» Nomen est omen… Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nomen est omen…

…, mondja a latin közmondás, vagyis a név kötelez, vagy inkább: nevedben a végzeted. De mi van, ha felmerül a lehetősége, hogy átnevezik a karaktereinket? Mi lesz így a karmánkkal?! :D Semmi pánik, itt a fejünk felett lebegő pallos pontos kezelési utasítása, ellenőrizhetitek, veszélyben lesztek-e a november 12-i “csapásnál” (korábban itt írtam róla). :)


F2P játékosok


Preferred játékosok


Előfizetők


A fentiek alapján belőhetitek, melyik csoportba esnek a karaktereitek. Egyelőre egyszeri alkalomnak tervezik az egészet, ha később mégis lenne még egy, arról előre szólnak majd.


Napló:

Borg [tag] Naplózva: 2013-11-08 23:58

Ez egy tök jó bevezető volt Nephin.

Naplózva: 2013-11-09 00:14 [admin] Nephin

/bow :)

Gudott [tag] Naplózva: 2013-11-12 12:32

Hülye kérdés, de tegnap feltűnt, hogy “lefokozódtam” preferdből F2P-re. Ilyenkor mi van? Tapasztalt már más is ilyet? Egyedül a levélküldés hiányzik, pedig most szántam rá magam a HK megszerzésére.

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-11-12 14:40

Lefokozhatnak F2P-re? Ez nekem új, én kb. fél évig voltam preferred de nem volt ilyesmi, nekem most lesz harmadik hónapja, hogy újra előfizetek. Gondolom egy egyszeri előfizetés megoldaná a dolgot, de nem akarlak rábeszélni. Utána kell olvasni mi történt.

Gudott [tag] Naplózva: 2013-11-12 15:47

Én sem értem mi volt, nem tudtam levelet küldeni, azt hogy visszavették volna a credit cap-ot is nem tudtam leellenőrizni, nem volt még 100k credit sem nálam. A fene tudja, egyedi hiba lehet, de mivel nincs support, vagy megjavul vagy nem.
Lehet az lesz amúgy is, hogy veszek majd egy 60 napos gamecardot (remélem még van, kell Makeb és Oricon, annyit meg megér) és átköltözök egy EU PvE serverre, néha olyan lagspikeok vannak, hogy csak nézek itt, de eddig szerencsére csak soloban találkoztam ilyennel (biztos így bátorít a játék a csapatmunkára :) )

Coiresta [tag] Naplózva: 2013-11-12 17:16

Elvileg mennek a szerverek! :)

[...] sújtott le a Nagy Névváltoztató Pallos is, ha nem tanultál a figyelmeztetésből, ne lepődj [...]

KoWa [tag] Naplózva: 2013-11-14 10:07

Ennek az egésznek tulképpen mi értelme is van? Nem jött le hogy milyen alapon nevezik/nevezhetik/ vehetik el a karakterem nevét.

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum