» Nem lesz sztorikontent a Cartel Marketen Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nem lesz sztorikontent a Cartel Marketen

Az alábbi képen látható item meglehetősen nagy vihart kavart – a kérdés az volt, legyen-e, lehet-e tartalmi bővítés a Cartel Marketen valamilyen formában.


 

Nos, a visszajelzések nagy része arra utalt, hogy a közösség ellenzi az ötletet. Azt nem tudni, hogy az elsőn kívül a többi négy cube is eltűnt-e a piacról, de az biztosnak tűnik, hogy többé nem próbálkoznak hasonlóval. Elméletileg összesen nyolcat terveztek, talán ki lehetett volna futtatni a dolgot valamilyen kisebb jutalomra, ha mindet megszerezzük… Mit szóltok az egészhez? Ha valakinek van infója a kockákról, látott valahol egyet, esetleg meg is szerezte, bátran ossza meg velünk! :)


Hey everyone,

Our plan with the Encrypted Datacubes was simply to see if packs would be another avenue of getting story content in the game. It will always be the Cartel Market teams goal to look for new and interesting things to add into the Cartel Market which are not gameplay impacting (avoiding pay-to-win, etc.). With that being said, we have heard your feedback loud and clear on this and we have no plans to place the Datacubes in the Cartel Market in the future.

Thanks!

-ericUgye nem felejtettétek el, hogy ezen a hétvégén is dupla XP jár a kemény munkáért, egészen hétfő reggelig? :)Sokaknak okoznak gondot a bejelentkezéskor küldött (vagyis nem küldött) mailek az OTP-hez, elvileg javítottak rajta, mit tapasztaltok?


Hey folks,

Just a quick update. When looking into our OTP systems we realized that there were a few issues that were causing emails to be sent slower than intended (and in some cases, not at all). We have resolved many of these issues. The result is that you should now see greatly improved time on receiving your OTP.

As always, we will continue on working to improve this process even more but you should see improvement! If you are still having problems, feel free to let us know. Thanks!

-ericFelkerült a PTS-re a 2.3-as update, tesztre fel! Lesz benne:Előfizetők kaptak egy ingyenes névváltási lehetőséget, Rántotthusik, Gennyzsákszemek és társaik, hajrá, itt az esély, hogy értelmes humanoidnak látszódjatok! :DKis kikapcsolódásként – és ha szeretitek a morc madarakat – nézegessétek Boba Fett, a malac kalandjait… :D

Napló:

Márton Simonyi
Marauder [tag] Naplózva: 2013-06-29 12:42
Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-06-29 12:43

áhh, pedig pont rántotthusira akartam cserélni a mainem nevét :D

luise [tag] Naplózva: 2013-06-29 12:47

még ez a videó… :)

Archetiz [tag] Naplózva: 2013-06-29 13:48

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem kifejezetten tetszik a CZ-198, legalábbis a képek alapján. :D
Egyébként Dulfy-nál fent van datacube-ok tartalma: http://www.youtube.com/playlist?list=PLZ2ntiwVMOhI8XG2ZjQh_hTs4kBlBGbxj

ayla [tag] Naplózva: 2013-06-29 13:53

jopofa kis video

Bacon501 [tag] Naplózva: 2013-06-29 18:51

Az én miralan smuggler-em simán csak husi :)

Volt, hogy meg is kérdezték wz alatt, hogy mi az a husi :)

[...] szerint a 2.3-as update után szépen elsétálhatunk a flottán a Cartel Bazaarba (birodalmiak a déli, köztársaságiak [...]

[...] kell khm, levadásznunk mindenféle jutalmakért… Beszélnek a 2.3-as update-ről (új flashpointok stb.), megerősítik, hogy a kb. októberre tervezett 2.4-es patch a PvP-re fókuszál majd és [...]

[...] új flashpoint: Czerka Corporate Labs és Czerka Core Meltdown (leírások a [...]

Maintenance | Star Wars: The Old Republic Hungary [tag] Naplózva: 2013-08-05 21:27

[...] egyidejűleg telepítik a 2.3-as update-et is (benne Czerka, új flashpointok, Treek stb.) , csúszás könnyen [...]

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum