetőséged) az, hogy egy másik gépen letöltöd és átmásolod a sajátodra.
1. Ellenőrizd, hogy a rendszer órája jól megy-e.
2. A launcher.exe-t futtasd rendszergazdaként.
3. Ha az eddigiek nem segítettek volna, a víruskeresődön/tűzfaladon állíts be kivételt a launcher.exe-re.
4. Keresd meg és futtasd a játék mappájában található a FixLauncher.exe-t, majd indítsd el a launchert, várd meg, amíg újra frissíti magát, aztán lépj és csekkold, hogy jó-e.
5. Ha így sem jó, akkor lehetséges, hogy bizonyos tanusítványok lejártak/hiányoznak a gépedről, amikre a játéknak szüksége van.Ezeket a Windows Update-tel, vagy ha manuálisan szeretnéd, az alábbi linken található leírás segítségével telepítheted:
http://drunkenpirateguild.com/installcert.html
6. Amennyiben még mindig nem jó, lehetséges, hogy a játék telepítője sérült meg a letöltés során. Ez esetben szedd le a játékot, töltsd le újra a telepítőt és telepítsd újra az újonnan szerzett telepítővel.”
Nekem nem segített egyik sem :( most újra rakom……..

TergiMatoR [tag] Naplózva: 2014-12-05 21:14

Istenem én szív rohamot kapok mindjárt! Mindent ki próbáltam MINDENT!!! le töröltem ezt letöröltem azt állítgattam javítottam már ha lehetett volna mert nekem nagyon nincs FixLauncher.exe ebben a mappában de még sehol máshol. Kérem szépen nekem az a problémám, hogy belépek a Launcherbe meg loginolok be ad ezuttán “initalizing” aztán PLAY az fel villan rá nyomok tölt a gép mint az állat! fekete képernyő azután vissza dob az asztalra és elvan intézve az egész! ez most mi az istenek a fülének a hegyének a bal oldala ami retkes? És ismétlem mindent ki próbáltam valaki az isten szerelmére segítsen mert már nem bírom idegekkel egyszerűen már nem tudom mi a baja egyetlen egy dolgot nem próbáltam az az újra telepítés de mivel nem nagyon gyors a netem így aztán olyan élvezet letölteni megint 25 gigát de ha azt írjátok, hogy az a hiba vagy az megoldja 86,78%-kosan akkor én hiszek nektek csak induljon el!

Gépem:
AMD Athlon 750k X4 3,40ghz
AMD Radeon 6670 2 Gb DDR3
8 GB Kingmax 1600mhz DDR3 Szerintem ennyi nem hiszem, hogy az alaplap az olyan fontos lenne!

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2014-12-06 15:49

Milyen OS? Win 7/8? 64bit? ( bár a ram mennyiségéből tippelve igen)
Asztali gép vagy laptop?
Driverek a legfrissebbek?
Töltés közben valami hangot hallasz, sárga egérkurzort esetleg látsz?
Hirtelen ezt a linket találtam.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=498597#4

dhugo [tag] Naplózva: 2016-11-27 17:02

Üdv Mindenki!
Úgy látom, hogy ahogyan én is úgy sokan mások is szembe kerültek a fekete kép iszonyatos élményével és remélem az én esetem segíteni fog másoknak a sajátjuk megoldásában. Win7 -et használtam egy MAXIMUS II FORMULA lapban (e5450, 8GB DDR2, WD500GB SATA(2), AMD HD 5970 2GB DDR5) és át akartam térni wimdows8.1 -re(mert a win10 még nem érdekelt) és elkezdtem felpakolni a játékokat(BF3, BF4, ASSASINS CREED, DYING LIGHT, stb.) és minden rendben ment, amíg ezt az áldott Old Repulic ot fel nem pakoltam. Elindítom… fekete kép vagy villogó kép és vége!!!
El öntött a boldogság és egyből rávetődtem a fórumokra, hátha van valami megoldás!!!
Megpróbáltam újra felpakolni a grafikus illesztőt, nem ment.
Megpróbáltam újra pakolni a windows -t, nem ment.
Addig-addig kínlódtam míg úgy nem döntöttem windows -t cserélek, hátha…
A win8.1 Enterprise helyett ki próbáltam win8.1 professional -t, de ez sem segített.
Az összes többi játék futott rendesen. Előjött belőlem a férfi és az 5 elem és a maradék bundámat téptem mikor is ide tévedtem erre a fórumra és olvastam egy kis okosságot!
Indíts rendszergazadaként… és futtasd a launcher -t más környezetben.
Gondoltam miért is ne! és láss csodát, miután windows 7 -es környezetben futtattam és rendszergazdaként hirtelen megjavult minden.
És még a bundám is megmaradt… …néhol! :)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum