» New York Comic-con Cantina Tour 2015: újabb ajándék mount Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

New York Comic-con Cantina Tour 2015: újabb ajándék mount

Mielőtt folytatnánk a Fallen Empire kapcsán érkező hírek feldolgozását, egy újabb mountszerző játékra invitálnám meg az oldal olvasóit. :)Röviden a lényeg: a Cantina Tour alkalmával azok, akik előregisztráltak, egy ajándék mountot adó kódot kaptak. A mostani mount a Prinawe Union. Miután ez a hivatalos oldalon regisztrálásra kerül, egy újabb kódot generál, amit további ötven ember tud felhasználni és így tovább. A mount mellé jár még egy random tárgy is, amelyek közül a legértékesebb a First Grand Statue of Mandalore, de SP-RO Power Droidot, Carbonite chamber regen itemet vagy egy dye modult is kaphatunk.


Egy reddit posztban szervezett formában történik a kódok megosztása (ha véletlenül nem tudnánk elérni az oldalt, Dulfy oldalán is megy a kódcsere):


- érdemes a kommentek megjelenítését a “legújabb” alapján rendezni


- a megfelelő formátum http://www.swtor.com/user/ce, ha az user/ után egy “r” betű következne, az referáló link. Nem ez kell nekünk jelenleg (pár “mókás” emberke bepróbálkozik ilyen alkalmakkor, nézzük meg, mire kattintunk… :) )


- ha egy kódra ezt a választ kapjuk: “This Community Event code is not valid”, azt már 50 ember felhasználta, keressünk egy másikat


- ha ezt a választ kapjuk: “An unknown error has occurred”, akkor várjunk pár percet és próbáljuk újra, nagy valószínűséggel a szerverek kissé leterheltek


- ha sikeresen aktiváltuk a kódot, akkor az oldal nekünk is generál egy újat, amit meg kell osztani a reddit (vagy Dulfy) postban. Néha nem azonnal, hanem pár perc múlva kapjuk meg az új kódot, legyünk türelemmel (a reddit v. Disqus regisztráció szinte egy percet sem igényel, ez ne legyen probléma :) ).


- a mountot és a bonus itemet egy ingame levél formájában fogjuk megkapni (van, aki a szobor reményében több tucat új karaktert készít és töröl azon nyomban, amint megjön a levél, nem hiszem, hogy célravezető taktika, de egyelőre nem minősül exploitnak)


- 60 napunk van, hogy aktiváljuk a kódot (vagyis kb. december közepéig  még ráértek)


- Aki még nem tette meg, az minél hamarabb aktiválja a korábbi ajándék mountot adó kódokat!


- Nagyon sok Cartel Pack visszatért és egészen október 20.áig igen komoly kedvezménnyel szerezhetőek be.

Napló:

kaputelephant [tag] Naplózva: 2015-10-09 19:37

“…egy újabb kódot generál, amit további ötven ember tud felhasználni és így tovább.” Nem csak ötöt? :)

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-10-09 20:16

Nem, tényleg 50. Már a legutolsó Cantina Tour-nál is így volt, csak most írtam át :D

Pulzaar [tag] Naplózva: 2015-10-21 11:18

Sziasztok!

Egy hónapra hogyan lehet előfizetni, mert a honlapon azt látom, hogy akkor azt minden hónapban levonja a számláról ha az egyhavit választom?

GudottSW [szerkesztő] Naplózva: 2015-10-21 14:53

Beállítod a havi fizetést, de bármikor törölheted is, nyilván nem kötelező, hogy minden hónapban menjen, ha csak 1 hónapra szeretnél előfizető lenni.

Jugger [tag] Naplózva: 2015-10-27 12:43

Igen, külön le kell mondani, mert ha nem teszed, akkor szépen leemeli a számládról. De ha egyszer befizetted, azonnal le is mondhatod és akkor megoldva a dolog.
E-bayen és társain érdemes körülnézni, mert 60 napos gamecardot igen kedvezően áron lehet venni, de csak megbízható forrástól vegyél!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum