» Nomen est omen? Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nomen est omen?

Már olvashattátok, milyen opcióink lesznek majd a “plasztikai kioszknál”, de az swtor-rp.com nevű oldalnak hála új infót is kaptunk. Készítettek egy interjút a játék producerével, Cory Butlerrel, aki elmondta, hogy:


Napló:

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-02 19:13

De a meglévő testalkatok között azért lehet módosítást eszközölni?

Naplózva: 2013-05-02 19:16 [admin] Nephin

Igen, az eddigiek alapján.

Daventos [tag] Naplózva: 2013-05-02 19:43

Még szerencse, hogy nem Rántotthús Krumplival lett a sithem neve :D D

Ruida [tag] Naplózva: 2013-05-02 20:13

Jól értelmezem, hogy csak is cartel coinnal lehet unlockolni majd? 1,5 millióval, mint a többi faj esetében, nem?

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-02 20:38

sok változtatást nem akarok eszközölni, csak karcsúsítani a main-emet, meg egy sebhelyet rátenni :D

Tako [tag] Naplózva: 2013-05-02 22:03

“új testalkatot nem terveznek”

Tök jó, hogy senki nem várta, de azért csak le kellett törni az embereket :D

Tamás
Wacho [tag] Naplózva: 2013-05-02 22:29

Amit igazán tervezhetnének, az a GTN kereső rendszerének átszabása. Elég nehéz pl crafting material-okat válogatni 2-300 oldalon keresztül.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-05-02 22:42

mondtam én: nesze semmi….
Azért ennél többet vártam volna ha… de hát ugye mit is szeretnénk mi naiv halandók… tehát még véletlenül sem 500cc csak hogy a havi kapottat elszórd neeem… 600! fizess köcsög!

Trytokill-me [tag] Naplózva: 2013-05-03 09:02

Kowa: azt már figyelmen kívül is hagyom, hogy neked mindig csak negatív hozzászólásod van, valamiért azért esténként csak bekapcsolod a géped és játszol… érdekes, de ezt hagyjuk is.

tudod a mai világban nincsen semmi ingyen (max a levegő, még)… ez olyan mint egy bolt, ha kell akkor leveszed a virtuális polcról és egy-két klikkel a pénztárnál is vagy… ha drágának ítélsz meg valamit akkor nem veszed meg… ilyen egyszerű. De ha te tudsz olyan boltot ahol nem kell valamilyen szolgáltatásért, vagy élelemért vagy netán játékért fizetni, szólj mert oda megyek én is! :)

KoWa [tag] Naplózva: 2013-05-03 09:18

tudod kedves kimondhatatlan nevű barátom, ha neked is olyan mmorpg játékos tapasztalat lenne a hátad mögött mint nekeml, akkor lehet hogy TALÁN neked is lennének elvárásaid. Igen játszom mert NINCS MÁS SW alapú mmorpg. És igen: Tudok olyan boltot csak nem mondom el mert a sok kis gyökér odajönne. ÉS ne keverd a Gizikét a gőzékével mert az sose jó. az IRL és egy virtuális játék/valóságot sosem szabad összekeverni még hasonlatokkal sem mert annak rossz vége lehet a fejedben.

Naplózva: 2013-05-03 09:30 [admin] Nephin

Kowa, Kowa, dehát ott az SWG emu, ejjejj… :P

Trytokill-me [tag] Naplózva: 2013-05-03 10:36

Gizikét a gőzekével szokták keverni dehát mit is lehetne elvárni egy szuper PRO MMO GÉMERTŐL… :)

Tudod elvárásod azzal kapcsolatban lehet, amire van ráhatásod, amiért teszel, hogy úgy legyen. Írj a hivatalos fórumra az inteligens stílusodban, hátha lesz olyan, aki ebben a formában mérlegeli mindazt amit leírtál. (soha nem azzal van a baj, hogy leírod a véleményed, hanem hogyan is csomagolod a mondandódat). De így van ez a való életben is, így nem lehet eredményt elérni, a te stílusod nem üti meg azt a minimum szintet, ami egy közösségbe való, úgy gondolom hogy ez egy tapasztalt MMO játékoshoz méltatlan viselkedés :) (ülj le 1-es) ez egy jó tanácsa a kimondhatatlan nevű barátodtól (és látod én is milyen kis rendes vagyok ezt a tudást most ingyen adtam neked, pedig gondolom nem vagy kis gyökér)

és hidd el az én fejemben minden rendben van :D Vicces hogy ezt pont egy virtuális antiszoc mondja nekem, azért köszönöm, hogy feldobtad a napomat… XD

Dreamer_KF [tag] Naplózva: 2013-05-03 11:28

Kedves KoWa!

