» Nem tervezett maintenance Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nem tervezett maintenance

A tegnapi patch nem sikerült tökéletesre, hiszen sok játékost egyszerűen kidobált a játék, miután felrakták a frissítést. Jelen pillanatban ennek sürgősségi javítása folyik, a szerverek addig nem elérhetőek. Egy pót-patchet már letölthettek a launcherrel. Az újraindítás időpontja egyelőre nem ismert. A német devpost szerint a szerverek 10 órától 4 órán keresztül, tehát délután 2 óráig lesznek offline. Mennek a szerverek (11.55)!További fixek (például):

Napló:

Thorwald [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:13

Az SWG volt ilyen. Javitottak egy bugot erre elojott 2 masik:)
Remeljuk ez azert jobb lesz:)

Bableveske [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:16

Kell ennek a játéknak még egy jó 4-5 hónap…

Elradar [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:16

Még egyáltalán egy lapon említeni is az SWG minőséggel bűn ezt a játékot.

Spongyahun [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:19

Ez mind szép és jó…DE azokat az órákat/napot(napokat) amíg le vannak állítva a szerverek ők azt az időt hozzá adják az accuontjainkhoz? Vagy ez is beleszámít a kifizetett napokba?

Delebriel [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:22

A WoW-nál a Blizzard hozzá-hozzá csapott egy napocskát az előfizetéshez egy hosszabb nem tervezett karbantartás után. Szerintem azért ez a BiWare-nél is alap.

Naplózva: 2012-01-05 11:34 [admin] Nephin

Ha nem javítanák a hibát, azon menne a sírás… :D

Kahlest [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:41

Nephin, fanboi szemüveget lekéne venni…
Kit érdekel? Annyi lehetőség lenne éccaka javítani a hibát…

Threepwood [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:44

Kahlest: Menj el dolgozni akkor nem lesz para a napközbeni maintenance!

Péter Kunovszki
TheKanZ [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:52

Előfordulhat-e hogy amiatt nem tudom regelni a játékot, mert maintenace van? Ma vettem meg, és a honlap, ahová be kell írni, ott azt mondja, hogy a kódom nem valid. Már írtam a supportnak is.

Kyrgeen [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:53

@Treepwood: és ha nekem ma van szabadnapom? hm?

A-wing [tag] Naplózva: 2012-01-05 11:54

Nephin: szerencsére már nincs messze a péntek délutáni karbantartás, amit eddig példaként hoztál, hogy miért is jó a kedd napközbeni időpont. (Ami ugyan nem jó, de azért örüljünk neki együtt). :)

Egyébként a rendkívüli karbantartás nem lenne annyira gáz, mert ilyesmi becsúszhat, főleg a korai szakaszban, csak ne legyen rendszeres, és lehetőleg ne tartson egész nap.

Naplózva: 2012-01-05 11:55 [admin] Nephin

Én is szabadságot vettem ki, most akkor álljak neki hisztizni? :D Egyébként mennek a szerverek.

manka [tag] Naplózva: 2012-01-05 12:02

@kahlest: költözz oda, ahol ilyenkor éjszaka van :) . sőt képzeld létezik ember aki olyan időzónában él hogy délutánra esik a maintenance, valakinek mindig napközben lesz és rossz időpontban…

Kahlest [tag] Naplózva: 2012-01-05 12:07

@Treepwood: már ne haragudj de neked mi közöd hozzá mit csinálok? :D Ésha én nyertem a lotto ötöst? :D

@Manka, már bocs de engem ez hol érdekel?? Én mint EU-ban élő ember vettem egy szolgáltatást amit az EUban adtak el nekem, használni akarom, akár napközben is. Ha nekem mára esik a szabadnapom vagy esetleg 24/48-azok és ma totál ráértem vólna tólni mondjuk 8-tól akkor mivan? Bukok 1 napot? Leszarom, vettem egy szolgáltatást használni akarom, mit szólnál ha heti 2x az ISP-d délig vagy este 7-ig nem adna netet? Ez a gém amúgyis drágább 1 hónapra levetítve mint a netem :P

Tindalos [tag] Naplózva: 2012-01-05 12:15

Már csak 2 hét…

NightseeR [tag] Naplózva: 2012-01-05 12:29

Én az egész sírásra csak annyit tudok mondani, hogy senkinek nem szorítanak fegyvert a fejéhez, hogy játsszon ezzel a játékkal. Egyáltalán nem kötelező majd még egy hónapra befizetni. Jah, egyébként ez kb semmi ahhoz képest, amikor anno vanilla WoWban cirka egy hónapon keresztül 13k+ latency volt mindenkinek a szerverünkön. Mit kaptunk érte? EGY DARAB ingyen napot.

Slopback [tag] Naplózva: 2012-01-05 12:42

Ezért idejétmúlt hogy egy játék havidíjas, úgy érzik az emberek hogy hozzá vannak kötve, meg hogy muszáj x órát játszani, különben pocsékba megy az idejük, és állandóan megy a hiszti emiatt. Tudom, én is ezért hagytam abba a WoW-ot, mert már nem éreztem úgy hogy “megéri”, nem játszottam annyit vele. Hogy a SWTOR-ra előfizetek-e azt még nem tudom… De az tuti hogy hisztizni nem fogok semmilyen maintenance miatt, vagy játszom és élvezem ahogy a körlümények engedik, vagy abbahagyom.

Jó, mondjuk én nagygépeken dolgozom, tudom milyen a másik oldalon, amikor áll egy process és bankok meg nagycégek várnak arra hogy a supportok (köztük pl. én) megoldják a problémát, csak nekem előbb indiaiaknak kell elmagyaráznom, hogy nyissák meg rendesen azt a doksit ami alapján én elkezdhetek dolgozni, meg utána várnom kell a dél-afrikai DB adminra hogy megcsinálja az ő feladatát, mert elment ebédelni.:)

nervy [tag] Naplózva: 2012-01-05 13:00

kahlest : hehe vicces gyerek vagy :D
TE vetted meg a játékot és elfogadtad a feltételeit. ha nem tetszik nem játszol.
Nem hiszem el hogy nem lehet felfogni egy olyan egyszerű tényt hogy 1millió emberhez nem lehet igazodni.
vagy jó neked úgy ahogyan használhatod vagy nem . de ne sirj mert azzal nem érsz el semmit. sem itt sem az életben,
hacsak meg nem nyerted a lottó5-öst tényleg, de miattad még akkor sem fognak menni a szerverek…

Zibuprofen [tag] Naplózva: 2012-01-05 13:07

Delebriel: Mikor volt már az hogy adtak plusz napot, szerintem van már 3-4 éve is.

Kildaros [tag] Naplózva: 2012-01-05 13:15

Istenem, de jó hogy mindenkit ekkora egóval áldott meg a sors… Vettem egy szolgáltatást, blablabla, nyalják ki a seggem blabla, mindenkihez külön személyesen igazítsák a karbantartást, mert nekem ekkor jó, neki meg akkor.
1. Kikérem magamnak hogy éjszaka legyen a karbantartás!! Mostanában ahogy öregszem egyre rosszabbul alszom, ezért akkor tudok játszani. Mégis hogy képzeli bárki hogy alvászavaromban nem fogok tudni játszani?? Szóval éjszaka nehogy legyen ilyen karbantartás hülyeség.
2. Ki mondta hogy vegyétek meg a szolgáltatást? Ne vegyétek meg aztán nem kell sírni
3. Khalest én nem tudom mivel foglalkozol, de csak egyszer adja meg a jó isten, hogy a te általad gyártott, létrehozott stb szolgáltatást, terméket meg kelljen vennem és egész nap rinyálhassak neked hogy milyen szar. Jaj de jó lenne, ahogy a kis gonosz kisördög ülne a vállamon és súgná az instrukciókat, amikor te meg nem tudod hogy magyarázkodj. Egyébként meg sem kellene próbálnod magyarázkodni, mert úgysem fogadnám el. Ha meg nem hozol létre semmit, akkor nem értem milyen alapon bírálsz és mondasz ítéletet
3. Azokkal egyetértek, akik azt mondják “már csak két hét” Remélem elhúz innen minden ócsárló. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy a siránkozás helyett, miért nem mentek a tökéletesen működő, tökéletes supportú, bugmentes, ingyenes, karbantartásoktól mentes játékba? Ööööö, ja hogy nincs ilyen…. iszonyúan sajnállak benneteket, hogy hamarosan semmilyen szórakozásotok nem lesz…..

nervy [tag] Naplózva: 2012-01-05 13:29

kildaros: sztem kifizetnek még pár hónapot csak hogy eltudják mondani mennyire szar :D

Facsiga [tag] Naplózva: 2012-01-05 13:52

nervy:
Íííígy van:D…aktív játékosként tudják szidni a játékot a leghatékonyabban :) . Sír a szájuk, de azt nem értem, hogy ha ennyire nincs megelégedve, akkor miért nem törli már magát és dobja ki a játékot?

c4nn1b4l [tag] Naplózva: 2012-01-06 01:45

Nice :D Majdnem olyan jo ez a community is, mint random LUG :)

Poyick [tag] Naplózva: 2012-01-06 10:27

na itt látszik, hogy a logika egyeseknél meghalt…példának okáért, ha én megnyerném a lottó ötöst, el tudnám magam foglalni amíg server karbantartás van…például beülnék a jacuzziba a csajommal, vagy mennék pár kört a sportautómmal, úsznék a fedett medencében stb stb ugye? na látod
a második, egy amerikából származó játékot, mindig amerikához fogják igazítani maintenance szempontjából, ezzel nem tudsz csinálni semmit…persze biztos jó lenne, ha elcsúsztatva csinálnál a patchelést, kontinensre, sőt országra, SŐŐŐŐT játékosra lebontva, csak hogy te, “kedves” előfizető nyugodtan játszhass és fikázd a játékot :) ugye milyen jó lenne? HÁT NEM! szóval örülj, hogy van egy játék, amiért jobbá akarnak csinálni, hogy élvezhesd azt az időt amikor játszol

Imbabanana [tag] Naplózva: 2012-01-06 11:23

Gondolom csak engem zavar, hogy az európai idő szerinti optimális maintenance után másnap szintén leállás van, szintén jó időben, csak azért hogy harmadnapra is egész délelöttöt elvevő leállás legyen (csak az érdekesség kedvéért: Jézus harmadnapra feltámadt :<)

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum