» Nyerteeem! Star Wars: The Old Republic Hungary: Magyar SWTOR fansite

Regisztráció

Legyél Te is tagja a Star Wars: The Old Republic magyar rajongói oldalának! Regisztrációd segítségével hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, hírlevelet kérhetsz, valamint egyéb extra funkciókat haszálhatsz! Tovább a regisztrációhoz »

Nyerteeem!

Többször láthattátok már, hogy kisebb-nagyobb jutalmakat kaphattatok, ha egy adott időpontban előfizetői státuszban voltatok. Nos, ismét közeleg egy ilyen alkalom és ezúttal valami igazán érdekeset találtak ki, egy csempésznek szerintem szinte kötelező! :)


Szóval: ha március 18-án reggel 8 órakor előfizetők vagytok, megkapjátok az alábbi, szép zöld és arany színekben pompázó, Lucky-77 névre hallgató speedert, aminek különleges tulajdonsága, hogy minden előhívásnál van esélye annak, hogy úgymond megütöd a jackpotot. :D Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy vicces animáció keretében holografikus coinokat dobál szét a jármű, gondolom a megfelelő hanghatásokkal kísérve. Érdekes élmény lehet… :DA speeder március 19. reggel 8 óráig érkezik majd meg ingame mailben a feltételeknek megfelelő accountokra.


Bár idén nem jár nálunk hosszú hétvégével, március közepe mást is tartogat: március 14. este 7 órától március 17. reggel 8 óráig ismét dupla XP-s hétvégét tartanak, szintezésre/altozásra fel! :)

Napló:

KoWa [tag] Naplózva: 2014-02-22 23:00

Azt a k…a ezért bakter megéri előfizetni… megyek gyorsan befizetek…. inkább egy sörre… tényleg sajnállak titeket hogy ezeket képesek vagytok elviselni és örülni tudtok ezeknek a szánalmas semmiknek amit ezek fejlesztésnek és tartalomnak mernek nevezni…… remélem hamarabb kihúzzák a dugót a konnektorból mint a nagy elődöt.

Stryker [tag] Naplózva: 2014-02-24 13:23

Kowa egyre szánalmasabb vagy.
Már azt hittem nem lehet mélyebbre süllyedni, de mindig meg tudod mutatni, hogy van lejjebb. gj kis házitroll.

metalharcos [tag] Naplózva: 2014-02-25 08:59

Kivételesen teljesen igaza van, egyre gázabb dolgokkal próbálnak új/régi előfizetőket szerezni. Ha valaki tényleg előfizet csak azért mert ajándék egy speeder, az vagy egy überfan vagy idióta.

Mazsola [tag] Naplózva: 2014-02-25 13:42

sajnos igaza van :(
Kowa én pl nem az ilyen fosokért vagyok előfizető.

SWitamin [tag] Naplózva: 2014-02-25 17:37

Nem hiszem, hogy valaki egy speeder-ért fog a jártékért előfizetni. Akinek meg nagyon kell és nem előfizető az meg megveszi GTN-n.

stevenhelie9176 [tag] Naplózva: 2014-04-18 00:20

The guy ended up being sorts of insecure approximately all of us together with identified as everyone frequently all the time

 

Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

  • email
  • LinkLog
  • WiW
  • Twitter

Magyar szerverek listája

PvP szerver: Tomb of Freedon Nadd
PvE szerver: The Red Eclipse
RP-PvE szerver:The ProgenitorMagyar chatek
The Red Eclipse köztársasági oldal: Hungarian
The Red Eclipse birodalmi oldal: Hungarian
Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal: Hungarian és Alliance
Tomb of Freedon Nadd birodalmi oldal: Hungarian
The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Linkek

Címkék

Hírarchívum