Kérlek, olvass netikettet, hidd el, használna.

Az IRL és “virtuális világ” összemosást nem értem. Tehát akkor ha online veszek egy szolgáltatást, és pénzt kérnek érte, akkor az felháborító? Mert ha leveszed a mázat a játékról, akkor ugyanolyan szolgáltatás, avagy termék, amit lász.

Akkor azt is felháborítónak tartod, ha a Warhammerben vanity packet veszel Pénzért?

Vagy WoW-ban fajt váltasz (pénzért)?

Vagy… Huh, sorolhatnám még, de egy olyan MMORPG guru, mint Te, nyilván további más, tucat példát is felhozhatnál. Úgy gondolom, hogy kaptam egy extra feature-t, amit, ha akarok, kihasználhatok. Mivel fizetek a játékért, kapok CC-t, és tulajdonképpen nem is kell érte külön fizetnem, csak türelmesen várni két hónapot, és máris kihasználhatom a lehetőséget.

Hiánypótló feature, talán az alapjátékban már benne kellett ovlna, hoyg legyen, de ha most vezetik be, hát most vezetik be.

sapith [tag] Naplózva: 2013-05-03 13:06

Megnézem, mit lehet módosítani a karimon, milyen lehetne, de nagy valószínűséggel nem fogok változtatni semmin, főleg nem a neven.

KoWa [tag] Naplózva: 2013-05-04 12:16

B+ az SWGemudat….

Lackow [tag] Naplózva: 2013-05-04 15:06

Mindjart MOD SWGemudat… lesz:D

Jarama [tag] Naplózva: 2013-05-05 00:13

Eddig azt hittem, hogy egy boltnak vagy üzletnek az a jó ha van forgalma még a “sok kis gyökér”-rel együtt is. …de persze titokban is lehet tartani, így senki nem tud róla és egyszer csak megszűnik, mert max. egy-két ténfergő néz be oda. Üzletpolitika a javából. Mindegy.

Nem egyszer írtam már esszét arról, hogy a játékosok mennyire telhetetlenek tudnak lenni ha kedvenc vagy egyetlen, hőn áhitott játékukról van szó. Valljuk be, sokan vártak arra, hogy végre legyen a SW-ból is mmo. Megjött a SWG, megért pár kieget és ahogy jött, úgy távozott. Sejtettük, hogy valami készülőben van, mert az előfordulhatatlan, hogy ez a sárgolyó SW MMO nélkül forogjon tovább. Láss csodát: megjött a SW:TOR! no, a játékostársadalomnak sem kellett több, rögtön az elején ki akarták facsarni a lelket is a BW-ből. Adj uram, de azonnal! A BW jelenleg örül, hogy luk van a seggén a belső problémái miatt és még az EA sugárfertőzött marketing szemléletét is lenyeli. Szemmel látható, hogy próbál valamit tenni, mi pedig, akik soha semminek nem tudunk örülni, tovább követelőzünk: nerfeljék ezt, rakjanak bele még amazt, jaj ez nem jó, stb.
A játék indulása óta szinte senkinek nem jut eszébe, hogy szépen lassan haladunk előre: kaptunk ezt is, azt is, megoldottak már pár dolgot.
Anno, ismerőseimet próbáltam felhomályosítani, hogy elsőre nem lehet mindent betenni egy játékba. Eletelt cirka másfél év, nem ott vagyunk már, ahonnan indultunk. Türelem. Egyik játék sem úgy indult, hogy már az elején tudott mindent. A “tudjukmi” is kismillió hibával kezdte a karrierjét, csak ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. (Arról nem is beszélve, hogy x év után még mindig vannak hibái. De hol nincs?)
Szinte hallom, hogy: “ha más cég meg tudta oldani, ez miért nem bírja? Nem szégyen a jóktól tanulni.”
Nos, ez így is van. De! Tudjuk, hogy a BW nem kezdő már, bár MMO-ban nincs nagy tapasztalatuk, ugyanakkor nem lehet felróni senkinek, hogy a saját lábán próbál megállni és nem a másokén. Feleim! Szerintem megvan ott a kellő innováció, hagyjuk őket dolgozni!

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum